Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Ako ćemo tako reci ko je stradao i platio životom kao u slučaju riste i objavljivanja da su ustaše ubile 40 srpskih beba? Nakon toga su ubijani civili po vukovaru ko dobar dan a u slučaju bujanca nema ni primisli o tome. Uostalom ono što on objavljuje podložno je provjeri ili tužbi u slučaju laži pa ipak niko se na taj korak nije usudio.Starhemberg wrote:Benigan je k'o Risto Đogo onomad....tre911 wrote:I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Paradoksalno, ali istinito.
Guest- Guest
Nema rata, no nije da ga debeli ne priziva...u tom bi slučaju bio Đogin klon u svakom pogledu.tre911 wrote:Ako ćemo tako reci ko je stradao i platio životom kao u slučaju riste i objavljivanja da su ustaše ubile 40 srpskih beba? Nakon toga su ubijani civili po vukovaru ko dobar dan a u slučaju bujanca nema ni primisli o tome. Uostalom ono što on objavljuje podložno je provjeri ili tužbi u slučaju laži pa ipak niko se na taj korak nije usudio.Starhemberg wrote:Benigan je k'o Risto Đogo onomad....tre911 wrote:I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Guest- Guest
On je samo maleni dio na desnoj strani od onoga što rade lijevi mediji, pogledaj razapinjanje Z.H ili M.Crnoje...par dana protesta je ono ultimatum prema kojemu ZH mora odstupiti, kuka i motika po istome ne prestaje i sve je to "opravdano", branitelji 400 dana prosvjedovali i tražili smjenu ministra i ispali šuge i sjecikese i metilji i razni nametnici...od istih ovih koji sad prosvjeduju protiv ZH a u stvari im je agenda posve druga, rušenje vlade.Starhemberg wrote:Nema rata, no nije da ga debeli ne priziva...u tom bi slučaju bio Đogin klon u svakom pogledu.tre911 wrote:Ako ćemo tako reci ko je stradao i platio životom kao u slučaju riste i objavljivanja da su ustaše ubile 40 srpskih beba? Nakon toga su ubijani civili po vukovaru ko dobar dan a u slučaju bujanca nema ni primisli o tome. Uostalom ono što on objavljuje podložno je provjeri ili tužbi u slučaju laži pa ipak niko se na taj korak nije usudio.Starhemberg wrote:Benigan je k'o Risto Đogo onomad....tre911 wrote:I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Guest- Guest
Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.tre911 wrote:On je samo maleni dio na desnoj strani od onoga što rade lijevi mediji, pogledaj razapinjanje Z.H ili M.Crnoje...par dana protesta je ono ultimatum prema kojemu ZH mora odstupiti, kuka i motika po istome ne prestaje i sve je to "opravdano", branitelji 400 dana prosvjedovali i tražili smjenu ministra i ispali šuge i sjecikese i metilji i razni nametnici...od istih ovih koji sad prosvjeduju protiv ZH a u stvari im je agenda posve druga, rušenje vlade.Starhemberg wrote:Nema rata, no nije da ga debeli ne priziva...u tom bi slučaju bio Đogin klon u svakom pogledu.tre911 wrote:Ako ćemo tako reci ko je stradao i platio životom kao u slučaju riste i objavljivanja da su ustaše ubile 40 srpskih beba? Nakon toga su ubijani civili po vukovaru ko dobar dan a u slučaju bujanca nema ni primisli o tome. Uostalom ono što on objavljuje podložno je provjeri ili tužbi u slučaju laži pa ipak niko se na taj korak nije usudio.Starhemberg wrote:Benigan je k'o Risto Đogo onomad....tre911 wrote:I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Guest- Guest
ova je friškija donji red drugi s desna... da taj nije zalutao s tom kapom....inače ovo je slikano u vrginmostu 2013...
2015-08-08
Nisam tebi osobno ništa ni prebacivao, govorim o općem stanju medija i ljevičarskog licemjerja u cjelini.Starhemberg wrote:Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.tre911 wrote:On je samo maleni dio na desnoj strani od onoga što rade lijevi mediji, pogledaj razapinjanje Z.H ili M.Crnoje...par dana protesta je ono ultimatum prema kojemu ZH mora odstupiti, kuka i motika po istome ne prestaje i sve je to "opravdano", branitelji 400 dana prosvjedovali i tražili smjenu ministra i ispali šuge i sjecikese i metilji i razni nametnici...od istih ovih koji sad prosvjeduju protiv ZH a u stvari im je agenda posve druga, rušenje vlade.Starhemberg wrote:Nema rata, no nije da ga debeli ne priziva...u tom bi slučaju bio Đogin klon u svakom pogledu.tre911 wrote:Ako ćemo tako reci ko je stradao i platio životom kao u slučaju riste i objavljivanja da su ustaše ubile 40 srpskih beba? Nakon toga su ubijani civili po vukovaru ko dobar dan a u slučaju bujanca nema ni primisli o tome. Uostalom ono što on objavljuje podložno je provjeri ili tužbi u slučaju laži pa ipak niko se na taj korak nije usudio.Starhemberg wrote:Benigan je k'o Risto Đogo onomad....tre911 wrote:I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Guest- Guest
Neki SDPovac pretpostavljam, o kome se radi, nekome iz ministarsva branitelja ili nešto sl.?michaellcmacha wrote:
ova je friškija donji red drugi s desna... da taj nije zalutao s tom kapom....inače ovo je slikano u vrginmostu 2013...
Guest- Guest
Zašto ne? Šta fali SDP-u?Starhemberg wrote:Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Negativno ništa, pozitivno sve.udba wrote:Zašto ne? Šta fali SDP-u?Starhemberg wrote:Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.
Guest- Guest
ajmo po iljadu evra da ima neko pozitivan u SDP.tre911 wrote:Negativno ništa, pozitivno sve.udba wrote:Zašto ne? Šta fali SDP-u?Starhemberg wrote:Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.
Mislim HIV pozitivan.
2015-11-10
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vjerujem i priznajem gubitak u startu,udba wrote:ajmo po iljadu evra da ima neko pozitivan u SDP.tre911 wrote:Negativno ništa, pozitivno sve.udba wrote:Zašto ne? Šta fali SDP-u?Starhemberg wrote:Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.
Mislim HIV pozitivan.
na kog sumnjaš? Ja na lučina, stazića a i grbin mi djeluje ko tetkica i baš me zanima koji su tvoji favoriti?
Guest- Guest
tre911 wrote:vjerujem i priznajem gubitak u startu,udba wrote:ajmo po iljadu evra da ima neko pozitivan u SDP.tre911 wrote:Negativno ništa, pozitivno sve.udba wrote:Zašto ne? Šta fali SDP-u?Starhemberg wrote:Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.
Mislim HIV pozitivan.
na kog sumnjaš? Ja na lučina, stazića a i grbin mi djeluje ko tetkica i baš me zanima koji su tvoji favoriti?
Stazić je naše nacionalno blago, njega treba mumificirat i balzamirat (živog).
Inače i vi u HDZ imate HIV (Hrvat Islamske Vjeroispovjesti). Živim za dan kad će Henok doć na vlast, onda će takvi imat 24 sata vremena za preobraćenje i krštenje, a alternativa će biti 77 djevica.. ili koliko već..
Last edited by udba on 11/2/2016, 00:17; edited 1 time in total
2015-11-10
Bacio Karamrko kost i odma ekonomski programi pali u plan žnj .....ustaše , četnici .....partizani ....vječna tema ....a je se ložite ha ha ha ....
2014-04-11
JOker : Zovi Hasu.RayMabus wrote:Bacio Karamrko kost i odma ekonomski programi pali u plan žnj .....ustaše , četnici .....partizani ....vječna tema ....a je se ložite ha ha ha ....
2014-04-11
Koji jebeni ekonomski plan, tog nit je bilo nit će bit. Oš ekonomski razvoj? Napravi neki đir da furešti dođu u drugom i trećem misecu u tvoj apartman. Ako to uspiš, svima će nam bit bolje.RayMabus wrote:Bacio Karamrko kost i odma ekonomski programi pali u plan žnj .....ustaše , četnici .....partizani ....vječna tema ....a je se ložite ha ha ha ....
2015-11-10
ma pogledaj malo bolje, gore njih pet ima crnu šajkaču, a dolje od njih 4, jedan (drugi s desna) ima ustašku kapu, a trojica šajkaču... ali nebitno, ova dvojica krajnja i ženska žive tu u hrvatskoj, a ekipa u crnom plus ovaj maskirni su došli iz srbije u organizaciji onog zokijevog druga iz dvora na uni. čije su slike pobrisane i nedostupne. šteta što marcel neće malo prerovati po arhivi dnevnog, oni bi trebali imati to arhivirano.. ja sam probao potražiti ali ne mrem naći...
2015-08-08
Bome pošteno, znači stazića odma u formalin dok je još ovako lep i mlad i pametan (40 g. od danas...............djeco ovo vam je primjer komuniste vulgarisa, živio i množio su SFRJ i DNRH i endemski je primjerak i spada u kategoriju kromanjonca po svim osnovama, samo se razlikuje od njih jer nije prihvatio smjenu poglavice i svog statusa u plemenu nego je nastavio jarmati i lagati dok ga nismo odlučili sačuvati za sva vremena da bi ga vi danas mogli gledati i učiti se na tom primjerku urbanog primitivca)udba wrote:tre911 wrote:vjerujem i priznajem gubitak u startu,udba wrote:ajmo po iljadu evra da ima neko pozitivan u SDP.tre911 wrote:Negativno ništa, pozitivno sve.udba wrote:Zašto ne? Šta fali SDP-u?Starhemberg wrote:Ja SDP-u glas nisam dao ni tad ni sad. Sad sam, očito, dao glas ovima, makar i posredno, preko MOST-a, no da sam znao da dajem glas ustaškim šehidima, radije bih ga dao Živom zidu. SDP-u ga ionako ni pod razno ne bih.
Mislim HIV pozitivan.
Stazić je naše nacionalno blago, njega treba mumificirat i balzamirat (živog).
Inače i vi u HDZ imate HIV (Hrvat Islamske Vjeroispovjesti). Živim za dan kad će Henok doć na vlast, onda će takvi imat 24 sata vremena za preobraćenje i krštenje, a alternativa će biti 77 djevica.. ili koliko već..
Guest- Guest
ja ih čitam, i pratim, i želim gledati kako skvičeee dok ih Haso kolje(naravno financijski) :Ddeda na aparatima wrote:upravo_sa_jebachine wrote:i te kako je bitna.. jer marksisti najviše parazitiraju preko toga ministarstva, boljševički-marksistički portali i udruge... a ovaj im "obećao zavrnuti pipu" zato su se uspaničilideda na aparatima wrote:Ministar Kulture ionako nebitna funkcija, važno je da vladajuća koalicija ima reforme kojima se bavi i koje provodi.
ma tko čita te portale i blogove kojima oni dodijele ta sredstva, 5 lezbi i 3 pedera?
da nema dnevno.rs koji stenje o postojanju tih gluposti ne bi nitko ni znao za njih
Guest- Guest
Ustaše su zanimljivije.udba wrote:Koji jebeni ekonomski plan, tog nit je bilo nit će bit. Oš ekonomski razvoj? Napravi neki đir da furešti dođu u drugom i trećem misecu u tvoj apartman. Ako to uspiš, svima će nam bit bolje.RayMabus wrote:Bacio Karamrko kost i odma ekonomski programi pali u plan žnj .....ustaše , četnici .....partizani ....vječna tema ....a je se ložite ha ha ha ....
Luda kuća Balkan.
Huso rulls.
2014-04-11
Ja sam se bazirao na prepoznavanje likova ali nikoga ne znam, u svakom slučaju zanimljivo za nas ali ne i za debota i ostale debile lijevo okrenute a kamoli za medije. Marc ako nanjuši dobru priču vjerujem da će za ovo zapeti. Jesi li ga kontaktirao?michaellcmacha wrote:ma pogledaj malo bolje, gore njih pet ima crnu šajkaču, a dolje od njih 4, jedan (drugi s desna) ima ustašku kapu, a trojica šajkaču... ali nebitno, ova dvojica krajnja i ženska žive tu u hrvatskoj, a ekipa u crnom plus ovaj maskirni su došli iz srbije u organizaciji onog zokijevog druga iz dvora na uni. čije su slike pobrisane i nedostupne. šteta što marcel neće malo prerovati po arhivi dnevnog, oni bi trebali imati to arhivirano.. ja sam probao potražiti ali ne mrem naći...
Guest- Guest
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Page 7 of 14