Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Paradoksalno, ali istinito.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
pa prva crta je odavno iza njegavili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
2014-04-15
...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
2014-04-14
Ima kvalitetan nos...eeero wrote:...malo nije, ali brate ovaj se deformir'o...shaby wrote:Malo bijelog nije nikad nikom naskodilo
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
LOLn_razbojnik wrote:pa prva crta je odavno iza njegavili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
vili40-
2015-08-02
...pa to ti govorim...jebote co'ek postade zvijezda...vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
2014-04-14
Jebi ga ako cemo posteno, naslikava se za svoje nofce. Uvijek nesto.vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
2014-04-14
vole ga fotoobjektivivili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
2014-04-15
Veli Haso Veliboru:- Imaš perja pod nosom.eeero wrote:...pa to ti govorim...jebote co'ek postade zvijezda...vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
- Snifo koku
vili40-
2015-08-02
A i ovi iz "neprofitnih" su da te Bog sačuva.
Uzmeš im lovu, to ti je isto kao da si im "bijelo" uzeo.
Logično, jedno s drugim je povezano.
Uzmeš im lovu, to ti je isto kao da si im "bijelo" uzeo.
Logično, jedno s drugim je povezano.
Bujanec svoje bijelo placa svojim novcima. Otane li Hase i drugi ce morati isto
2014-04-14
Bujanec zarađuje svoj kruh na tržištu, za razliku od neprofitnih sisavaca.
Pa je... kokainom i kurvama plus novac od agencije za elektroničke medije.Ero wrote:Bujanec zarađuje svoj kruh na tržištu, za razliku od neprofitnih sisavaca.
Btw., agencija ispred koje je Bujanec doveo rulju koja je urlala ZA DOM SPREMNI, govna četnička i slično, je toj Z1 televiziji lanjske godine isplatila ukupno nešto više od 1,6 milijuna kuna potpore kroz Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija, i to među ostalim za emisije koje sadržajem - pazi sad! - potiču ostvarivanje prava nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj (u dvije godine oko 310.000 kuna) i razvoj svijesti o najvišim vrednotama ustavnoga poretka (u dvije godine 386.000 kuna).
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/2205978/+Hasanbegovi%C4%87+za+smenu+spreman.html
RegiJon je u ekstazi...
RegiJon je u ekstazi...
Neoprostiv grijeh pogotovo kada se gleda na antifašistu mesićaeeero wrote:...ustasku kapu bi mu i oprostio, ali ovog bujanca...
Guest- Guest
I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Guest- Guest
Ovo je tupavo čak i u tvojim razmjerimaprovocator wrote:Pa je... kokainom i kurvama plus novac od agencije za elektroničke medije.Ero wrote:Bujanec zarađuje svoj kruh na tržištu, za razliku od neprofitnih sisavaca.
Guest- Guest
Benigan je k'o Risto Đogo onomad....tre911 wrote:I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Guest- Guest
Ako ćemo tako reci ko je stradao i platio životom kao u slučaju riste i objavljivanja da su ustaše ubile 40 srpskih beba? Nakon toga su ubijani civili po vukovaru ko dobar dan a u slučaju bujanca nema ni primisli o tome. Uostalom ono što on objavljuje podložno je provjeri ili tužbi u slučaju laži pa ipak niko se na taj korak nije usudio.Starhemberg wrote:Benigan je k'o Risto Đogo onomad....tre911 wrote:I u čemu mu je onda krimen?? Koliko je zaklao nejači, protjerao, deložirao, ucjenjivao....mislim čovjek voli naslikavanje i gotovo ali je benigan poput našeg ezekila.., čemu fama oko toga?vili40 wrote:pa što je previše,previše.Voli se slikat u piz.mat.Toliko se nije naslikavao ni Tom Cruise.eeero wrote:...on sad ratuje...vili40 wrote:ja sam lijepo pitao a nitko mi neće odgovoriti,jel je taj Bujanec negdje ratovao ili se samo okolo naslikavao.Pa ne može proći ni jedna pizdarija bez njega.Ero wrote:Bujanec vam je trenutno jedini prozor za pogled u svijet.
Guest- Guest
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Page 6 of 14