Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-policija-na-bleiburgu-uhitila-starca-s-ustaskom-kapom/969800.aspx
Taj muškarac je ranije dao izjavu za Index.
"Zgrožen sam što su mediji prošle godine pisali da nije bilo ustaških obilježja", kazao je našem reporteru te mu pokazao medijski članak u kojemu se to navodi.
"Sramota me što me mora čuvati austrijska policija, ali netko mi je pokušao skinuti kapu s glave prošle godine", dodao je.
A kad ono, u bratskoj Njemačkoj, gdje čak ni židovski rock band "Kiss" ne može na plakate stavljati svoj logo SS logo...
...braću ustaše zdušno reklamiraju
Taj muškarac je ranije dao izjavu za Index.
"Zgrožen sam što su mediji prošle godine pisali da nije bilo ustaških obilježja", kazao je našem reporteru te mu pokazao medijski članak u kojemu se to navodi.
"Sramota me što me mora čuvati austrijska policija, ali netko mi je pokušao skinuti kapu s glave prošle godine", dodao je.
A kad ono, u bratskoj Njemačkoj, gdje čak ni židovski rock band "Kiss" ne može na plakate stavljati svoj logo SS logo...
...braću ustaše zdušno reklamiraju
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
"POLICIJA je uhitila starijeg pripadnika komemoracije na Bleiburgu zbog ustaške kape te ga odvela u nepoznatom smjeru."
hehehe...u nepoznatom smjeru...
hehehe...u nepoznatom smjeru...
Guest- Guest
Poznato zvuci, da.
2014-04-12
onaj krajnje lijevi na fotki zrači eteligencijom.
jebote, za samoubit se.
jebote, za samoubit se.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
je bome, a vidi joj djecu i muža hehehe da zna da imaš mp3 od Nade Topčagić jaja bi ti odrezalaPinochet wrote:dobra sisaasilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
muž je klasični čunjoglavac, a ona je plavuša.
jadna djeca.
jadna djeca.
2014-12-30
To prava hrvatska djeca, oni su naša budućnost.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:To prava hrvatska djeca, oni su naša budućnost.
Guest- Guest
Slika je stara možda i deset godinah, samo ju ustašotragači objavljuju svake godine.asilovski wrote:je bome, a vidi joj djecu i muža hehehe da zna da imaš mp3 od Nade Topčagić jaja bi ti odrezalaPinochet wrote:dobra sisaasilovski wrote:
Jesu ga uhitili ili ga čuvaju? Ne izgleda mi baš kao da ga privode. I po kojoj osnovi ga privode?
jbte, to jos nije izumrlo
partizani ustase cetnici, to ko vampiri, samo iskacu odnekud,
jos kad im se pridruz branitelji i otadzbinonesto u vise stoljetnoj egzistenciji i kojekakovim terevenkama,
kru te jebo,
partizani ustase cetnici, to ko vampiri, samo iskacu odnekud,
jos kad im se pridruz branitelji i otadzbinonesto u vise stoljetnoj egzistenciji i kojekakovim terevenkama,
kru te jebo,
"To gain acceptance for a historical version that portrays people who fought on the side of Nazi Germany during World War II as innocent victims, and indeed as martyrs, would presumably be an uphill battle, but that is precisely what the contemporary Croatian nationalist mythmaking is about."
Guest- Guest
"A leading Western expert on Yugoslav politics during World War II, Jozo Tomasevich (2001, pp. 335–45, 351), had emphasised the same point earlier, underscoring that the Ustasˇa regime was indeed a fully fledged fascist regime, with a fascist ideology, party structure, and a terroristic policy towards part of the population, in particular towards the Serbs and the Jews. At the same time, Tomasevich also strongly emphasised Ustasˇa isolation from the Croatian public at large."
Guest- Guest
"Before the war this movement had fewer than 1,000 members in Croatia, and while its popularity rose for a while after its seizure of power, it dropped again precipitously as soon as its terroristic nature became clear. One of the most fundamental reasons for its meagre support, Tomasevich argued, was its genocidal policy towards the Serbs. Similarly, Singleton (1989, p. 177) maintained that ‘[Ustasˇa leader Ante] Pavelic´ was able to wreak havoc on the Serbian population and to dishonour the name of Croatia by the appalling atrocities for which his regime became notorious’."
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
» Splitska Rvacka policija terorizira starca koji skuplja boce
» Zagrebačka policija traži Srbe koji su pokrali i prebili starca. Umro je
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» ''Nesvakidašnji slučaj iz Pule. Policija ga uhitila, a on tvrdi: Ja nisam osoba''
» Splitska Rvacka policija terorizira starca koji skuplja boce
» Zagrebačka policija traži Srbe koji su pokrali i prebili starca. Umro je
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» ''Nesvakidašnji slučaj iz Pule. Policija ga uhitila, a on tvrdi: Ja nisam osoba''
Page 1 of 3