Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
Živio Maminjo! Šoraaaa!vuksadinare wrote:Most nece...bog te nejeba kad su mamic i njegova ekipa sazvakali i ispljunuli dva ministra,kad zoki jedino suti kad je rijec o mamicu,kad je torcida nemocna,kad ovi jadnicci iz uprave hajduka mogu samo popljugati mamicu ekipu...nasli se mostovci rusit mamica...pa mamic ih nabije na quratz njegovim rijecnikom...
Guest- Guest
Re: Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
....mamica moze porazit kako rekoh ista narav ko mamic ali na drugoj antimamicevoj strani..koji ima lovu i ljude iza sebe a da je posten....a takvih tu kod nas nema...ne racunam bezveznjake iz navijackih grupa i udruga..idealisti za koje je bora corba ispjevao stih...za ideale ginu budale
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Starhemberg wrote:
Najbolja kritika HNS i njegovih lopova, kao i nogometne "kulture" što su je stvorili Maić i kompanija.
"Jel' naš zatvor? Pustit će ga za vikend, šta se treseš..."
Eh.
Guest- Guest
Maminjo je bez koke totalno uvenija,,brzo kod Bujanca
stenjalica-
2015-10-18
Maminjo ti je tiha simpatija to si priznao...jbg lopina je ali sposoban...nije kokosar...ali da zna sve zajebati od tamo nekog klosara do vrha vlasti zna..i zato mu nista ne mogu jer on sve o njima zna kao sto oni o njemu znaju..i zato je sve ovo u svezi mamica cirkus za budale...kad bi se mamic izlajao od svih danasnjih politicara na vlasti i u oporbi mozda dva ne bi ugledali remetinec a to mamic ne zeli jer je u dogpvoru s njima i necr maminjo nikad u buksu..osim dan,dva za igrokaz medijastenjalica wrote:Maminjo je bez koke totalno uvenija,,brzo kod Bujanca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kud mamić, tud i Rotak...debotoijusto wrote:jel ovo sve ide s mamicem ili mamic posebno vrba drugo...
Guest- Guest
Sve kaj bum rekel na ovo je: Kakva smo zemlja i kakav smo narod - još nam je i (pre)dobro...
Brain32-
2014-04-15
Onako povrsno gledajuci, Mamic je Cacic u sportu. cacica dizete u nebo, biop vam je prvi a Mamic je lopov i gad???? Dva brata blizanca a razlicita percepcija.
2014-04-14
Malo si zabrijao Čačića...više ga ni Pusićka ne zarezuje...ja sam se jedino prepao da ne bi ne daj Bože za ove izbore koalirao s HDZ-om i dobio koje Ministarstvo za igranje, ali srećom ipak nije...mislim da bi to baš bila jebena koalicija sposobnih s vizijom...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoran Mamić: Nisam bjegunac, ostajem u BiH.
» Zašto danas na Pujankama jedini nisam mrzio Cesareovog oca?
» Komšićev savjetnik KGK Božić: "Ova foka opet s.re, j.bo joj Islam mater"
» Sudac: Nisam znao da će Mamić biti na svom rođendanu, kasnije sam tek skužio da imam audemars na ruci
» Bit će Željko opet predsjednik
» Zašto danas na Pujankama jedini nisam mrzio Cesareovog oca?
» Komšićev savjetnik KGK Božić: "Ova foka opet s.re, j.bo joj Islam mater"
» Sudac: Nisam znao da će Mamić biti na svom rođendanu, kasnije sam tek skužio da imam audemars na ruci
» Bit će Željko opet predsjednik
Page 2 of 2