Zašto danas na Pujankama jedini nisam mrzio Cesareovog oca?
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Zašto danas na Pujankama jedini nisam mrzio Cesareovog oca?
http://www.100posto.hr/news/zasto-danas-na-pujankama-jedini-nisam-mrzio-cesareovog-oca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zašto danas na Pujankama jedini nisam mrzio Cesareovog oca?
zanimljivo...jucer sam gledao majku djeteta..i nekako mi se cini da ona bas mrzi oca od malog..tko zna sto je bilo u njihovom braku...riskirati tjeralice,skrivati se...neki pricaju da ona vise nije zeljela zivjketi u italiji i da je vukla nostalgija doma...pa da je predlagala talijanu da zive u hravtskoj..ovaj je to odbio...druga prica vodi tome da je talijan imao ljubavnice sto ne bi bilo cudno za talijane..koji vole zene..mislim da bii otac i mater kkonacno za dobrobit djeteta trebali reci sto se to tocno desavalo između njih sigurno en dobro...otac od majke kaze da ju je maltretirala rodbina talijana...sto isto nije nemoguca opcija...jer u vecini slucajeva bas se ne prihvacaju zene strankinje...
2015-09-08
Pravo je pitanje zašto ta žena još uvijek nije u zatvoru.
najbolje rjesenje bui bilo za dijete i sve uz njih dqa konacno progovore sto ej istina...meni s ecini da njihove izjave vode u smjeru da ih se zali kao zrtve a istina je daleko...oboje daju izjave..'ja sam naj..naj..ja sam zrtva...jadan ja ili jadna ja..'....glupo mi ej od talijana tvrditi da je njegova okolina bolje za dijete a ne gdje dijete sad zivi..mislim ono..ako je to razlog zasto hoces sina sebi onda stari moj tebi nisu sve ciste u glavi..s druge strane majka tvrdi da ju je on izolirao u italiji..i da je bila usamljena i slicno i da to nije bio nikakav zivot...onda stara trebala si reci to na sudu a ne bjezati...ocito je da se tu radi o nekoj vrsti sebicnosti obje strane...gdje prevladava ono..'moja okolina ej zdravija za dijete'..po cemu?...talijanu smeta sto djete zivi u hrvatskoj...ajd ti stari u kurac....bitno je da li ej dijete sretno u toj okolini ma o kom se radilo
2015-09-08
Pa neznam bas. Žena je ukrala dite, prošvercala ga u bosnu, tamo napravila zažne papire, poima nemamo kako je onda tamo živila, prošvercala dite u RH sa lažnim papirima, nalazi se na tjeralici interpola, sudi jos je u RH...Btw mali ima samo talijansko državljanstvo.
catabbath-
2015-08-22
Ali jebeš pravosuđe, Seve i torcida i babe iz kvarra valjda znaju najbolje.
catabbath-
2015-08-22
radi se o emocijama..a emocije su zajebane stvaricatabbath wrote:Ali jebeš pravosuđe, Seve i torcida i babe iz kvarra valjda znaju najbolje.
2015-09-08
...pa u tome je kvaka..tko bi se riskirao nesto takvo napraviti da nije bilo nekih problema..pa nitko se ne bi odvazio na takav cin i riskirao zatvor,progon da je talijan 'beba' kakav se predstavlja...zato svi istinu na vidjelo...ne moze talijanu biti argument 'pa nije to okolina u kojem djete moze zivjeti'...od kud zna?..koliko vidim malom ni pticjeg mlijeka ne fali osim ako tu nije prisutan rasizam sto vjerojatno jest...i u biti to bi trebala biti otezavajuca okolnost za talijana a opravdanje za majku zasto je pobjegla..catabbath wrote:Pa neznam bas. Žena je ukrala dite, prošvercala ga u bosnu, tamo napravila zažne papire, poima nemamo kako je onda tamo živila, prošvercala dite u RH sa lažnim papirima, nalazi se na tjeralici interpola, sudi jos je u RH...Btw mali ima samo talijansko državljanstvo.
2015-09-08
Izgleda da se"ceo svet" urotio protiv te bosanke a ona tako fina žena. Uz majku i rodbinu kriminalce to dite ako ga se ne makne iz te loše sredine jedino može izrasti u kriminalca.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/Images/2016/kuluz.JPG
..od kud ti znas da joj u rodbini ima kriminalaca...pristupas neargumentirano i sa rasistickih pozicija...ja bi i tebi dijete oduzeo...bas iz tog razlogacatabbath wrote:Izgleda da se"ceo svet" urotio protiv te bosanke a ona tako fina žena. Uz majku i rodbinu kriminalce to dite ako ga se ne makne iz te loše sredine jedino može izrasti u kriminalca.
2015-09-08
Pa da si čitao malo znao bi da ju je rodbina skrivala godinama po Bosni i nabavila lažne papire kojima ga je prošvercala u RH. Moj argument je npr. TJERALICA INTERPOLA a koji je.tvoj? :)
catabbath-
2015-08-22
...istina od to dvoje ljudi....pazi talijan tvrdi moze ga majka doci vidjeti u torino na dan dva...pa koja je to glupost...catabbath wrote:Pa da si čitao malo znao bi da ju je rodbina skrivala godinama po Bosni i nanavila lažne papire kojima ga je prošvercala u RH. Moj argument je npr. TJERALICA INTERPOLA a koji je.tvoj? :)
2015-09-08
Kao šta sam na početku napisao pravo je pitanje zašto baba jos nine iza rešetka. U Osijeku baba prijeđe preko crvenog i policija je odmah polomi a u Splitu krimunalci slobodno šeću, brani ih ulica, valjda neka anarhija kao u Meksiku.
Last edited by catabbath on 28/6/2017, 08:26; edited 1 time in total
..koliko vidim otac bi isto postupio kao i majka...koja ej razlika onda?catabbath wrote:Kao šta sam na početku napisao pravo je pitanje zašto baba jos nine iza rešetka. U Osijeku bab prijeđe premk crvenog i policija je odmah polomi a u Splitu valjda neka anarhija kao u Meksiku.
2015-09-08
Otac legalno pokušava doći do djeteta koje mu je ova otela, vidim.da je tvoja precepcija reda i zakona slična kao kod gospođe Kojić i splitskih štraca :)
...ako misli legalno zasto onda govori da bi radio isto nelegalno prema majci....isto smatra da dijete ne pripada majci nego samo njemucatabbath wrote:Otac legalno pokušava doći do djeteta koje mu je ova otela, vidim.da je tvoja precepcija reda i zakona slična kao kod gospođe Kojić i splitskih štraca :)
2015-09-08
Imaš presude raznih sudova imaš tjeralicu interpola nemaš šta misliti.
tito je rekao da se ne moras uvijek drzati zakona kao pijan plotacatabbath wrote:Imaš presude raznih sudova imaš tjeralicu interpola nemaš šta misliti.
2015-09-08
E sad ti je i Bepo dobar. Nedajbože da balkanac poštuje zakon bez prisile.
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
» 5 razloga zašto je Irska danas toliko razvijenija od Hrvatske
» Zašto danas sude Tomislavu Josiću
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
» 5 razloga zašto je Irska danas toliko razvijenija od Hrvatske
» Zašto danas sude Tomislavu Josiću
Page 1 of 10