Bit će Željko opet predsjednik
Page 1 of 1
Bit će Željko opet predsjednik
Navijači @fkzeljeznicar Manijaci uslijed nemoći njihovih igrača na terenu protiv @ZrinjskiMostar izgovaraju parolu "Biće Željko opet presjednik". U ovakvom ozračju nema smisla pregovarati o bilo čemu. Ovo je ta "građanska" država. Moramo koristiti pravo na "samoodračenje". pic.twitter.com/JWXMiOShYS
— Branimir Galić (@branegalic) April 22, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Bit će Željko opet predsjednik
Ovako nama u Dračevu pjevaju da će u Metkoviću opet HDZ na vlast doći.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Ovako nama u Dračevu pjevaju da će u Metkoviću opet HDZ na vlast doći.
Pa HDZ je na vlasti u Metkoviću :) Sami ste izabrali. Drugo je kad ti drugi biraju i još se s time hvale.
2018-04-10
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Ovako nama u Dračevu pjevaju da će u Metkoviću opet HDZ na vlast doći.
Pa HDZ je na vlasti u Metkoviću :) Sami ste izabrali. Drugo je kad ti drugi biraju i još se s time hvale.
Pičku smo materinu sami izabrali nemoj me za jezik vući generale.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Ovako nama u Dračevu pjevaju da će u Metkoviću opet HDZ na vlast doći.
HDZ dominacija... Mali čovjek želi biti uz vlast :)
2018-04-10
Znaš šta. Ako i dok god u Metkoviću presudni budu glasovi ljudi koji ne žive u Metkoviću. Dabogda im drugi sudbinu krojili dok god i sami isto rade.
Tebe boli qrac...HDZ dobiva. Ti nepravdu vidiš samo onda kad se tebi osobno događa a kad se drugdje događa pod uvjetom da je "tvoji" rade, onda je to ok. I toga radi si u kurcu. Laka noć.
Tebe boli qrac...HDZ dobiva. Ti nepravdu vidiš samo onda kad se tebi osobno događa a kad se drugdje događa pod uvjetom da je "tvoji" rade, onda je to ok. I toga radi si u kurcu. Laka noć.
Guest- Guest
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Ovako nama u Dračevu pjevaju da će u Metkoviću opet HDZ na vlast doći.
HDZ dominacija... Mali čovjek želi biti uz vlast :)
Dakle za operaciju koju impliciraš bi trebalo 40-tak autobusa.
2018-04-10
MDMiridije wrote:Znaš šta. Ako i dok god u Metkoviću presudni budu glasovi ljudi koji ne žive u Metkoviću. Dabogda im drugi sudbinu krojili dok god i sami isto rade.
Ma da je čitava Gabela glasa, a nije, razlika je prvelika.
2018-04-10
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Znaš šta. Ako i dok god u Metkoviću presudni budu glasovi ljudi koji ne žive u Metkoviću. Dabogda im drugi sudbinu krojili dok god i sami isto rade.
Gabela,Dračevo,Struge,Čapljina...
Više ljudi u Mtk bude na izbore nego na Svetoga Iliju pa ti gledaj. Znam ja svoj grad bolje od tebe ipak. Uostalom ovi to ni ne kriju.
E ali znaš što je vrhunac apsurda? Zamjenica župana Žaklina...godinama i godinama je proklinjala istu tu ekipu kad su glasali za Jambu i kukala kako izbore u Metkoviću određuje Hercegovina. Sve do trenutka dok govnari iz njene stranke nisu krenuli bolje plaćati. Da ti nabrojim sve opise koje je imala za isto to stanovništvo kojemu se posebno zahvalila na bini u mtk kad su slavili pobjedu. Tako da kao što rekoh....tko god takve stvari radi dabogda mu se isto događalo.
Guest- Guest
Pa ....kad budete stavili uvjet da nitko ne može više od dva puta uopće obnašat dužnost predsjednika,...onda neće.
Do tada: DOVIĐEMA.
Do tada: DOVIĐEMA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MDMiridije wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Znaš šta. Ako i dok god u Metkoviću presudni budu glasovi ljudi koji ne žive u Metkoviću. Dabogda im drugi sudbinu krojili dok god i sami isto rade.
Gabela,Dračevo,Struge,Čapljina...
Više ljudi u Mtk bude na izbore nego na Svetoga Iliju pa ti gledaj. Znam ja svoj grad bolje od tebe ipak. Uostalom ovi to ni ne kriju.
E ali znaš što je vrhunac apsurda? Zamjenica župana Žaklina...godinama i godinama je proklinjala istu tu ekipu kad su glasali za Jambu i kukala kako izbore u Metkoviću određuje Hercegovina. Sve do trenutka dok govnari iz njene stranke nisu krenuli bolje plaćati. Da ti nabrojim sve opise koje je imala za isto to stanovništvo kojemu se posebno zahvalila na bini u mtk kad su slavili pobjedu. Tako da kao što rekoh....tko god takve stvari radi dabogda mu se isto događalo.
A gle, ima nešto penzića i sirotinje, no da je nešto mega masovno, nije. Taj prigranični pojas je specifičan, narod ima i s jedne i s druge strane nekretnine, polja, obitelj,...
2018-04-10
A jebiga kad je masovno. Nije to generale uostalom veliki grad, da bi trebale tisuce i tisuce ljudi da se to organizira. Osim toga kazem ti nisu to u gradskom hdz-u uopce krili. Ono bukvalno na binu dolazio koordinator koji je organizirao dolazak glasaca iz sela uokolo,Neuma itd... pa jebote jedna ekipa je dosla s autobusom i isli sa zastavom, kao da su na svatove dosli. Ova se sa bine zahvaljivala, isla himna nasa pa buliceva :)
Ja osobno poznam barem jedno 30 ljudi koji to rade i onda kad zavrsi...hehehe hihihi ja glasao za svoje. Imam prijatelja bas Marko...on to uredno odraduje za stozernu stranku. Isto sto sam tebi rekao rekao i njemu. Onda kad dobije ovo vase djubre na preglasavanju onda krenem ja njemu spustati pa gledam svaki put hoce li mu vratna žila prsnuti...kao nije to isto. Ma bježi jebote...muljaža je muljaža neovisno od toga kolika je magnituda toga što se na kraju dogodi.
I toga radi...svakome neka bude onako kako radi drugima.
Ja osobno poznam barem jedno 30 ljudi koji to rade i onda kad zavrsi...hehehe hihihi ja glasao za svoje. Imam prijatelja bas Marko...on to uredno odraduje za stozernu stranku. Isto sto sam tebi rekao rekao i njemu. Onda kad dobije ovo vase djubre na preglasavanju onda krenem ja njemu spustati pa gledam svaki put hoce li mu vratna žila prsnuti...kao nije to isto. Ma bježi jebote...muljaža je muljaža neovisno od toga kolika je magnituda toga što se na kraju dogodi.
Guest- Guest
Predsjedavajući Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a Dragan Čović je u parlamentarnu proceduru uputio izmjene i dopune Izbornog zakona. Predloženo je da se zakon razmatra po hitnoj proceduri.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavljujemo-hdz-ov-prijedlog-izbornog-zakona-u-utorak-je-na-glasanju-u-domu-naroda-bih/220422102
Ako nađeš ovdje prijedlog zakona da nitko ne može dva puta uopće biti predsjednik, onda Komšić neće biti a ako mi ne nađeš to onda će biti.
Prosto ko pasulj.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavljujemo-hdz-ov-prijedlog-izbornog-zakona-u-utorak-je-na-glasanju-u-domu-naroda-bih/220422102
Ako nađeš ovdje prijedlog zakona da nitko ne može dva puta uopće biti predsjednik, onda Komšić neće biti a ako mi ne nađeš to onda će biti.
Prosto ko pasulj.
2014-04-11
Pošto ja ne vidim da HDZ BiH daje prijedlog da se samo dva puta uopće može biit predsjednik, to onda znači da Dragan Čović planira vječno biti tu oko te pozicije.
E nećeš. Bit će Željko opet predsjednik.
Aj zdravo idiote.
E nećeš. Bit će Željko opet predsjednik.
Aj zdravo idiote.
2014-04-11
Nikidan na tom Klikxu bila anketa dal želite ograničenje mandata predsjednika na samo dva uopće i oko 88% ljudi tamo kliknilo da.
Dakle to je potvrda da bi taj prijedlog prošao i Komšić se ne bi mogao kandidirati.
Šta radi HDZ ? Sere kvake. Bit će Komšić opet. Ja volim inteligentne a ne glupake.
Čovića i zahtjeve HDZ BiH treba ignorirat vječno.
Dakle to je potvrda da bi taj prijedlog prošao i Komšić se ne bi mogao kandidirati.
Šta radi HDZ ? Sere kvake. Bit će Komšić opet. Ja volim inteligentne a ne glupake.
Čovića i zahtjeve HDZ BiH treba ignorirat vječno.
2014-04-11
Onom njegovom jaranu iz RS je velika Britanija spucala sankcije, Njemačka povukla neke projekte i čekaju se sankcije iz još nekih zemalja u EU uključujući i Njemačku....
Evo sve će NATO i Eskobar lobirat za korumpiranog Čovića koji podržava Rusiju i lika koji i nakon dva mjeseca od ove invazije na Ukrajinu viče živjela Rusija.
Hmmmm kako da ne.
Evo sve će NATO i Eskobar lobirat za korumpiranog Čovića koji podržava Rusiju i lika koji i nakon dva mjeseca od ove invazije na Ukrajinu viče živjela Rusija.
Hmmmm kako da ne.
2014-04-11
MDMiridije wrote:A jebiga kad je masovno. Nije to generale uostalom veliki grad, da bi trebale tisuce i tisuce ljudi da se to organizira. Osim toga kazem ti nisu to u gradskom hdz-u uopce krili. Ono bukvalno na binu dolazio koordinator koji je organizirao dolazak glasaca iz sela uokolo,Neuma itd... pa jebote jedna ekipa je dosla s autobusom i isli sa zastavom, kao da su na svatove dosli. Ova se sa bine zahvaljivala, isla himna nasa pa buliceva :)
Pa i nije, jer prvo "naši smo", kažem to oko Čapljine stanovništvo je duboko povezano uz Metković, ima ih koji žive malo vamo malo tamo, neki žive u BiH jer je jeftinije, rade u HR, imaš česte prekogranične brakove i tako... Onda imaš ove jadne penziće, lokalnu sirotinju, kojima ta lova i poneka benificija itekako pomogne.
2018-04-10
Ti ne shvaćaš da ljudima ide na živce kad netko iz drugog sela dođe u tvoje pa ti bira tko će ti vladat iduće četiri godine.Hektorović wrote:MDMiridije wrote:A jebiga kad je masovno. Nije to generale uostalom veliki grad, da bi trebale tisuce i tisuce ljudi da se to organizira. Osim toga kazem ti nisu to u gradskom hdz-u uopce krili. Ono bukvalno na binu dolazio koordinator koji je organizirao dolazak glasaca iz sela uokolo,Neuma itd... pa jebote jedna ekipa je dosla s autobusom i isli sa zastavom, kao da su na svatove dosli. Ova se sa bine zahvaljivala, isla himna nasa pa buliceva :)
Pa i nije, jer prvo "naši smo", kažem to oko Čapljine stanovništvo je duboko povezano uz Metković, ima ih koji žive malo vamo malo tamo, neki žive u BiH jer je jeftinije, rade u HR, imaš česte prekogranične brakove i tako... Onda imaš ove jadne penziće, lokalnu sirotinju, kojima ta lova i poneka benificija itekako pomogne.
Oćeš šaku u glavu ? Možda tako shvatiš.
2014-04-11
Sad će ti drug Dodik dobit njemačke i nizozemske sankcije plus još par zemalja pa neka ti se brat Dragan i dalje šeta s njime okolo i priča kako su oni par.
To će bratu Draganu fino utjecati na reputaciju u EU.
To će bratu Draganu fino utjecati na reputaciju u EU.
2014-04-11
Similar topics
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
» Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
» Hrvatima u BiH želim poručiti da je naš ustavni sistem takav da sam ja opet na ovom mjestu, ja sam vaš predsjednik glasali vi za mene ili ne
» Sok za Svabe!Izraelski predsjednik izravno ih optuzio za prikriveni nacizam zbog zidovskih kapica.Zidovi opet nisu sigurni na tlu Njemacke
» Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
» Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
» Hrvatima u BiH želim poručiti da je naš ustavni sistem takav da sam ja opet na ovom mjestu, ja sam vaš predsjednik glasali vi za mene ili ne
» Sok za Svabe!Izraelski predsjednik izravno ih optuzio za prikriveni nacizam zbog zidovskih kapica.Zidovi opet nisu sigurni na tlu Njemacke
Page 1 of 1