Orešković je ljut, ponižen a zasigurno i uvrijeđen
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Orešković je ljut, ponižen a zasigurno i uvrijeđen
Meho; Meraba, Koli, poslat ću ti malo svoji viškova Sirijaca i Afgana,Ero wrote:
Koli; Mašalah, šalji šalji, imamo ministra po njihovom ćeifu, osunećen i klanja 887 puta na dan.
Guest- Guest
Ero wrote:Talibane, ti si taj koji nešto tvrdiš bez dokaza i ne ja.sitting_bull wrote:Ero wrote:Je po Zakonu, koji je izveden iz Ustava.Eva wrote:Nije dovoljno, jer nije po Ustavu. HR nije mesnica koju joj je tata dal u dotu.
navedi zakon i članke zakona...
ne, čedomire, ti tvrdiš kako je odluka o razriješenju utemeljena na zakonu izvedenom iz ustava.
molim lijepo: po kojem zakonu i po kojim člancima tog zakona???
sitting_bull-
2015-09-28
Samo sam naveo par primjera predsjedničinog druženja s "polusvijetom", dok je drugi blate držeći govore u Špičkovini.Eva wrote:Anđa: Oh Schatzie, poslat ću ti malo mojih viškova, Afgana, Pakija i Afrikanera.Ero wrote:
Koli; Wunderbaru, Ich freue mich im voraus
Ma jok, nije ona izgubila strpljenje, nego kaj da se zamara nekakvim državničkim dekorumom, kad Tihača ionako nitko ne zarezuje za suhu šljivu. To ti mi na Balkanu, precednik ili vodoinstalater, odmah dajemo do znanja kad mislimo da si nula nulisima :PEva wrote:Kolinda je izgubila strpljenje i dozvolila je da ju ego nadvlada. To ni dobro za zdravlje, prije svega. A moguće i da ju Karamarko drži u šaci, ipak je on stari Udbaš, i da ju je požurivao da nasilno skine Lozančića kak bi on instaliral svog čovjeka. Tim je u svemu ovome, nevin u ludnici.
Guest- Guest
Izgubio je povjerenje kod predsjednice. Kuš bolji argument, talibane.sitting_bull wrote:Ero wrote:Talibane, ti si taj koji nešto tvrdiš bez dokaza i ne ja.sitting_bull wrote:Ero wrote:Je po Zakonu, koji je izveden iz Ustava.Eva wrote:Nije dovoljno, jer nije po Ustavu. HR nije mesnica koju joj je tata dal u dotu.
ne, čedomire, ti tvrdiš kako je odluka o razriješenju utemeljena na zakonu izvedenom iz ustava.
Ako ti nije pravo žali se svom desetaru.
Pa Merkelica je za jednu doktoricu fizike, svojim djelima dokazala i pokazala ili da ima tumor na mozgu ili da je izdajica broj 1 svoje nacije i države. Ne služi nikome na čast s njom se hvalisati. Ja joj ne bih ruku pružila.Ero wrote:Samo sam naveo par primjera predsjedničinog druženja s "polusvijetom", dok je drugi blate držeći govore u Špičkovini.Eva wrote:Anđa: Oh Schatzie, poslat ću ti malo mojih viškova, Afgana, Pakija i Afrikanera.Ero wrote:
Guest- Guest
Psihijatrijski konzilij na temi...uskoro cemo znati i kolin menstrualni period..sve...tako to biva kad se specijalisti angaziraju..moze i specijalci..8-)
2014-04-11
Znaš da mi ga je žal. Baš mi je simpatičan čovjek. Ali, kad sam vidjela sliku njegove žene, čini mi se da mu ni doma ne cvjetaju ruže. Gestapo Helga u najmanju ruku, usnice čvrsto stisnute u crtu, a u crkvi je 98 puta na dan.ostap.phender wrote:Ma jok, nije ona izgubila strpljenje, nego kaj da se zamara nekakvim državničkim dekorumom, kad Tihača ionako nitko ne zarezuje za suhu šljivu. To ti mi na Balkanu, precednik ili vodoinstalater, odmah dajemo do znanja kad mislimo da si nula nulisima :PEva wrote:Kolinda je izgubila strpljenje i dozvolila je da ju ego nadvlada. To ni dobro za zdravlje, prije svega. A moguće i da ju Karamarko drži u šaci, ipak je on stari Udbaš, i da ju je požurivao da nasilno skine Lozančića kak bi on instaliral svog čovjeka. Tim je u svemu ovome, nevin u ludnici.
Guest- Guest
Relevantni svjetski političari žele (ne slučajno!) čuti njeno mišljenje o trenutnim globalnim problemima.Eva wrote:Meho; Meraba, Koli, poslat ću ti malo svoji viškova Sirijaca i Afgana,Ero wrote:
Koli; Mašalah, šalji šalji, imamo ministra po njihovom ćeifu, osunećen i klanja 887 puta na dan.
Je li ikad pitao izašto Milanovića? Josipovića i Mesića? Nikad.
Pa sad...Ero wrote:Samo sam naveo par primjera predsjedničinog druženja s "polusvijetom", dok je drugi blate držeći govore u Špičkovini.Eva wrote:Anđa: Oh Schatzie, poslat ću ti malo mojih viškova, Afgana, Pakija i Afrikanera.Ero wrote:
Turčin relevantan? Možda za nabijanja na kolac.Ero wrote:Relevantni svjetski političari žele (ne slučajno!) čuti njeno mišljenje o trenutnim globalnim problemima.Eva wrote:Meho; Meraba, Koli, poslat ću ti malo svoji viškova Sirijaca i Afgana,Ero wrote:
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A nitko ih ne pita za mišljenje.ZezaNaZrnuGraška wrote:Psihijatrijski konzilij na temi...uskoro cemo znati i kolin menstrualni period..sve...tako to biva kad se specijalisti angaziraju..moze i specijalci..8-)
Sad mogu u Špičkovinu, kod babe Bare da im gata kakva im je sudbina u budućnosti.
Meni se čini da bi je Turčin mrknuo. Navodno vole plavuše. Smeši mu se brk.Eva wrote:Turčin relevantan? Možda za nabijanja na kolac.Ero wrote:Relevantni svjetski političari žele (ne slučajno!) čuti njeno mišljenje o trenutnim globalnim problemima.Eva wrote:Meho; Meraba, Koli, poslat ću ti malo svoji viškova Sirijaca i Afgana,Ero wrote:
Sastali se bistri Kaj išću na karti, Balkansku rutu? Nek pitaju Sirijce da im pokažu di je Makedonijadzango wrote:Trojka...
Guest- Guest
Referiranje o ispunjenim zadacima, zadanim na prethodnom sastanku.dzango wrote:Trojka...
Ero wrote:Izgubio je povjerenje kod predsjednice. Kuš bolji argument, talibane.sitting_bull wrote:Ero wrote:Talibane, ti si taj koji nešto tvrdiš bez dokaza i ne ja.sitting_bull wrote:Ero wrote:Je po Zakonu, koji je izveden iz Ustava.Eva wrote:Nije dovoljno, jer nije po Ustavu. HR nije mesnica koju joj je tata dal u dotu.
Ako ti nije pravo žali se svom desetaru.
navedi zakon i članke zakona.
posebice onaj u kojem je navedena formulacija navedena u razriješenju...
nemoj citirati kako plavuša doživljava ustav i zakone i svoju umišljenu nedodirljivost...
sitting_bull-
2015-09-28
A krvi ti glistine... Pa Mamić joj je organizirao proslavu rođendana.Ero wrote:Za izvor sam te molio, u kojem su dokazi da se uopće družila s Mamićem.Eva wrote:Mamić je super izbor.dijagram wrote:Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
Moze se protiviti tko god hoce ali ne i koliko god hoce.
Uskoro ce morati dogovoriti osobu koja odgovara i predsjednici i vladi.
Šefica države je nešto uranjeno proslavila svoj 47. rođendan (koji joj inače pada 29. travnja) na fešti koju je za nju organizirao upravo Zdravko Mamić.
Pa čak je i marcellusovo sranj... Sorry, DNEVNO.HR o tome pisalo:
Bijaše to fešta u njegovu stilu. Uz more hrane, ali uz pomanjkanje glazbe kojoj je ovaj sklon. Vesela fešta odvijala se u dvorima njegova brata, u strogoj tajnosti. Ovakva prisnost ne treba čuditi previše jer veza s predsjednicom dubokih je korijena.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/mamic-je-kolindi-platio-proslavu-rodendana-sto-predsjednica-zna-o-sumnjivim-poslovima-novcima-celnika-dinama-812654
Srdačnost je evidentna.Eva wrote:
provocator wrote:A krvi ti glistine... Pa Mamić joj je organizirao proslavu rođendana.Ero wrote:Za izvor sam te molio, u kojem su dokazi da se uopće družila s Mamićem.Eva wrote:Mamić je super izbor.dijagram wrote:Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
Moze se protiviti tko god hoce ali ne i koliko god hoce.
Uskoro ce morati dogovoriti osobu koja odgovara i predsjednici i vladi.
DNEVNO.HR o tome pisalo:
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Orešković je ljut
» ovo mu zasigurno nece pomoc
» USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
» Plenki ljut na Čovića
» Plenki ljut na NATO,Madjarsku
» ovo mu zasigurno nece pomoc
» USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
» Plenki ljut na Čovića
» Plenki ljut na NATO,Madjarsku
Page 5 of 10