Orešković je ljut, ponižen a zasigurno i uvrijeđen
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Orešković je ljut, ponižen a zasigurno i uvrijeđen
reći ćemo ti dok objasniš prvi dio rečeniceEro wrote:Dobro što se ja pravim blesam, ali mene zanima zašto ste vi blesavi?Eva wrote:Ero, moš se ti praviti bedast do mile volje,
Guest- Guest
Ne mora obrazložiti.Eva wrote:Čemu onda smjena Lozančića ako je sve nejasno? Koji je to zakon prekšio mora se obrazložiti kako bi mogao i odgovarati.
Ustvari već jeste: Izgubio je povjerenje kod gđe KGK, što je sasvim dovoljno za smjenu.
Tim će supotpisati smjenu, jer je to jedini logičan zaključak primjera.
Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
Moze se protiviti tko god hoce ali ne i koliko god hoce.
Uskoro ce morati dogovoriti osobu koja odgovara i predsjednici i vladi.
dijagram-
2015-08-09
Nije dovoljno, jer nije po Ustavu. HR nije mesnica koju joj je tata dal u dotu.Ero wrote:Ne mora obrazložiti.Eva wrote:Čemu onda smjena Lozančića ako je sve nejasno? Koji je to zakon prekšio mora se obrazložiti kako bi mogao i odgovarati.
Ustvari već jeste: Izgubio je povjerenje kod gđe KGK, što je sasvim dovoljno za smjenu.
Guest- Guest
Mamić je super izbor.dijagram wrote:Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
Guest- Guest
Je po Zakonu, koji je izveden iz Ustava.Eva wrote:Nije dovoljno, jer nije po Ustavu. HR nije mesnica koju joj je tata dal u dotu.Ero wrote:Ne mora obrazložiti.Eva wrote:Čemu onda smjena Lozančića ako je sve nejasno? Koji je to zakon prekšio mora se obrazložiti kako bi mogao i odgovarati.
Za izvor sam te molio, u kojem su dokazi da se uopće družila s Mamićem.Eva wrote:Mamić je super izbor.dijagram wrote:Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
To ćemo tek sazanti od predsjednice kada predoči izvore tko je prisluškivan i zašto se Lozančića smjenjuje. Ne smjenjujem ga ja da bih morala otkrivat izvore. Kužiš, onaj tko pokreće smjene, otvara karteEro wrote:Za izvor sam te molio, u kojem su dokazi da se uopće družila s Mamićem.Eva wrote:Mamić je super izbor.dijagram wrote:Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
Guest- Guest
Kako niste, i ti tvrdiš da se prisluškivala dok se družilqa s Mamićem, bez da podastreš dokaze.Eva wrote:To ćemo tek sazanti od predsjednice kada predoči izvore tko je prisluškivan i zašto se Lozančića smjenjuje. Ne smjenjujem ga ja da bih morala otkrivat izvore. Kužiš, onaj tko pokreće smjene, otvara karteEro wrote:Za izvor sam te molio, u kojem su dokazi da se uopće družila s Mamićem.Eva wrote:Mamić je super izbor.dijagram wrote:Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
Onaj tko nešto tvrdi, mora isto argumentirati.
Gđa KGK je već iznijela svoje dokaze : U lozančića je izgubila povjerenje.
Sasvim dovoljno za smjenu.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Dovoljno da je on mesar u mesnici njenog tate. Ali, za smjenu šefa SOA-e ipak treba pogledati u Ustav.Ero wrote:Kako niste, i ti tvrdiš da se prisluškivala dok se družilqa s Mamićem, bez da podastreš dokaze.Eva wrote:To ćemo tek sazanti od predsjednice kada predoči izvore tko je prisluškivan i zašto se Lozančića smjenjuje. Ne smjenjujem ga ja da bih morala otkrivat izvore. Kužiš, onaj tko pokreće smjene, otvara karteEro wrote:Za izvor sam te molio, u kojem su dokazi da se uopće družila s Mamićem.Eva wrote:Mamić je super izbor.dijagram wrote:Ako je Kolinda ovog prekrizila on je svakako gotov.
Onaj tko nešto tvrdi, mora isto argumentirati.
Gđa KGK je već iznijela svoje dokaze : U lozančića je izgubila povjerenje.
Sasvim dovoljno za smjenu.
Btw, i ja sam izgubila pvojerenje u nju. A pol HR joj i nije dalo povjerenje. Toliko o snazi povjerenja.
Guest- Guest
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Za izvor sam te molio, u kojem su dokazi da se uopće družila s Mamićem.
pusti priču, ero!
lad si ti i tvoja i vasina ekipa srali po milanoviću i njegovoj vladi, nisu vam trebali dokazi!
kad je glupa plavuša u svojoj predizbornoj kampanji lažima obmanjivala javnost nisu vam trebali dokazi.
kad je plavuša odlučila razriješiti lozančića "jer je izgubio njezino povjerenje" nisu trebali dokazi.
sad odjednom daj dokaze
sitting_bull-
2015-09-28
2014-04-23
2014-04-23
Ero wrote:Je po Zakonu, koji je izveden iz Ustava.Eva wrote:Nije dovoljno, jer nije po Ustavu. HR nije mesnica koju joj je tata dal u dotu.
navedi zakon i članke zakona...
sitting_bull-
2015-09-28
2014-04-23
Anđa: Oh Schatzie, poslat ću ti malo mojih viškova, Afgana, Pakija i Afrikanera.Ero wrote:
Koli; Wunderbaru, Ich freue mich im voraus
Guest- Guest
Talibane, ti si taj koji nešto tvrdiš bez dokaza i ne ja.sitting_bull wrote:Ero wrote:Je po Zakonu, koji je izveden iz Ustava.Eva wrote:Nije dovoljno, jer nije po Ustavu. HR nije mesnica koju joj je tata dal u dotu.
navedi zakon i članke zakona...
Meho; Meraba, Koli, poslat ću ti malo svoji viškova Sirijaca i Afgana,Ero wrote:
Koli; Mašalah, šalji šalji, imamo ministra po njihovom ćeifu, osunećen i klanja 887 puta na dan.
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Orešković je ljut
» ovo mu zasigurno nece pomoc
» USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
» Plenki ljut na Čovića
» Plenki ljut na NATO,Madjarsku
» ovo mu zasigurno nece pomoc
» USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
» Plenki ljut na Čovića
» Plenki ljut na NATO,Madjarsku
Page 4 of 10