Ukrajinci upali u Rusiju
Page 5 of 40
Page 5 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Ukrajinci upali u Rusiju
A super super, ovo san ja tražija jučer da dovuće kad san tamo negdje nešto pisa.
Šta bliže onoj Švabinoj cijevi gađaj s time.
Rusija je donijela Tornado-S MLRS sustav u Kursk, lansirajući 300 mm Sandstorm (9M544) rakete prema ukrajinskim položajima. Ovo je ozbiljno oružje.
https://x.com/NOELreports/status/1822311010658660476
Šta bliže onoj Švabinoj cijevi gađaj s time.
Rusija je donijela Tornado-S MLRS sustav u Kursk, lansirajući 300 mm Sandstorm (9M544) rakete prema ukrajinskim položajima. Ovo je ozbiljno oružje.
https://x.com/NOELreports/status/1822311010658660476
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Navukli ga demoni ko kurton.vili40 wrote:kao da se pita:Što mi je sve ovo trebalo?RayMabus wrote:Mogu birati kojim putem će doći do Putinove guzice ( Moskve ).
Piše ti to ovdje kao šta će ga sad navuć da izroka tu Švabinu cijev.
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 2022 godineNe postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.
Procjenjujem koliko je glup.
2014-04-11
Ginu mu ročnici. Njihovi roditelji ( srednji sloj ) je besan.
Nema vojske i tehnike da pošalje i onda mu ostaje samo žestotko bombardiranje ovog dijela gdje mu nacisti upadaju u Rusiju kako bi ih uništio, spriječio dotok novog ljudstva i tehnike koji onda ide naprijed prema njegovoj guzici , te na kraju krajeva i izbacio iz Rusije.
Kad nešto probije tu cijev nema plina za malog Švabu i ide nova inflacija u Europi.
Bog ima smisao za humor.
Ha ha ha.
Temeljito to triba izrokat.
Doći će nacisti po tvoju guzicu ako h ne zaustaviš na tom ulazu di tu ulaze u Rusiju da te posjete gore u Moskvi.
Nema vojske i tehnike da pošalje i onda mu ostaje samo žestotko bombardiranje ovog dijela gdje mu nacisti upadaju u Rusiju kako bi ih uništio, spriječio dotok novog ljudstva i tehnike koji onda ide naprijed prema njegovoj guzici , te na kraju krajeva i izbacio iz Rusije.
Kad nešto probije tu cijev nema plina za malog Švabu i ide nova inflacija u Europi.
Bog ima smisao za humor.
Ha ha ha.
Temeljito to triba izrokat.
Doći će nacisti po tvoju guzicu ako h ne zaustaviš na tom ulazu di tu ulaze u Rusiju da te posjete gore u Moskvi.
2014-04-11
Bog je za vas apstraktan pojam a od demonima i anđelima da ne govorimo.
Demoni su također anđeoska hijerarhija a ja sam anđeo Prijestolnik a to je Bog i batina na fizičkoj ravni.
Otišla im je jedna cijev ( Sjeverni tok 2 ) a sad će i druga.
Pozdravite znate već koga.
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Demoni su također anđeoska hijerarhija a ja sam anđeo Prijestolnik a to je Bog i batina na fizičkoj ravni.
Otišla im je jedna cijev ( Sjeverni tok 2 ) a sad će i druga.
Pozdravite znate već koga.
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
Nisam mu ja kriv šta je glup pa se navukao ko kurton i krenuo na Ukrajinu cijelom dužinom i širinom.
To nije moj problem.
Sam pao sam se ubio.
Sad ironija ( zato sam rekao da Bog ima smisao za humor ) mora svojom lovom ( raketama i bombama ) gađati tu cijev koja mu donosi zaradu kojom financira vojni stroj ( jer prodaje plin malom Švabi, Austriji itd ) jer se Ukrajinci neće sami istjerat jer dolazi Trump pa im je ovo držanje nekog dijela Rusije garancija da će osujetiti njihov plan ( Trumpa i Putina ) da podijele Ukrajinu itd.
Udri Putko.
To nije moj problem.
Sam pao sam se ubio.
Sad ironija ( zato sam rekao da Bog ima smisao za humor ) mora svojom lovom ( raketama i bombama ) gađati tu cijev koja mu donosi zaradu kojom financira vojni stroj ( jer prodaje plin malom Švabi, Austriji itd ) jer se Ukrajinci neće sami istjerat jer dolazi Trump pa im je ovo držanje nekog dijela Rusije garancija da će osujetiti njihov plan ( Trumpa i Putina ) da podijele Ukrajinu itd.
Udri Putko.
2014-04-11
Ukro nacisti su zauzeli sav okolni prostor oko te Švabine cijevi.
Treba to temeljito izrokat. Neće se oni sami istjerat iz Rusije.
Ukrajinske snage unutar Makhnovke, istočno od Sudzhe. Sve se više čini da su Ukrajinci uspjeli okružiti i u potpunosti kontrolirati Sudzhu.
Treba to temeljito izrokat. Neće se oni sami istjerat iz Rusije.
Ukrajinske snage unutar Makhnovke, istočno od Sudzhe. Sve se više čini da su Ukrajinci uspjeli okružiti i u potpunosti kontrolirati Sudzhu.
2014-04-11
Gubi vreme oko sela, losa taktika.
Okruzis i ides dalje.
Isto ti sto udju u ta mesta da se bore, glupi jesu, ali sreca
da ni neprijatelj nije puno inteligentniji.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Ukrajinske snage su konsolidirale dobitke sjeverno od Sudzhe i zauzele nekoliko gradova do grada Cherkasskoe Porochnoe. Područje je vjerojatno već nekoliko dana pod kontrolom AFU-a, ali snimke ruskih dronova to tek sada potvrđuju. To čini oko 470 četvornih kilometara (185 četvornih milja) pod ukrajinskom kontrolom u manje od 5 dana.
Karta prikazuje samo vrlo konzervativne ukrajinske dobitke. Ima razloga vjerovati da su daleko dublje u regiji Kursk, prema proruskim tvrdnjama čak 35 km.
Morate odati priznanje ukrajinskom Opsecu. Radi besprijekorno. Jedini razlog zašto znamo većinu pokreta ukrajinskih trupa u regiji Kursk jesu ruske snimke.
Karta prikazuje samo vrlo konzervativne ukrajinske dobitke. Ima razloga vjerovati da su daleko dublje u regiji Kursk, prema proruskim tvrdnjama čak 35 km.
Morate odati priznanje ukrajinskom Opsecu. Radi besprijekorno. Jedini razlog zašto znamo većinu pokreta ukrajinskih trupa u regiji Kursk jesu ruske snimke.
2014-04-11
glupi srbalj.Serbinho-3 wrote:
Gubi vreme oko sela, losa taktika.
Okruzis i ides dalje.
Isto ti sto udju u ta mesta da se bore, glupi jesu, ali sreca
da ni neprijatelj nije puno inteligentniji.
da smo vas iši "okružit" trebalo bi nam milju ljudi.
udarili smo vas u glavu pa ste organizirali svjetski poznatu traktorijadu iliti bežaniju.
i jebo vranju koji nas je zaustavil na vrbasu par kilometara od BL otvorili bi vam još jedan koridor za traktorijadu.
2014-12-30
Samo da stvari stavim u perspektivu:
Rusima je trebalo gotovo godinu dana i između 70.000 i 100.000 WIA / KIA žrtava da zauzmu 390 četvornih kilometara (150 četvornih milja) u sektoru Avdiivka. Oni su ovo pozdravili kao "genijalan" potez.
Ukrajinci su u 5 dana zauzeli više od 470 četvornih kilometara u Kursku, bez značajnijih gubitaka, prema ruskim tvrdnjama čak do 700 četvornih kilometara, a nema ni traga da se zaustavljaju.
Rusima je trebalo gotovo godinu dana i između 70.000 i 100.000 WIA / KIA žrtava da zauzmu 390 četvornih kilometara (150 četvornih milja) u sektoru Avdiivka. Oni su ovo pozdravili kao "genijalan" potez.
Ukrajinci su u 5 dana zauzeli više od 470 četvornih kilometara u Kursku, bez značajnijih gubitaka, prema ruskim tvrdnjama čak do 700 četvornih kilometara, a nema ni traga da se zaustavljaju.
2014-04-11
Eroo and Šandor Winnetou like this post
Ovo je vjerojatno najslabiji Putin od katastrofe podmornice Kursk (o ironije) 2000.
Iznenadio bih se da u Kremlju ne postoje nikakvi planovi za okončanje njegove vladavine.
Dolazimo po tvoju guzicu.
Moraš tu Švabinu cijev temeljito izbombardirat ako ne želiš da oni dođu po tvoju guzicu.
Iznenadio bih se da u Kremlju ne postoje nikakvi planovi za okončanje njegove vladavine.
Dolazimo po tvoju guzicu.
Moraš tu Švabinu cijev temeljito izbombardirat ako ne želiš da oni dođu po tvoju guzicu.
2014-04-11
Šta prije izbužaš i uništiš tu Švabinu cijev to ćemo te prije ostaviti na miru.
Ruske rakete koje su gađale područje Kurska imaju napisano "za područje Kurska"...
Ruske rakete koje su gađale područje Kurska imaju napisano "za područje Kurska"...
2014-04-11
Ročnici se masovno predaju ukrajinskim snagama ( nema nikoga da obrani tvoju guzicu ).
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Ruski Z-kanali pišu da su oružane snage Ukrajine probile granicu za desetke kilometara u Belevskom okrugu, Kurska oblast.
2014-04-11
Brojne glasine koje su večeras kružile ruskim kanalima blogera o novom ukrajinskom napadu na Kursk, usmjerenom prema istoku na gradove Belitsa i Belaya, i njihova željeznička/cestovna čvorišta.
Grad na istoku, Belaya, sada je navodno pod obveznom evakuacijom.
Grad na istoku, Belaya, sada je navodno pod obveznom evakuacijom.
2014-04-11
Reakcije sa Zapada, nema ih.
Nista o agresiji na drugu zemlju.
Zato nista i ne funkcionise.
Ako neko ugrozi njihove interese, vriste.
Srbiju napalo preko 20 zemalja sa 1400 aviona.
Onaj iz HOS rece da su od Hitlera napravili Djavola.
Tacno, takav debilizam ni Hitler nije radio.
Ne znam koga su jos napali sa preko 20 zemalja, ali
sumnjam.
Jure se sa Rusima, trebaju i drugi.
Klasicne debilcine.
Neki znaju da saradjuju sa ostalima a ne da naredjuju i
siluju, pa ako nedas dupe, uvedem ti Sankcije.
Nista o agresiji na drugu zemlju.
Zato nista i ne funkcionise.
Ako neko ugrozi njihove interese, vriste.
Srbiju napalo preko 20 zemalja sa 1400 aviona.
Onaj iz HOS rece da su od Hitlera napravili Djavola.
Tacno, takav debilizam ni Hitler nije radio.
Ne znam koga su jos napali sa preko 20 zemalja, ali
sumnjam.
Jure se sa Rusima, trebaju i drugi.
Klasicne debilcine.
Neki znaju da saradjuju sa ostalima a ne da naredjuju i
siluju, pa ako nedas dupe, uvedem ti Sankcije.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Još malo pa smo u Belgorodu.
Velik broj ruskih medija piše o velikom pokušaju proboja ukrajinskih oružanih snaga u Belovskom okrugu Kurske oblasti, koji se nalazi južno od Sudže.
Velik broj ruskih medija piše o velikom pokušaju proboja ukrajinskih oružanih snaga u Belovskom okrugu Kurske oblasti, koji se nalazi južno od Sudže.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Ovo isto nije loše za gađanje Švabine cijevi.
Domet: 35 km
Kopnene snage - 200 9P140 "Uragan" i 6 2K512 "Uragan-M" u službi i 550 9P140 u skladištu od 2024.
https://en.wikipedia.org/wiki/BM-27_Uragan
Domet: 35 km
Kopnene snage - 200 9P140 "Uragan" i 6 2K512 "Uragan-M" u službi i 550 9P140 u skladištu od 2024.
https://en.wikipedia.org/wiki/BM-27_Uragan
2014-04-11
Danas je oboreni projektil pao na stambenu zgradu u Kursku, - guverner regije Kursk.
2014-04-11
Nakon puna četiri dana ukrajinskog ratovanja na jugozapadu oblasti Kursk u Rusiji - još je mnogo nejasnoća. Ipak, očito je da se većina ruskog okružnog središta Sudža nalazi u ukrajinskim rukama, zajedno s tamošnjom plinskom stanicom te spojnicama tri velika međunarodna plinovoda – čime je dodatno, sada i fizički, dovedena u pitanje potencijalna opskrba Mađarske i Slovačke. Uz to, izgleda da se u ukrajinskim rukama do danas našlo i barem 520 kvadratnih km prostora s ruske strane granice, kako u okrugu Sudža, tako još i više u sjevernijem okrugu Korenjevo, do čijeg istoimenog središta borbe nisu ozbiljno stigle.
Već i same vijesti o ukrajinskom zauzimanju kompleksa tamošnje plinske stanice dovele su do poskupljenja ovog energenta u Europi za oko 5 posto, što bi se lako moglo i povisiti ako tamošnja oprema bude oštećena u borbama.
Igor Tabak otkriva što se događa s ukrajinskim upadom u Rusiju
Već i same vijesti o ukrajinskom zauzimanju kompleksa tamošnje plinske stanice dovele su do poskupljenja ovog energenta u Europi za oko 5 posto, što bi se lako moglo i povisiti ako tamošnja oprema bude oštećena u borbama.
Igor Tabak otkriva što se događa s ukrajinskim upadom u Rusiju
2014-04-11
Page 5 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Noževima upali u crkvu
» U ŠUPAK KOSMOSA SMO UPALI
» Kinezi upali u Srbiju, See Serbia
» Antivakseri upali u studio slovenske javne televizije
» Naoružani Albanci upali u selo na jugu Srbije
» U ŠUPAK KOSMOSA SMO UPALI
» Kinezi upali u Srbiju, See Serbia