Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 32 of 38
Page 32 of 38 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Bome ne, nezakonito ubijanje.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Hahaha, bas tako yoda. Jastreb barem veli da je jugoslaven. Ovi se skrivaju iz qvazi religije. Ko i crvenkasti. Roden i odrastao u zg, a onda zbog starog morao u srbiju, a sada ga strah vratiti se u domovinu.upravo_sa_jebachine wrote:dobro ironično, nitko od ovih forumskih zhidova i nije zhidov osim matebauera, to su obični balkanci hrvati/srbi ili češće iz mixa ovo dvojeTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
moglo bi se kazati da se njegova teorija o antisemitizmu potvrđuje i na forumu, svakim novim danom....
to su jednostavno neodgojeni ljudi, mitomani, tankih živaca, čast izuzecima kao što je bio npr. uvaženi kolega mateobauer....
2014-12-30
Jok, sve po zakonu.Regoč wrote:Bome ne, nezakonito ubijanje.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
Guest- Guest
Kakvi Sudanci. Misš na potomke kraljice od Sabe. To su EtiopljaniEro wrote:Čuj, i Sudanci su Židovi, zar ne? Po krvnim zrncima prosto sumnjam, ali jesu...Eva wrote:Znam, Rvatima je svaki šljam braća. I Šipci su Rvatima mili. Srećom Hrvati imaju više ukusaEro wrote:Razumijem tvoje otvoreno iskazivanje mržnje spram muslimana, ali to isto ne očekuj od nas.Eva wrote:Došle Muje s brda u grad, skup s bezglavnikom i išli delat ćenifu na Trgu N.
Dr. Hase je musliman, ali je i naš brat, čak i po krvnim zrncima. Nismo suicidni...
Muslimani su naša braća, a ako smo za tebe šljam...može i tako, ali to ne mijenja ništa.
Istina, braća se posvađaju, ali se i pomire ako su ugroženi.Dolaze teška vremena...
Guest- Guest
Ima i toga. Podržavam Izrael, ali kad mi ova gamad počne opravdavati pokolje nad Hrvatima zbog ustaških zločinah, poželim da ih stvarno šutnu u more.Totenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
moglo bi se kazati da se njegova teorija o antisemitizmu potvrđuje i na forumu, svakim novim danom....
to su jednostavno neodgojeni ljudi, mitomani, tankih živaca, čast izuzecima kao što je bio npr. uvaženi kolega mateobauer....
Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Guest- Guest
Potomci qrtza-palca, imate ih za Židove, a po krvnim zrncima ste si na većoj distanci od orangutana.Eva wrote:Kakvi Sudanci. Misš na potomke kraljice od Sabe. To su EtiopljaniEro wrote:Čuj, i Sudanci su Židovi, zar ne? Po krvnim zrncima prosto sumnjam, ali jesu...Eva wrote:Znam, Rvatima je svaki šljam braća. I Šipci su Rvatima mili. Srećom Hrvati imaju više ukusaEro wrote:Razumijem tvoje otvoreno iskazivanje mržnje spram muslimana, ali to isto ne očekuj od nas.Eva wrote:Došle Muje s brda u grad, skup s bezglavnikom i išli delat ćenifu na Trgu N.
Dr. Hase je musliman, ali je i naš brat, čak i po krvnim zrncima. Nismo suicidni...
Muslimani su naša braća, a ako smo za tebe šljam...može i tako, ali to ne mijenja ništa.
Istina, braća se posvađaju, ali se i pomire ako su ugroženi.Dolaze teška vremena...
najjače je, što sam upoznao jednoga lika u STu, jedanput susreo ga, i lik odmah (prije 5-6godina) da je on zhidov, da ga mossad čuva itd.. niti 5 niti 6.. ja OK, čestitam.. na kraju lik u zatvoru radi prevara,(lik je vlasnik jednoga portala koji ide malo desno, čak često se i objavljuju članci sa ovoga portala)..sudi mu se radi nekih prevara, iako lik tvrdi da mu je namjestila udba, iskreno meni je osobno on bio simpatičan to kada smo se vidili 1-2 puta ali mi je smješno odmah to naglašavanje odakle je..veber wrote:Hahaha, bas tako yoda. Jastreb barem veli da je jugoslaven. Ovi se skrivaju iz qvazi religije. Ko i crvenkasti. Roden i odrastao u zg, a onda zbog starog morao u srbiju, a sada ga strah vratiti se u domovinu.upravo_sa_jebachine wrote:dobro ironično, nitko od ovih forumskih zhidova i nije zhidov osim matebauera, to su obični balkanci hrvati/srbi ili češće iz mixa ovo dvojeTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
tako lik izjavio da mu je 1)Izrael a onda 2) RH, sve 5, samo ovi iz Izraela nikada čuli za njega, dakle ironično je što sam upoznao takvu u osobu u stvarnom životu, koja tvrdi da je zhidov a nema veze sa njima..
a kamo li nećeš po internetu sve upoznati..
Guest- Guest
Ne, nije bilo zasnovano ni na kakvom zakonu ili propisu, čista samovolja pobjednika. Dočim Auschwitz i Jasenovac imaju zakonsko uporište.Eva wrote:Jok, sve po zakonu.Regoč wrote:Bome ne, nezakonito ubijanje.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
iako je demokracija neka se svatko izjašnjava što hoće..
nije problem zastaviti dokument gdje se vidi tko si i šta si, dakle slikaš mobitelom dokument, zacrniš ime,prezime, sve ostalo, ostaviš samo dokaz da je dokument valjan sa pečatom, i sa strane napišeš na papiriću "eto vam hejteri"..
rješiš misterij u roku 2min
nije problem zastaviti dokument gdje se vidi tko si i šta si, dakle slikaš mobitelom dokument, zacrniš ime,prezime, sve ostalo, ostaviš samo dokaz da je dokument valjan sa pečatom, i sa strane napišeš na papiriću "eto vam hejteri"..
rješiš misterij u roku 2min
Guest- Guest
Ak jako poželiš, možda ti se želja i ostvari. Premda sumnjam, znaš tko je Božji odabrani narodRegoč wrote:Ima i toga. Podržavam Izrael, ali kad mi ova gamad počne opravdavati pokolje nad Hrvatima zbog ustaških zločinah, poželim da ih stvarno šutnu u more.Totenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Guest- Guest
Laje li i Einstein? Ili objašnjava zašto vas ne vole vaši susjedi? I da nakon 45. ni Hrvati, ni Srbi nisu žalili za Židovima?Eva wrote:Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
upravo_sa_jebachine wrote:najjače je, što sam upoznao jednoga lika u STu, jedanput susreo ga, i lik odmah (prije 5-6godina) da je on zhidov, da ga mossad čuva itd.. niti 5 niti 6.. ja OK, čestitam.. na kraju lik u zatvoru radi prevara,(lik je vlasnik jednoga portala koji ide malo desno, čak često se i objavljuju članci sa ovoga portala)..sudi mu se radi nekih prevara, iako lik tvrdi da mu je namjestila udba, iskreno meni je osobno on bio simpatičan to kada smo se vidili 1-2 puta ali mi je smješno odmah to naglašavanje odakle je..veber wrote:Hahaha, bas tako yoda. Jastreb barem veli da je jugoslaven. Ovi se skrivaju iz qvazi religije. Ko i crvenkasti. Roden i odrastao u zg, a onda zbog starog morao u srbiju, a sada ga strah vratiti se u domovinu.upravo_sa_jebachine wrote:dobro ironično, nitko od ovih forumskih zhidova i nije zhidov osim matebauera, to su obični balkanci hrvati/srbi ili češće iz mixa ovo dvojeTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
tako lik izjavio da mu je 1)Izrael a onda 2) RH, sve 5, samo ovi iz Izraela nikada čuli za njega, dakle ironično je što sam upoznao takvu u osobu u stvarnom životu, koja tvrdi da je zhidov a nema veze sa njima..
a kamo li nećeš po internetu sve upoznati..
inače tko mi neviruje mogu poslati linkove iz novina o liku :D
Guest- Guest
Pročitaj ponovono svoje izvore. Sudanci jok. Pomiješale ti se strane svijetaEro wrote:Potomci qrtza-palca, imate ih za Židove, a po krvnim zrncima ste si na većoj distanci od orangutana.Eva wrote:Kakvi Sudanci. Misš na potomke kraljice od Sabe. To su EtiopljaniEro wrote:Čuj, i Sudanci su Židovi, zar ne? Po krvnim zrncima prosto sumnjam, ali jesu...Eva wrote:Znam, Rvatima je svaki šljam braća. I Šipci su Rvatima mili. Srećom Hrvati imaju više ukusaEro wrote:Razumijem tvoje otvoreno iskazivanje mržnje spram muslimana, ali to isto ne očekuj od nas.Eva wrote:Došle Muje s brda u grad, skup s bezglavnikom i išli delat ćenifu na Trgu N.
Guest- Guest
Zavist i ljubomora. A Bog je sam odabral. Vi ste druga liga. Sorry, jebiga Božja voljaRegoč wrote:Laje li i Einstein? Ili objašnjava zašto vas ne vole vaši susjedi? I da nakon 45. ni Hrvati, ni Srbi nisu žalili za Židovima?Eva wrote:Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Guest- Guest
Pazi ti što želiš da ne biste u treću, četvrtu, koju li dijasporu? Stvarno imam dojam da vas neki antisemiti plaćaju da ovako serete po Hrvatima kako biste za njih pridobili pristaše.Eva wrote:Ak jako poželiš, možda ti se želja i ostvari. Premda sumnjam, znaš tko je Božji odabrani narodRegoč wrote:Ima i toga. Podržavam Izrael, ali kad mi ova gamad počne opravdavati pokolje nad Hrvatima zbog ustaških zločinah, poželim da ih stvarno šutnu u more.Totenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Einstein je zavidan komu? Na čemu? Da ne spominjemo da je odbio biti izraelskim predsjednikom.Eva wrote:Zavist i ljubomora. A Bog je sam odabral. Vi ste druga liga. Sorry, jebiga Božja voljaRegoč wrote:Laje li i Einstein? Ili objašnjava zašto vas ne vole vaši susjedi? I da nakon 45. ni Hrvati, ni Srbi nisu žalili za Židovima?Eva wrote:Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Jesu li ili nisu Židovi? Ne vrludaj s odgovorom...Eva wrote:Pročitaj ponovono svoje izvore. Sudanci jok. Pomiješale ti se strane svijetaEro wrote:Potomci qrtza-palca, imate ih za Židove, a po krvnim zrncima ste si na većoj distanci od orangutana.Eva wrote:Kakvi Sudanci. Misš na potomke kraljice od Sabe. To su EtiopljaniEro wrote:Čuj, i Sudanci su Židovi, zar ne? Po krvnim zrncima prosto sumnjam, ali jesu...Eva wrote:Znam, Rvatima je svaki šljam braća. I Šipci su Rvatima mili. Srećom Hrvati imaju više ukusaEro wrote:Razumijem tvoje otvoreno iskazivanje mržnje spram muslimana, ali to isto ne očekuj od nas.Eva wrote:Došle Muje s brda u grad, skup s bezglavnikom i išli delat ćenifu na Trgu N.
O Hrvatima sve najbolje. Na Rvate se poserem, a bezglavnika i ustašiju još i štiklom zabijem u travu.Regoč wrote:Pazi ti što želiš da ne biste u treću, četvrtu, koju li dijasporu? Stvarno imam dojam da vas neki antisemiti plaćaju da ovako serete po Hrvatima kako biste za njih pridobili pristaše.Eva wrote:Ak jako poželiš, možda ti se želja i ostvari. Premda sumnjam, znaš tko je Božji odabrani narodRegoč wrote:Ima i toga. Podržavam Izrael, ali kad mi ova gamad počne opravdavati pokolje nad Hrvatima zbog ustaških zločinah, poželim da ih stvarno šutnu u more.Totenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Guest- Guest
Ne, Einstein nego susjedi. O njima spikaš. A Alber ima pravo na svoje mišljenje kao i Tito i Francek o svojim sunarodnjacima.Regoč wrote:Einstein je zavidan komu? Na čemu? Da ne spominjemo da je odbio biti izraelskim predsjednikom.Eva wrote:Zavist i ljubomora. A Bog je sam odabral. Vi ste druga liga. Sorry, jebiga Božja voljaRegoč wrote:Laje li i Einstein? Ili objašnjava zašto vas ne vole vaši susjedi? I da nakon 45. ni Hrvati, ni Srbi nisu žalili za Židovima?Eva wrote:Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Guest- Guest
Page 32 of 38 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 32 of 38