Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 33 of 38
Page 33 of 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Ne, Einstein nego susjedi. O njima spikaš. A Alber ima pravo na svoje mišljenje kao i Tito i Francek o svojim sunarodnjacima.Regoč wrote:Einstein je zavidan komu? Na čemu? Da ne spominjemo da je odbio biti izraelskim predsjednikom.Eva wrote:Zavist i ljubomora. A Bog je sam odabral. Vi ste druga liga. Sorry, jebiga Božja voljaRegoč wrote:Laje li i Einstein? Ili objašnjava zašto vas ne vole vaši susjedi? I da nakon 45. ni Hrvati, ni Srbi nisu žalili za Židovima?Eva wrote:Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
moglo bi se kazati da se njegova teorija o antisemitizmu potvrđuje i na forumu, svakim novim danom....
to su jednostavno neodgojeni ljudi, mitomani, tankih živaca, čast izuzecima kao što je bio npr. uvaženi kolega mateobauer....
Guest- Guest
Nisu.Ero wrote:Jesu li ili nisu Židovi? Ne vrludaj s odgovorom...Eva wrote:Pročitaj ponovono svoje izvore. Sudanci jok. Pomiješale ti se strane svijetaEro wrote:Potomci qrtza-palca, imate ih za Židove, a po krvnim zrncima ste si na većoj distanci od orangutana.Eva wrote:Kakvi Sudanci. Misš na potomke kraljice od Sabe. To su EtiopljaniEro wrote:Čuj, i Sudanci su Židovi, zar ne? Po krvnim zrncima prosto sumnjam, ali jesu...Eva wrote:Znam, Rvatima je svaki šljam braća. I Šipci su Rvatima mili. Srećom Hrvati imaju više ukusaEro wrote:Razumijem tvoje otvoreno iskazivanje mržnje spram muslimana, ali to isto ne očekuj od nas.Eva wrote:Došle Muje s brda u grad, skup s bezglavnikom i išli delat ćenifu na Trgu N.
Dr. Hase je musliman, ali je i naš brat, čak i po krvnim zrncima. Nismo suicidni...
Muslimani su naša braća, a ako smo za tebe šljam...može i tako, ali to ne mijenja ništa.
Istina, braća se posvađaju, ali se i pomire ako su ugroženi.Dolaze teška vremena...
Guest- Guest
Ne izmotavaj se, jasno si opravdavala pokolje. E, sad, tako nastavi, pa će i nas malo što smo na izraelskoj strani prieći u neutralce, neki možda i u protivnike. Očito te antisemitska družina dobro plaća čim ovoliko neprijateljstvo prema Židovima izazivaš.Eva wrote:O Hrvatima sve najbolje. Na Rvate se poserem, a bezglavnika i ustašiju još i štiklom zabijem u travu.Regoč wrote:Pazi ti što želiš da ne biste u treću, četvrtu, koju li dijasporu? Stvarno imam dojam da vas neki antisemiti plaćaju da ovako serete po Hrvatima kako biste za njih pridobili pristaše.Eva wrote:Ak jako poželiš, možda ti se želja i ostvari. Premda sumnjam, znaš tko je Božji odabrani narodRegoč wrote:Ima i toga. Podržavam Izrael, ali kad mi ova gamad počne opravdavati pokolje nad Hrvatima zbog ustaških zločinah, poželim da ih stvarno šutnu u more.Totenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
moglo bi se kazati da se njegova teorija o antisemitizmu potvrđuje i na forumu, svakim novim danom....
to su jednostavno neodgojeni ljudi, mitomani, tankih živaca, čast izuzecima kao što je bio npr. uvaženi kolega mateobauer....
Probaj se malo samovrjednovati i procieniti kako tvoje pisanje utječe na hrvatsku percepciju Židovah.Eva wrote:Ne, Einstein nego susjedi. O njima spikaš. A Alber ima pravo na svoje mišljenje kao i Tito i Francek o svojim sunarodnjacima.Regoč wrote:Einstein je zavidan komu? Na čemu? Da ne spominjemo da je odbio biti izraelskim predsjednikom.Eva wrote:Zavist i ljubomora. A Bog je sam odabral. Vi ste druga liga. Sorry, jebiga Božja voljaRegoč wrote:Laje li i Einstein? Ili objašnjava zašto vas ne vole vaši susjedi? I da nakon 45. ni Hrvati, ni Srbi nisu žalili za Židovima?Eva wrote:Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Koji linkovi? Koji "srbi"? Zao mi je sele, razumem ja tu potrebu da se "podeli" zlo, tipa - mi smo to radili - ali i vi ste isti, samo...ne vredi. Jos jednom te pitam - imas li dokument, citat, izvor koji govori o CETNICKIM zlocinima nad jevrejima?maggie13 wrote:misirac,ucim te deset godina,nebrojeno puta sam linkove stavljala u kojima Srbi sami pisu o vasem ucestvovanju u rjesenju zidovskog pitanja,Nedicu,beogradskim vlastima u to vrijeme,etc,etc,a ti dalje,opet i iznova,isto ponavljas..reci konacno da ste ucinili sto jeste,bilo,necete vise..uhvati vas svako 50 godina,doduse,i tako..;-)Stanojko wrote:Zile, jesi srbin, ali brate, glup si za medalju...tre911 wrote:Uz vašu svesrdnu pomoć konjino retardirana nedojebana. pokrij se kako rekoh blatobranima i šuti do svoje smrti.Stanojko wrote:Ti debilu i dalje ne mozes da utuvis da su "jevrejsku politiku" sprovodili nemci?
Eto nisu ...Eva wrote:Nisu.Ero wrote:Jesu li ili nisu Židovi? Ne vrludaj s odgovorom...Eva wrote:Pročitaj ponovono svoje izvore. Sudanci jok. Pomiješale ti se strane svijetaEro wrote:Potomci qrtza-palca, imate ih za Židove, a po krvnim zrncima ste si na većoj distanci od orangutana.Eva wrote:Kakvi Sudanci. Misš na potomke kraljice od Sabe. To su EtiopljaniEro wrote:Čuj, i Sudanci su Židovi, zar ne? Po krvnim zrncima prosto sumnjam, ali jesu...Eva wrote:Znam, Rvatima je svaki šljam braća. I Šipci su Rvatima mili. Srećom Hrvati imaju više ukusaEro wrote:Razumijem tvoje otvoreno iskazivanje mržnje spram muslimana, ali to isto ne očekuj od nas.Eva wrote:Došle Muje s brda u grad, skup s bezglavnikom i išli delat ćenifu na Trgu N.
Dr. Hase je musliman, ali je i naš brat, čak i po krvnim zrncima. Nismo suicidni...
Muslimani su naša braća, a ako smo za tebe šljam...može i tako, ali to ne mijenja ništa.
Istina, braća se posvađaju, ali se i pomire ako su ugroženi.Dolaze teška vremena...
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Priznajem, liježm i budim se s mišlju kako HR i Hrvate uništit.Regoč wrote:Ne izmotavaj se, jasno si opravdavala pokolje. E, sad, tako nastavi, pa će i nas malo što smo na izraelskoj strani prieći u neutralce, neki možda i u protivnike. Očito te antisemitska družina dobro plaća čim ovoliko neprijateljstvo prema Židovima izazivaš.Eva wrote:O Hrvatima sve najbolje. Na Rvate se poserem, a bezglavnika i ustašiju još i štiklom zabijem u travu.Regoč wrote:Pazi ti što želiš da ne biste u treću, četvrtu, koju li dijasporu? Stvarno imam dojam da vas neki antisemiti plaćaju da ovako serete po Hrvatima kako biste za njih pridobili pristaše.Eva wrote:Ak jako poželiš, možda ti se želja i ostvari. Premda sumnjam, znaš tko je Božji odabrani narodRegoč wrote:Ima i toga. Podržavam Izrael, ali kad mi ova gamad počne opravdavati pokolje nad Hrvatima zbog ustaških zločinah, poželim da ih stvarno šutnu u more.Totenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Guest- Guest
Savršena, pametna, duhovita, dosljedna, poštena i nadasve lijepa.Regoč wrote:Probaj se malo samovrjednovati i procieniti kako tvoje pisanje utječe na hrvatsku percepciju Židovah.Eva wrote:Ne, Einstein nego susjedi. O njima spikaš. A Alber ima pravo na svoje mišljenje kao i Tito i Francek o svojim sunarodnjacima.Regoč wrote:Einstein je zavidan komu? Na čemu? Da ne spominjemo da je odbio biti izraelskim predsjednikom.Eva wrote:Zavist i ljubomora. A Bog je sam odabral. Vi ste druga liga. Sorry, jebiga Božja voljaRegoč wrote:Laje li i Einstein? Ili objašnjava zašto vas ne vole vaši susjedi? I da nakon 45. ni Hrvati, ni Srbi nisu žalili za Židovima?Eva wrote:Goj, čkomi. Tko ti je dozovlil da laješTotenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
Guest- Guest
Manjina se nikad ne bi smjela uplitati u međusobne razmirice većinskog naroda.
Nikad!
Pogledajte kakvu je štetu napravio Pupovac hr Srbima?
Umjesto da je u vladi, što bi i bio red, on se postavio na poziciju oporbe.
Apsurd nad apsurdima.
Nikad!
Apsurd nad apsurdima.
Blago tebi. Samo tjeraj dalje, stvaraj nove antisemite.Eva wrote:Savršena, pametna, duhovita, dosljedna, poštena i nadasve lijepa.
Ja sam elita i moje je da dajem veto.Ero wrote:Manjina se nikad ne bi smjela uplitati u međusobne razmirice većinskog naroda.
Nikad!
Apsurd nad apsurdima.
Guest- Guest
Ne pretjeruj, samo je jedan dr. Hase.Eva wrote:Ja sam elita i moje je da dajem veto.Ero wrote:Manjina se nikad ne bi smjela uplitati u međusobne razmirice većinskog naroda.
Nikad!
Apsurd nad apsurdima.
Na bleiburgu nije nikakav zakon provođen no zato u naci njemačkoj jeste.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
Guest- Guest
Eva wrote:O Hrvatima sve najbolje. Na Rvate se poserem, a bezglavnika i ustašiju još i štiklom zabijem u travu.
ako primjenimo tu logiku onda postoje i ćifuti i židovi...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Čini mi se da sam na ovoj temi ispričao neke stvari koje su se odnosile na moju širu i užu obitelj.
Nešto bih ipak dodao.
Ideološki i po pitanju ww2 smo bili izmješani, ali smo bili veoma jedinstveni po tri
temeljna pitanja, o kojima se nije moglo raspravljati:
-nacionalna i radnička prava, te odnos do zločina.
Sve ostalo je za nas bilo nebitno, zato je među nama vladao sklad.
To je bio moj kućni odgoj, što se vjerojatno odslikava i iz mojih komentara.
Nešto bih ipak dodao.
Ideološki i po pitanju ww2 smo bili izmješani, ali smo bili veoma jedinstveni po tri
Je, i to najstariji. Zakon jačeg.tre911 wrote:Na bleiburgu nije nikakav zakon provođen no zato u naci njemačkoj jeste.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
Guest- Guest
Blago tebi.Eva wrote:Je, i to najstariji. Zakon jačeg.tre911 wrote:Na bleiburgu nije nikakav zakon provođen no zato u naci njemačkoj jeste.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
Ma svaka bi te mama za zetaEro wrote:Čini mi se da sam na ovoj temi ispričao neke stvari koje su se odnosile na moju širu i užu obitelj.
Nešto bih ipak dodao.
Guest- Guest
Naj sam jača i najljepša.Regoč wrote:Blago tebi.Eva wrote:Je, i to najstariji. Zakon jačeg.tre911 wrote:Na bleiburgu nije nikakav zakon provođen no zato u naci njemačkoj jeste.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
Guest- Guest
Eva wrote:Naj sam jača i najljepša.Regoč wrote:Blago tebi.Eva wrote:Je, i to najstariji. Zakon jačeg.tre911 wrote:Na bleiburgu nije nikakav zakon provođen no zato u naci njemačkoj jeste.Eva wrote:pa do Bleiburga. Sve po zakonuRegoč wrote:Propis je propis. Još od Marije Terezije.Eva wrote:Propisa jednojanog kaplara i kujica mu Rvata. Jake li komisije.
Page 33 of 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 33 of 38