Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 28 of 38
Page 28 of 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Ovaj vikend. Joj bu ti grdo vrijeme.veber wrote:ja bum s jednom forumašicom na ručak. uzvratni posjet.Starhemberg wrote:Moram se i ja jednom zaletiti do tog Beča, ali ne zbog Eve...imam drugih interesa tamo, veber nek kafeniše
i vrnemo se u ponedjeljak ujutro.
Guest- Guest
Ne bih inkomodirao.Eva wrote:Pa sad, možda slučajno mogu i ja taj dan kad i ti, nikad se ne zna. Nije Beč preko svijeta.Starhemberg wrote:Moram se i ja jednom zaletiti do tog Beča, ali ne zbog Eve...imam drugih interesa tamo, veber nek kafeniše
Guest- Guest
Inače, Veber kad bu te zanimalo špijanje, imam ti ja online tečaj za samo 999,99 ojra.
Guest- Guest
Ljudi smo dogovorit ćemo se. Jel ideš turistički ili radno, ak ni tajna?Starhemberg wrote:Ne bih inkomodirao.Eva wrote:Pa sad, možda slučajno mogu i ja taj dan kad i ti, nikad se ne zna. Nije Beč preko svijeta.Starhemberg wrote:Moram se i ja jednom zaletiti do tog Beča, ali ne zbog Eve...imam drugih interesa tamo, veber nek kafeniše
Guest- Guest
Nije još u planu, ali planiram da bude...Eva wrote:Ljudi smo dogovorit ćemo se. Jel ideš turistički ili radno, ak ni tajna?Starhemberg wrote:Ne bih inkomodirao.Eva wrote:Pa sad, možda slučajno mogu i ja taj dan kad i ti, nikad se ne zna. Nije Beč preko svijeta.Starhemberg wrote:Moram se i ja jednom zaletiti do tog Beča, ali ne zbog Eve...imam drugih interesa tamo, veber nek kafeniše
Guest- Guest
ne čitaš s razumjevanjem. odnosno migoljiš kao jegulja.Eva wrote:
Ne valja ti taj stroj kurca. Nit sam u Beču nit me vidiš.
za tebe mi ne treba softver, dosta mi je poznavanje algoritma.
a, ti samo upadaj u laži.
(kaj ne trebaš ići po djecu? ili su kod mame)
2014-12-30
Nego, Veberu jel se sjećaš mog logaritma kodnog imena Čempres?
Guest- Guest
Ne, djeca su u glazbenoj školi u Nišu. Kak to ne vidiš?veber wrote:ne čitaš s razumjevanjem. odnosno migoljiš kao jegulja.Eva wrote:
Ne valja ti taj stroj kurca. Nit sam u Beču nit me vidiš.
za tebe mi ne treba softver, dosta mi je poznavanje algoritma.
a, ti samo upadaj u laži.
(kaj ne trebaš ići po djecu? ili su kod mame)
Guest- Guest
Treći mjesec ili još bolje u travnju. Da ni hladno i vjetrovito.Starhemberg wrote:Nije još u planu, ali planiram da bude...Eva wrote:Ljudi smo dogovorit ćemo se. Jel ideš turistički ili radno, ak ni tajna?Starhemberg wrote:Ne bih inkomodirao.Eva wrote:Pa sad, možda slučajno mogu i ja taj dan kad i ti, nikad se ne zna. Nije Beč preko svijeta.Starhemberg wrote:Moram se i ja jednom zaletiti do tog Beča, ali ne zbog Eve...imam drugih interesa tamo, veber nek kafeniše
Guest- Guest
za razliku od tebe, ne zanima me.Eva wrote:Inače, Veber kad bu te zanimalo špijanje, imam ti ja online tečaj za samo 999,99 ojra.
da si neka prijetnja vrlo brzo bi to riješio.
običan si troll koji njuška po defaultu po tuđim životima.
možeš jastrebu i mogao si pokojnom bugiju prodavati muda pod bubrege.
2014-12-30
Ma ja se tebi sviđam, ali te sram to priznat. Zato me i naganjaš čim me vidiš.veber wrote:za razliku od tebe, ne zanima me.Eva wrote:Inače, Veber kad bu te zanimalo špijanje, imam ti ja online tečaj za samo 999,99 ojra.
da si neka prijetnja vrlo brzo bi to riješio.
običan si troll koji njuška po defaultu po tuđim životima.
možeš jastrebu i mogao si pokojnom bugiju prodavati muda pod bubrege.
Guest- Guest
to dokazuje što?Eva wrote:Nego, Veberu jel se sjećaš mog logaritma kodnog imena Čempres?
da si fulao gdje jesmo.
nabadanje u kvartu za birc koji odavno ne postoji.
2014-12-30
Ne, nego da imam kliker. Rođena Mata Hariveber wrote:to dokazuje što?Eva wrote:Nego, Veberu jel se sjećaš mog logaritma kodnog imena Čempres?
da si fulao gdje jesmo.
Guest- Guest
i što djeca pohađaju na muzičkoj?Eva wrote:
Ne, nego da imam kliker. Rođena Mata Hari
2014-12-30
Ja mu nudim više : 1000,01 €Eva wrote:Inače, Veber kad bu te zanimalo špijanje, imam ti ja online tečaj za samo 999,99 ojra.
jeblomater, prošlo radno vrijeme?Eva wrote:Ne, nego da imam kliker. Rođena Mata Hariveber wrote:to dokazuje što?Eva wrote:Nego, Veberu jel se sjećaš mog logaritma kodnog imena Čempres?
da si fulao gdje jesmo.
djecu po školi moraš skupit?
zanimljivo, na fašnik, u austriji djeca imaju sat.
a, sutra pepelnica u izrazito katoličkoj zemlji.
jesi maskirao klince?
ili su premladi. ili prežidovi. ili ne jedu krafne?
2014-12-30
kaj svo troje svirucka?
za fašnik?
ili je gotovo radno vrijeme "matere"?
za fašnik?
ili je gotovo radno vrijeme "matere"?
2014-12-30
Ma jebali te partizani i krepana bestija " Tito" Očito si i ti "Bestija"Eva wrote:Tre, maltretiranje je neusporedivo s gubitkom života. Tako da izjednačiti SFRJ i NDH nikad, nikad, a možda čak ni tada neće bitii moguće. NDH je najveća sramota i ujedno tragedija hrvatskog naroda. I samo zahvaljujući partizanima Hrvatima, Hrvati danas postoje i imaju državu.
koje gluposti tipkaš sačuva nas dragi Bog, " zahvaljujući partizanima Hrvati danas postoje i imaju državu"
jesmo mutavi imali državu , a devedesetih idemo u rat prutivu iste!
odjebi dreck jugočetnički
2014-04-18
Da nije bilo partizana,m 90-te bi protekle u znaku prelaska Srbije iz komunizma u kapitalizam,ili iz moharhije u republiku.lobo1 wrote:Ma jebali te partizani i krepana bestija " Tito" Očito si i ti "Bestija"Eva wrote:Tre, maltretiranje je neusporedivo s gubitkom života. Tako da izjednačiti SFRJ i NDH nikad, nikad, a možda čak ni tada neće bitii moguće. NDH je najveća sramota i ujedno tragedija hrvatskog naroda. I samo zahvaljujući partizanima Hrvatima, Hrvati danas postoje i imaju državu.
koje gluposti tipkaš sačuva nas dragi Bog, " zahvaljujući partizanima Hrvati danas postoje i imaju državu"
jesmo mutavi imali državu , a devedesetih idemo u rat prutivu iste!
odjebi dreck jugočetnički
Hrvatska bi bila tek regionalni pojam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je, bas.
Zanimljivo, Zagreb nije taknut 45, kao grad. Sumadinci su unatoc dogovoru pobili par tisuca gradana.
I kao tvoja frendica sora, uselili se u tude kuce.
U bazenu mog djeda, tvoji "naprednjaci" drzali ovce.
Naravno klavir su pokurili prije parketa....
....daj suti.
Zanimljivo, Zagreb nije taknut 45, kao grad. Sumadinci su unatoc dogovoru pobili par tisuca gradana.
....daj suti.
2014-12-30
Kakvi Šumadinci???veber wrote:Je, bas.
....daj suti.
Zagreb je grad koji je dao najviše partizana. I valjda su se ti Zagrepčani nakon rata vratili doma.
U Hrvatskoj nakon rata nigdje nije promijenjena nacionalna slika,osim što su se Srbi masovno iseljavali u Vojvodinu i dijelove ist.Slavonije.
U Istri je promijenjena nac.slika,ali na korist Hrvata.
No stvar je u tome što da nije bilo hrvatskih partizana,NDH,kao "država" koja je stvorena od strane fašista i bez ikakvog pravnog legitimiteta prestala bi postojati,a na vlast bi se vratio kralj Petar sa svojim ministrima,đeneralima i vojvodama.
Kakva bi Hrvatska tu postojala ne treba posebno opisivati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 28 of 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 28 of 38