Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 6 of 38
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Da se u Hrvatskoj dogodi revival ustaštva. Hrvatska bi postala nova Sirija. S time da ustašoidi ne bi imali potporu izvana kao islamisti DAIŠ-a,dočim bi njihovim protivnicima koje nazivaš antifašistima pristizala pomoć i u dobrovoljcima širom Europe,a najviše iz bivše Juge,a i pomoć kakvu danas dobijaju Novorusi u Ukrajini i asadovci u Siriji.upravo_sa_jebachine wrote:
haha, možeš misliti kako bi srbi išli vama pomagati a napravili ste sranja srbima 95godine taman posla..
a samo da ponovim u srbiji je slična situacija, tamo su četnici baš otvoreno na vlasti, dapače oni isto mrze svoju petu kolonu partizane itd, prije bi došli četnici dobrovoljci na praksu klanja antifašista u Hrvatsku,
a ne samo to, nego antifašizam je ideološki nesposoban da se nosi sa fašizmom..
pogledaj samo vodeće antifašiste u RH,... sve pederi, lezbe, a ako ima koji muškarac poput zokija, onda klasični dezerter
Zato vas molim ko dragoga Boga da ne tražite belaj,jer bi moglo opet biti kukanja i pisanja tužaljki po Australiji i Kanadi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
crvenkasti wrote:jastreb wrote:Kad bi se to dogodilo,tj,revival ustaštva.upravo_sa_jebachine wrote:ustaše su izgubili rat 45 godine, partizani su ih dobili, istina, ali danas da se pobiju u RH ustaše i partizani, rat bi trajao 48 sati, toliko bi trebalo ustašama i fašistima, da se pobrinu za antifašiste, tako da su opet ustaše na neki način i dobile rat, jer vladaju RH državom, i antifašisti su u strahu, ako ustaše krenu, potamanit će ih za 48sati
U pomoć Hrvatskoj pristupili bi dobrovoljci iz čitave bivše Juge,pa i šire.
Pa to je bio Domovinski rat. Samo, dobrovoljci iz Juge su bili protiv Hrvatske, ali oni iz "šire" su nam pomogli da ipak pobijedimo.
i onda crveni kako je osjetiti gorak okus poraza..
ono pobjeda 1945, pobili sve ustaše(mislili ste da ste pobili ali jeste većinu) ostalo uteklo vanka, a ako je neki ustaša i bunio se protiv antifašizma 1971, i njega ste poslali vanka, sve izgledalo super, a onda 1991-95, ono ustaše nadiru sa svih strana, slabije naoružani, ali gaze nas, tjeraju, i na kraju jebiga, to što je to.. morao si se i ti pokatoličiti da bi ostao živ
Guest- Guest
jastreb wrote:Da se u Hrvatskoj dogodi revival ustaštva. Hrvatska bi postala nova Sirija. S time da ustašoidi ne bi imali potporu izvana kao islamisti DAIŠ-a,dočim bi njihovim protivnicima koje nazivaš antifašistima pristizala pomoć i u dobrovoljcima širom Europe,a najviše iz bivše Juge,a i pomoć kakvu danas dobijaju Novorusi u Ukrajini i asadovci u Siriji.upravo_sa_jebachine wrote:
haha, možeš misliti kako bi srbi išli vama pomagati a napravili ste sranja srbima 95godine taman posla..
a samo da ponovim u srbiji je slična situacija, tamo su četnici baš otvoreno na vlasti, dapače oni isto mrze svoju petu kolonu partizane itd, prije bi došli četnici dobrovoljci na praksu klanja antifašista u Hrvatsku,
pogledaj samo vodeće antifašiste u RH,... sve pederi, lezbe, a ako ima koji muškarac poput zokija, onda klasični dezerter
Zato vas molim ko dragoga Boga da ne tražite belaj,jer bi moglo opet biti kukanja i pisanja tužaljki po Australiji i Kanadi.
nebi RH bila nova Sirija, nebi nitko niti išta primjetio, sve bi bilo gotovo u 48sati.. nebi mi kao Assad ratovali sa vama pobunjenicima 4-5godine, sve bi se rješilo u 48sati.. doslovno.. 80% policije i 99% vojske su potomci ustaša/branitelja, +ustaše su nabrijaniji od antifašista, šta vi mislite, da će ona platforma 112, građanska akcija, mate kapović, iskorak i kontra, se boriti ? sve bi bilo gotovo u 48 sati, nebi niti primjetili.. samo bi ti došla 3-4 nabildana lika , pokucala bi ti doma, izvukli te iz stana i adio, i tako bi taj rat trajao 48sati
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:
morao si se i ti pokatoličiti da bi ostao živ
Sad nas ima više.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro došao u klub.. budi miran i lezi, laji tu i tamo na antifašiste kada ti mi kažemo.. i možeš ostati živ.. za sadacrvenkasti wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
Sad nas ima više.
Guest- Guest
PS:
Htjedoh reći, upitajte se rađe zašto su se zločini uopće dokazali.
To je za sadašnjost i budućnost puno važnije od ponavljanja mantri da su se dogodili.
Ako ne budemo znali razloge opet će nam se desiti.
Jelena Lovrić je s pravom u brigama, jer su čak i događaji u ww2 ostali nerasčišćeni, pa bi se ih moglo rješavati čak i nedemokratski, u kaosu....No, Jelena Lovrić je partijski kadar i ona nema namjeru govoriti o zločinima njene Partije. Ona slijedi partijsko mišljenje, u kojem se njihove zločine želi prikazati kao herojstvo, ili nešto na čemu bi HR trebala graditi budućnost.
Potpuni promašaj. Kuća mora imati zdrave i solidne temelje, bez toga jednostavno neće ići...
Htjedoh reći, upitajte se rađe zašto su se zločini uopće dokazali.
To je za sadašnjost i budućnost puno važnije od ponavljanja mantri da su se dogodili.
Ako ne budemo znali razloge opet će nam se desiti.
Jelena Lovrić je s pravom u brigama, jer su čak i događaji u ww2 ostali nerasčišćeni, pa bi se ih moglo rješavati čak i nedemokratski, u kaosu....No, Jelena Lovrić je partijski kadar i ona nema namjeru govoriti o zločinima njene Partije. Ona slijedi partijsko mišljenje, u kojem se njihove zločine želi prikazati kao herojstvo, ili nešto na čemu bi HR trebala graditi budućnost.
Potpuni promašaj. Kuća mora imati zdrave i solidne temelje, bez toga jednostavno neće ići...
upravo_sa_jebachine wrote:dobro došao u klub.. budi miran i lezi, laji tu i tamo na antifašiste kada ti mi kažemo.. i možeš ostati živ.. za sadacrvenkasti wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
Sad nas ima više.
Znam sve. Ništa ne mislim, što više serem, i vičem da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si zreo za Gradišku.jastreb wrote:Da se u Hrvatskoj dogodi revival ustaštva. Hrvatska bi postala nova Sirija. S time da ustašoidi ne bi imali potporu izvana kao islamisti DAIŠ-a,dočim bi njihovim protivnicima koje nazivaš antifašistima pristizala pomoć i u dobrovoljcima širom Europe,a najviše iz bivše Juge,a i pomoć kakvu danas dobijaju Novorusi u Ukrajini i asadovci u Siriji.upravo_sa_jebachine wrote:
bravo , samo trebaš se konstatno dokazivati.. poslat ćemo ti spisak jedne neprijateljske antifašističke udruge ... well detalje ćeš dobiti , privatno.. moraš se konstatno dokazivati , tako da znamo da smo izbili antifašizam od tebe
Guest- Guest
ja mislim da je to teži slučaj oboljenja, samo u jasenovcu imaju opremu za takvu dijagnozu, doktor petar brzica će se pobrinuti za njegaEro wrote:Ti si zreo za Gradišku.jastreb wrote:Da se u Hrvatskoj dogodi revival ustaštva. Hrvatska bi postala nova Sirija. S time da ustašoidi ne bi imali potporu izvana kao islamisti DAIŠ-a,dočim bi njihovim protivnicima koje nazivaš antifašistima pristizala pomoć i u dobrovoljcima širom Europe,a najviše iz bivše Juge,a i pomoć kakvu danas dobijaju Novorusi u Ukrajini i asadovci u Siriji.upravo_sa_jebachine wrote:
Guest- Guest
Ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, ja sam Hrvat.
Mrzim Srbe, mrzim Srbe, mrzim Srbe.
Najvažnije je da to prenesem na djecu.
Mrzim Srbe, mrzim Srbe, mrzim Srbe.
Najvažnije je da to prenesem na djecu.
crvenkasti-
2014-04-17
Kao prvo ,u nekim područjima Hrvatske napravile bi se barikade i formirale skupine koje bi spriječile svaki pokušaj ustašovanja.upravo_sa_jebachine wrote:jastreb wrote:Da se u Hrvatskoj dogodi revival ustaštva. Hrvatska bi postala nova Sirija. S time da ustašoidi ne bi imali potporu izvana kao islamisti DAIŠ-a,dočim bi njihovim protivnicima koje nazivaš antifašistima pristizala pomoć i u dobrovoljcima širom Europe,a najviše iz bivše Juge,a i pomoć kakvu danas dobijaju Novorusi u Ukrajini i asadovci u Siriji.upravo_sa_jebachine wrote:
nebi RH bila nova Sirija, nebi nitko niti išta primjetio, sve bi bilo gotovo u 48sati.. nebi mi kao Assad ratovali sa vama pobunjenicima 4-5godine, sve bi se rješilo u 48sati.. doslovno.. 80% policije i 99% vojske su potomci ustaša/branitelja, +ustaše su nabrijaniji od antifašista, šta vi mislite, da će ona platforma 112, građanska akcija, mate kapović, iskorak i kontra, se boriti ? sve bi bilo gotovo u 48 sati, nebi niti primjetili.. samo bi ti došla 3-4 nabildana lika , pokucala bi ti doma, izvukli te iz stana i adio, i tako bi taj rat trajao 48sati
Na prostorima koje bi ustašoidi zauzeli stvorile bi se gerilske skupine i straže po selima.
U područjima koje ustašoidi ne bi zauzeli stvorila bi se slobodna teritorija koja bi se sve više širila.
Iz Bosne bi bili napravljeni udari na ustašoide potpomognuti dobrovoljcima i dobro naoružanom vojskom,pa bi ustšoidi bili satjerani u rupe i opkoljeni.
Svjetsko javno mnijenje ne bi ni prstom maklo da uzme u zaštitu ustašoide umrljane novim zločinima,za koje bi u eri informatike saznao čitav svijet.
Čak i da ustašoidi uspiju u svom naumu tu "Hrvatsku" bi snašle sankcije i napadi poput onih na Kosovu 1999-te.
Zato ,stai calma.
2014-04-22
Prestani piti, bogteubijo...jastreb wrote:Kao prvo ,u nekim područjima Hrvatske napravile bi se barikade i formirale skupine koje bi spriječile svaki pokušaj ustašovanja.upravo_sa_jebachine wrote:jastreb wrote:Da se u Hrvatskoj dogodi revival ustaštva. Hrvatska bi postala nova Sirija. S time da ustašoidi ne bi imali potporu izvana kao islamisti DAIŠ-a,dočim bi njihovim protivnicima koje nazivaš antifašistima pristizala pomoć i u dobrovoljcima širom Europe,a najviše iz bivše Juge,a i pomoć kakvu danas dobijaju Novorusi u Ukrajini i asadovci u Siriji.upravo_sa_jebachine wrote:
Na prostorima koje bi ustašoidi zauzeli stvorile bi se gerilske skupine i straže po selima.
U područjima koje ustašoidi ne bi zauzeli stvorila bi se slobodna teritorija koja bi se sve više širila.
Iz Bosne bi bili napravljeni udari na ustašoide potpomognuti dobrovoljcima i dobro naoružanom vojskom,pa bi ustšoidi bili satjerani u rupe i opkoljeni.
Svjetsko javno mnijenje ne bi ni prstom maklo da uzme u zaštitu ustašoide umrljane novim zločinima,za koje bi u eri informatike saznao čitav svijet.
Čak i da ustašoidi uspiju u svom naumu tu "Hrvatsku" bi snašle sankcije i napadi poput onih na Kosovu 1999-te.
Zato ,stai calma.
jastreb wrote:Kao prvo ,u nekim područjima Hrvatske napravile bi se barikade i formirale skupine koje bi spriječile svaki pokušaj ustašovanja.upravo_sa_jebachine wrote:jastreb wrote:Da se u Hrvatskoj dogodi revival ustaštva. Hrvatska bi postala nova Sirija. S time da ustašoidi ne bi imali potporu izvana kao islamisti DAIŠ-a,dočim bi njihovim protivnicima koje nazivaš antifašistima pristizala pomoć i u dobrovoljcima širom Europe,a najviše iz bivše Juge,a i pomoć kakvu danas dobijaju Novorusi u Ukrajini i asadovci u Siriji.upravo_sa_jebachine wrote:
Zato ,stai calma.
http://www.index.hr/black/clanak/violic-poziva-na-bojkot-ministra-ocajna-sam-jer-cu-do-kraja-zivota-morati-zivjeti-u-supku-svijeta/870848.aspx
pa istina, recimo ova umjetnica Nina Violić na svom fejsbook profilu je pozvala baš na to.. na pobunu, barikade, osnivanje terorističkih skupina, i drugi način borbe protiv "fašista u RH i EU"
Međutim, čim je objavila status, ustaše su joj odmah zaprijetile, i kasnije se ispričavala, da nije ona tako mislila, itd..
mislite da takva ekipa , uz radničku frontu, dezertera Zokija, Ostoju Ranku, Trešeličku, Korak , Iskorak, ima šanse i da će stvarno dignuti barikade..
uletit će 10ak nabrijanih torcidaša i bbb-ovaca i napleskati ih..
eh kakve sankcije EU..
1)EU skreće desno prema fašizmu.. o tome ti pišu sve vaše antifašističke udruge i portali.. i ova umjetnica govori da ne želi živjetu u fašističkom šupku RH i EU, i da će morati bježati za Moskvu. dakle EU nebi ništa napravila
2)a kako rekoh, sve bi to trajalo maksimalno 48sati, nebi nitko stigao reagirati... tako je i Oluja trajala 5-6dana, dok se međunarodna zajednica skupila i dogovorila što će napraviti po tom pitanju, već je sve bilo gotovo.. tako i ovo.. još brže i još tiše i efikasnije
Guest- Guest
Netko dnevno napada same temelje države i njenu obstojnost- " i bit će kažnjeni i uhapšeni".
Ero... Yebate led ledeni ja se sjećam, ko jučer kako si hvalio Židove. De ostani na tom tragu i dokaži da si principijelan.
Nisam promijenio mišljenje o Židovima niti za dlaku.provocator wrote:Ero... Yebate led ledeni ja se sjećam, ko jučer kako si hvalio Židove. De ostani na tom tragu i dokaži da si principijelan.
Probaj s razumijevanjem čitat moje komentare.
Kako s razumijevanjem čitati nešto što je napisano bez trunke zdravog razuma? :confjuz:Ero wrote:Nisam promijenio mišljenje o Židovima niti za dlaku.provocator wrote:Ero... Yebate led ledeni ja se sjećam, ko jučer kako si hvalio Židove. De ostani na tom tragu i dokaži da si principijelan.
2014-04-22
Ne razumiješ ti ni Teoriju relativiteta, koja je također plod zdravog razuma.jastreb wrote:Kako s razumijevanjem čitati nešto što je napisano bez trunke zdravog razuma? :confjuz:Ero wrote:Nisam promijenio mišljenje o Židovima niti za dlaku.provocator wrote:Ero... Yebate led ledeni ja se sjećam, ko jučer kako si hvalio Židove. De ostani na tom tragu i dokaži da si principijelan.
Ne razumije je baš svatko, ali to ne znači da je neistinita.
Iz istih razloga vam šteka i kad slušate Hasina razmišljanja...
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 6 of 38