Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
Ringo10 wrote:Ja ne priznam genocid u Srebrenici Jer Neću da gladim jaja Mujagama
ne moraš nisi peder a nisu ni oni
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Re: Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
Joža wrote:Sora wrote:Hrvatska i Bosna su prirodni saveznici ali onda to ne ide tako da hrvatska politika podržava separaciju i međeda iz Banja Luke
jeb vas plitkoumni bog, već ste jednom popušili tu politiku podijeljenu Bosnu u 2.ratu
i jopet i jopet
Sore, u drugom svitskom ratu jedan dil Hrvata, koje s pravom nazivam 'usraše', popušili su da su muslimani 'rvačko cvieće'. Evo danas vidimo kako su ti isti 'pozdravili' potporu Hrvatskoj rezoluciji.
Posrali nam se po glavi unatoč zbrinjavanju njihovih izbiglica i naoružavanju za vrijeme rata.
U Riki su se obučavali i naoružali ''krajišnike'' koji su poslije samo par miseci nakon završetka obuke tekbirili napadajući Hrvate Lašvanske doline.
Tko je spričio 'Srebrenicu drugi dil' u Bihaću?
I opet ne valjamo.
Luda kuća.
saka ti je rečenica upitna i netočna faktički
no dosadilo mi isto pisati već godinama
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Je li Milanović ipak nije taj broj na kog je Grbin odigrao? RF napušta koaliciju zbog Milanovića kaže Pejović. Ni možemovci nisu oduševljeni..
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» I HDZ-ovac Jasen Mesić upisao doktorat u Osijeku. Kaže da mu se svidio program
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» I HDZ-ovac Jasen Mesić upisao doktorat u Osijeku. Kaže da mu se svidio program
Page 2 of 2