Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
https://direktno.hr/domovina/mesic-otkrio-sto-ga-je-iznenadilo-kod-milanovica-rekao-sam-mu-da-nema-sto-razgovarati-s-njim-346410/
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
Sad kad ray poludi
2015-09-08
Re: Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
Brige mene za Čovića.
A tog Mesića je MOST davno potira iz ureda doživotnog predsjednika tako da je on bivši predsjednik koji tu nešto glumata ko da je doživotni predsjednik.
Umišljena veličina.
A tog Mesića je MOST davno potira iz ureda doživotnog predsjednika tako da je on bivši predsjednik koji tu nešto glumata ko da je doživotni predsjednik.
Umišljena veličina.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Mene Čović ne zanima.
Pogledaj malo di je ona Liza Trust danas.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51504-britanija-otvoreno-protiv-hrvatske-u-bih
Satra san je.
Ja sidin ispri kompjutera i samo mi digneš živce i cili svemir se pokreće i napada te.
To ti je anđeoska hijerarhija anđeo Pravednik a oni su Bog i batina na fizičkoj ravni i božji autoriteti na fizičkoj ravni.
Mogli su oni ograničit mandat predsjednika u BiH na samo dva i Komšić ne bi imao pravo i to bi bilo pravednije al njih to ne zanima nego samo mi ćemo kako mi oćemo i tko jebe vas Hrvate.
Doletila im pleska i sad jedu govna dok ih sve ne zakoljem.
Božji autoritet na fizičkoj ravni a to je anđeo Prijestolnik te može ZAKLAT AKO MU SE DIGNE KURAC SAMO DA TO POMISLI I DA MU JE TO NAMJERA A DA PRI TOM NITI IZ KUĆE FIZIČKI NE IZAĐE I NI NA KOJI NAČIN NIŠTA NA FIZIČKOJ RAVNI NE KONTAKTIRA.
Pogledaj malo di je ona Liza Trust danas.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51504-britanija-otvoreno-protiv-hrvatske-u-bih
Satra san je.
Ja sidin ispri kompjutera i samo mi digneš živce i cili svemir se pokreće i napada te.
To ti je anđeoska hijerarhija anđeo Pravednik a oni su Bog i batina na fizičkoj ravni i božji autoriteti na fizičkoj ravni.
Mogli su oni ograničit mandat predsjednika u BiH na samo dva i Komšić ne bi imao pravo i to bi bilo pravednije al njih to ne zanima nego samo mi ćemo kako mi oćemo i tko jebe vas Hrvate.
Doletila im pleska i sad jedu govna dok ih sve ne zakoljem.
Božji autoritet na fizičkoj ravni a to je anđeo Prijestolnik te može ZAKLAT AKO MU SE DIGNE KURAC SAMO DA TO POMISLI I DA MU JE TO NAMJERA A DA PRI TOM NITI IZ KUĆE FIZIČKI NE IZAĐE I NI NA KOJI NAČIN NIŠTA NA FIZIČKOJ RAVNI NE KONTAKTIRA.
2014-04-11
Zato se i zovu ( Anđeli Pravednici ) božji autoriteti na fizičkoj ravni jer te mogu jednim pogledom svoje misli izbaciti s iste.
Izbaciti s iste znači : DEINKARNIRATI.
UBITI.
Izbaciti s iste znači : DEINKARNIRATI.
UBITI.
2014-04-11
Sad nek uživaju u Komšiću.
Sad im je još gore jer je pola svijeta krenilo na njih a Komšiću završava mandat za dvije i po godine i nema se pravo kandidirati tri puta za redom.
Znači šta su postigli ?
PA TOTALNA RAZVALJOTKA OD STRANE BOGA TE GAMADI.
Sad im je još gore jer je pola svijeta krenilo na njih a Komšiću završava mandat za dvije i po godine i nema se pravo kandidirati tri puta za redom.
Znači šta su postigli ?
2014-04-11
RAZBUCALO IH KO BEBA ZVEČKU.
NE ZNAJU VIŠE NI SAMI KAKO SE UOPĆE ZOVU.
NE ZNAJU VIŠE NI SAMI KAKO SE UOPĆE ZOVU.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
Problem je vama shvatti šta Bog hoće.
Mesić je u pravu šta se tiče Čovića odnosno toga da Milanovic baš njega ide podržavat.
No to ne znači da treba podržavati Komšića i preglasavanje Hrvata i pravljenje islamske BiH a tu je Mesić agent koji to podržava.
Mene brige za Čovića, obični kokošar.
Meni je puka film jer ti netko tu nešto već godinama uvaljuje i govoriti ti da njih boli kurac za tebe i da će oni šta oni hoće.
Hoćeš li ?
BAM
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi
Mesić je u pravu šta se tiče Čovića odnosno toga da Milanovic baš njega ide podržavat.
No to ne znači da treba podržavati Komšića i preglasavanje Hrvata i pravljenje islamske BiH a tu je Mesić agent koji to podržava.
Mene brige za Čovića, obični kokošar.
Meni je puka film jer ti netko tu nešto već godinama uvaljuje i govoriti ti da njih boli kurac za tebe i da će oni šta oni hoće.
Hoćeš li ?
BAM
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi
2014-04-11
Mesic,..to je onaj za koga ero vavijek glasuje.
dijagram-
2015-08-09
Pa naci ce nekoga novog KomsicaRayMabus wrote:Sad nek uživaju u Komšiću.
Znači šta su postigli ?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Komšić je dobro naplatio svoje komšićevanje.. negdje sam procitao da ima brdo nekretnina.. nije on bas toliko glup.. u smislu da dobro i naplati kao Bošnjaci lobista.. po onoj ni kod stare babe baš sve đabe
2015-09-08
vuksadinare wrote:Komšić je dobro naplatio svoje komšićevanje.. negdje sam procitao da ima brdo nekretnina.. nije on bas toliko glup.. u smislu da dobro i naplati kao Bošnjaci lobista.. po onoj ni kod stare babe baš sve đabe
čitao u kupusovom listu
Hrvatska i Bosna su prirodni saveznici ali onda to ne ide tako da hrvatska politika podržava separaciju i međeda iz Banja Luke
jeb vas plitkoumni bog, već ste jednom popušili tu politiku dijeljena Bosne u 2.ratu
i jopet i jopet
jeb vas plitkoumni bog, već ste jednom popušili tu politiku dijeljena Bosne u 2.ratu
i jopet i jopet
Nisu saveznici Jer savezniku neces uvaliti UZP a manjinski narod tog saveznika gazitiSora wrote:Hrvatska i Bosna su prirodni saveznici ali onda to ne ide tako da hrvatska politika podržava separaciju i međeda iz Banja Luke
i jopet i jopet
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nisu saveznici Jer savezniku neces uvaliti UZP a manjinski narod tog saveznika gazitiSora wrote:Hrvatska i Bosna su prirodni saveznici ali onda to ne ide tako da hrvatska politika podržava separaciju i međeda iz Banja Luke
jeb vas plitkoumni bog, već ste jednom popušili tu politiku podijeljenu Bosnu u 2.ratu
i jopet i jopet
jesu prirodni saveznici pol Hrvatske je iz BIH rodom ili se upravo doselilo
UZO je Haag presudio
a nije slučajno. ja ne znam jel vi svi očekujete da će se zaboravit tko je muslimanima zabio nož u leđa za vrijeme rata 90.tih
tko je pobubijao u mostaru i srednjoj bosni svoje suborce ??
to bi kao trebalo zaboraviti
a znaš kaj
odi ..
Sora wrote:Hrvatska i Bosna su prirodni saveznici ali onda to ne ide tako da hrvatska politika podržava separaciju i međeda iz Banja Luke
i jopet i jopet
Sore, u drugom svitskom ratu jedan dil Hrvata, koje s pravom nazivam 'usraše', su popušili da su muslimani 'rvacko cvieće'. Evo vidimo danas kako su ti isti 'pozdravili' potporu Hrvatske rezoluciji.
Posrali nam se po glavi unatoč zbrinjavanju njihovih izbiglica i naoružavanju za vrime rata.
U Riki se obučavali i naoružali ''krajišnike'' koji su poslin samo par miseci nakon završetka obuke tekbirili napadajući Hrvate Lašvanske doline.
Tko je spričil 'Srebrenicu drugi dil' u Bihaću?
I opet ne valjamo.
Luda kuća.
Sora wrote:Ringo10 wrote:Nisu saveznici Jer savezniku neces uvaliti UZP a manjinski narod tog saveznika gazitiSora wrote:Hrvatska i Bosna su prirodni saveznici ali onda to ne ide tako da hrvatska politika podržava separaciju i međeda iz Banja Luke
jeb vas plitkoumni bog, već ste jednom popušili tu politiku podijeljenu Bosnu u 2.ratu
i jopet i jopet
jesu prirodni saveznici pol Hrvatske je iz BIH rodom ili se upravo doselilo
UZO je Haag presudio
a nije slučajno. ja ne znam jel vi svi očekujete da će se zaboravit tko je komu zabio nož u leđa za vrijeme rata 90.tih
tko je pobubijao u mostaru i srednjoj bosni svoje suborce ??
to bi kao trebalo zaboraviti
a znaš kaj
odi ..
ARBiH Hrvatima.
I nismo prirodni saveznici nikad bili niti jesmo.
Koliko je muslimana bilo u ustašama i handžarcima, a koliko u partizanima do 1944.?
Jedino Sore ako ti usraše i handžarce vidiš ka svoje prirodne saveznike.
To je onda tvoje.
Ja čvrsto stojim da su izvorište danjašnje državnosti RH odluke ZAVNOH-a 1943.
I tu ne odstupam niti milimetra.
Ja ne priznam genocid u Srebrenici Jer Necu da gladim jaja Mujagama
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ja ne priznam genocid u Srebrenici Jer Neću da gladim jaja Mujagama
ne moraš nisi peder a nisu ni oni
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Je li Milanović ipak nije taj broj na kog je Grbin odigrao? RF napušta koaliciju zbog Milanovića kaže Pejović. Ni možemovci nisu oduševljeni..
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» I HDZ-ovac Jasen Mesić upisao doktorat u Osijeku. Kaže da mu se svidio program
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» I HDZ-ovac Jasen Mesić upisao doktorat u Osijeku. Kaže da mu se svidio program
Page 1 of 2