Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
Inače, nadrinovinar Mazocco jaše otkad je ovaj sjeo u fotelju, ne odmara sekunde
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
O tom smeću židovskom kao i o ovom sa indexa zaista ne treba trošiti riječi, to je nasmrdljiviji mulj sa dna septičke a vjerojatno sam to preblago opisao.asilovski wrote:ne eo kažem horni da je Index pisao Zuroffu, a ovaj odmah, naravno o fašiszmu kod židova ovaj ima svaku riječ pohvale, inače mi je uloga Zuroffa posve čudna pogotovo što većina nacista ima sada minimum 95 godinatre911 wrote:Opet ti, nije ono njegov text od jučer nego je izvađen iz naftalina a sve za potrebe antifsašista u njihovoj ofanzivi.bogomdani wrote:Kayo,jel moras umjesto pameti uvijek pokazivati shebani ne.-odgoj..pa vas par ovdje na forumu ste operirani od kulture i odgoja..
Guest- Guest
Dok je Zuroffa ne brinem o sigurnosti.
Losi decki bit ce kaznjeni.
Losi decki bit ce kaznjeni.
dijagram-
2015-08-09
Pa modus operandi je isti sa antifama u RH. Recimo maru, dijagrama ili mene će bez problema proglasiti fašistima a sam možeš prosuditi tko je taj koji kaže da je ubijanje djece opravdano kada se radi o osveti, ko je taj koji brani nekome iskazati svoje stavove a ako se ne slažu sa njihovimn traže smjenu ili progon, tko su ti koji misle da imaju pravo sisati proračun a kada ih se ukloni araluču o antifašizmu i ustašama...Starhemberg wrote:Lovac na naciste 2016. godine...nađi posao.
Guest- Guest
Gle, nek ti Josipovic objasni, on ce to bolje:)Starhemberg wrote:Lovac na naciste 2016. godine...nađi posao.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:kaja_333 wrote:baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
Planirate li nastaviti pobliže nadzirati Hrvatsku zbog ministra Hasanbegovića?
Proučit ćemo sve materijale o njemu. I vi mi, molim vas, pošaljite sve što možete naći. Bolestan sam, ali sutra ću iz ureda poslati i službeni prosvjed hrvatskoj vladi.
darth_vader-
2014-04-17
Mislim, uspoređivati Zuroffa i našega Hasu je milo rečeno apsurd.
Zuroff možda ide uz Stazića, Radničku Frontu i slične intelektualno
zakinute osobe, ali s Hasom bi bilo obično pretjerivanje.
Jedan je Hase...
Jedan je Hase...
Ero wrote:Mislim, uspoređivati Zuroffa i našega Hasu je milo rečeno apsurd.
Jedan je Hase...
Stvarno vašeg Hasu, čuvajte kao zjenicu.....:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel taj zuroff bio kurir ko i fumić....
2015-08-08
...s 2f je u prezimenu, a indexov novinar sa 2z.. mislim da se i cazzo piše s 2z.michaellcmacha wrote:jel taj zuroff bio kurir ko i fumić....
Očigledno je da se radi o jakim m*dima.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
kuriri su u to doba bili velika muda... a i poslije kad su izricali smrtne kazne .... bit će u ime hrvatske.... treba tu cijelu priču u što kraćem roku privest kraju.......inače smo džabe krečili....
2015-08-08
nego ovaj curof to je onaj što tvrdi da u srebrenici nije bilo genocida nego se muslimani sami pobili?
Da..i sto je rekao sta hrvati cmizdre sto je vukovar malo izbombardiran i par ubijenih..i sad reci marcell od koga debele pare primamarcellus wrote:nego ovaj curof to je onaj što tvrdi da u srebrenici nije bilo genocida nego se muslimani sami pobili?
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Baš si sućutna! Prava humanistica. Vidim da voliš sve ljude bez obzira na vjeru i naciju.kaja_333 wrote:da a jel teško?..mislim nadam se da neće dugo..biti bolestan jel..:)dijagram wrote:kaja_333 wrote:baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
Proučit ćemo sve materijale o njemu. I vi mi, molim vas, pošaljite sve što možete naći. Bolestan sam, ali sutra ću iz ureda poslati i službeni prosvjed hrvatskoj vladi.
Već je Zuroff serija B. Prva generacija, serija A, "lovacah na naciste" bio je Wiesenthal, čovjek koji je, ako me pamćenje služi, preživio tri logora smrti. Ej, tri logora smrti! Pa se postavlja pitanje kakvi su to logori smrti kad ih tri puta preživi isti tip. A i potpitanje kako ih je preživio, što je učinio da ih preživi.kaja_333 wrote:da, da..ovaj novi si odmah tetovira broj sa B___kao serija B.dijagram wrote:Kako god, ne sumnjam da vrijedni nasljednik vec ceka ko zapeta puskakaja_333 wrote:da a jel teško?..mislim nadam se da neće dugo..biti bolestan jel..:)dijagram wrote:kaja_333 wrote:baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
Ovo posve stoji, Tuđman je nacionalni junak, Pavelić je doživio poraz. Mada je i Pavelić pedesetak godinah bio uzor kao vođa borbe za neovisnost. Naime, ni Petar Zrinski nije uspio osamostaliti Hrvatsku pa je nacionalni junak. Ni Lajos Kossuth nije uspio sačuvati ugarsku neovisnost pa je nacionalni junak. Ni Košćuško poljsku neovisnost... Ima tih neuspjelih primjerah puno, i oni su važni kao uzori dok netko ne postane Otac Nacije jer je konačno uspio. Nama je to Tuđman, Poljacima Pilsudski.bogomdani wrote:Kakogod,ustaska retorika nece proci(spominjanje i velicanje Pavelica,a omalovazavanje Tudjmana)..Tudjman je ipak stvorio neku drzvau,za razliku od onog kukavice koji je otperjao za spaniju sa zlatom,a telad poslao na klanje..
Bez fašistah nema ni antifašistah pa kad ih već nema u sadašnjosti, čast izuzetcima, moraju oživljavati one iz prošlosti.kaja_333 wrote:Svenuli bi bez njega. Jadni.Ero wrote:Nemoj tako, lijevima Pavelić dođe, ko'no što se kaže, ka tata na mamu. Bez njega im je život besmislen.bogomdani wrote:Kakogod,ustaska retorika nece proci(spominjanje i velicanje Pavelica,a omalovazavanje Tudjmana)..Tudjman je ipak stvorio neku drzvau,za razliku od onog kukavice koji je otperjao za spaniju sa zlatom,a telad poslao na klanje..
Katice, nije to posve bezazleno, objedio je Tuđmana da je srž njegove politike bila paljenje džamijah. Oko toga treba biti jako oprezan.kaja_333 wrote:Pa šta, usporedio je politike prema Bosni, svakog u svom vremenu, sto je to zabranjeno?bogomdani wrote:Kayo,bas je haso jucer u nekom tekstu usporedio Pavelica i Tudjmana po nekim stvarima...
Zato i je dugo bolestan, ni jedan ga neće. Pa se mi moramo baktati s njime.Starhemberg wrote:Dosadio više ovaj Zuroff i bogu i vragu...
E, jebi ga, Kajo, stvarno sereš, čak i kao pjesnička slika je pretjerano. Svi smo ogorčeni na krađu i koaliranje s četnicima, ali ne možeš tako generalizirati.kaja_333 wrote:eto vidiš kako si genocidan, eliminirao bi po krvnim zrncima. kako god, vrijedi više njihova dlaka s glave ili zmazana čarapa nego cijeli "Hrvat" Sanader.bogomdani wrote:
pa srbi ili Muslimani,nema velike razlike u pogledu stava prema Hrvatima...
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Slovenska oporba očajnički želi smjeniti Janšu u parlamentu prije slovenskog presjedanja EU
» Zuroff na aparatima
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Zuroff na aparatima
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 5 of 6