Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
Mislim..druže Zuluf, antifašisti su, ovdje su na vlast došle ustaše, znate Ante, Jasenovac i to, jel možete ikako smijeniti tu vladu i napraviti da smo kao mi pobijedili?...Da, da a vidite umirem ali sestra Darinka ce mi objasniti sve, samo da mi da kisika ..khm, khm..Daro, sunce ti jebem jel to Ciklon?!.. a nije, dobro je, mislio sam da su me opet ubili. Da, riješiti ću ja to.. Samo da mi padne temperatura, čujemo se..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kakao ne sa babom Barbarom ide trpati Njemačku i Švedsku emigrantimamarcellus wrote:Taj stvarno nema pametnog posla?
Kermit-
2014-04-17
Kakogod,ustaska retorika nece proci(spominjanje i velicanje Pavelica,a omalovazavanje Tudjmana)..Tudjman je ipak stvorio neku drzvau,za razliku od onog kukavice koji je otperjao za spaniju sa zlatom,a telad poslao na klanje..
Guest- Guest
Nemoj tako, lijevima Pavelić dođe, ko'no što se kaže, ka tata na mamu. Bez njega im je život besmislen.bogomdani wrote:Kakogod,ustaska retorika nece proci(spominjanje i velicanje Pavelica,a omalovazavanje Tudjmana)..Tudjman je ipak stvorio neku drzvau,za razliku od onog kukavice koji je otperjao za spaniju sa zlatom,a telad poslao na klanje..
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pa ne omalovažava nitko Tuđmana, možda antifašisti jedino.bogomdani wrote:Kakogod,ustaska retorika nece proci(spominjanje i velicanje Pavelica,a omalovazavanje Tudjmana)..Tudjman je ipak stvorio neku drzvau,za razliku od onog kukavice koji je otperjao za spaniju sa zlatom,a telad poslao na klanje..
2015-08-15
dokaz da Hasan jebe a ne vadi...dobar glas daleko se čuje
2014-04-15
Svenuli bi bez njega. Jadni.Ero wrote:Nemoj tako, lijevima Pavelić dođe, ko'no što se kaže, ka tata na mamu. Bez njega im je život besmislen.bogomdani wrote:Kakogod,ustaska retorika nece proci(spominjanje i velicanje Pavelica,a omalovazavanje Tudjmana)..Tudjman je ipak stvorio neku drzvau,za razliku od onog kukavice koji je otperjao za spaniju sa zlatom,a telad poslao na klanje..
2015-08-15
daro........prrrrrrrr, dodajder......prrrrrrr.........uf daro.........izgleda da cu sam sebi dohakat......hikkaja_333 wrote:Mislim..druže Zuluf, antifašisti su, ovdje su na vlast došle ustaše, znate Ante, Jasenovac i to, jel možete ikako smijeniti tu vladu i napraviti da smo kao mi pobijedili?...Da, da a vidite umirem ali sestra Darinka ce mi objasniti sve, samo da mi da kisika ..khm, khm..Daro, sunce ti jebem jel to Ciklon?!.. a nije, dobro je, mislio sam da su me opet ubili. Da, riješiti ću ja to.. Samo da mi padne temperatura, čujemo se..
2014-04-19
Kayo,bas je haso jucer u nekom tekstu usporedio Pavelica i Tudjmana po nekim stvarima...Puno RH narod bude kostao ego i pogled unatrag,koji vam sad namece jedan Balija i napaljuje vas..Vec zaboravili sto su vam uvalili tijekom DR-a u Bosniji?'A jel znas koliko su Hrvata Balije protjerali iz Bosnije nakon 1995-do danas??..kaja_333 wrote:Pa ne omalovažava nitko Tuđmana, možda antifašisti jedino.bogomdani wrote:Kakogod,ustaska retorika nece proci(spominjanje i velicanje Pavelica,a omalovazavanje Tudjmana)..Tudjman je ipak stvorio neku drzvau,za razliku od onog kukavice koji je otperjao za spaniju sa zlatom,a telad poslao na klanje..
Nemojte se naci u cudu i treci puta..
Guest- Guest
Ne sto ga ovaj bogomsjebani spominje stalo, pa neće ti odštetu dati , umro je.
2015-08-15
nego, jel tom metuzalemu ponestalo daktilografkinja po logorima pa se sada loži i na ovakve pizdarije, ili je to zato što je jel, Hasan-beg?
2014-04-15
Kayo,jel moras umjesto pameti uvijek pokazivati shebani ne.-odgoj..pa vas par ovdje na forumu ste operirani od kulture i odgoja..
Guest- Guest
Pa šta, usporedio je politike prema Bosni, svakog u svom vremenu, sto je to zabranjeno?bogomdani wrote:Kayo,bas je haso jucer u nekom tekstu usporedio Pavelica i Tudjmana po nekim stvarima...
2015-08-15
Kakogod,kad budete vratili 55 milijardi dolari,e onda mozete odhebati koga god hocete,ovako,nece ici..morate slusati
Guest- Guest
Nije,ali vidim da je suvisno da ti objasnjavam,prevec za tvoje sinapse..uglavnom,gledaj i prati buducnost koja dolazi..ovo bi vam mogao biti trojanac,da se raspametite..kaja_333 wrote:Pa šta, usporedio je politike prema Bosni, svakog u svom vremenu, sto je to zabranjeno?bogomdani wrote:Kayo,bas je haso jucer u nekom tekstu usporedio Pavelica i Tudjmana po nekim stvarima...
Guest- Guest
Daj ne laprdaj , istetoviraj si broj lota na ruci i odprdi od nasbogomdani wrote:Nije,ali vidim da je suvisno da ti objasnjavam,prevec za tvoje sinapse..uglavnom,gledaj i prati buducnost koja dolazi..ovo bi vam mogao biti trojanac,da se raspametite..kaja_333 wrote:Pa šta, usporedio je politike prema Bosni, svakog u svom vremenu, sto je to zabranjeno?bogomdani wrote:Kayo,bas je haso jucer u nekom tekstu usporedio Pavelica i Tudjmana po nekim stvarima...
2015-08-15
Hasan je dobar samo Bujanec, Klemm i sl. polusvijet sve to ugovnen_razbojnik wrote:dokaz da Hasan jebe a ne vadi...dobar glas daleko se čuje
Kermit-
2014-04-17
Kayo,ne volis glas razuma??.. povezi ovo Khozoepiranje Europe,pa onda i poziciju drzavica na Balkanu..i vremenom ces shvatiti da vam slijedi ebeni multikhulti sa islamskim drzavama..no tako je to kad vas Kulturi mora uciti Haso..kaja_333 wrote:Daj ne laprdaj , istetoviraj si broj lota na ruci i odprdi od nasbogomdani wrote:Nije,ali vidim da je suvisno da ti objasnjavam,prevec za tvoje sinapse..uglavnom,gledaj i prati buducnost koja dolazi..ovo bi vam mogao biti trojanac,da se raspametite..kaja_333 wrote:Pa šta, usporedio je politike prema Bosni, svakog u svom vremenu, sto je to zabranjeno?bogomdani wrote:Kayo,bas je haso jucer u nekom tekstu usporedio Pavelica i Tudjmana po nekim stvarima...
Guest- Guest
Aha, a civiliziranoj Nini nije.asilovski wrote:Hasan je dobar samo Bujanec, Klemm i sl. polusvijet sve to ugovnen_razbojnik wrote:dokaz da Hasan jebe a ne vadi...dobar glas daleko se čuje
2015-08-15
Cjelo vrijeme Hrvati mocaju kako na vladajuce pozicije treba staviti Hrvate,lustrirati komjunjare i vidi sada...Balija trojanac na celu Kulture..Ocito hrvate treba pouciti multikultiju..
Podsjeti me na turske politicare i politicarke u Svabiji..nes ovako..
https://www.facebook.com/Ayse-Boran-408864359313389/
Podsjeti me na turske politicare i politicarke u Svabiji..nes ovako..
https://www.facebook.com/Ayse-Boran-408864359313389/
Guest- Guest
Ma de dobro je, ti shvati da mi problem nemamo s nikim a s kim imamo riješimo ga se pa nemamo. Za razliku od nekih koji su u ratu jedno 60 ak godina.bogomdani wrote:Kayo,ne volis glas razuma??.. povezi ovo Khozoepiranje Europe,pa onda i poziciju drzavica na Balkanu..i vremenom ces shvatiti da vam slijedi ebeni multikhulti sa islamskim drzavama..no tako je to kad vas Kulturi mora uciti Haso..kaja_333 wrote:Daj ne laprdaj , istetoviraj si broj lota na ruci i odprdi od nasbogomdani wrote:Nije,ali vidim da je suvisno da ti objasnjavam,prevec za tvoje sinapse..uglavnom,gledaj i prati buducnost koja dolazi..ovo bi vam mogao biti trojanac,da se raspametite..kaja_333 wrote:Pa šta, usporedio je politike prema Bosni, svakog u svom vremenu, sto je to zabranjeno?bogomdani wrote:Kayo,bas je haso jucer u nekom tekstu usporedio Pavelica i Tudjmana po nekim stvarima...
2015-08-15
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Slovenska oporba očajnički želi smjeniti Janšu u parlamentu prije slovenskog presjedanja EU
» Zuroff na aparatima
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Zuroff na aparatima
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 3 of 6