Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
Hodak:Matuli,Frljicu,Violicki i ostaloj kvaziantifasistickoj sviti umjesto hasanbegovica isto bi bilo da su ministri postali Vitez,Sedlar,Anja Sovagovic...za njih su oni poznati i to je jedina nijansa inace rijec je za njih o deklariranim fasistima,ustasama,mrskim hdzovcima
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Vidimo kako istom zestinom ko hasana napadaju predsjednika hddu-a...dakle svejedno ko god dosao umjesto hasana bice izlozen napadima ako dirnu u svetost njohova antifasizma i ukinu lovu za njihove kvaziudruge
2015-09-08
Lova njih brine, ali i ideologija. Ako Zlatko ustraje, nema viže zvizdanah.
Nema ni kad bi otisao hasan..dosla bi sovagovicka ili vitez a znamo svi kako oni 'obozavaju' ove koji prosvjeduju..njima bi bilo jwdino ok ako frljic bude ministar..dotle ko god bio prosvjediRegoč wrote:Lova njih brine, ali i ideologija. Ako Zlatko ustraje, nema viže zvizdanah.
2015-09-08
Oni mi se čine mekani i da se ne bi usudili ići brzo protiv "antifašistah".vuksadinare wrote:Nema ni kad bi otisao hasan..dosla bi sovagovicka ili vitez a znamo svi kako oni 'obozavaju' ove koji prosvjeduju..njima bi bilo jwdino ok ako frljic bude ministar..dotle ko god bio prosvjediRegoč wrote:Lova njih brine, ali i ideologija. Ako Zlatko ustraje, nema viže zvizdanah.
Dakle nema ljigavijih ljudi od ljevičara, prvo josipović a sada i ova stoka idu u Izrael lagati i blatiti svoju zemlju.
Naprijed zlajo, udri bandu i ne žali.
Naprijed zlajo, udri bandu i ne žali.
Guest- Guest
Vašu i ne svoju.tre911 wrote: idu u Izrael lagati i blatiti svoju zemlju.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Da, puno ispravnije, njihova zemlja je jugoslavija a RH im je samo bankomatEro wrote:Vašu i ne svoju.tre911 wrote: idu u Izrael lagati i blatiti svoju zemlju.
Guest- Guest
baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
Planirate li nastaviti pobliže nadzirati Hrvatsku zbog ministra Hasanbegovića?
Proučit ćemo sve materijale o njemu. I vi mi, molim vas, pošaljite sve što možete naći. Bolestan sam, ali sutra ću iz ureda poslati i službeni prosvjed hrvatskoj vladi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
Proučit ćemo sve materijale o njemu. I vi mi, molim vas, pošaljite sve što možete naći. Bolestan sam, ali sutra ću iz ureda poslati i službeni prosvjed hrvatskoj vladi.
dijagram-
2015-08-09
Goldštajn đunior ili onaj Markota što nikad čuo za turske utvrde, ne znam prvo neka odu Kolinda i Toma u Buzin da pitaju za mišljenjeepikur37 wrote:Netko drugi bi na tom mjestu bio sigurno bolji izbor...
Kermit-
2014-04-17
da a jel teško?..mislim nadam se da neće dugo..biti bolestan jel..:)dijagram wrote:kaja_333 wrote:baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
2015-08-15
Kako god, ne sumnjam da vrijedni nasljednik vec ceka ko zapeta puskakaja_333 wrote:da a jel teško?..mislim nadam se da neće dugo..biti bolestan jel..:)dijagram wrote:kaja_333 wrote:baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
dijagram-
2015-08-09
da, da..ovaj novi si odmah tetovira broj sa B___kao serija B.dijagram wrote:Kako god, ne sumnjam da vrijedni nasljednik vec ceka ko zapeta puskakaja_333 wrote:da a jel teško?..mislim nadam se da neće dugo..biti bolestan jel..:)dijagram wrote:kaja_333 wrote:baš mi je žao što je bolestan..upravo_sa_jebachine wrote:
2015-08-15
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=03&nav_category=167&nav_id=1092584
Lova čini čuda.Njezin put se može pratiti na više načina.
Lova čini čuda.Njezin put se može pratiti na više načina.
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Ima još ...do sada puta 3.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/2196877/Zurof+protestuje+zbog+izbora+Hasanbegovi%C4%87a+za+ministra.html
Izvor : TANJUG (tajna agencija Jugoslavije)
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/2196877/Zurof+protestuje+zbog+izbora+Hasanbegovi%C4%87a+za+ministra.html
Izvor : TANJUG (tajna agencija Jugoslavije)
marcellus wrote:Taj stvarno nema pametnog posla?
Tko? Novinar s 2xz u prezimenu? Čovjek gleda svoja posla, radi za državu koja ga plaća.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
citav tekst je nevjest i malouman, trebo je nac nekog srednjoskolca da to odradi
2014-04-19
Mislim..druže Zuluf, antifašisti su, ovdje su na vlast došle ustaše, znate Ante, Jasenovac i to, jel možete ikako smijeniti tu vladu i napraviti da smo kao mi pobijedili?...Da, da a vidite umirem ali sestra Darinka ce mi objasniti sve, samo da mi da kisika ..khm, khm..Daro, sunce ti jebem jel to Ciklon?!.. a nije, dobro je, mislio sam da su me opet ubili. Da, riješiti ću ja to.. Samo da mi padne temperatura, čujemo se..
2015-08-15
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Slovenska oporba očajnički želi smjeniti Janšu u parlamentu prije slovenskog presjedanja EU
» Zuroff na aparatima
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Zuroff na aparatima
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 2 of 6