Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 50 of 54
Page 50 of 54 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
AssadNaPodmornici wrote:I obrnuto kada UA naguzi Rusiju moći će on vas zajebavati da su njegovi dronovi odradili posao
Super, samo šansa za to je kao da Hajduk osvoji Ligu prvaka. Znamo da nije moguće, al ajde to objasni Torcidi...
Hoholo Mudovski- Posts : 7305
2023-08-31
srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
treba srblje riješit u paketu sa srbljima
2014-12-30
veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
Reče pripadnik naroda koji je dva puta popušio svjetski rat ratujući protiv Rusa ...
ne sjećam se da je itko bio u rusiji.Hoholo Mudovski wrote:veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
Reče pripadnik naroda koji je dva puta popušio svjetski rat ratujući protiv Rusa ...
znam da poravnali sa teemljom nijemci, pa ameri pa opet rusi, zagreb nije bombardiran niti od od nijemaca niti od rusa.
za razliku od vas krmeljivih. loozeri su samo srbi, kao u svakom ratu ili sukobu. od kada vas prče turci.
rusa nema u zagrebu, jadni čede.
2014-12-30
Rusi nastavljaju da melju ukrajinsku odbranu. Probijene linije i u Krasnohorivki.
Julijana inače već duže vrijeme nerviraju ukrofili koji ga napadaju jer u zadnje vrijeme sve objektivnije izvještava o stanju na terenu. Zato nastoji davati odmjerene komentare tipa - sačekajmo da vidimo. :D
#NewsMap
— Julian Röpcke:flag_ua: (@JulianRoepcke) April 9, 2024
Until disputing evidence appears, we have to assume that Russia successfully landed dozens of soldiers in southern #Krasnohorivka and now occupies several residential areas south and(!) north of the railway tracks. pic.twitter.com/TIxHtva30g
Julijana inače već duže vrijeme nerviraju ukrofili koji ga napadaju jer u zadnje vrijeme sve objektivnije izvještava o stanju na terenu. Zato nastoji davati odmjerene komentare tipa - sačekajmo da vidimo. :D
Hoholo Mudovski likes this post
I Pervomajsk je na rubu totalnog pada.
Koliko ja znam Njemci i Rusi su ratovali 2x na teritoriju današnje Ukrajine.veber wrote:ne sjećam se da je itko bio u rusiji.Hoholo Mudovski wrote:veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
znam da poravnali sa teemljom nijemci, pa ameri pa opet rusi, zagreb nije bombardiran niti od od nijemaca niti od rusa.
za razliku od vas krmeljivih. loozeri su samo srbi, kao u svakom ratu ili sukobu. od kada vas prče turci.
Da sam mislio na Hrvate, rekao bi 3x
glupi srbalj, vjerovatnije mujagaHoholo Mudovski wrote:Koliko ja znam Njemci i Rusi su ratovali 2x na teritoriju današnje Ukrajine.veber wrote:ne sjećam se da je itko bio u rusiji.Hoholo Mudovski wrote:veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
Da sam mislio na Hrvate, rekao bi 3x
da su partizani ubijali sve s njemačkim prezimenom nikog ne bi bilo.
jedino su srblje zatukli židove 41e
sada cvilkaju da moraju platiti milijarde eura židovima
vrlo uspješno
glupi kreteni srblje
2014-12-30
I Ero nam se loše drži na temi Ukrajinska ofanziva rikverc faza. Od 5 faza prihvaćanja gubitka on je na 4..- Depri.AlfaOmega wrote:I Pervomajsk je na rubu totalnog pada.
Veber Je na drugoj, bjes i ljutnja
Još da je znati di če Rusi udariti u Ofenzivi koja se najavljuje, ako general GF ne pošalje mjesec dana kiše. Navodno Rusi reklamiraju vojno uvježabavanje prelaska videnih prepreka. Znači da će biti kopneni napad, svi očekuju Kharkiv i da će Ukrajina tu vezati Ruse u urbanim borbama...
Zato možda udare još sjevernije na Sumi... Kada nitko to ne očekuje
Nije baš po occamovoj britvi...
Ovo je stvarno nehumano.
Bacati te užane FAB-500 bombe po jadnim Ukrajincima što drhte u rovovima.
Jel Rusi znaju uopće što je fer borba?
Kako bi njima bilo da njih netko s tim gađa?
Bacati te užane FAB-500 bombe po jadnim Ukrajincima što drhte u rovovima.
Jel Rusi znaju uopće što je fer borba?
Kako bi njima bilo da njih netko s tim gađa?
crvenkasti-
2014-04-17
glupi srbi.
treba znat kada gubiš, samo srbi ne kuže.
onda bute opet cvilkali ko onaj sa spiganim obrvama i suzazama u očima.
treba vas jebat dok ne krepate
treba znat kada gubiš, samo srbi ne kuže.
onda bute opet cvilkali ko onaj sa spiganim obrvama i suzazama u očima.
treba vas jebat dok ne krepate
2014-12-30
AlfaOmega wrote:Rusi nastavljaju da melju ukrajinsku odbranu. Probijene linije i u Krasnohorivki.#NewsMap
— Julian Röpcke:flag_ua: (@JulianRoepcke) April 9, 2024
Until disputing evidence appears, we have to assume that Russia successfully landed dozens of soldiers in southern #Krasnohorivka and now occupies several residential areas south and(!) north of the railway tracks. pic.twitter.com/TIxHtva30g
Vidi što ruski zločinci rade po toj Krasnohorivki. Užas.
crvenkasti-
2014-04-17
Užas: Times je odlučio čitateljima prenijeti istinu – NATO nema šanse pobijediti Rusiju.
“NATO-u treba manje šamara i više realizma”
"Zapovjedna struktura NATO-a je u potpunom neredu. Zalihe oružja su male, infrastruktura je neadekvatna, logistika je krhka, a sama oprema je zastarjela.
Računica zemalja članica NATO-a da poraze Rusiju u hipotetskom vojnom sukobu nema nikakve veze sa stvarnošću.
U Europi i Sjedinjenim Državama ne samo da podcjenjuju mogućnosti Moskve, već i precjenjuju mogućnosti Zapada.
Ovaj pristup "pretvarajmo se" temelji se na zastarjelom, samozadovoljnom razmišljanju: svaki rat će biti kratak, samo jedan ili dva tjedna, jer će mu tehnološka nadmoć Zapada omogućiti da zada porazan udarac Rusiji, a strah od američkog nuklearnog oružja će spriječiti uzvratni udar."
https://www.thetimes.co.uk/article/23f2f25d-fd35-4537-9285-37af5870481c?shareToken=b7a60f7a0e5a0e4c2834254929a4953d
-------------------------
Užas, što onda? Velika Srbija?
crvenkasti-
2014-04-17
šta je veberHoholo Mudovski wrote:veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
zar nije Hrvat
2014-04-16
Dobro pitanje.immortal wrote:šta je veberHoholo Mudovski wrote:veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
zar nije Hrvat
Nekad Hrvat
Nekad Švabo
Nekad Cezar
Nekad transukrajinac
a tiHoholo Mudovski wrote:Dobro pitanje.immortal wrote:šta je veberHoholo Mudovski wrote:veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
zar nije Hrvat
Nekad Hrvat
Nekad Švabo
Nekad Cezar
Nekad transukrajinac
2014-04-16
immortal wrote:a tiHoholo Mudovski wrote:Dobro pitanje.immortal wrote:šta je veberHoholo Mudovski wrote:veber wrote:srbi luzeri po defaultuHoholo Mudovski wrote:kad Ukrajina popuiši, moći će se zajebavati vebera da su donirani dronovi bili nekvalitetni
zar nije Hrvat
Nekad Hrvat
Nekad Švabo
Nekad Cezar
Nekad transukrajinac
Pitaj Vebera. Pošto on sve faljiva, suprotno od njegovog odgovora...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tonci-tadic-relativno-jeftin-dron-moze-uciniti-zagreb-neupotrebljivim-na-300-godina/2555144.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
Relativno jeftin dron može učiniti Zagreb neupotrebljivim na 300 godina
"Neka se s tim nitko ne igra jer to nije samo bacanje bombi i 'velike lijepe gljive', nego i bacanje radioaktivnih bombi. Dronovi lete 1200 kilometara", naglasio je. Kazao je kako "komparativno jeftin dron" s nekoliko kilograma radioaktivnog materijala može napraviti štete.
"Imaš dron koji dođe iznad nekog grada veličine Zagreba, pukne nekoliko kilograma radioaktivnog materijala i učini taj grad neupotrebljivim 300 godina", zaključio je.
On je ovo izjavio u kontekstu ako Rusi upotrebe nukl oružje u Ukrajini, da će većina Ruskog Europskog teritorija biti nenastanjiva -od strane Ukrajine.
Ukrajinci sa dronovima mogu uhvatiti svaki veći grad u Europskom dijelu Rusije gdje im živi 2/3 stanovništva i načiniti sve veće gradove nemogućim za život, a milijuni ljudi bi kroz par mjeseci umirali od rakova, a svi veći Ruski gradovi bi morali biti napušteni..
Tako da realno svaka zemlja koja ima nuklearne elektrane, i rakete/dronove, je ujedno i nuklearna sila danas..
Relativno jeftin dron može učiniti Zagreb neupotrebljivim na 300 godina
"Neka se s tim nitko ne igra jer to nije samo bacanje bombi i 'velike lijepe gljive', nego i bacanje radioaktivnih bombi. Dronovi lete 1200 kilometara", naglasio je. Kazao je kako "komparativno jeftin dron" s nekoliko kilograma radioaktivnog materijala može napraviti štete.
"Imaš dron koji dođe iznad nekog grada veličine Zagreba, pukne nekoliko kilograma radioaktivnog materijala i učini taj grad neupotrebljivim 300 godina", zaključio je.
On je ovo izjavio u kontekstu ako Rusi upotrebe nukl oružje u Ukrajini, da će većina Ruskog Europskog teritorija biti nenastanjiva -od strane Ukrajine.
Ukrajinci sa dronovima mogu uhvatiti svaki veći grad u Europskom dijelu Rusije gdje im živi 2/3 stanovništva i načiniti sve veće gradove nemogućim za život, a milijuni ljudi bi kroz par mjeseci umirali od rakova, a svi veći Ruski gradovi bi morali biti napušteni..
Tako da realno svaka zemlja koja ima nuklearne elektrane, i rakete/dronove, je ujedno i nuklearna sila danas..
Šandor Winnetou likes this post
Inače evo čitam mi u RH imamo isto tako tisuće tona nuklearnog otpada :D Praktički napravimo par stotina dronova, svaki koji nosi par desetaka kg TNTa pomješano sa tim nuklearnim otpadom, možemo pobiti cijeli Balkan :)
Tatarigami_UA objavio analizu bitke za Casiv Yat.
Trenutno stanje kao i važnost te bitke. On radi vrhunske analize do sada mu je sve bilo više manje točno. Recimo napisao je da će Rusi na jesen 2023 krenuti u opći napad.
Zatim je rekao da će doći do pada Avdiivke ali da to neće biti kolaps.
To su sve bile analize.
Detalji
https://frontelligence.substack.com/p/battle-for-chasiv-yar
Trenutno stanje kao i važnost te bitke. On radi vrhunske analize do sada mu je sve bilo više manje točno. Recimo napisao je da će Rusi na jesen 2023 krenuti u opći napad.
Zatim je rekao da će doći do pada Avdiivke ali da to neće biti kolaps.
To su sve bile analize.
Detalji
https://frontelligence.substack.com/p/battle-for-chasiv-yar
na fakultetu ilit PMF je jedan nuklearni reaktor, mislim da je cezijski. na strojarstvu je još jedan. Beograd ima tri.
od nuklearke krško uzmemo izgorene šipke zaspemo srbiju.
inače osiromašeni uranij se koristi zbog energije.
u volumenu imaš 25xviše mase
glupi srbi
od nuklearke krško uzmemo izgorene šipke zaspemo srbiju.
inače osiromašeni uranij se koristi zbog energije.
u volumenu imaš 25xviše mase
glupi srbi
2014-12-30
Page 50 of 54 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema