Nestao plan obrane RH
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nestao plan obrane RH
Drug je Staljin naša dika.tre911 wrote:Nestaju planovi obrane, cure državne tajne o obavještajnoj službi i prokazuju se javno agenti RH...ma krasno, od amerike i rusije pa do bangladeša isto jutro bi odgovorni vislili na banderama sa prikladnom pločom oko vrata o veleizdaji
I tamo je rekoa da će bolje da se živi za 2 godine.crvenkasti wrote:A Geox u Vranju?
Redak je slučaj kad človiku rečem da je temeljito glup. Ako je tvoj mentalni sklop uzorak mentalnog sklopa va SDP-u ... onda je to prestrašno. Ča vam se dogodilo da ste toliko zaglupili? Va vrime Račana ste bili normalniji.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Rješenje su ljudi poput Zlatka.
ljudi poput zlatka su maznuli plan kako bi stvorili uvjete za kadrovsku čistku.
sreća što ne mogu prodati dalmaciju, istru, rijeku i otoke kao njihov im uzor ante...
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:Redak je slučaj kad človiku rečem da je temeljito glup. Ako je tvoj mentalni sklop uzorak mentalnog sklopa va SDP-u ... onda je to prestrašno. Ča vam se dogodilo da ste toliko zaglupili? Va vrime Račana ste bili normalniji.sitting_bull wrote:ljudi poput zlatka su maznuli plan kako bi stvorili uvjete za kadrovsku čistku.
sreća što ne mogu prodati dalmaciju, istru, rijeku i otoke kao njihov im uzor ante...
za takve kao ti nikada nije kasno reći kako još trebate puno pure pojesti dok ne dostignete minimum morala i pameti da bi vas se moglo, po prilično niskim kriterijima, uvrstiti u kandidate za normalan puk.
dok po banskim dvorima uskrisuju aveti fašističke prošlosti i skidajući maske otvoreno prijete zabranom slobode govora, kroz zakrvavljene vam oči vi to ne vidite.
iz ladica vadite crvene trake za svoje duhovne redare i žute trake za neistomišljenike uvjereni kako je došlo vaše vrijeme!
vaso vas pustio sa lanca...
sitting_bull-
2015-09-28
...a issati dragog...sitting_bull wrote:Stribor wrote:Redak je slučaj kad človiku rečem da je temeljito glup. Ako je tvoj mentalni sklop uzorak mentalnog sklopa va SDP-u ... onda je to prestrašno. Ča vam se dogodilo da ste toliko zaglupili? Va vrime Račana ste bili normalniji.sitting_bull wrote:ljudi poput zlatka su maznuli plan kako bi stvorili uvjete za kadrovsku čistku.
za takve kao ti nikada nije kasno reći kako još trebate puno pure pojesti dok ne dostignete minimum morala i pameti da bi vas se moglo, po prilično niskim kriterijima, uvrstiti u kandidate za normalan puk.
dok po banskim dvorima uskrisuju aveti fašističke prošlosti i skidajući maske otvoreno prijete zabranom slobode govora, kroz zakrvavljene vam oči vi to ne vidite.
iz ladica vadite crvene trake za svoje duhovne redare i žute trake za neistomišljenike uvjereni kako je došlo vaše vrijeme!
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Trebalo bi pitati Kotromanovića je li imao dovoljno za put.Ero wrote:Šta kaže Vučić, je li mu se uklapa u financijski plan?dzango wrote:Kao da je to problem. Napraviš novi plan. Još bolji od starog.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
sitting_bull wrote:tre911 wrote:Rješenje su ljudi poput Zlatka.
ljudi poput zlatka su maznuli plan kako bi stvorili uvjete za kadrovsku čistku.
čak i da je zlatko osobno maznuo memory stick iz džepa glupavog sdp-ovca kojem je bio povjeren, opet bi odgovoran bio samo taj sdp-ovac i nitko drugi... dakle, ako tebi (idiotu) netko povjeri supertajni vojni plan, a ja ti ga maznem jer si budala i ne paziš na svoje stvari, TI ideš na 20 godina u zatvor... a ja ako sam strani špijun mogu samo dobit izgon iz zemlje, recimo...
inače ti si prošviko totalno, zrinka treba asistenta za teorije zavjera pa se javi, antičevićka ti je konkurent
Si ga vidil? Samo čekam kad će se javit iz Srba va Liki s pozivom na ''antifašistički ustanak''. Nij' pri sebi. Ne čudim se Zrinki Starešinić ča je odustala od naticanja za peljačtvo za SDP. Zamisli da ti se takov stranački psihopat zakelji za život? Prestrašno.Ero wrote:...a issati dragog...sitting_bull wrote:Stribor wrote:Redak je slučaj kad človiku rečem da je temeljito glup. Ako je tvoj mentalni sklop uzorak mentalnog sklopa va SDP-u ... onda je to prestrašno. Ča vam se dogodilo da ste toliko zaglupili? Va vrime Račana ste bili normalniji.sitting_bull wrote:ljudi poput zlatka su maznuli plan kako bi stvorili uvjete za kadrovsku čistku.
Stribor-
2015-09-22
marcellus wrote:čak i da je zlatko osobno maznuo memory stick iz džepa glupavog sdp-ovca kojem je bio povjeren, opet bi odgovoran bio samo taj sdp-ovac i nitko drugi... dakle, ako tebi (idiotu) netko povjeri supertajni vojni plan, a ja ti ga maznem jer si budala i ne paziš na svoje stvari, TI ideš na 20 godina u zatvor... a ja ako sam strani špijun mogu samo dobit izgon iz zemlje, recimo...
pusti priče!
lik koji je baštinio taj stik sigurno jako dobro zna gdje i kome je stik otišao, ako je uopće nestao i zasigurno ima zaštitu onih koji sada laju.
cilj koji se želi postići jeste da likovi poput legionarskog idiota glasnovića opet ujašu i da karamarko opet preuzme kontrolu nad tajnim službama.
sredstva se tu ne biraju jer povrijeđeni karamarkov ego sada traži kompenzaciju na svim razinama, a plaćenici poput tebe uredno opravdavaju sve njegove dubioze.
u tom kontekstu nije toliki problem karamarko i njegova prikraćena pamet, nego logističari tvojeg kova koji su pristali biti sluge tom i takvom karamarku...
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:inače ti si prošviko totalno, zrinka treba asistenta za teorije zavjera pa se javi, antičevićka ti je konkurent
kad mi to kaže sin socijalističkog kulaka i sluga klerofašista mo'š mislit koliko me zabole...
sitting_bull-
2015-09-28
A zašto hranite jebenog trola...
darth_vader-
2014-04-17
Oooo, , bombaš Boško nam je stigao. Kak si kaj? Šta kažu u ćeliji, oćel bit pakla?sitting_bull wrote:marcellus wrote:inače ti si prošviko totalno, zrinka treba asistenta za teorije zavjera pa se javi, antičevićka ti je konkurent
kad mi to kaže sin socijalističkog kulaka i sluga klerofašista mo'š mislit koliko me zabole...
jasambrend wrote:A zašto hranite jebenog trola...
evo i glasača mamićeve ljubimice!
kako stoje stvari sa zakonom o športu? ruši ga mamić, ili vi rušite mamića???
budaletina dugouha...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Oooo, , bombaš Boško nam je stigao. Kak si kaj? Šta kažu u ćeliji, oćel bit pakla?
eto i mrkonjićgrađana s tri putovnice, a bez domovine...
sitting_bull-
2015-09-28
Budaletina te napravila debilu nepodojeni...
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik-
2014-04-15
jasambrend wrote:Budaletina te napravila debilu nepodojeni...
kmeeee!
sitting_bull-
2015-09-28
ne, ostati će ti gazdi tajne službe hahahasitting_bull wrote:marcellus wrote:čak i da je zlatko osobno maznuo memory stick iz džepa glupavog sdp-ovca kojem je bio povjeren, opet bi odgovoran bio samo taj sdp-ovac i nitko drugi... dakle, ako tebi (idiotu) netko povjeri supertajni vojni plan, a ja ti ga maznem jer si budala i ne paziš na svoje stvari, TI ideš na 20 godina u zatvor... a ja ako sam strani špijun mogu samo dobit izgon iz zemlje, recimo...
lik koji je baštinio taj stik sigurno jako dobro zna gdje i kome je stik otišao, ako je uopće nestao i zasigurno ima zaštitu onih koji sada laju.
cilj koji se želi postići jeste da likovi poput legionarskog idiota glasnovića opet ujašu i da karamarko opet preuzme kontrolu nad tajnim službama.
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Stvorite zalihe za deset dana': Njemačka donosi plan civilne obrane
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
Page 5 of 7