Nestao plan obrane RH
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nestao plan obrane RH
TO je sve instrumentalizirano izvana..Jednostavno ne znam zasto se cudite tome..Samo treba uciti iz povijesti.NIKAD velike sile nisu bile za uspostavljanje ijedne stabilne i jake drzave na Balkanu...Ero wrote:I podijelili duplikat ključeve , sve sa šiframa.michaellcmacha wrote:otpustili su 700 perspektivnih časnika i 1300 dočasnika sve ljudi iz rata koji su mogli još 10-tak godina biti u sustavu... a zaposlili 400-njak onodsz-ovaca i neutvrđen broj pitaj boga čega i koga....Ero wrote:Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu. Dvoje troje ljudi, ne više.kaja_333 wrote:tko?Ero wrote:Zna se tko je odgovoran i zna tko ga je mazno...Objesit za m*da na prvu banderu dok ne progovori.
Možda i Kotromanović , glavom i bradom. Ne znam, govorim napamet.
Trebalo bi mi manje od par sati da saznam.
Guest- Guest
A,ne...Ja spadam u one koji (ipak) preferiraju dražicu.michaellcmacha wrote:i tebi je drag... ili draži... ;)jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u svakom slučaju više nego zastavnik.jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sjećam se..... jednom si lajkao nekakvu rutavu, da se dražica nije ni vidjela...jastreb wrote:A,ne...Ja spadam u one koji (ipak) preferiraju dražicu.michaellcmacha wrote:i tebi je drag... ili draži... ;)jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma zastavnici su uglavnom bili dobričine,kojima je jedini cilj bila penzija.kaja_333 wrote:u svakom slučaju više nego zastavnik.jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
Nisu se zamjerali vojnicima i bili su među vojskom najomiljeniji.
Veliki dio njih volio je i dobru kapljicu.
2014-04-22
tako prikladan naziv za zakrzljali qrc...jastreb wrote:A,ne...Ja spadam u one koji (ipak) preferiraju dražicu.michaellcmacha wrote:i tebi je drag... ili draži... ;)jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
pa onda Mjesecnica...nis odvratnije i necistije,a nazivom tako romanticno zvuci..
Guest- Guest
kaja_333 wrote:mislila sam da se zna ime.Ero wrote:
Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu.
Jesi gledala ti ovaj film?
crvenkasti-
2014-04-17
Hahahahahahahahahaa,aupičku......
Ja sam gledao taj film i zapamtio zadnji dijalog i scenu.
Kaja,ubicu te!
A,ubi,jeben te luda!
zatim odjekne pucanj i Kaja pada na tle.
No Kaja je bio muškog roda.
Kaja,ubicu te!
A,ubi,jeben te luda!
2014-04-22
velki jebač i frajer prepao se malo krvi :)bogomdani wrote:tako prikladan naziv za zakrzljali qrc...jastreb wrote:A,ne...Ja spadam u one koji (ipak) preferiraju dražicu.michaellcmacha wrote:i tebi je drag... ili draži... ;)jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
pa onda Mjesecnica...nis odvratnije i necistije,a nazivom tako romanticno zvuci..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to iz iskustva.... ili su ti pričali....jastreb wrote:Ma zastavnici su uglavnom bili dobričine,kojima je jedini cilj bila penzija.kaja_333 wrote:u svakom slučaju više nego zastavnik.jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jastreb wrote:Hahahahahahahahahaa,aupičku......
Kaja,ubicu te!
A,ubi,jeben te luda!
I ja. Prije toga je pola sata koračao i šutio.
crvenkasti-
2014-04-17
To je poznato.michaellcmacha wrote:to iz iskustva.... ili su ti pričali....jastreb wrote:Ma zastavnici su uglavnom bili dobričine,kojima je jedini cilj bila penzija.kaja_333 wrote:u svakom slučaju više nego zastavnik.jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
Čak i u HV-u.
2014-04-22
dakle, karamarko je odabrao put rata!
put rata je put prijevare,
vabi mamcem,
napada metežom!
očigledno su od mesića umirovljeni generali (bar neki od njih) aktivno uključeni u akciju, a vasine sluge odrađuju dio kojim se pokušava napraviti razdor...
vabi mamcem,
napada metežom!
očigledno su od mesića umirovljeni generali (bar neki od njih) aktivno uključeni u akciju, a vasine sluge odrađuju dio kojim se pokušava napraviti razdor...
sitting_bull-
2015-09-28
Dakle veću budaletinu od tebe je zaista teško pronaćisitting_bull wrote:dakle, karamarko je odabrao put rata!
vabi mamcem,
napada metežom!
Guest- Guest
sitting_bull wrote:dakle, karamarko je odabrao put rata!
vabi mamcem,
napada metežom!
n_razbojnik-
2014-04-15
A pazi koje su to jebene idiotske konstrukcije o ratu i krađi dok nisu ni zasjeli u vladu, pogledaj kako pripremaju teren za moguća sranja i kako pokušavaju svugdje unjeti strah i paniku. Očito je da se jakoooooooooooo jakoooooooo boje onoga što su radili i da će to morati doći na naplatu kroz određeno vrijeme.n_razbojnik wrote:sitting_bull wrote:dakle, karamarko je odabrao put rata!
vabi mamcem,
napada metežom!
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Men se čini da oni puno više pune gaće nego što to pokazuju.n_razbojnik wrote:Trolovi trolaju
Guest- Guest
I onako usput slučajno prisluškivali predsednicu RH. Nora hiža. HDZ i MOST jesu formirali vladu, ali vlast tekar tribaju osvojiti. Mediji, tajne službe ... to su bunkeri orjunašev i ako to najper i temeljito ne počiste va prvom letu obnašanja vlasti, ništar od vsega.tre911 wrote:Nestaju planovi obrane, cure državne tajne o obavještajnoj službi i prokazuju se javno agenti RH...ma krasno, od amerike i rusije pa do bangladeša isto jutro bi odgovorni vislili na banderama sa prikladnom pločom oko vrata o veleizdaji
Stribor-
2015-09-22
Ne kužim što čekaju led ih hebo mutave??? HTV po hitnom postupku treba rasformirati i preuzeti u svoje ruke da mogu na miru hapsiti lopine i bitange koje se se uvukle u sve pore obavještajnih zajednica i medija.Stribor wrote:I onako usput slučajno prisluškivali predsednicu RH. Nora hiža. HDZ i MOST jesu formirali vladu, ali vlast tekar tribaju osvojiti. Mediji, tajne službe ... to su bunkeri orjunašev i ako to najper i temeljito ne počiste va prvom letu obnašanja vlasti, ništar od vsega.tre911 wrote:Nestaju planovi obrane, cure državne tajne o obavještajnoj službi i prokazuju se javno agenti RH...ma krasno, od amerike i rusije pa do bangladeša isto jutro bi odgovorni vislili na banderama sa prikladnom pločom oko vrata o veleizdaji
Guest- Guest
tre911 wrote:Dakle veću budaletinu od tebe je zaista teško pronaćisitting_bull wrote:dakle, karamarko je odabrao put rata!
vabi mamcem,
napada metežom!
dakle, plavuša postaje sve okrutnija u svojim zahtjevima, a boji se karamarkove izdaje!
znak krajnje nesposobnosti i totalne konfuzije!
zato se pojavljuju sluge kao ti (koje ne mogu obuzdavati svoj gnjev) kako bi u medijima kod naivnih stvarale privid jedinstva u zločinačkoj organizaciji!
kad počinje javno vidljiv raspad zločinačke organizacije???
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Stvorite zalihe za deset dana': Njemačka donosi plan civilne obrane
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
Page 3 of 7