Nestao plan obrane RH
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nestao plan obrane RH
tko?Ero wrote:Zna se tko je odgovoran i zna tko ga je mazno...Objesit za m*da na prvu banderu dok ne progovori.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jbga, makneš erote i sad je tu šta je...bogomdani wrote:Nikad drzave na Balkanu...samo vojne Krajine po potrebi za europske Elite..
Tuko jedna..Mesic je vec jednom transferirao dokumente Haagu...jel ti treba sve slikati?
Guest- Guest
eto na..kad gledam,najbolje da opet Turci krenu na Balkan,i sve opet dobije svoju najprirodniju funkciju...Ero wrote:Jbga, makneš erote i sad je tu šta je...bogomdani wrote:Nikad drzave na Balkanu...samo vojne Krajine po potrebi za europske Elite..
Guest- Guest
aha, al Meron ih je negdje zagubio pa jbg..ništa od osude.bogomdani wrote:Tuko jedna..Mesic je vec jednom transferirao dokumente Haagu...jel ti treba sve slikati?
2015-08-15
Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu. Dvoje troje ljudi, ne više.kaja_333 wrote:tko?Ero wrote:Zna se tko je odgovoran i zna tko ga je mazno...Objesit za m*da na prvu banderu dok ne progovori.
Možda i Kotromanović , glavom i bradom. Ne znam, govorim napamet.
Trebalo bi mi manje od par sati da saznam.
mislila sam da se zna ime.Ero wrote:
Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu.
2015-08-15
Zna se kome treba da zahvalite..kaja_333 wrote:aha, al Meron ih je negdje zagubio pa jbg..ništa od osude.bogomdani wrote:Tuko jedna..Mesic je vec jednom transferirao dokumente Haagu...jel ti treba sve slikati?
No ovo me jako iznenadilo..pa Kayo,konstrukcija vam puna pukotina...krpajte to,brod curi na sve strane potonut ce te..
Guest- Guest
jebe se tebi, tebi ne budu prčili mladu, ali od crvenkstog bi mogla fasovati... samo moraš računat da su moderna vremena pa bi umjesto mlade koje nemaš ti mogao tkđ fasovati....bogomdani wrote:eto na..kad gledam,najbolje da opet Turci krenu na Balkan,i sve opet dobije svoju najprirodniju funkciju...Ero wrote:Jbga, makneš erote i sad je tu šta je...bogomdani wrote:Nikad drzave na Balkanu...samo vojne Krajine po potrebi za europske Elite..
2015-08-08
pa znamo, amerikancima.bogomdani wrote:Zna se kome treba da zahvalite..kaja_333 wrote:aha, al Meron ih je negdje zagubio pa jbg..ništa od osude.bogomdani wrote:Tuko jedna..Mesic je vec jednom transferirao dokumente Haagu...jel ti treba sve slikati?
No ovo me jako iznenadilo..pa Kayo,konstrukcija vam puna pukotina...krpajte to,brod curi na sve strane potonut ce te..
2015-08-15
Jebemti polupismene idioteYehudi wrote:Paraobavještajno podzemlje ne gubi vrijeme,
čim su došli na vlast, drugi dan već se kradu dokumenti
i vojne tajne.Sve je to roba za trgovinu i prodaju.
...
Od nestanka Plana prošlo je već 18 dana, i veliko je pitanje hoće li istraga dati ikakve rezultate.
Ova dva slučaja koja su povezala SOA i VSOA jasno pokazuju da će se nova vlast hitno morati konsolidirati i preuzeti ključne poluge kontrole i nadzora u svoje ruke, te potom svu energiju usmjeriti izvlačenju zemlje iz gospodarske i moralne krize.
Jel te treba podsjetiti da je vlada izglasana u saboru 22.01. 2016. g. a da je do tada vlast i ministarstva držala SDPova vlada.
Guest- Guest
ja zabavam Miha,ne se odmah nervirati..Buducnost Europe je ipak vrlo mracna,a kako i ona tica zlosutnica Ezek stalno govori,sve smo blize i sranju..michaellcmacha wrote:jebe se tebi, tebi ne budu prčili mladu, ali od crvenkstog bi mogla fasovati... samo moraš računat da su moderna vremena pa bi umjesto mlade koje nemaš ti mogao tkđ fasovati....bogomdani wrote:eto na..kad gledam,najbolje da opet Turci krenu na Balkan,i sve opet dobije svoju najprirodniju funkciju...Ero wrote:Jbga, makneš erote i sad je tu šta je...bogomdani wrote:Nikad drzave na Balkanu...samo vojne Krajine po potrebi za europske Elite..
Guest- Guest
Pa zna se, kako da ne.kaja_333 wrote:mislila sam da se zna ime.Ero wrote:
Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
michaellcmacha wrote:jebe se tebi, tebi ne budu prčili mladu, ali od crvenkstog bi mogla fasovati... samo moraš računat da su moderna vremena pa bi umjesto mlade koje nemaš ti mogao tkđ fasovati....bogomdani wrote:eto na..kad gledam,najbolje da opet Turci krenu na Balkan,i sve opet dobije svoju najprirodniju funkciju...Ero wrote:Jbga, makneš erote i sad je tu šta je...bogomdani wrote:Nikad drzave na Balkanu...samo vojne Krajine po potrebi za europske Elite..
Ništa nisam razumio. Jesam li glup ja ili ti?
crvenkasti-
2014-04-17
otpustili su 700 perspektivnih časnika i 1300 dočasnika sve ljudi iz rata koji su mogli još 10-tak godina biti u sustavu... a zaposlili 400-njak onodsz-ovaca i neutvrđen broj pitaj boga čega i koga....Ero wrote:Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu. Dvoje troje ljudi, ne više.kaja_333 wrote:tko?Ero wrote:Zna se tko je odgovoran i zna tko ga je mazno...Objesit za m*da na prvu banderu dok ne progovori.
2015-08-08
I podijelili duplikat ključeve , sve sa šiframa.michaellcmacha wrote:otpustili su 700 perspektivnih časnika i 1300 dočasnika sve ljudi iz rata koji su mogli još 10-tak godina biti u sustavu... a zaposlili 400-njak onodsz-ovaca i neutvrđen broj pitaj boga čega i koga....Ero wrote:Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu. Dvoje troje ljudi, ne više.kaja_333 wrote:tko?Ero wrote:Zna se tko je odgovoran i zna tko ga je mazno...Objesit za m*da na prvu banderu dok ne progovori.
Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
baš si mi drag... što ne dođeš na koju obljetnicu egzodusa pa da se upoznamo i malo pro-dvoćaskamo
2015-08-08
i tebi je drag... ili draži... ;)jastreb wrote:Hodočasnik je pješadijski oficir.crvenkasti wrote:Dvočasnik vrijedi za dva časnika?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
TO je sve instrumentalizirano izvana..Jednostavno ne znam zasto se cudite tome..Samo treba uciti iz povijesti.NIKAD velike sile nisu bile za uspostavljanje ijedne stabilne i jake drzave na Balkanu...Ero wrote:I podijelili duplikat ključeve , sve sa šiframa.michaellcmacha wrote:otpustili su 700 perspektivnih časnika i 1300 dočasnika sve ljudi iz rata koji su mogli još 10-tak godina biti u sustavu... a zaposlili 400-njak onodsz-ovaca i neutvrđen broj pitaj boga čega i koga....Ero wrote:Pa onaj tko je bio zadužen za čuvanje po protokolu. Dvoje troje ljudi, ne više.kaja_333 wrote:tko?Ero wrote:Zna se tko je odgovoran i zna tko ga je mazno...Objesit za m*da na prvu banderu dok ne progovori.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Stvorite zalihe za deset dana': Njemačka donosi plan civilne obrane
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
Page 2 of 7