Nestao plan obrane RH
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nestao plan obrane RH
ne, ostati će ti gazdi tajne službe hahahasitting_bull wrote:marcellus wrote:čak i da je zlatko osobno maznuo memory stick iz džepa glupavog sdp-ovca kojem je bio povjeren, opet bi odgovoran bio samo taj sdp-ovac i nitko drugi... dakle, ako tebi (idiotu) netko povjeri supertajni vojni plan, a ja ti ga maznem jer si budala i ne paziš na svoje stvari, TI ideš na 20 godina u zatvor... a ja ako sam strani špijun mogu samo dobit izgon iz zemlje, recimo...
lik koji je baštinio taj stik sigurno jako dobro zna gdje i kome je stik otišao, ako je uopće nestao i zasigurno ima zaštitu onih koji sada laju.
cilj koji se želi postići jeste da likovi poput legionarskog idiota glasnovića opet ujašu i da karamarko opet preuzme kontrolu nad tajnim službama.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
kakve ideje, adeze preuzme vlasti ali će mediji, agencije, tajne službe ostati SDP-ovi...
2014-04-15
skupilo se društvo hranitelja golubova...
sitting_bull-
2015-09-28
haha, o jbt...ovi su pu pukli skroz aj zapjevaj sad...sitting_bull wrote:
dok po banskim dvorima uskrisuju aveti fašističke prošlosti i skidajući maske otvoreno prijete zabranom slobode govora, kroz zakrvavljene vam oči vi to ne vidite.
iz ladica vadite crvene trake za svoje duhovne redare i žute trake za neistomišljenike uvjereni kako je došlo vaše vrijeme!
Bezglavniče zvani poglavniče,
Nećeš uteć` nit` iznjet` glave,
Naše ruke tebe čvrsto dave.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da, obuci kožni mantil i pravac u ludnicu..tamo ima ustaša kažu, skrivaju se..sitting_bull wrote:
kad mi to kaže sin socijalističkog kulaka i sluga klerofašista mo'š mislit koliko me zabole...
2015-08-15
Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:Ero wrote:Oooo, , bombaš Boško nam je stigao. Kak si kaj? Šta kažu u ćeliji, oćel bit pakla?
eto i mrkonjićgrađana s tri putovnice, a bez domovine...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
al pokrij ga u karioli..ustaše ga traže da mu stave žutu traku..na usta da ne sere gluposti..Ero wrote:Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:Ero wrote:Oooo, , bombaš Boško nam je stigao. Kak si kaj? Šta kažu u ćeliji, oćel bit pakla?
2015-08-15
kaja_333 wrote:da, obuci kožni mantil i pravac u ludnicu..tamo ima ustaša kažu, skrivaju se..
počeli smo hrvatski sabor i prije nego je postao opet državni imenovati ludnicom?!
kožni mantil???
voliš kožu?
stvari se razvijaju brže nego očekivah!
mišljah kako ste još na smeđim tregerhozama...
sitting_bull-
2015-09-28
oćeš sad u šumu ili ćeš pružati ovako otpor na forumu?sitting_bull wrote:
2015-08-15
Ma neee, ja sam demokrat po duši...i praktičan sam.kaja_333 wrote:al pokrij ga u karioli..ustaše ga traže da mu stave žutu traku..na usta da ne sere gluposti..Ero wrote:Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:Ero wrote:Oooo, , bombaš Boško nam je stigao. Kak si kaj? Šta kažu u ćeliji, oćel bit pakla?
Na karijoli bi koristio i sebi i društvu.
2014-04-23
Ero wrote:Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:eto i mrkonjićgrađana s tri putovnice, a bez domovine...
kaj ti janezi uzeli dozvolu za šukare i japaner???
sitting_bull-
2015-09-28
kaja_333 wrote:oćeš sad u šumu ili ćeš pružati ovako otpor na forumu?sitting_bull wrote:
pratiti ću vas u sličicama...
sitting_bull-
2015-09-28
Lako za to, jesi li ti za biznis ili nisi? Plaća je redovna i po učinku, naravno.sitting_bull wrote:Ero wrote:Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:eto i mrkonjićgrađana s tri putovnice, a bez domovine...
Ero wrote:Lako za to, jesi li ti za biznis ili nisi? Plaća je redovna i po učinku, naravno.sitting_bull wrote:Ero wrote:Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:eto i mrkonjićgrađana s tri putovnice, a bez domovine...
nisi pouzdan.
vučeš mi na gavrana...
sitting_bull-
2015-09-28
Moj daljnji brat, ako mi je suditi po prezimenu. Polovicom 19. stoljeća su trojica braće preuzela tri različeta prezimena i sva su se odnosila na boju kose...Starinom smo bili Domanovići, iz Podgore...sitting_bull wrote:Ero wrote:Lako za to, jesi li ti za biznis ili nisi? Plaća je redovna i po učinku, naravno.sitting_bull wrote:Ero wrote:Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:eto i mrkonjićgrađana s tri putovnice, a bez domovine...
nisi pouzdan.
vučeš mi na gavrana...
A ti? Jesli nešto u rodu s Nikoletinom Bursaćem?
2014-04-23
Jesi li siguran u to? ono da joj točak ne bi maznio ili ih usput cijele negdje izgubio ili sa njima krao po kućama...mislim ipak se radi o komunisti a ne o nekome ko zna nešto raditi pošteno.Ero wrote:Ma neee, ja sam demokrat po duši...i praktičan sam.kaja_333 wrote:al pokrij ga u karioli..ustaše ga traže da mu stave žutu traku..na usta da ne sere gluposti..Ero wrote:Dosta si bio na sisi, sad se primi nekog posla...Nudim ti karijolu, ak si za .sitting_bull wrote:Ero wrote:Oooo, , bombaš Boško nam je stigao. Kak si kaj? Šta kažu u ćeliji, oćel bit pakla?
Na karijoli bi koristio i sebi i društvu.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Jesi li siguran da u to? ono da joj točak ne bi maznio
Što li je to "točak"? Muška točka?
crvenkasti-
2014-04-17
Kniher, he hoj. A ne me zoj. Bolje ono prvo.
crvenkasti-
2014-04-17
Imam probkem da me ljudi ne razumiju. Okružen sam glupanima i mediokritetima.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne čudim se.crvenkasti wrote:Imam probkem da me ljudi ne razumiju.
2014-04-23
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Stvorite zalihe za deset dana': Njemačka donosi plan civilne obrane
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
» Brisel osmislio 'plan' obrane EU od 'migranata' :'Kažnjavat će drzave sa 23 000 eura za svakog odbijenog migranta'
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
Page 6 of 7