Hrvatski ambasador u Vijeću sigurnosti UN-a napao Komšića
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski ambasador u Vijeću sigurnosti UN-a napao Komšića
RayMabus wrote:Vojno sam lice u svemiru
Da sam nešto drugo zvao bi se Pepeljuga a ne general GF najvišeg ranga
Erdogan: Hamas su borci za slobodu
Ajde da vidim kako vi kažete kao država u Sarajevu da to jesu.
JA NISAM PEPELJUGA
JA SAM GF5
KUC KUC
TKO JE ?
VUK
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Netko tko provodi božju pravdu očito s istim pije pivcu.
Zato sam vam na onoj drugoj temi rekao da upravo s njime pijem pivcu i objasnio da samo ja pijem jer je to ipak metaforistički jer se on ne može inkarnirat na fizičku ravan i zato ima mene.
KUC KUC
PS: Ne zamarajte se s mojim odnosom s Bogom.
Ja sam njegov general.
On zna da ja ne reagiram bezveze.
Je i u pravu si ti Nova Duša ( To sam ja ), taj Zlatko Lagumđija je teško đubre.
pa pa Zlatko
Zato sam vam na onoj drugoj temi rekao da upravo s njime pijem pivcu i objasnio da samo ja pijem jer je to ipak metaforistički jer se on ne može inkarnirat na fizičku ravan i zato ima mene.
KUC KUC
Ja sam njegov general.
Je i u pravu si ti Nova Duša ( To sam ja ), taj Zlatko Lagumđija je teško đubre.
pa pa Zlatko
2014-04-11
PA PA ZLATKO
PA PA
PA PA
2014-04-11
ČETIRI PUTA ME BEZOBRAZNO PREGLASAŠ I ONDA IMAŠ OBRAZA PRED CIJELIM SVIJETOM REČ HRVATSKOJ DA JE TO NJEN ČLAN BIH I DA ŠTA ONA OĆE JER KAŽE DA NIJE TAKO
ŽELIŠ GOVORITI U MOJE IME ZLATKO NAKON ŠTA SI ME ČETIRI PUTA PREGLASAO I REČI DA JE TO MOJ GLAS U UN ?
SINE
SAD ĆU TI SATRAT GLAVU
STIŽE
VUK
Lijep pozdrav od Nove Duše šta je moje stvarno ime na duhovnom planu koji je kreirao Bog dakle i mene samog kao takvog
PA PA SINE
ŽELIŠ GOVORITI U MOJE IME ZLATKO NAKON ŠTA SI ME ČETIRI PUTA PREGLASAO I REČI DA JE TO MOJ GLAS U UN ?
SINE
SAD ĆU TI SATRAT GLAVU
STIŽE
VUK
Lijep pozdrav od Nove Duše šta je moje stvarno ime na duhovnom planu koji je kreirao Bog dakle i mene samog kao takvog
PA PA SINE
2014-04-11
Njima su dani odbrojani
DOŠO VUK
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
DOŠO VUK
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
DOŠO VUKRayMabus wrote:Netko tko provodi božju pravdu očito s istim pije pivcu.
KUC KUC
Ja sam njegov general.
pa pa Zlatko
Lijep pozdrav od Nove duše ( to sam ja ).
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
AJTE BOG.
AJTE BOG.
2014-04-11
PA PA ZLATKO LAGUMĐIJA
BY BY
BY BY
2014-04-11
PA PA ZLATANE
AKO KAO DRŽAVA NE PROGLASITE HAMAS TERORISTIMA NEGO SU VAM ONI BORCI ZA SLOBODU KAKO KAŽE ERDOGAN
PA PA ZLAĆO
AKO KAO DRŽAVA NE PROGLASITE HAMAS TERORISTIMA NEGO SU VAM ONI BORCI ZA SLOBODU KAKO KAŽE ERDOGAN
PA PA ZLAĆO
2014-04-11
BOG JE PRAVEDAN
ON ZNA DA BI TI JA UHVATIO RUČICE I ONDA MALJEM STUKAO PRSTE I DA BIH JA UŽIVAO U TOME
AL ON MENE ZAUSTAVLJA I KAŽE
DAJ IM ŠANSU
IMAJU SLOBODNU VOLJU
AKO NE PROGLASE HAMAS TERORISTIČKOM SKUPINOM
TI UVEDI PRAVDU
ZDRAVO ZLAČO
ON ZNA DA BI TI JA UHVATIO RUČICE I ONDA MALJEM STUKAO PRSTE I DA BIH JA UŽIVAO U TOME
AL ON MENE ZAUSTAVLJA I KAŽE
DAJ IM ŠANSU
IMAJU SLOBODNU VOLJU
AKO NE PROGLASE HAMAS TERORISTIČKOM SKUPINOM
TI UVEDI PRAVDU
ZDRAVO ZLAČO
2014-04-11
IZBOR JE SAMO TVOJ
ODLUČI
GDJE ĆEŠ
ODLUČI
GDJE ĆEŠ
2014-04-11
GOVNJARU
MISLIŠ DA MOŽEŠ ŠETAT PO POVRŠINI OVE PLANETE I ČETIRI PUTA PREGLAST HRVATE I ONDA IM U UN PRED CIJELIM SVIJETOM NAKON ŠTA HRVATSKA KAŽE DA TO NIJE NJEN ČLAN I NJENO MIŠLJENJE SOLIT PAMET KAKO JE I DA JE TO HRVATSKO STAJALIŠTE
GOVNO JEDNO
JA SAM ZADUŽEN ZA FIZIČKU RAVAN A NE BOG
BOGA NEMA
UZEO JE GODIŠNJI
POLOMIT ĆU TE
ĐUBRE OGAVNO
SVE ĆU TI KOSTI NA FIZIČKOJ RAVNI SLOMIT GOVNJARU USRANI
MISLIŠ DA MOŽEŠ ŠETAT PO POVRŠINI OVE PLANETE I ČETIRI PUTA PREGLAST HRVATE I ONDA IM U UN PRED CIJELIM SVIJETOM NAKON ŠTA HRVATSKA KAŽE DA TO NIJE NJEN ČLAN I NJENO MIŠLJENJE SOLIT PAMET KAKO JE I DA JE TO HRVATSKO STAJALIŠTE
GOVNO JEDNO
JA SAM ZADUŽEN ZA FIZIČKU RAVAN A NE BOG
BOGA NEMA
UZEO JE GODIŠNJI
POLOMIT ĆU TE
ĐUBRE OGAVNO
SVE ĆU TI KOSTI NA FIZIČKOJ RAVNI SLOMIT GOVNJARU USRANI
2014-04-11
ĐUBRADI USRANA
VRIJEME JE DA OTKRIJETE ISTINU
A ISTINA JE DA BOG IMA SVOJE AUTORITETE NA FIZIČKOJ RAVNI I AKO ONI PLANU VI
JEDETE
GOVNA
VRIJEME JE DA OTKRIJETE ISTINU
A ISTINA JE DA BOG IMA SVOJE AUTORITETE NA FIZIČKOJ RAVNI I AKO ONI PLANU VI
JEDETE
GOVNA
2014-04-11
Ja sam anđeo.
Od države BiH dakle vojno gledano moj meki trbuh želim da Hamas proglase terorističkom skupinom a ne ih držati ako nekakve borce za slobodu kako Erdogan kaže.
Pokušate li šta drukčije okružit ću vas Srbima, Hrvatima, Germanima koji su cionisti
Možete samo zamislit šta vas čeka
JA NISAM PEPELJUGA
JA SAM GF5
AJ BOG
Od države BiH dakle vojno gledano moj meki trbuh želim da Hamas proglase terorističkom skupinom a ne ih držati ako nekakve borce za slobodu kako Erdogan kaže.
Pokušate li šta drukčije okružit ću vas Srbima, Hrvatima, Germanima koji su cionisti
Možete samo zamislit šta vas čeka
JA NISAM PEPELJUGA
JA SAM GF5
AJ BOG
2014-04-11
Ja sam anđeo.
Ja i Bog sjedimo i pijemo kavicu il pivicu, nebitno.
I ja mu kažem to i to a on meni sačekaj.
Ok čekam očete li vi kao država proglasiti Hamas terorističkom skupinom jer ako ne onda su oni za vas borci za slobodu.
Ja sam božji general.
On meni kaže Čekaj GF5
Ja stanem
To je njegova naredba
Ja sam sluga božji ( anđeo ).
No vrijeme vam curi jer istovremeno ja sam in gospodar fizičke ravni ( anđeo Prijestolnik ).
Kažem mu: Čekat ću
AL NE ZAUVIJEK
Ja imam slobodnu volju koju mi je taj isti Bog dao
Može me kontrolirati samo u domeni u kojoj ja to dopustim a pošto sam gospodar fizičke ravni onda neće sve bit kako drugi oće pa ni Bog ako ja kažem NE
Ja i Bog sjedimo i pijemo kavicu il pivicu, nebitno.
I ja mu kažem to i to a on meni sačekaj.
Ok čekam očete li vi kao država proglasiti Hamas terorističkom skupinom jer ako ne onda su oni za vas borci za slobodu.
Ja sam božji general.
On meni kaže Čekaj GF5
Ja stanem
To je njegova naredba
Ja sam sluga božji ( anđeo ).
No vrijeme vam curi jer istovremeno ja sam in gospodar fizičke ravni ( anđeo Prijestolnik ).
Kažem mu: Čekat ću
AL NE ZAUVIJEK
Ja imam slobodnu volju koju mi je taj isti Bog dao
Može me kontrolirati samo u domeni u kojoj ja to dopustim a pošto sam gospodar fizičke ravni onda neće sve bit kako drugi oće pa ni Bog ako ja kažem NE
2014-04-11
To šta je on Bog mene uopće ne dira na fizičkoj ravni.
Mogu poslušati i ne moram.
Jel mora sin poslušati oca ako mu nešto nije po volji ?
Ne.
Tako i i ja.
Samo moja dobra volja.
Mogu poslušati i ne moram.
Jel mora sin poslušati oca ako mu nešto nije po volji ?
Ne.
Tako i i ja.
Samo moja dobra volja.
2014-04-11
On mi je otac.
Zato ću vam jer on to traži dati malo više vremena da taj Hamas proglasite u Bih terorističkom skupinom.
Al ima vrijeme.
NEĆU VAS VIJEČNO TRPITI.
Zato ću vam jer on to traži dati malo više vremena da taj Hamas proglasite u Bih terorističkom skupinom.
Al ima vrijeme.
NEĆU VAS VIJEČNO TRPITI.
2014-04-11
Nemojte pogriješiti.
Hamas su teroristi.
Dajte im pedalu i onda Fatah jedini postaje poltički čimbenik itd.
Ja nisam protiv Palestine i ljudi.
Pogriješite li
NAJEBALI STE
Hamas su teroristi.
Dajte im pedalu i onda Fatah jedini postaje poltički čimbenik itd.
Ja nisam protiv Palestine i ljudi.
Pogriješite li
NAJEBALI STE
2014-04-11
Nemojte pogriješiti.
Terorizam se mora nazvti pravim imenom.
Tek kad Hamas označite teroristima možete preko Fataha kritizrat cionistički režim.
Terorizam se mora nazvti pravim imenom.
Tek kad Hamas označite teroristima možete preko Fataha kritizrat cionistički režim.
2014-04-11
slučajno si isključio "caps lock"...
ako nisi primijetio reko da znaš...
ako nisi primijetio reko da znaš...
Bil sad netko u BiH želio da hrpa vojno naružanih muđahedina upadne u Srbiju i napravi pokolj 1400 civila itd ?
Nitko to normalan u Sarajevu ne želi.
E pa to vam je Hamas.
Nitko to normalan u Sarajevu ne želi.
E pa to vam je Hamas.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kina u Vijeću sigurnosti UN-a napala Komšića i pohvalila Hrvatsku
» Kina pozvala na promjene u Vijeću sigurnosti UN-a
» Michel: Suspendirati Rusiju iz članstva u Vijeću sigurnosti UN-a
» Kina u Vijeću sigurnosti UN-a usprotivila se rezoluciji o genocidu u Srebrenici
» Schmidt u Vijeću sigurnosti UN-a: Morate ozbiljno shvatiti Dodikove prijetnje
» Kina pozvala na promjene u Vijeću sigurnosti UN-a
» Michel: Suspendirati Rusiju iz članstva u Vijeću sigurnosti UN-a
» Kina u Vijeću sigurnosti UN-a usprotivila se rezoluciji o genocidu u Srebrenici
» Schmidt u Vijeću sigurnosti UN-a: Morate ozbiljno shvatiti Dodikove prijetnje
Page 2 of 4