Predstavljanje
Page 14 of 45
Page 14 of 45 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 45
Re: Predstavljanje
Stigla i Ljerka Srbožderka. :cheers:pozdrav Kaji
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pozdrav, a tko si ti ?
Antif_No1 wrote:Stigla i Ljerka Srbožderka. :cheers:pozdrav Kaji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A sunac te..eeeeeeboooo....Antif_No1 wrote:Stigla i Ljerka Srbožderka. :cheers:pozdrav Kaji
Guest- Guest
Pusti sad tetku i lezi tu.kaja_333 wrote:cao, cao, pozdrav svima, posebno treu , i stanojku...dzango, pozdravila te tetka iz bosanske kupe, veli neće više hodati s tobom, traži mlađe od 56.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mi smo ti "nobl" obitelj. prvi tv došao je u stan 1984-e.
i dan danas je u dnevnoj sobi kod starog koncertni klavir. malo su se modernizirali pa je u svakoj sobi barem jedan tv, a klavir služi kao stalak za plazmu od 2 metra koja se gleda 5×godišnje kada koristimo dnevnu za obiteljska druženja :D
nemam naviku gledti tv. ove godine ako sam 5h sati proveo pred tv-om.
i dan danas je u dnevnoj sobi kod starog koncertni klavir. malo su se modernizirali pa je u svakoj sobi barem jedan tv, a klavir služi kao stalak za plazmu od 2 metra koja se gleda 5×godišnje kada koristimo dnevnu za obiteljska druženja :D
2014-12-30
Ma TV ce propast zbog ebenih reklama. Pocne film koji mi se gleda i onda naravno odem na web i spicim stream ili na torrent i skinem jer se na TV ne moze gledat od reklama, dok zavrse zaboravim sto sam gledao ili okrenem na neki drugi kanal i onda zapnem tamo, nista od filma.veber_1 wrote:mi smo ti "nobl" obitelj. prvi tv došao je u stan 1984-e.
omni-
2014-04-12
nemam problema s tim. ne gledam tv.
odem u kino pogledat film. i to je to.
tv u biti zaglupljuje ljude.
odem u kino pogledat film. i to je to.
tv u biti zaglupljuje ljude.
2014-12-30
hi svima, ja bih rado bio predsjednik Slobodne Drzave Rijeka sa gradom Rijeka i svim opcinama rijeckog prstena. Obecajem vam nista ne radit na vasu stetu...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:hi svima, ja bih rado bio predsjednik Slobodne Drzave Rijeka sa gradom Rijeka i svim opcinama rijeckog prstena. Obecajem vam nista ne radit na vasu stetu...
Moze, cim osvojite Europsku ligu, proslavite naslov prvaka Hrvatske na novom stadionu na Kantridi, izgradite rivu sa palmama i marinom, bez pruge i istrijebite sve one ruzne zgradurine koje su ziva zaraza i samo nagrdjuju okolis.
Guest- Guest
moram postati prije predsjednik da bih to mogao za mandata uciniti...Odojko je dokazao da je nesposobankolerik wrote:flumen wrote:hi svima, ja bih rado bio predsjednik Slobodne Drzave Rijeka sa gradom Rijeka i svim opcinama rijeckog prstena. Obecajem vam nista ne radit na vasu stetu...
Moze, cim osvojite Europsku ligu, proslavite naslov prvaka Hrvatske na novom stadionu na Kantridi, izgradite rivu sa palmama i marinom, bez pruge i istrijebite sve one ruzne zgradurine koje su ziva zaraza i samo nagrdjuju okolis.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
omni wrote:Ma TV ce propast zbog ebenih reklama. Pocne film koji mi se gleda i onda naravno odem na web i spicim stream ili na torrent i skinem jer se na TV ne moze gledat od reklama, dok zavrse zaboravim sto sam gledao ili okrenem na neki drugi kanal i onda zapnem tamo, nista od filma.
a baš , diže mi se kosa na glavi od dormeo jastuka walkmaxx i ostaloga, po cijeli dan to forsiraju, tako da rijetko gledam tv, jedino ponekad film na prvom
ili drugom, ali nije me ni za to brige kad skidam sa torrenta kao i svi.
Guest- Guest
Ja pogledam Sahovski komentar (nemojte se smijati). Cekam jesensku shemu, nadam se da nisu ukinuli Peti dan. Ostalo ne gledam. Nije vrijedno spominjanja.
Guest- Guest
flumen wrote:moram postati prije predsjednik da bih to mogao za mandata uciniti...Odojko je dokazao da je nesposobankolerik wrote:flumen wrote:hi svima, ja bih rado bio predsjednik Slobodne Drzave Rijeka sa gradom Rijeka i svim opcinama rijeckog prstena. Obecajem vam nista ne radit na vasu stetu...
Ts-ts, kako nesposoban, pa ne ocekujete valjda da vam on pozabija golove...Imali se Kramu, prodali i sto se sad cudite sto ste najezili od Skota.
Guest- Guest
Page 14 of 45 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 14 of 45