Predstavljanje
Page 8 of 45
Page 8 of 45 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 45
Re: Predstavljanje
Tot., ovo je "drasticna" razlika kada je u pitanju tvoj avatar.............., super.Totenkopf wrote:cassanowa wrote:pozdrav svima - vraćam se korjenima... nadam se da vam nitko nije rekao moj prethodni nick s net.hr ... jel' mi prijatelj @šejtan ovdje?
pozdrav prvom forumskom mučeniku liberalnog gay fašizma...
p.s. Stoznaci ovo "reputacija"? O cemu ovisi i sto predstavlja?
Hvala za ovo, a i za onaj PP podrške koji si mi poslao kad je grmilo i sivalo...puno mi je značio!Totenkopf wrote:pozdrav prvom forumskom mučeniku liberalnog gay fašizma...
Pozdrav i tebi!
Guest- Guest
albatros wrote:Ja sam Albatros. Budimo prijatelji!
Ne ide to samo tako. Što si po nacionalnosti?
crvenkasti-
2014-04-17
Eh, to ćemo uskoro vidjeti i sami. Čim progovori na ViP-u. Onda ćemo vidjeti čiji će biti prijatelj.crvenkasti wrote:albatros wrote:Ja sam Albatros. Budimo prijatelji!
Ne ide to samo tako. Što si po nacionalnosti?
immortal-
2014-04-16
ne znam kako vi, ali odjavio sam se i odustao od onog foruma tamo do daljnjega .... dok god je tehnički takav kakav jest - ukomiran. te ne rade alati, te ''greška'' ..... iako nisam forumski freak iliti ovisnik, meni je to jednostavno nepojmljivo za današnje vrijeme. ovo ovdje ako će funkcionirat i živit - OK, a ako ne ..... ništa ... opet OK!
2014-04-15
i ja sam nekoć tvrdio za sebe da nisam ovisnik pa sam natukao skoro 25.000 poruka tamo...
Totenkopf wrote:i ja sam nekoć tvrdio za sebe da nisam ovisnik pa sam natukao skoro 25.000 poruka tamo...
da ...... dobro .... ti si valjda tamo od doba 'adama i eve', ja sam relativno friški u svemu ... tamo niti godinu i cca 1600 postova.
Iosephvs-
2014-04-15
izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
a nadam se da zbog rasprava ovdje njihov broj ne će biti povećan
henok- Posts : 172
2014-04-23
Lijep pozdrav. Samim dolaskom od mene si zaradio plusić tj 1. reputaciju. Bilo je govora da nisi među živima. Ovo je iznenađenje.henok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
immortal-
2014-04-16
jesi to stvarno ti!!! Pozdrav prijatelju stari, tamo su rekli i da si umro i svašta neštohenok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
Guest- Guest
Dugo mi je trebalo da vidim tvoj post i pitanje. Bafi me bila banirala pa nakon dosta vremena kad sam se odlučila vratiti sam se sakrivala pod drugim nickom. Čim je skužila da sam to ja uredno me stalno banirala i brisala moje nickove i postove. Sad sam tu. A budemo vidjeli jel na duže i sve ostalo. Nadam se da će biti sve ok. Hvala na pitanju. Vidim da je bar netko obratio pažnju jer me nije bilo.tre91 wrote:ti si jedina ispala pristojna, moja isprika i dobrodošlica svima jer mi se čini da sam već domaći na ovom forumu. Nego gdje si ti, nisam te tamo preko dugo vidio?mortal-joint wrote:ugodan boravakselica wrote:Pozdrav svima.Ja sam nova na ovom forumu.Upravo sam doselila k vama i nadam se da će to biti ugodno druženje
2014-04-16
mortal-joint wrote:Lijep pozdrav. Samim dolaskom od mene si zaradio plusić tj 1. reputaciju. Bilo je govora da nisi među živima. Ovo je iznenađenje.henok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
pozdrav tebi i tre!
pozdravljam i one koji će biti sad razočarani :)
pred godinu dana nazvala me je jedna forumašica jer se proširio glas da sam umro
alive & kicking
henok- Posts : 172
2014-04-23
Last edited by mortal-joint on 23/4/2014, 12:53; edited 1 time in total
2014-04-16
samo udri prikahenok wrote:mortal-joint wrote:Lijep pozdrav. Samim dolaskom od mene si zaradio plusić tj 1. reputaciju. Bilo je govora da nisi među živima. Ovo je iznenađenje.henok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
pozdrav tebi i tre!
pozdravljam i one koji će biti sad razočarani :)
pred godinu dana nazvala me je jedna forumašica jer se proširio glas da sam umro
alive & kicking
Guest- Guest
henok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
Bog, dobro nam doša.
2014-04-18
Sve vas srdacno pozdravljam. Mene svi znaju, predstavljanje je suvisno.
2014-04-23
Page 8 of 45 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 8 of 45