tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Nekako je talentirana da profula cijeli stadion a ne samo gol.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Šta se mora nije teško.Totenkopf wrote:imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Da, poklapanje onog biskupa i razgovor sa djevojkom iz japana, ima još par detalja što se da izdvojiti ali u globalu je razočaranje.Le Roi Soleil wrote:tre911 wrote:
Da, kako sam ti rekao razočaranje no možda smo previše očekivali nakon prvog dijela koji je zaista prvoklasan.Vjerojatno je drugi dio radio pod pritiskom očekivanja a onda tu bude svašta.
Šteta izgubljenog vremena, jedino je 4. poglavlje ("Strateg") bilo za gušt.
Kada na domjenku gl. lik ćakula s gostima, tu mi je O'Brian i inače najjači.
Guest- Guest
Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Ja peder što čuvam Evi leđa a vas petorica u voziću niste?veber wrote:džango, fetivi si četnik. i to je ok.dzango wrote:Malo vas je za Evu. Dovucite još petoricu.
ali da si peder baš i nije.
Kad je domaći teren u pitanju, onda nitko izvana ne može parirati.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Može đžango, vidiš da stalno viri u tuđe dvorište pa se raspištolji kao da je na domaćem terenu.Fénix wrote:Kad je domaći teren u pitanju, onda nitko izvana ne može parirati.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
tre911 wrote:Kakav je to munđos kojemu križ ne smeta ? Ewa na aparatima (opet)kofein wrote:Križ ne mičem, ali podržavam premijera i ministra.
Tko li je ova muškobanjasta što hoće zaklat Zlatka ajfonom?
Guest- Guest
it is i leclerc, undercover, on dutykofein wrote:tre911 wrote:Kakav je to munđos kojemu križ ne smeta ? Ewa na aparatima (opet)kofein wrote:Križ ne mičem, ali podržavam premijera i ministra.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Vidi se taj nivo i način razmišljanja.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
neko iz platforme 112, onog ćelavca su trebali poslati što mlati babe po cvijetnom trgu samo on je zadužen za ove od 70+ godina i ne može se čovjek rastrgnuti kad mora stražariti na drugom mjesti što je od krucijalne važnosti za antifa pokret.kofein wrote:tre911 wrote:Kakav je to munđos kojemu križ ne smeta ? Ewa na aparatima (opet)kofein wrote:Križ ne mičem, ali podržavam premijera i ministra.
Guest- Guest
Pa ti stalno spominješ pederluk i samo o tome brslaš pa je logično da se pojaviš i na ovakvom upisu i gle čuda uopće nisi razočarao, ispunio si očekivanja kao i obično.dzango wrote:Vidi se taj nivo i način razmišljanja.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Vidi se iz gore napisanog ko spominje i kome nadolaze asosijacije. Izađi više iz tog ormana. Jebo te orman.tre911 wrote:Pa ti stalno spominješ pederluk i samo o tome brslaš pa je logično da se pojaviš i na ovakvom upisu i gle čuda uopće nisi razočarao, ispunio si očekivanja kao i obično.dzango wrote:Vidi se taj nivo i način razmišljanja.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
...vidi se da si gradska baraba koji prave slanine vidio nije. To tvoje je obareno i mekunjavo.dzango wrote:marcellus wrote:Totenkopf wrote:imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
ja sam islamofob, smijem li ja staviti nešto drugo?
Evo prave slandže :
Guest- Guest
Nekako mi se ona moja činila ekspresivnijom. Uvredljivija.kofein wrote:...vidi se da si gradska baraba koji prave slanine vidio nije. To tvoje je obareno i mekunjavo.dzango wrote:marcellus wrote:Totenkopf wrote:imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
ja sam islamofob, smijem li ja staviti nešto drugo?
Evo prave slandže :
Ajde ne laprdaj , tamo na drugoj temi si ubacio pederluk iz ničega i priključio se onom nemaštovitom malumniku u priči o pederima a ja u tome nisam htio sudjelovati. BMK za ta vaša pederska posla.dzango wrote:Vidi se iz gore napisanog ko spominje i kome nadolaze asosijacije. Izađi više iz tog ormana. Jebo te orman.tre911 wrote:Pa ti stalno spominješ pederluk i samo o tome brslaš pa je logično da se pojaviš i na ovakvom upisu i gle čuda uopće nisi razočarao, ispunio si očekivanja kao i obično.dzango wrote:Vidi se taj nivo i način razmišljanja.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Ja sam tamo samo podržao tvoju kandidaturu. Iskreno. Ni po babu, ni po stričevima.tre911 wrote:Ajde ne laprdaj , tamo na drugoj temi si ubacio pederluk iz ničega i priključio se onom nemaštovitom malumniku u priči o pederima a ja u tome nisam htio sudjelovati. BMK za ta vaša pederska posla.dzango wrote:Vidi se iz gore napisanog ko spominje i kome nadolaze asosijacije. Izađi više iz tog ormana. Jebo te orman.tre911 wrote:Pa ti stalno spominješ pederluk i samo o tome brslaš pa je logično da se pojaviš i na ovakvom upisu i gle čuda uopće nisi razočarao, ispunio si očekivanja kao i obično.dzango wrote:Vidi se taj nivo i način razmišljanja.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Ne, ti si tamo ubacio pederluk u priču a onaj maloumnik ne zna nuišta drugo ni napisati osim žile i slične idiotarije. No ti si onako tipičan primjer da što na umu to i na drumu pa tako i pederluk koji stalno ubacuješ u rasprave. Izgleda da za tebe važi ona da prva ljubav zaborava nema a tvoja je očito kod popa kačevende nastala i ostala.dzango wrote:Ja sam tamo samo podržao tvoju kandidaturu. Iskreno. Ni po babu, ni po stričevima.tre911 wrote:Ajde ne laprdaj , tamo na drugoj temi si ubacio pederluk iz ničega i priključio se onom nemaštovitom malumniku u priči o pederima a ja u tome nisam htio sudjelovati. BMK za ta vaša pederska posla.dzango wrote:Vidi se iz gore napisanog ko spominje i kome nadolaze asosijacije. Izađi više iz tog ormana. Jebo te orman.tre911 wrote:Pa ti stalno spominješ pederluk i samo o tome brslaš pa je logično da se pojaviš i na ovakvom upisu i gle čuda uopće nisi razočarao, ispunio si očekivanja kao i obično.dzango wrote:Vidi se taj nivo i način razmišljanja.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Ja ću stavit titinu sliku....samo da nađem koju....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Žile se baš narajcao.tre911 wrote:Ne, ti si tamo ubacio pederluk u priču a onaj maloumnik ne zna nuišta drugo ni napisati osim žile i slične idiotarije. No ti si onako tipičan primjer da što na umu to i na drumu pa tako i pederluk koji stalno ubacuješ u rasprave. Izgleda da za tebe važi ona da prva ljubav zaborava nema a tvoja je očito kod popa kačevende nastala i ostala.dzango wrote:Ja sam tamo samo podržao tvoju kandidaturu. Iskreno. Ni po babu, ni po stričevima.tre911 wrote:Ajde ne laprdaj , tamo na drugoj temi si ubacio pederluk iz ničega i priključio se onom nemaštovitom malumniku u priči o pederima a ja u tome nisam htio sudjelovati. BMK za ta vaša pederska posla.dzango wrote:Vidi se iz gore napisanog ko spominje i kome nadolaze asosijacije. Izađi više iz tog ormana. Jebo te orman.tre911 wrote:Pa ti stalno spominješ pederluk i samo o tome brslaš pa je logično da se pojaviš i na ovakvom upisu i gle čuda uopće nisi razočarao, ispunio si očekivanja kao i obično.dzango wrote:Vidi se taj nivo i način razmišljanja.tre911 wrote:Sad će se đžango poturit čim ovako što napišeš.Fénix wrote:Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Što fali onoj sa zida u dnevnom?v_vlado wrote:Ja ću stavit titinu sliku....samo da nađem koju....
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ukrajina je gotova ako se nešto hitno ne promijeni
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
Page 4 of 5