tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Pa može proć, ugasiti žeđ. Gasan, zvuči francuskiLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:DankeLe Roi Soleil wrote:Sit i gasan, evo sam upravo s ručka.
Prije kojih pola godine pričao sa parom Bečana, ona nije znala postoji li antonim za žedan na što je on iskopao riječ poput ove "gasan".
Guest- Guest
Totenkopf wrote:imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
ja sam islamofob, smijem li ja staviti nešto drugo?
Odlična strategija, doživjet ćeš duboku starost.dzango wrote:Ne mogu. Ja sam navikao da se držim za suknju.
Guest- Guest
Zajebavam se , kaj si ti uvijek ozbiljan.Regoč wrote:Ne znam koji tebe tripovi pucaju, Evo, pa da vidiš nekoga na podu.
Džango, drž se ti sa strane, ovo su hrvatska posla.
Guest- Guest
džango, fetivi si četnik. i to je ok.dzango wrote:Malo vas je za Evu. Dovucite još petoricu.
ali da si peder baš i nije.
2014-12-30
Tre, samo da ti prijavim: pročitao sam drugi dio Posljednjih vremena. Roman je šrot samo takav ali mi se svidjela fora sa krivim/pravim Svjedocima.
Guest- Guest
Naravno, demokracija je. Ti stavi X, svi buju znali da si novinar.marcellus wrote:Totenkopf wrote:imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
Guest- Guest
Ne znam za šalu.Eva wrote:Zajebavam se , kaj si ti uvijek ozbiljan.Regoč wrote:Ne znam koji tebe tripovi pucaju, Evo, pa da vidiš nekoga na podu.
Kakav je to munđos kojemu križ ne smeta ? Ewa na aparatima (opet)kofein wrote:Križ ne mičem, ali podržavam premijera i ministra.
Guest- Guest
A vidim, baka u gulag i te finte. Niš, deca, mama ide. Dost je bilo za danas i ovaj tjedan. Slijedeći sam na Urlabu i bute se odmarali od mene. Moja deca imaju Semesterferien. Auf wiedersehen, au revoir, dosvidanja, pište mi vrit.Regoč wrote:Ne znam za šalu.Eva wrote:Zajebavam se , kaj si ti uvijek ozbiljan.Regoč wrote:Ne znam koji tebe tripovi pucaju, Evo, pa da vidiš nekoga na podu.
Guest- Guest
Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Antifašista sam, to je jasno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ugodan odmor, prijo, uživaj u obitelji!Eva wrote:A vidim, baka u gulag i te finte. Niš, deca, mama ide. Dost je bilo za danas i ovaj tjedan. Slijedeći sam na Urlabu i bute se odmarali od mene. Moja deca imaju Semesterferien. Auf wiedersehen, au revoir, dosvidanja, pište mi vrit.Regoč wrote:Ne znam za šalu.Eva wrote:Zajebavam se , kaj si ti uvijek ozbiljan.Regoč wrote:Ne znam koji tebe tripovi pucaju, Evo, pa da vidiš nekoga na podu.
Da, kako sam ti rekao razočaranje no možda smo previše očekivali nakon prvog dijela koji je zaista prvoklasan.Vjerojatno je drugi dio radio pod pritiskom očekivanja a onda tu bude svašta.Le Roi Soleil wrote:Tre, samo da ti prijavim: pročitao sam drugi dio Posljednjih vremena. Roman je šrot samo takav ali mi se svidjela fora sa krivim/pravim Svjedocima.
Guest- Guest
Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
marcellus wrote:Totenkopf wrote:imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
Krk u bulju.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Da, kako sam ti rekao razočaranje no možda smo previše očekivali nakon prvog dijela koji je zaista prvoklasan.Vjerojatno je drugi dio radio pod pritiskom očekivanja a onda tu bude svašta.
Šteta izgubljenog vremena, jedino je 4. poglavlje ("Strateg") bilo za gušt.
Kada na domjenku gl. lik ćakula s gostima, tu mi je O'Brian i inače najjači.
Guest- Guest
Nekako je talentirana da profula cijeli stadion a ne samo gol.Regoč wrote:Tako je mislila i da će Božo sa SDP-om, a ono jebada.tre911 wrote:Pa kaže eva da je đžihadist i da će da bidne odrezanih kršćanskih glava i tako to.Regoč wrote:Zašto bi nekomu smetao križ? Pa nije džihadist. Ili antifašist.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ukrajina je gotova ako se nešto hitno ne promijeni
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
Page 3 of 5