tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Neka bar nekom!Eva wrote:Ne, zakaj? Sve ide kak ja hoću.Regoč wrote:Evo, srce preskače, jel?
Svaka člast Zlatku, ali meni je moj avatar drag, pa ostajem gdje jesam. No, kao podrška:
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kakvi nastrana, sam pedantna. Nemrete šetat muslimanske avatare i kožice. Reda mora bit. Evo, pitaj i Kica, jel to tak.jasambrend wrote:Vid što se Nemanja veseli ćunama...nisam znao da si tako nastran...
Guest- Guest
Nek se strpi malo, bu mu slađe kaj me duže čeka.Regoč wrote:Još si tu? Nisi otišla Bibiju u Izrael? A tako vas liepo zove.Eva wrote:Sad ide drugi proglas. Svi koji su promijenili avatare, ćune na sunce. Ide sunećenje.
Guest- Guest
Križ ne mičem, ali podržavam premijera i ministra.
Guest- Guest
A kaj tebi fali? Sit, napijen (valjda se tak veli) na toplom i bezbrižan. Ne bogohuli!Regoč wrote:Neka bar nekom!Eva wrote:Ne, zakaj? Sve ide kak ja hoću.Regoč wrote:Evo, srce preskače, jel?
Svaka člast Zlatku, ali meni je moj avatar drag, pa ostajem gdje jesam. No, kao podrška:
Guest- Guest
Da mu ne dosadi pa nađe drugu?Eva wrote:Nek se strpi malo, bu mu slađe kaj me duže čeka.Regoč wrote:Još si tu? Nisi otišla Bibiju u Izrael? A tako vas liepo zove.Eva wrote:Sad ide drugi proglas. Svi koji su promijenili avatare, ćune na sunce. Ide sunećenje.
on je majka, kraljica, tri kuta drži u kući.jasambrend wrote:Vid što se Nemanja veseli ćunama...nisam znao da si tako nastran...
pride je i židov po defaultu.
2014-12-30
dam ti ćunom u čeloEva wrote:Sad ide drugi proglas. Svi koji su promijenili avatare, ćune na sunce. Ide sunećenje.
n_razbojnik-
2014-04-15
Kaže se "sit i napit", vjerojatno rime radi. Čuo sam i za "gasan", suprotno od žedan, kao gladan-sit, tako žedan-gasan.Eva wrote:A kaj tebi fali? Sit, napijen (valjda se tak veli) na toplom i bezbrižan. Ne bogohuli!Regoč wrote:Neka bar nekom!Eva wrote:Ne, zakaj? Sve ide kak ja hoću.Regoč wrote:Evo, srce preskače, jel?
Znam da Bogu treba zahvaljivati na onom što imaš, ljudi često smatraju da je normalno da imaju što i imaju i da im je dobro pa su stalno nezadovoljni jer nemaju više (ovime ne osuđujem trud da se više postigne). No, baš da mi sve ide kako hoću, nije, ima tu prostora. No, samo da nije gore.
Nisam ljubomorna, sam nek nađe.Regoč wrote:Da mu ne dosadi pa nađe drugu?Eva wrote:Nek se strpi malo, bu mu slađe kaj me duže čeka.Regoč wrote:Još si tu? Nisi otišla Bibiju u Izrael? A tako vas liepo zove.Eva wrote:Sad ide drugi proglas. Svi koji su promijenili avatare, ćune na sunce. Ide sunećenje.
Guest- Guest
Joj da, napit. Ajme, zaboravljam hrvatskiRegoč wrote:Kaže se "sit i napit", vjerojatno rime radi. Čuo sam i za "gasan", suprotno od žedan, kao gladan-sit, tako žedan-gasan.Eva wrote:A kaj tebi fali? Sit, napijen (valjda se tak veli) na toplom i bezbrižan. Ne bogohuli!Regoč wrote:Neka bar nekom!Eva wrote:Ne, zakaj? Sve ide kak ja hoću.Regoč wrote:Evo, srce preskače, jel?
Znam da Bogu treba zahvaljivati na onom što imaš, ljudi često smatraju da je normalno da imaju što i imaju i da im je dobro pa su stalno nezadovoljni jer nemaju više (ovime ne osuđujem trud da se više postigne). No, baš da mi sve ide kako hoću, nije, ima tu prostora. No, samo da nije gore.
A ovo dok si zdrav, kao i tvoji bližnji, i pri zdravoj pameti, niš ti ne fali. Sve drugo su sitni nedostaci i nebitne stvari.
Guest- Guest
DankeLe Roi Soleil wrote:Sit i gasan, evo sam upravo s ručka.
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:Sit i gasan, evo sam upravo s ručka.
Stanojko mnije da moraš prdec pustit. Molim malo skrupula, spram kolega iz susjedstva.
Guest- Guest
kofein wrote:Le Roi Soleil wrote:Sit i gasan, evo sam upravo s ručka.
Stanojko mnije da moraš prdec pustit. Molim malo skrupula, spram kolega iz susjedstva.
Pa i to stoji jerbo sam papao bažula. Sad ću pustiti jednog kao od šale.
Guest- Guest
Malo vas je za Evu. Dovucite još petoricu.
Pređi k njima, čist da nisu non stop na podu.
Guest- Guest
Ne mogu. Ja sam navikao da se držim za suknju.
Ne znam koji tebe tripovi pucaju, Evo, pa da vidiš nekoga na podu.
Džango, drž se ti sa strane, ovo su hrvatska posla.
Džango, drž se ti sa strane, ovo su hrvatska posla.
Eva wrote:DankeLe Roi Soleil wrote:Sit i gasan, evo sam upravo s ručka.
Prije kojih pola godine pričao sa parom Bečana, ona nije znala postoji li antonim za žedan na što je on iskopao riječ poput ove "gasan".
Guest- Guest
Pa može proć, ugasiti žeđ. Gasan, zvuči francuskiLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:DankeLe Roi Soleil wrote:Sit i gasan, evo sam upravo s ručka.
Prije kojih pola godine pričao sa parom Bečana, ona nije znala postoji li antonim za žedan na što je on iskopao riječ poput ove "gasan".
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ukrajina je gotova ako se nešto hitno ne promijeni
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
Page 2 of 5