tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
tko ne promijeni avatar, antifašista je...
imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Re: tko ne promijeni avatar, antifašista je...
Tko piše imenice stranog podrijetla sa završetkom na -A umjesto na -T, Srbin je. Srpski jezik poznaje takav nastavak.
Guest- Guest
Jede slaninu.Totenkopf wrote:imate veliki izbor hasanovih fotografija, sjedi, stoji, hoda, zamišljeno gleda u daljinu, priča, čita, u odijelu, casual look, svakome po volji....
Hrvatski je antifašisT, a kod komšija antifašistA. No, lijepo je vidjet kak je desnica u Hrvata muslimanske vjeroispovijesti a srpskog izričaja.
Guest- Guest
Vaš premijer bi trebao komunicirati s javnošću na engleskom.
Tko razumije razumije, a tko ne i ne mora.
Sam ti prcaj Karamarka, paš ić u Hercegovinu za Sisvete prek Rumunjske i Bugarske.Ero wrote:Vaš premijer bi trebao komunicirati s javnošću na engleskom.
Guest- Guest
kaj se mene tiče, može.Ero wrote:Vaš premijer bi trebao komunicirati s javnošću na engleskom.
2014-12-30
Evo, srce preskače, jel?
Svaka člast Zlatku, ali meni je moj avatar drag, pa ostajem gdje jesam. No, kao podrška:
Svaka člast Zlatku, ali meni je moj avatar drag, pa ostajem gdje jesam. No, kao podrška:
Regoč-
2015-08-21
Mislim da kolega svjesno koristi termin antifašista umjesto antifašist...Francetić je recimo bio antifašist, a srpska inačica više stoji ovim "našim" domaćim potomcima predaka iz šume...
darth_vader-
2014-04-17
Kada vidim vaše ministre, izgleda mi kao da ste se menjali. Oni iz šume, vi u šumu.jasambrend wrote:Mislim da kolega svjesno koristi termin antifašista umjesto antifašist...Francetić je recimo bio antifašist, a srpska inačica više stoji ovim "našim" domaćim potomcima predaka iz šume...
Sad ide drugi proglas. Svi koji su promijenili avatare, ćune na sunce. Ide sunećenje.
Guest- Guest
Vid što se Nemanja veseli ćunama...nisam znao da si tako nastran...
darth_vader-
2014-04-17
Ne, zakaj? Sve ide kak ja hoću.Regoč wrote:Evo, srce preskače, jel?
Guest- Guest
Još si tu? Nisi otišla Bibiju u Izrael? A tako vas liepo zove.Eva wrote:Sad ide drugi proglas. Svi koji su promijenili avatare, ćune na sunce. Ide sunećenje.
Neka bar nekom!Eva wrote:Ne, zakaj? Sve ide kak ja hoću.Regoč wrote:Evo, srce preskače, jel?
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ukrajina je gotova ako se nešto hitno ne promijeni
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» Dizdarević: Napad na bolnicu u Gazi prijeti da promijeni kompletnu geopolitičku situaciju u svijetu
» Rasulo u Nici: inspektorica tvrdi kako je tajna služba tražila da se promijeni izvješće u vezi napada
» TOP 6 Antifašista 2015
Page 1 of 5