Evo jos jedne
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Evo jos jedne
Moraš otić u Bosnu tamo di su one visoke jele da se odmoriš. One misle da će se uvalit druga kad vide koliko tih kreveta ima naokolo. Onda trči za tobom da ne bi druga u međuvremenu uletila.
Opasno ga ostavit samoga kad ima toliko nekretnina. Uletit će druga dok ne gledam,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato bolje sam jer to ima te programe da se bori da osigura djecu i onda ti ne da disat. Ne bi ti dala ni kavu popi u miru jer njeno dijete uvijek nešto triba.
2014-04-11
Zato se nisan ni oženija. Jer su mi počele solit pamet i šta ja triban i kuac palac. Ne moram ja ništa, aj Bog.
One sad došle na ideju da će one solit pamet muškima i vladat preko te emanicipacije. Ja ih odjeba odma isti sekund za trajno. To meni u životu ne triba a niti bi ja tako šta moga trpit. Dite mogu napravit i posli a i ne moram uopće. Bez seksa s njima se može i šta ćeš mi ti srat i solit pamet ? Nabit nogon u glavu pa ćeš vidit di si.
2014-04-11
Ne inkarniram se ja da bi meni netko solija pamet i obratno. Soli ćaći svome pamet a ne meni.
2014-04-11
pa ti možeš kao šeik njih 5-6 oženit
šta da kod nas donesu zakon- procijene ti koliko imaš imovine a onda prema tom iznosu donesu odluku koliko žena i djece moraš uzdržavati
vidiš da nam je natalitet sve gori
Mabus ovakvih 5-6
i jedno petnaestak ovakvih
za sve bi ti morao zaraditi- tebi ako šta ostane
trebalo bi ti zraka
rashlađivali bi te ostatak života
šta da kod nas donesu zakon- procijene ti koliko imaš imovine a onda prema tom iznosu donesu odluku koliko žena i djece moraš uzdržavati
Mabus ovakvih 5-6
i jedno petnaestak ovakvih
za sve bi ti morao zaraditi- tebi ako šta ostane
trebalo bi ti zraka
rashlađivali bi te ostatak života
2014-04-16
Samo ako gledam svoje nekretnine, dakle sestra ima svoje isto toliko mogu komodno odma pet dice napravit i da svi odma imaju svoj stan ili kuću. I to je bez da radim nove stanove a šta isto mogu.
2014-04-11
nisam do sad čula da imaš sestruRayMabus wrote:Samo ako gledam svoje nekretnine, dakle sestra ima svoje isto toliko mogu komodno odma pet dice napravit i da svi odma imaju svoj stan ili kuću. I to je bez da radim nove stanove a šta isto mogu.
jel i ona kao ti raspoložena za suprotni spol ili se udala
2014-04-16
Udala se. Davno već. Iman nečake srednja škola obojica. Tu su blizu mene. Ona ima svoje stanove. Iznjmljuje ih i radi povremeno nešto svoje i brige ju. Muž joj je ok, normala čovik, radi i on. Dobar mi je zet. Sve ok tu. Nikakvih problema nema. Oni se odlično slažu. On ima svoju kuću pa su tu a stanove iznajmjuju. Sestra mi je jednostavna. Slažemo se svi. Ja se sa sestrom super slažem. Uvik smo se slagali. Nitko od nas ništa ne komplicira, svi smo jednostavni. Polako šema. Uživamo.On je dobričina od čovika.Našla pravog muža.
2014-04-11
immortal likes this post
Zato se ja ne zamaram puno tko će naslijedit moje jer kad imaš takvu sestru pa radije bi njoj ostavija nego nekoj ludi šta je umislila da mi može solit pamet jer si pokaza neki interes pa se odma umisle da mogu šefovat u kući i meni osobno. Goni takvo smeće ća odma. Daleko im lepa kuća.
2014-04-11
immortal likes this post
Ideš se skrasit jer su to te godine za ženidbu, zovneš ih vanka a one ti počmu solit pamet šta ona oće i šta ti sve moraš ako nešto oćeš od nje. Ti stojiš ko pizda neka tu i slušaš njihove prohtjeve. Ne bi da si joj brak ponudija a ne upoznavanje. Odma bižiš od takvih ludara umišljenih. Emanicipirale se pa misle da će one postavljat uvjete muškima. Mrš u pm da te ne vidim više nikad.
2014-04-11
Zato šta smo u emanicipciji. S tolikom količinom umišljenih a zahtjevnih ludara se ne može imat održiv natalitet. To mora prvo propast.immortal wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:Zato šta smo u emanicipciji. S tolikom količinom umišljenih a zahtjevnih ludara se ne može imat održiv natalitet. To mora prvo propast.immortal wrote:
gle da li je to krenulo od lijenih i agresivnih muških ili od zahtjevnih žena mogli bi se svađati do sutra
gadno je kad jedni drugima prisjednu a situaciju ne možeš promijeniti
bolje da svatko može birati kako želi
2014-04-16
Zašto bi se svađali kad san ja stavija rampu ženama nakon šta san otkrija da smo u emanicipaciji ? Ako nemaš dodirnih točaka s njima više nema ni tog polja za svađu oko toga. Nema žena = nema problema. Moć jednostavnosti.immortal wrote:RayMabus wrote:Zato šta smo u emanicipciji. S tolikom količinom umišljenih a zahtjevnih ludara se ne može imat održiv natalitet. To mora prvo propast.immortal wrote:
gle da li je to krenulo od lijenih i agresivnih muških ili od zahtjevnih žena mogli bi se svađati do sutra
gadno je kad jedni drugima prisjednu a situaciju ne možeš promijeniti
bolje da svatko može birati kako želi
2014-04-11
Kako se možeš svađati s nečim čega nema ? To je tehnički nemoguće. Ja san žene odjeba davno ( odma nakon otkrića da smo u emanicipaciji ). Kod mene nema rasprave. Ja ne raspravljam.
2014-04-11
Da raspravljamo o tome oće li vam se natalitet potpuno urušit jer ste uveli emanicipaciju ?
NEĆEMO. URUŠIT ĆE VAM SE. NEMA RASPRAVE S MENOM.
2014-04-11
Nepovjerenje prema demokratskom sustavu bilo je veće među stanovništvom koje je živjelo u bivšoj komunističkoj Istočnoj Njemačkoj. Oko 32% ispitanika u istočnim njemačkim pokrajinama reklo je da vjeruje da “demokracija češće vodi lošim kompromisima nego dobrim odlukama”. U zapadnim regijama 25% ispitanika složilo se s ovom tvrdnjom. Istraživanje je također otkrilo predrasude i negativna stajališta prema imigrantima i muslimanima. Oko 31% Nijemaca reklo je da strahuje da je zemlja “infiltrirana islamom”, dok je 18% ispitanika reklo da se djelomično slaže s tom izjavom. Oko 47% ispitanih tvrdi da je postalo nemoguće “reći bilo što loše o strancima” u Njemačkoj “a da se ne smatra rasistom”.
Raspravljajte s talibanima koji će vam uskoro nagrnit u Njemačku. S MENOM NEĆETE JER GF5 NE RASPRAVLJA.Istraživanje: Trećina Nijemaca ima “populističke desničarske stavove”
2014-04-11
RayMabus wrote:Nepovjerenje prema demokratskom sustavu bilo je veće među stanovništvom koje je živjelo u bivšoj komunističkoj Istočnoj Njemačkoj. Oko 32% ispitanika u istočnim njemačkim pokrajinama reklo je da vjeruje da “demokracija češće vodi lošim kompromisima nego dobrim odlukama”. U zapadnim regijama 25% ispitanika složilo se s ovom tvrdnjom. Istraživanje je također otkrilo predrasude i negativna stajališta prema imigrantima i muslimanima. Oko 31% Nijemaca reklo je da strahuje da je zemlja “infiltrirana islamom”, dok je 18% ispitanika reklo da se djelomično slaže s tom izjavom. Oko 47% ispitanih tvrdi da je postalo nemoguće “reći bilo što loše o strancima” u Njemačkoj “a da se ne smatra rasistom”.Raspravljajte s talibanima koji će vam uskoro nagrnit u Njemačku. S MENOM NEĆETE JER GF5 NE RASPRAVLJA.Istraživanje: Trećina Nijemaca ima “populističke desničarske stavove”
ZATO JER NISTE U STANJU NAPRAVITI ZDRAVE ODLUKE I POTEZE TALIBANI DOLAZE
Lp
2014-04-16
i dušice meni malo manje seri ja sam vodila muške u ratu. ti si još kako u gaće
mnoge izvukla, dokazala se više nego mnogi
ne vrti se svijet oko tvog prihvaćanja žena ili ne prihvaćanja
mnoge su zaslužnije od mnogih muškaraca
ne zanima nas vaše podcjenjivačko mišljenje ali ne pretjeruj jer nisam niti smo dužne slušati vaše frustracije
i opet
ne vrti se svijet oko vas
ne zanima nas vaše podcjenjivačko mišljenje ali ne pretjeruj jer nisam niti smo dužne slušati vaše frustracije
i opet
2014-04-16
Nego ?immortal wrote:
i opet
2014-04-11
Općenito pričam. Nije moja priča usmjerena na nekog osobno. Nisam se tebi obračao.immortal wrote:i dušice meni malo manje seri ja sam vodila muške u ratu. ti si još kako u gaće
2014-04-11
Oko čega se to onda vrti svijet ako ne oko muških koji ga kreiraju ? Žene rađajui odgajaju djecu no muški kreiraju svijet.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» Prosvjedi prosvjetara iz ugla jedne Hercegovke
» Evo jedne zanimljive teme...
» Hrvatica: Srpske bre seljacine jedne
» Split: Kronika jedne propasti
» Prosvjedi prosvjetara iz ugla jedne Hercegovke
» Evo jedne zanimljive teme...
» Hrvatica: Srpske bre seljacine jedne
» Split: Kronika jedne propasti
Page 3 of 4