Tata, ja odavde neću izaći živ
Page 1 of 1
Tata, ja odavde neću izaći živ
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/4224074/bivsi-hrvatski-osudjenik-opisao-grcke-zatvore
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Tata, ja odavde neću izaći živ
Naprosto se moraš izboriti za svoja prava. Ja sam bio u toj, kako su nas zvali, "balkanskoj ekipi". Mene su kod telefonske govornice napali Grci, ali to sam sâm rešio. Istukao sam ih. I tako gradiš autoritet. Kada su Srbi koji su bili u zatvoru čuli da su me napali Grci, obratili su mi se rečima: "Brate, zašto nam nisi rekao, mi bi ih sredili!". Bio sam jedini Hrvat u kaznionici u kojoj su bili Srbi, ali uvažavali su me.
2014-08-25
Sirio Bratstvo&Jedinstvo u kratkim crtama.
2014-08-25
Je li živ onaj vaš šta je ubio onog francuskog navijača u BGeju?
Eroo wrote:Je li živ onaj vaš šta je ubio onog francuskog navijača u BGeju?
To je politicki skandal bio, pritiskala
i Evropa.
Ono u Krusevcu, za malo palo opet
bombardovanje.
Bice tu sranja sa njima u Grckoj.
I cazzi loro.
2014-08-25
Similar topics
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Nisam ja odavde
» Ako želite penzije - bježite odavde
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Nisam ja odavde
» Ako želite penzije - bježite odavde
Page 1 of 1