Nisam ja odavde
Page 1 of 1
Nisam ja odavde
SVE JE LEGALNO?!
Dvokatnica ‘posađena‘ na morsku crtu: Vjerovali ili ne, ova kuća ima baš sve dozvole
Kad je plima, doslovno izranja iz mora, no kuća ima sve dozvole. I plovidbenu, ako treba!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dvokatnica-posadena-na-morsku-crtu-vjerovali-ili-ne-ova-kuca-ima-bas-sve-dozvole-15092299
Dvokatnica ‘posađena‘ na morsku crtu: Vjerovali ili ne, ova kuća ima baš sve dozvole
Kad je plima, doslovno izranja iz mora, no kuća ima sve dozvole. I plovidbenu, ako treba!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dvokatnica-posadena-na-morsku-crtu-vjerovali-ili-ne-ova-kuca-ima-bas-sve-dozvole-15092299
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Nisam ja odavde
Zovite gen. Rojsa, valjda mu je ostao koji bager ...Ruši ovo ruglo, jebote!
To je samo dok je plima.
Kad je oseka, sve je u redu.
Kad je oseka, sve je u redu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo treab odmah srušiti, kao i onoga tko je izdao dozvolu.
Valjda postoje neka urbanistička pravila o dozvoljenoj spratnosti,
tipu gradnje, pojas uz obalu gdje se ne može graditi itd...
Valjda postoje neka urbanistička pravila o dozvoljenoj spratnosti,
tipu gradnje, pojas uz obalu gdje se ne može graditi itd...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sve je u redu, samo zbog neodgovornih ljudi narusena je klima, otapaju se gleceri, raste nivo mora i ispada da je objekt preblizu moru.
Moze to greta sve objasniti, ona je znanstvenik na tom podrucju.
Moze to greta sve objasniti, ona je znanstvenik na tom podrucju.
dijagram-
2015-08-09
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a venecija, ako mogu oni zasto ne i miNoor wrote:očaj...živi očaj
do metar dubine u more i ko bog
izadjes kroz prozor i oma zaplivas
dijagram-
2015-08-09
Vjerovali ili ne, kuća može dobiti potrebne dozvole, iako je na pomorskom dobru.
Ali za to bi zbilja trebalo ili podmićivanje skuplje od kuće ili poseban razlog, prema Zakonu o koncesijama/Pomorskom zakoniku, koji bi uvažio izdavatelj koncesijskog akta.
A ovo je trajna građevina, pa onda znamo tko može izdati takav akt, i u čije ime se potpisuje ugovor o koncesiji.
Sumnjam da je to ovdje slučaj.
Ali za to bi zbilja trebalo ili podmićivanje skuplje od kuće ili poseban razlog, prema Zakonu o koncesijama/Pomorskom zakoniku, koji bi uvažio izdavatelj koncesijskog akta.
A ovo je trajna građevina, pa onda znamo tko može izdati takav akt, i u čije ime se potpisuje ugovor o koncesiji.
Sumnjam da je to ovdje slučaj.
niels-
2021-04-26
ne znam jesu li ovo gradili kinezi, ali...ero sigurno ima prste u svemu;)
dijagram-
2015-08-09
Ooooo…pa naravno, Krste Ramić pogodite zločinačku…političku stranku čiji je član.
A i sam je malo skrenuo, ali to je prava sitnica za njegovu bratiju:
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/regional/nacelniku-opcine-starigrad-uvjetna-zatvorska-kazna-zbog-davanja-laznog-iskaza-lagao-na-sudu-kako-bi-smjestio-otkaz-1054993
A i sam je malo skrenuo, ali to je prava sitnica za njegovu bratiju:
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/regional/nacelniku-opcine-starigrad-uvjetna-zatvorska-kazna-zbog-davanja-laznog-iskaza-lagao-na-sudu-kako-bi-smjestio-otkaz-1054993
niels-
2021-04-26
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Tata, ja odavde neću izaći živ
» "Možemo odavde da napravimo prodor ka Indiji, Kini, Pakistanu..."
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Tata, ja odavde neću izaći živ
» "Možemo odavde da napravimo prodor ka Indiji, Kini, Pakistanu..."
Page 1 of 1