Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
Page 1 of 1
Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
https://m.vecernji.hr/sport/sale-na-drustvenim-mrezama-nakon-vucicevih-izjava-ovo-je-trenutak-kada-je-srbija-bila-najblize-medalji-1642928
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
....ako ista hrvatska reprezentacija je javno istjerala na konac sto komsije misle...vise ni bes ne mogu sakriti..cak.ni oni na najvisim funkcijama...a da smo postali svjetski prvaci..tamo bi bilo kolektivno samoubojstvo
2015-09-08
Re: Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
vuksadinare wrote:a da smo postali svjetski prvaci..tamo bi bilo kolektivno samoubojstvo
Pa jesmo! Neka pati koga smeta!
crvenkasti-
2014-04-17
vidim da neki pate..ne pate agoniju prolazecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:a da smo postali svjetski prvaci..tamo bi bilo kolektivno samoubojstvo
Pa jesmo! Neka pati koga smeta!
2015-09-08
RayMabus likes this post
Vama izgleda bas krivo sto Srbi nece da navijaju za Hrvatsku
Cim neprestano serete o tome
Cim neprestano serete o tome
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Vi bi da Srbi navijaju za Hrvatsku a igrači se u avionu dernjaju o Čavoglavama
A meni je urnebesno smiješno kad Hrvati pizde da nisu Balkan a svršavaju na Thompsona i Čavoglave
A većeg primitivizma i krkanluka od toga nema
Prvo se kreten dere ko manijak ZA DOM SPREMNI
A onda krene o bandi četnicima kako će ih stići ruka naša ... stoji Hrvat do Hrvata ma nećete u Čavoglave mamu vam vašu iako Srbe ti Čavoglavi tada nisu mnogo ni zanimali vjerojatno
HAjde u ratu se svašta pjevalo
Ali 30 godina od rata dreljiti to sranje imbecilno, i onda pizditi kako nisi Balkan
Ma dajme najme matere ti
Hrvati su gori Balkanci od svih ostalih Balkanaca uključujući Srbe
A meni je urnebesno smiješno kad Hrvati pizde da nisu Balkan a svršavaju na Thompsona i Čavoglave
A većeg primitivizma i krkanluka od toga nema
Prvo se kreten dere ko manijak ZA DOM SPREMNI
A onda krene o bandi četnicima kako će ih stići ruka naša ... stoji Hrvat do Hrvata ma nećete u Čavoglave mamu vam vašu iako Srbe ti Čavoglavi tada nisu mnogo ni zanimali vjerojatno
HAjde u ratu se svašta pjevalo
Ali 30 godina od rata dreljiti to sranje imbecilno, i onda pizditi kako nisi Balkan
Ma dajme najme matere ti
Hrvati su gori Balkanci od svih ostalih Balkanaca uključujući Srbe
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
oni nama kažu da smo imali sreće
nismo,
da jesmo, ne bi nam oni bili susjedi (ni slovenci)
bolje da su nam rumunji susjedi, manje su cigani nego srbi
nismo,
da jesmo, ne bi nam oni bili susjedi (ni slovenci)
bolje da su nam rumunji susjedi, manje su cigani nego srbi
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Šandor Winnetou likes this post
Similar topics
» Divljanje ljevicara i jugofila zbog uspjeha Hrvatske na svjetskom prvenstvu
» Umalo izbila tucnjava u skupstini Srbije zbog Kosova.Suljo:'Ja ovakve divljake nikad nisam vidio.'Oporba:'Izdaja,izdaja'
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Avaz: Bosanski pogon je tajna uspjeha Hrvatske :)
» TITO: "Navijaću za Maroko protiv Hrvatske, oni su naša braća"
» Umalo izbila tucnjava u skupstini Srbije zbog Kosova.Suljo:'Ja ovakve divljake nikad nisam vidio.'Oporba:'Izdaja,izdaja'
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Avaz: Bosanski pogon je tajna uspjeha Hrvatske :)
» TITO: "Navijaću za Maroko protiv Hrvatske, oni su naša braća"
Page 1 of 1