Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 49
Page 13 of 49 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 49
Re: Hajduk Split
Kolega, kad se ides hrvati s svinjom zavrsis u blatu, a na kraju jedino svinja u tome uziva, a ne ti...cassa nuowa wrote:
Alo, agregat. Nisi mi odgovorio.
Dva puta sam ti postavio isto pitanje.
Evo još jedan put ću...
Što sam izmislio kad sam napisao da je Pukštas dobio po nogama u kaznenom?
Primjetio sam da malo sporije kapiraš, pa sam ti za ovaj treći put odlučio boldati moje pitanje tebi.
Drugi put pametnije...
Guest- Guest
E.Andreas Goldberger wrote:Kolega, kad se ides hrvati s svinjom zavrsis u blatu, a na kraju jedino svinja u tome uziva, a ne ti...cassa nuowa wrote:
Evo još jedan put ću...
Primjetio sam da malo sporije kapiraš, pa sam ti za ovaj treći put odlučio boldati moje pitanje tebi.
Drugi put pametnije...
Drugi put ako ima šta s tobom raspravljati neka ne citira mene i kaže mi da izmišljam.
Guest- Guest
Lt.Topper Harley wrote:darth_vader wrote:Lt.Topper Harley wrote:darth_vader wrote:End wrote:istina je to da moramo nositi svoje vino i rakiju na more pošto ste vi nesposobni za bilo šta, za život...darth_vader wrote:End wrote:pomozi sirotu na svoju sramotu
Klošaru, znam vas...doniti ćeš tri kanistra one svoje kiseline i onda ćete žicati jel' ima tko prodati pravog domaćeg crnog. Obavezno takve naputim kod lokalnog trovača čiji su posikli sve vinograde još kad je prva peronospora bila, ali zato uvik u bačvama ima par tisuća litara za čuvene enologe iz unutrašnjosti...ne triba nam tvoj užicani euro od ćaće, gulimo mi sasvim dobro strance i bez vaše pomoći. Hvala.
možete varati čehe i mađare, ali mi svi vrlo dobro znamo kakvi ste lopovi i lažovi
al dobro da si to potvrdio u svojem postu nek vide i oni koji to ne znaju ako ima uopće još takvih naivaca
I opet...kad donesete te svoje delance, kiseliše te metanol s mirisom kruške, već treći dan panično tražite gdje ima domaćeg crnog za kupiti jer sve poločete u hipu i budući da vam ni cisterna ne bi bila dovoljna, a Štef mora na more dopelati i punicu pak ne stanu još tri kanistra u auto. I naravno da ste nam takvi laka meta za uvaljat naše vrhunsko od ispranja bačvi jer su vam kriteriji kvalitete vina poprilično niski... A to što mi zavaljamo Čehe, Mađare, pokojeg DDR-ovca...to nas svih zajedno hrani ili zaista misliš da ova država živi od proizvodnje par pajceka, piceka i lokalno poznatog delanca?
Poprilicno sam uvjeren da vise odvajam za sve moguce fondove neradnika od vas doli
Naravno da ne, al uživajte u svojim deluzijama...
Nemoj da ovdje stavljam platnu listu ^^
Nabijem na kurac fond solidarnosti ..zdravko style
Pridružujem se nabijanju nakurac ikakvim solidarnostima...a posebno ikakvim fondovima.. ikakvim. Pljačka. No End ne bi ima za gemišt onda...
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam to odavno rjesija i sto se mene tice takvi nek se sami koprcaju u svom blatu...cassa nuowa wrote:
E.
Drugi put ako ima šta s tobom raspravljati neka ne citira mene i kaže mi da izmišljam.
Guest- Guest
Aj da se i mi oko nečega složimo.Andreas Goldberger wrote:Ja sam to odavno rjesija i sto se mene tice takvi nek se sami koprcaju u svom blatu...cassa nuowa wrote:
E.
Guest- Guest
Glupane nisam citirao tebe, citirao sam sektašku ludu ampera, još sam i boldao rečenicu u njegovom veleumnom upisu, a ti si se ugurao k'o posrane gaće u guzicu ... Moraš upise čitati sa razumijevanjem makar znam da ti je to jako teško jer nemaš kapacitete za to ... Evo ti što sam citirao i moj odgovor sektaškoj ludi ampeu, ne tebi:cassa nuowa wrote:E.Andreas Goldberger wrote:Kolega, kad se ides hrvati s svinjom zavrsis u blatu, a na kraju jedino svinja u tome uziva, a ne ti...cassa nuowa wrote:
Evo još jedan put ću...
Drugi put pametnije...
E, al' stvarno svašta pička rodi ... Evo i Strašimir ti je sad objasnio zašto to nije penal, ali je objasnio i da je penal Petkovića trebalo ponoviti jer je Ferro prerano ušao u 16 m, a i da Ivanušec nije zaklonio pogled golmanu Š.R.D.-a i gol je regularan... Kad sve to zbrojiš i oduzmeš, tko je oštećen?Umjesto da slavite pobjedu nad najvećim hrvatskim klubom koju ste ostvarili a da ni sami ne znate kako, vi sad tu izmišljate a da ni sami ne znate što ...Andreas Goldberger wrote:Bio je i igrac Dinama u zaledu kod gola Petkovica te itekako utjecao na igru jer je zaklonio pogled Lucicu, pa nikome nista..cassa nuowa wrote:Dobio je i Pukštas po nogama u kaznenom.
Šta tu kažu pravila?
A to udaranje po nozi Rokasa je ne penal, nego penalcina koju su makar ona tri debila u VAR sobi morali viditi...
Zeko-
2015-08-26
cassa nuowa wrote:cassa nuowa wrote:A što sam to ja konkretno izmislio?Zeko wrote:E, al' stvarno svašta pička rodi ... Evo i Strašimir ti je sad objasnio zašto to nije penal, ali je objasnio i da je penal Petkovića trebalo ponoviti jer je Ferro prerano ušao u 16 m, a i da Ivanušec nije zaklonio pogled golmanu Š.R.D.-a i gol je regularan... Kad sve to zbrojiš i oduzmeš, tko je oštećen?Umjesto da slavite pobjedu nad najvećim hrvatskim klubom koju ste ostvarili a da ni sami ne znate kako, vi sad tu izmišljate a da ni sami ne znate što ...Andreas Goldberger wrote:Bio je i igrac Dinama u zaledu kod gola Petkovica te itekako utjecao na igru jer je zaklonio pogled Lucicu, pa nikome nista..cassa nuowa wrote:Dobio je i Pukštas po nogama u kaznenom.
Šta tu kažu pravila?
A to udaranje po nozi Rokasa je ne penal, nego penalcina koju su makar ona tri debila u VAR sobi morali viditi...
Da je Pukštas udaren po nogama u kaznenom?
Guest- Guest
Ti se možda i ne praviš glup agregatu.
Možda si ti stvarno glup.
Jel vidiš da si citirao i mene?
Guest- Guest
U ovom trenutku 82 567 clanova.100kn wrote:amper koliko je danas pretplatnika i članova
Pretplatnika ima 14 200 sto je vec sad apsolutni rekord. Trenutno je obustavljena prodaja pretplata, opet ce se pustiti nakon prve utakmice, nakon nedije.
Brojke koje drugi klubovi u ovom dijelu Europe mogu samo sanjati...
Guest- Guest
Nisam citirao tebe jer ti si blesaviji čak i od sektaške lude ampera i nisi moj nivo za razgovor ... Tvoj se upis našao u mojem citatu jer si ti odgovorio amperu i to je to ... Silom hoćeš dokazati nedokazivo ...cassa nuowa wrote:Ti se možda i ne praviš glup agregatu.
Zeko-
2015-08-26
POTPUNO NOVI HDTV DOŽIVLJAJ
[size=36]HNK Hajduk s ponosom može objaviti uzbudljivu vijest koja će razveseliti sve vjerne navijače diljem svijeta - u ponedjeljak, 31. srpnja, u javnost će izaći potpuno nova i poboljšana HDTV platforma. U korak s digitalnim napretkom, Hajduk Digital TV - Over The Top platforma predstavlja novu eru praćenja voljenog Kluba koja korisnicima omogućava izravnu distribuciju multimedijskog sadržaja putem interneta, približavajući tako Klub i njegovu svakodnevicu svakome tko živi bijelu boju.[/size]
[size=36]Jedan od noviteta koji će HDTV platformu učiniti posebnom jest kanal uživo koji će 24 sata dnevno biti aktivan. Cilj je u bližoj budućnosti ponuditi što više uživo sadržaja, kako bi navijači imali mogućnost pratiti najnovije vijesti i događaje vezane uz Hajduk u realnom vremenu, bez obzira gdje se nalazili.[/size]
[size=36]Osim kanala uživo, korisnici će imati pristup još bogatijoj videoteci, odnosno još većem broju kvalitetnog, zanimljivog i raznovrsnog sadržaja.[/size]
[size=36]Novom HDTV platformom Hajduk je svojim navijačima htio omogućiti još bolje i kvalitetnije korisničko iskustvo, što uključuje intuitivan i moderan dizajn koji će olakšati korištenje platforme te omogućiti jednostavan pristup svim sadržajima. HDTV će biti dostupan na osobnim računalima, pametnim telefonima i tablet uređajima, a vrlo skoro i na Smart TV uređajima, što znači da će korisnici moći uživati u Hajdukovom svijetu u svakom trenutku i na svakom koraku.[/size]
[size=36]Hajduk Digital TV je revolucionarna inicijativa koja pokazuje kako Klub pažljivo prati trendove i želi ponuditi svojim vjernim navijačima najbolje moguće iskustvo. Uvođenjem nove moderne platforme, Hajduk je zakoračio korak dalje u digitalnu budućnost koja će ga još više približiti navijačima, ali i kojom će širiti svoju prisutnost diljem svijeta.[/size]
[size=36]HNK Hajduk s ponosom može objaviti uzbudljivu vijest koja će razveseliti sve vjerne navijače diljem svijeta - u ponedjeljak, 31. srpnja, u javnost će izaći potpuno nova i poboljšana HDTV platforma. U korak s digitalnim napretkom, Hajduk Digital TV - Over The Top platforma predstavlja novu eru praćenja voljenog Kluba koja korisnicima omogućava izravnu distribuciju multimedijskog sadržaja putem interneta, približavajući tako Klub i njegovu svakodnevicu svakome tko živi bijelu boju.[/size]
[size=36]Jedan od noviteta koji će HDTV platformu učiniti posebnom jest kanal uživo koji će 24 sata dnevno biti aktivan. Cilj je u bližoj budućnosti ponuditi što više uživo sadržaja, kako bi navijači imali mogućnost pratiti najnovije vijesti i događaje vezane uz Hajduk u realnom vremenu, bez obzira gdje se nalazili.[/size]
[size=36]Osim kanala uživo, korisnici će imati pristup još bogatijoj videoteci, odnosno još većem broju kvalitetnog, zanimljivog i raznovrsnog sadržaja.[/size]
[size=36]Novom HDTV platformom Hajduk je svojim navijačima htio omogućiti još bolje i kvalitetnije korisničko iskustvo, što uključuje intuitivan i moderan dizajn koji će olakšati korištenje platforme te omogućiti jednostavan pristup svim sadržajima. HDTV će biti dostupan na osobnim računalima, pametnim telefonima i tablet uređajima, a vrlo skoro i na Smart TV uređajima, što znači da će korisnici moći uživati u Hajdukovom svijetu u svakom trenutku i na svakom koraku.[/size]
[size=36]Hajduk Digital TV je revolucionarna inicijativa koja pokazuje kako Klub pažljivo prati trendove i želi ponuditi svojim vjernim navijačima najbolje moguće iskustvo. Uvođenjem nove moderne platforme, Hajduk je zakoračio korak dalje u digitalnu budućnost koja će ga još više približiti navijačima, ali i kojom će širiti svoju prisutnost diljem svijeta.[/size]
Guest- Guest
Da te podsjetim agregatu....Zeko wrote:Nisam citirao tebe jer ti si blesaviji čak i od sektaške lude ampera i nisi moj nivo za razgovor ... Tvoj se upis našao u mojem citatu jer si ti odgovorio amperu i to je to ... Silom hoćeš dokazati nedokazivo ...cassa nuowa wrote:Ti se možda i ne praviš glup agregatu.
Stavio si u svoj post moj citat, što znači da si me citirao.
Napisao si da izmišljamo... Znači u množini. Znači i meni rekao da izmišljam, jer sam u tom postu.
I ubuduće kad budeš raspravljao s tim sektašom, nadam se da ćeš biti toliko pametan, pa da mene izbjegavaš u vašim raspravama.
Guest- Guest
O glupana, majko mila ... Nisam ja stavio tvoj citat u objavu, već je tvoj upis bio, kao odgovor, u objavi sektaške lude koju sam ja citirao, a nije mi se dalo brisati tvoj dio ... A pisanje u množini? Pa naravno i ti svojim komentarom kako je amerikanac dobio po nogama u dinamovih 16 m aludiraš kako je trebao biti dosuđen penal za Š.R.D. što je, naravno, čista izmišljotina ... Strahonja ti je objasnio zašto to nije penal, a ja ću si uzeti za pravo da vjerujem njemu, a ne sektaškoj ludi i tebi ... Toliko od mene o toj temi, pa mi već 5 dana razgovaramo o jednoj nebitnoj utakmici ...
Zeko-
2015-08-26
Jesi. Citirao si me. To je moj citat.Zeko wrote:O glupana, majko mila ... Nisam ja stavio tvoj citat u objavu, već je tvoj upis bio, kao odgovor, u objavi sektaške lude koju sam ja citirao, a nije mi se dalo brisati tvoj dio ... A pisanje u množini? Pa naravno i ti svojim komentarom kako je amerikanac dobio po nogama u dinamovih 16 m aludiraš kako je trebao biti dosuđen penal za Š.R.D. što je, naravno, čista izmišljotina ... Strahonja ti je objasnio zašto to nije penal, a ja ću si uzeti za pravo da vjerujem njemu, a ne sektaškoj ludi i tebi ... Toliko od mene o toj temi, pa mi već 5 dana razgovaramo o jednoj nebitnoj utakmici ...
Vidi se iz priloženog. Ne izmišljaj sad toplu vodu, agragatu glupi.
Stavio si moj citat u svoj post i rekao mi da izmišljam.
Pomiri se s tim.
Guest- Guest
Jebo te dečko... Nisam ja dečko, nego starija osoba u godinama koja čeka smrt i koristim se uvriježenim riječnikom na ovom forumu.100kn wrote:dečki nemojte takav rjecnik. nije lijepo
Sad, je li to lijepo ili nije, to me ne zanima.
Last edited by cassa nuowa on 27/7/2023, 13:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
cassa nuowa tvoje mišljenje o radu ivana leke i konturama igre hajduka..
šta može bolje šta može gore?
100kn- Posts : 510
2022-01-29
Počeo je katastrofalno, pa se opametio.100kn wrote:cassa nuowa tvoje mišljenje o radu ivana leke i konturama igre hajduka..
Sve može gore i bolje.
Guest- Guest
Lt.Topper Harley wrote:Ala pa maloprije sam ti napisao da sam kao dobrotvorna institucija^^kic wrote:
ćaća uplati nešto nisi nikad
Zdravko jes to ti?
100kn wrote:dečki nemojte takav rjecnik. nije lijepo
darth_vader-
2014-04-17
Page 13 of 49 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 49
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 49