Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 49
Page 31 of 49 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 49
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:Onoj koja je igrom slucaja usla isto u veliki krug lazljivih ljudi koji Livaju ne zele unistiti samo na terenu nego mu unistiti privatni zivot...kic wrote:
kojoj Ursuli?
Njezin grijeh je sto ima godina koliko ima i slikala se jednom u njegovom dresu (valjda jedina u Hrvatskoj)...
Svaki dan kad se probudim prvo sto kazem sebi je hvala sto vise ne živim u vukojebini...
Svi protiv svetog Marka
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Andreas Goldberger wrote:Onoj koja je igrom slucaja usla isto u veliki krug lazljivih ljudi koji Livaju ne zele unistiti samo na terenu nego mu unistiti privatni zivot...kic wrote:
kojoj Ursuli?
Njezin grijeh je sto ima godina koliko ima i slikala se jednom u njegovom dresu (valjda jedina u Hrvatskoj)...
Svaki dan kad se probudim prvo sto kazem sebi je hvala sto vise ne živim u vukojebini...
nisam to ubrao, a bas kokosji mozak ima
Suvise retardirano i bolesno je ovako nesto napisati nakon sto se Ivan onako tesko ozljedija...End wrote:eto vam sekturine idealna prilika da dovedete perišića na kraju sezone kad ga nitko neće htjeti
a on će za vas budale pripremiti izjavu o ljubavi i da je jedva dočekao...
zaigrati za sektu...
s 35 godina...
pred penziju...
aja cirkusa
No nije ti prvi put...
Guest- Guest
A koji su dokazi tebe i tvojih forumasa na jedno 278 foruma koje pratis?Lt.Topper Harley wrote:Boze dragi kakav dokaz svetog marka
Guest- Guest
Nisam ja kriv sto gastarbajteri imaju insajderske,pouzdane informacije i sto cu pametniji od ljudi koji su ostali zivjeti u domoviniAndreas Goldberger wrote:A koji su dokazi tebe i tvojih forumasa na jedno 278 foruma koje pratis?Lt.Topper Harley wrote:Boze dragi kakav dokaz svetog marka
2022-10-28
Naravno da si kriv. BIo sam i ja u domovini pa nisam bio glupan koji vjeruje u piskaranja razno-raznih jebivjetara po forumima kao i onih placenih crva novinara...Lt.Topper Harley wrote:Nisam ja kriv sto gastarbajteri imaju insajderske,pouzdane informacije i sto cu pametniji od ljudi koji su ostali zivjeti u domoviniAndreas Goldberger wrote:A koji su dokazi tebe i tvojih forumasa na jedno 278 foruma koje pratis?Lt.Topper Harley wrote:Boze dragi kakav dokaz svetog marka
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Naravno da si kriv. BIo sam i ja u domovini pa nisam bio glupan koji vjeruje u piskaranja razno-raznih jebivjetara po forumima kao i onih placenih crva novinara...Lt.Topper Harley wrote:Nisam ja kriv sto gastarbajteri imaju insajderske,pouzdane informacije i sto cu pametniji od ljudi koji su ostali zivjeti u domoviniAndreas Goldberger wrote:A koji su dokazi tebe i tvojih forumasa na jedno 278 foruma koje pratis?Lt.Topper Harley wrote:Boze dragi kakav dokaz svetog marka
Aha ti nisi jedan od forumskih jebivjetara
2022-10-28
Pa ne izmisljam i ne sirim gluposti /lazi po forumima...Lt.Topper Harley wrote:Andreas Goldberger wrote:Naravno da si kriv. BIo sam i ja u domovini pa nisam bio glupan koji vjeruje u piskaranja razno-raznih jebivjetara po forumima kao i onih placenih crva novinara...Lt.Topper Harley wrote:Nisam ja kriv sto gastarbajteri imaju insajderske,pouzdane informacije i sto cu pametniji od ljudi koji su ostali zivjeti u domoviniAndreas Goldberger wrote:A koji su dokazi tebe i tvojih forumasa na jedno 278 foruma koje pratis?Lt.Topper Harley wrote:Boze dragi kakav dokaz svetog marka
Aha ti nisi jedan od forumskih jebivjetara
No dobro, bitno da si to skrenuo temu na mene... Nije da ti je prvi put...
Guest- Guest
daj briši ovo lopovsko govno od teme
ovo je smijurija
19 godina bez naslova
haha
ovo je smijurija
19 godina bez naslova
haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:to je išlo sektaše, a ne prave navijače hajduka
End...avenue mall, 17 h...izaberi delanac po svojoj želji. Klošaru
darth_vader-
2014-04-17
nabijem te na kuracdarth_vader wrote:End wrote:to je išlo sektaše, a ne prave navijače hajduka
End...avenue mall, 17 h...izaberi delanac po svojoj želji. Klošaru
End- Posts : 21177
2015-08-25
Padala kiša, teren je prebrz, pa ti se tako čini.debotoijusto wrote:usporeno snimanje za sad
Guest- Guest
cassa nuowa wrote:Padala kiša, teren je prebrz, pa ti se tako čini.debotoijusto wrote:usporeno snimanje za sad
...i puse vitar
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Ako Leko ovo pročita imat će opravdanje za eventualni poraz.debotoijusto wrote:cassa nuowa wrote:Padala kiša, teren je prebrz, pa ti se tako čini.debotoijusto wrote:usporeno snimanje za sad
...i puse vitar
U Gorici mu je bilo prevruće i nije valja teren ni termin odigravanja.
Guest- Guest
Page 31 of 49 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 49
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 49