Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 49
Page 8 of 49 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 28 ... 49
Re: Hajduk Split
Ja samo oću reć da je narančastu ping-pong lopticu lakše uočit na bilom frižideru, nego na narančastom, šta je skroz logično.
Guest- Guest
A cuj, onda je i teze protivniku uociti di je napadac...cassa nuowa wrote:Ja samo oću reć da je narančastu ping-pong lopticu lakše uočit na bilom frižideru, nego na narančastom, šta je skroz logično.
Guest- Guest
A kako će balun doć do napadača?!Andreas Goldberger wrote:A cuj, onda je i teze protivniku uociti di je napadac...cassa nuowa wrote:Ja samo oću reć da je narančastu ping-pong lopticu lakše uočit na bilom frižideru, nego na narančastom, šta je skroz logično.
Nogometni plac je dugačak priko 100 metara.
Kad vratar izbija balun nije mu svejednoo jel mu napadač u bilom ili zelenom dresu.
Pogotovo još ako nosi cvike kad ne igra.
Guest- Guest
opet ste ga poduvali divljaci sektaški
naravno niste mogli bez cirkusiranja
End- Posts : 21177
2015-08-25
Vrača se Marko u petak pa ćemo onda vidit. Jučer nije ima ko dat gol.End wrote:opet ste ga poduvali divljaci sektaški
Guest- Guest
Utakmica li-la, Dinamo je jednu od svojih prilika zabio, Š.R.D. nije i to je to ... Mali Baturina je genijalan igrač, Dinamu se već smiješi novih 40-50 mil. eura ... Po meni, najbolji trenutak utakmice bio je kad je u prvom poluvremenu Baturina "slomio kičmu" Krovinoviću i to 2 puta u 3 sekunde ... Genijalno ...
Zeko-
2015-08-26
Da je Livaja jucer igrao i uhvatio za vrat protivnika, trazio bi se goli otok danas za njega...
Guest- Guest
da nije ker srao uhvatio bi zeca...Andreas Goldberger wrote:Da je Livaja jucer igrao i uhvatio za vrat protivnika, trazio bi se goli otok danas za njega... :lol!:
sitting_bull-
2015-09-28
Los vikend za Srbijance,izgubili Djoko i Hajduk
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
što je u spoemenutoj situaciji Sahiti prvo odgurnuo Livakovića nakon čega je uslijedila žustra reakcija vratara maksimirske momčadi.Andreas Goldberger wrote:Da je Livaja jucer igrao i uhvatio za vrat protivnika, trazio bi se goli otok danas za njega...
A kaj za Sahitija? Evo, tražimo Alcatraz?
Zeko-
2015-08-26
Maki će bit razočaran.Lt.Topper Harley wrote:Los vikend za Srbijance,izgubili Djoko i Hajduk
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/hajduk-dovodi-igrace-bez-svrhe-nema-ni-momcad-ni-igru-dvojica-me-zabrinjavaju-15356033
2022-10-28
Sekta se primirila...mole se svom jogurtu i cekaju cudo danas
2022-10-28
Cestitke hajduku na osvojenom naslovu ..leko klasa
Ps :nadam se da je sad svima jasno kakva je prevara debeli napadac dinama..masni umjesto da prelomi utakmicu ju pokloni
Cim ga se rijese ce biti znacajno jaci
Ps :nadam se da je sad svima jasno kakva je prevara debeli napadac dinama..masni umjesto da prelomi utakmicu ju pokloni
Cim ga se rijese ce biti znacajno jaci
2022-10-28
Page 8 of 49 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 28 ... 49
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 49