ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muškarci u kurcu

Go down

Muškarci u kurcu Empty Muškarci u kurcu

Post by melkior 19/3/2018, 20:58

Na rubu sporta

OPASNE PORUKE

LJEPOTICA TUŽI RONALDA ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA: Prekinula vezu s njim, a on je nastavio gnjaviti

Foto: Screenshot Autor: Sportski.net 14:42 19.03.2018
Muškarci u kurcu Coll-erika

Tko zna koliko u ovoj priči ima istine, ali Erika je zahvaljujući njoj ponovno došla na naslovnice

Cristiano Ronaldo ove godine ruši rekord za rekordom, igra sve bolje, a samim time donosi i pobjede Realu. A njegovu pozornost pokušava zadobiti i Erika Cancela, bujna ljepotica koja je portugalsku zvijezdu odlučila tužiti zbog seksualnog uznemiravanja.

‘Prestala sam jesti’

Naime, Ronaldo je Eriku navodno nekoliko puta pozivao u svoj dom u Lisabonu i Madridu kako bi se poseksali, a ona je to prihvaćala sve dok nije saznala da on ima djevojku. Tada je i prekinula taj neobičan odnos, ali tada su počeli problemi.
“Počela sam dobivati poruke u kojima me se naziva kurvom i prijeti da će mi uništiti život. Ne znam jesu li poruke njegove ili od nekog drugog, ali prestala sam jesti, više nisam mogla spavati i nije mi se izlazilo van”, požalila se Erika izjavivši kako su te poruke imale dubok utjecaj na njezino emocionalno stanje, prenosi 100 posto.
Tko zna koliko u ovoj priči ima istine, ali Erika je zahvaljujući njoj ponovno došla na naslovnice.

https://net.hr/sport/na-rubu-sporta/foto-bujna-ljepotica-tuzi-ronalda-zbog-seksualnog-uznemiravanja-prekinula-vezu-s-njim-a-on-ju-nastavio-gnjaviti/
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Muškarci u kurcu Empty Re: Muškarci u kurcu

Post by kic 19/3/2018, 21:03

malo je prebujna, dijeta bez hrane joj dobro dosla, ne spavanje potice kreativnost, a ne izlazak van usmjerava covjeka na ono sto nije povrsno i sto ga se najneposrednije dotice..

CR7 guru!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/3/2018, 21:33

ahhh, jeftina droljica i njezino emocionalno stanje
sad ce feministkinje jebat majku ronaldu :)

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 20/3/2018, 04:40

Badr Hari se prihvatio Cristianovog mobitela, pa tipka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 20/3/2018, 07:13

Ne navodi da joj je ovaj uredno placao yebacinu, inace ne bi ni dobio.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/3/2018, 22:56

omni wrote:Ne navodi da joj je ovaj uredno placao yebacinu, inace ne bi ni dobio.
a jest...tak oto danas biva sa modernim curama..ronaldo,neki debeljuco,svejedno,lijep si i prepozeljan svakako,samo ako imas lovu.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics