(Anti)Papa Franjo: Emigranti Zapadu donose dragocjenu kulturu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: (Anti)Papa Franjo: Emigranti Zapadu donose dragocjenu kulturu
Papa će uništiti Evropu???asilovski wrote:Je uništi će Evropu i otići nazad kod svojih sektaša u Argentinu, osim toga zato je i smjenjen Benediktjastreb wrote:Papa će svojim propovijedima na kršćanstvo privući više muslimana ,nego što je to Karađorđe učinio sabljom dimiskijom.
Ovaj papa zna što radi.
Ovo je svetac.
Europa je počela sama sebe uništavati nekakvim ujedinjenjem,ukidanjem domaćih valuta,ukidanjem vojnog roka,propagiranjem NATO pakta, rušenjem SSSR-a,uvođenjem liberalnih zakona itd itd.
Sad vam je papa kriv!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Po meni je veći krivac za ovo danas Ivan Pavao II.
Zato je i "umro" Ivan Pavao I.
Zato je i "umro" Ivan Pavao I.
2014-04-22
svo zlo u tome..imaju oni i nekih gorih navada..kao ona nezgoda u parizu,ili ona u Koelnu..dawson wrote:Ovo je kultura koju donose
2014-04-12
Ispred svog vremena. ....sve budale oko njega..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
U Novoj Europi, za ovoga papu neće biti mjesta. Ili mi ili on
U Novoj Europi, naš papa će eventualno moći zvati na križarske pohode ili neće biti vatikana
U Novoj Europi, naš papa će eventualno moći zvati na križarske pohode ili neće biti vatikana
Guest- Guest
odlučio čovjek ujediniti totalitarne religije.jastreb wrote:Papa će svojim propovijedima na kršćanstvo privući više muslimana ,nego što je to Karađorđe učinio sabljom dimiskijom.
Ovaj papa zna što radi.
Ovo je svetac.
Koji je papa u povijesti prvi obilazio džamije i koji je papa prvi (i jedini) koji je javno poljubio Koran?upravo_sa_jebachine wrote:U Novoj Europi, za ovoga papu neće biti mjesta. Ili mi ili on
2014-04-22
Deus Vult!upravo_sa_jebachine wrote:U Novoj Europi, za ovoga papu neće biti mjesta. Ili mi ili on
n_razbojnik-
2014-04-15
upravo_sa_jebachine wrote:U Novoj Europi, za ovoga papu neće biti mjesta. Ili mi ili on
Armagedon je blizu.
nema mjesta panici dok god tzv. papa franjo svoja smatranja glede bilo kojeg pitanja iznosi u formi propovijedanja.....jer se na navedenu formu ne odnosi dogma o nezabludivosti pape.....
U Novoj Europi, ako mi pobjedimo, ovaj papa će biti proglašen veleizdajnikom i kažnjen sukladno presudom
Guest- Guest
u novoj europi stolovat će kalif, ne papa....
Ako ćemo suditi po crkvenom kanonu,onda bi prije svih odgovoran bio Ivan Pavao II,koji je prvi posjećivao džamije i čak pred masom ljudi i novinara poljubio Koran.upravo_sa_jebachine wrote:U Novoj Europi, ako mi pobjedimo, ovaj papa će biti proglašen veleizdajnikom i kažnjen sukladno presudom
Na taj njegov potez oštro su reagirali mnogi tradicionalni katolici,a o protestantima i ortodoxima da se i ne govori.
Najstarije crkvene tradicije iz doba pojave islama,Muhameda su proglašavale lažnim prorokom,a neki čak i antikristom.
2014-04-22
U skladu s demokracijom i načinom života Zapada, svakako donose. Jebiga, nema nazad gospodo. O tome se trebalo misliti prije 50-60 godina kad se skrenulo prema paklu. Živio sekularizam i homoliberalna prava! Živjela nam Amerika!
Guest- Guest
je, primijetili smo kako su kulturni.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koliko ja pojmim,sa ovih snimaka papa se u Rimu obratio izbjeglicama kršćanske vjeroispovijesti.
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
» Papa Franjo:Ja peder
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
» Papa Franjo:Ja peder
Page 2 of 2