Registar izdajnika
Page 17 of 21
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Registar izdajnika
Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
Nikopolje press
Guest- Guest
Eno ti video gore pa gledaj o tim balijama i katolicima što pričaju i svjedočedzango wrote:Ne pišu Srbi nego Balije sa kojima vi praktikujete hrišćanstvo i ljujete pravoslace i Papu.tre911 wrote:Pogrešno, ovo pišu vaši srbi no kako kažeš jebeš istinu ako se ne poklapa sa svetosavljem i mitomanijom :)dzango wrote:Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
Guest- Guest
Srpski svetac i velikan :)))kofein wrote:Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
Guest- Guest
dzango wrote:Ne pišu Srbi nego Balije sa kojima vi praktikujete hrišćanstvo i ljujete pravoslace i Papu.tre911 wrote:Pogrešno, ovo pišu vaši srbi no kako kažeš jebeš istinu ako se ne poklapa sa svetosavljem i mitomanijom :)dzango wrote:Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
sve su to srbi, ljubi brat-samo druge vere... B-)
Guest- Guest
Milova ustašovizija? Šta kažu za Njegoša? Koliko je on poklao?tre911 wrote:
tre911 wrote:Eno ti video gore pa gledaj o tim balijama i katolicima što pričaju i svjedočedzango wrote:Ne pišu Srbi nego Balije sa kojima vi praktikujete hrišćanstvo i ljujete pravoslace i Papu.tre911 wrote:Pogrešno, ovo pišu vaši srbi no kako kažeš jebeš istinu ako se ne poklapa sa svetosavljem i mitomanijom :)dzango wrote:Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
rtvcg
Guest- Guest
Sa njim je umrla i loza koja je bila koliko toliko okmichaellcmacha wrote:stefan nemanja veliki župan... pa znaš šta za njega možemo reći da je najveći hrvatski zločinac u povijesti hrvata, pa možda nije ni loše što se odrodio i osnovo svoje zasebno pleme... jedino mi dođe žao Vukana, taj se do konca svog života nije dao prevesti....tre911 wrote:ma gdje bi to oni, ja sam iznenađen :Dmichaellcmacha wrote:sveti savo, jel to onaj drugokršteni pravoslavac u vas srba... ako je to taj onda ste okasnili debelo... 1169 ga je ćaća krstio ko pravoslavca, a ćale mu se dva puta krstio jednom u katoličkoj, a drugi put u "svojoj" crkvi... inače stariji brat mu je bio i ostao katolik do smrti, a onaj srednji se također naknadno prekrštavao...
Guest- Guest
Jesu. Ali su i ustaše. Isto kao i Tre i ovi njegovi sa ustašovizije.VUČIĆU PEDERU wrote:dzango wrote:Ne pišu Srbi nego Balije sa kojima vi praktikujete hrišćanstvo i ljujete pravoslace i Papu.tre911 wrote:Pogrešno, ovo pišu vaši srbi no kako kažeš jebeš istinu ako se ne poklapa sa svetosavljem i mitomanijom :)dzango wrote:Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
sve su to srbi, ljubi brat-samo druge vere... B-)
normalno, takvi kao tre su pravi primerci pokatolicenih srblja... B-)
Guest- Guest
Što te boli k čija je televizija kad pravoslavci svjedoče? Znam da je teško ali pogledajte istini u oči i vidite kome se sve klanjate na svojim slavama.dzango wrote:Milova ustašovizija? Šta kažu za Njegoša? Koliko je on poklao?tre911 wrote:
Guest- Guest
njih jebe što čitaju krivu wikipediju, nek odu na poljsku wikicu tamo će sve o sebi nać i pročitat, a njihovi su dokumenti o tom vremenu i prostoru autentični.... ili još bolje nek odu u krakow u njihovoj katedrali mogu čitai izvorne dokumente iz tog doba....tre911 wrote:Srpski svetac i velikan :)))kofein wrote:Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
2015-08-08
Sve je to jedno pleme - Srbi. I katkolici i muslimani i pravoslaci.michaellcmacha wrote:stefan nemanja veliki župan... pa znaš šta za njega možemo reći da je najveći hrvatski zločinac u povijesti hrvata, pa možda nije ni loše što se odrodio i osnovo svoje zasebno pleme... jedino mi dođe žao Vukana, taj se do konca svog života nije dao prevesti....tre911 wrote:ma gdje bi to oni, ja sam iznenađen :Dmichaellcmacha wrote:sveti savo, jel to onaj drugokršteni pravoslavac u vas srba... ako je to taj onda ste okasnili debelo... 1169 ga je ćaća krstio ko pravoslavca, a ćale mu se dva puta krstio jednom u katoličkoj, a drugi put u "svojoj" crkvi... inače stariji brat mu je bio i ostao katolik do smrti, a onaj srednji se također naknadno prekrštavao...
tre911 wrote:Što te boli k čija je televizija kad pravoslavci svjedoče? Znam da je teško ali pogledajte istini u oči i vidite kome se sve klanjate na svojim slavama.dzango wrote:Milova ustašovizija? Šta kažu za Njegoša? Koliko je on poklao?tre911 wrote:
otkud znas da je ova pravoslavac? :D
gskk
Guest- Guest
tre911 wrote:Srpski svetac i velikan :)))kofein wrote:Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
Drevno Nikopolje...
Turci su turci jebiga, nikad srbima nije zaboravio sultan na odanosti. Kakva dobra procjena....podržati osmanlije protivu Hrišćana, a?
Guest- Guest
Ko svedoči? Pravoslavci koji kažu da je Sveti Sava bio koljač? Čime se ti drogiraš?tre911 wrote:Što te boli k čija je televizija kad pravoslavci svjedoče? Znam da je teško ali pogledajte istini u oči i vidite kome se sve klanjate na svojim slavama.dzango wrote:Milova ustašovizija? Šta kažu za Njegoša? Koliko je on poklao?tre911 wrote:
ti si bio dovoljno opterecen pa si isao. naravno, i mene bi kopkalo da imam srpsko ,,podrijetlo''... :D
Guest- Guest
Pa znamo ko je najviše šurovao i lizao se sa muslimanima. Kome su muslimani cveće naroda. Vi mu onda dođete valjda korov. Što je doduše i tačno.kofein wrote:tre911 wrote:Srpski svetac i velikan :)))kofein wrote:Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
Drevno Nikopolje...
Turci su turci jebiga, nikad srbima nije zaboravio sultan na odanosti. Kakva dobra procjena....podržati osmanlije protivu Hrišćana, a?
Ma to su sve ustaše :DDD ako nije svetosavska istina onda to ni nije istina, pogledaj ih što kmeče samo što smo malo zagrebali po svetosavlju a zamisli da sami uzmu u ruke povijesne fakte...pa bilo bi masovno samoubijanje po srbiji i povješanih popova na svakjoj drugoj banderimichaellcmacha wrote:njih jebe što čitaju krivu wikipediju, nek odu na poljsku wikicu tamo će sve o sebi nać i pročitat, a njihovi su dokumenti o tom vremenu i prostoru autentični.... ili još bolje nek odu u krakow u njihovoj katedrali mogu čitai izvorne dokumente iz tog doba....tre911 wrote:Srpski svetac i velikan :)))kofein wrote:Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
Guest- Guest
Hoće da proglase ustašu Stepinca za sveca pa udarili na Svetog Savu. Koja gomila idiota.
Ma je, sve balije i ustaše, odi u kurac glupi :DDDVUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:Što te boli k čija je televizija kad pravoslavci svjedoče? Znam da je teško ali pogledajte istini u oči i vidite kome se sve klanjate na svojim slavama.dzango wrote:Milova ustašovizija? Šta kažu za Njegoša? Koliko je on poklao?tre911 wrote:
otkud znas da je ova pravoslavac? :D
gskk
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma to su sve ustaše :DDD ako nije svetosavska istina onda to ni nije istina, pogledaj ih što kmeče samo što smo malo zagrebali po svetosavlju a zamisli da sami uzmu u ruke povijesne fakte...pa bilo bi masovno samoubijanje po srbiji i povješanih popova na svakjoj drugoj banderimichaellcmacha wrote:njih jebe što čitaju krivu wikipediju, nek odu na poljsku wikicu tamo će sve o sebi nać i pročitat, a njihovi su dokumenti o tom vremenu i prostoru autentični.... ili još bolje nek odu u krakow u njihovoj katedrali mogu čitai izvorne dokumente iz tog doba....tre911 wrote:Srpski svetac i velikan :)))kofein wrote:Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
e, a jel optuzen sveti sava u hagu za genocid? :D
Guest- Guest
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
Page 17 of 21