ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registar izdajnika

Page 20 of 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Go down

Registar izdajnika - Page 20 Empty Re: Registar izdajnika

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:37

michaellcmacha wrote:
tre911 wrote:
michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....
Nebeski narod mijenjao vjeru?? ma nemoguće kad pravoslavlje postoji od kako je srbin bog stvorio prvo srbina a tek onda amebe i papučice pa sve ostale.

Nebo je plave srpske boje

A u njem stanuje srbski bog.

Oko njega anđeli srpski stoje

I služe Srbina boga svog!
pa bedastće, da ne mogu biti veće čak i oni jasno utvrđuju i ne negiraju godinu osnutka srpske pravoslavne vjere i odrđuju tko je začetnik i utemeljitelj tog svog pravca u sklopu kršćanstva....

a zasto bi se negiralo nesto sto je istina? istina je da je rastko nemanjic, iliti sveti sava utemeljio pravoslavlje kod srba, iako je ono bilo prisutno pre njega.

Guest
Guest

Back to top Go down

n_razbojnik wrote:hahaha Nikopolje press
Velika srpska pobeda
Guest
Guest

Back to top Go down

michaellcmacha wrote:
VUČIĆU PEDERU wrote:
michaellcmacha wrote:koja si ti budala... jel ti treba crtati stefan nemanja je kršen u katoličkoj crkvi i prvorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi i drugorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi, s tim da je prvorođeni sin Vukan ostao do smrti katolik, a drugo rođeni sin je naknadno prešao na pravoslavlje i to tek kad mu papa nije htio na nagovor njegovog brata vukana dati krunu... aj odi u kurac nemaš pojma...a ovaj treći taj je bi ćaćino mezimče i taj u toj priči nije bio ni bitan... naknadno je ispo na šta je ispo ni kriv ni dužan....

a sta s tim, budalo?
pa ništa da mu je papa dao krunu i on bio katolik a ne bi prelazio na pravoslavlje... btw koje im je ćaća osnovao... ;)

papa jeste srevanu prvovencanom dao krunu 1217. godine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:38

tre911 wrote:

Ne jedne i ne samo baba, u principu ti oni pokazuju kako se svetci u SPCu biraju i po kojem ključu, bitno je da je svetosavac i da radi u interesu srbije a to što je pedofil, koljač, ubojica braće se ne pika kada su velikosrpski ciljevi u pitanju.

si ozbiljan?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 26 Jan - 17:38

VUČIĆU PEDERU wrote:
michaellcmacha wrote:
tre911 wrote:
michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....
Nebeski narod mijenjao vjeru?? ma nemoguće kad pravoslavlje postoji od kako je srbin bog stvorio prvo srbina a tek onda amebe i papučice pa sve ostale.

pa bedastće, da ne mogu biti veće čak i oni jasno utvrđuju i ne negiraju godinu osnutka srpske pravoslavne vjere i odrđuju tko je začetnik i utemeljitelj tog svog pravca u sklopu kršćanstva....

a zasto bi se negiralo nesto sto je istina? istina je da je rastko nemanjic, iliti sveti sava utemeljio pravoslavlje kod srba, iako je ono bilo prisutno pre njega.
šta je bilo prije njega, aj ne lupetaj... prije njega ste bili katolici...a sa njim odnosno sa njegovim ocem koji je također bio katolik, ste postali pravoslavci....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:39

VUČIĆU PEDERU wrote:evo, ja se sada pojavim kao katolik na tv-u-hoces meni verovati sada kada bih krenuo da pricam da je kralj tomislav jebao decicu po svojoj kraljevini u usta? :D
Pa ne možeš jel pojma nemaš o katoličkoj crkvi niti vjeri u Hrvata, dočim su oni svjedoci lako provjerljivi i koji su pisali knjige o svojim svjedočanstvima. ne budi toliki tenkre jebote nego pogledaj i sam se uvjeri.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:40

michaellcmacha wrote:
VUČIĆU PEDERU wrote:
michaellcmacha wrote:
tre911 wrote:

šta je bilo prije njega, aj ne lupetaj... prije njega ste bili katolici...a sa njim odnosno sa njegovim ocem koji je također bio katolik, ste postali pravoslavci....

bilo je i katolika to niko ne spori, ali je stanovnistvo bilo mnogobozacko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:41

tre911 wrote:
VUČIĆU PEDERU wrote:evo, ja se sada pojavim kao katolik na tv-u-hoces meni verovati sada kada bih krenuo da pricam da je kralj tomislav jebao decicu po svojoj kraljevini u usta? :D
Pa ne možeš jel pojma nemaš o katoličkoj crkvi niti vjeri u Hrvata, dočim su oni svjedoci lako provjerljivi i koji su pisali knjige o svojim svjedočanstvima. ne budi toliki tenkre jebote nego pogledaj i sam se uvjeri.

znas koliko mi vriste jaja da gledam bilo sta o katolicima. jednostavno me ne zanima... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:43

tre911 wrote:

pa eto tako ni ti ni tvoja ta baba sa milove televizije, kao ni te tvoje balije od kojih si prekopirao one baljezgarije nemate pojima o SPC i ne mozete je uzimati u usta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 26 Jan - 17:43

pazi lika veli da je pravoslavlje bilo prisutno i prije setfana nemanje, odnosno njegovog sina... gdje u kurcu... tamo di je on stolovao i njegov sin Vukan pravoslavlja nije bilo nego tek kad je on prvi a poslije njega i rastko pa tek na kraju i stefan II prešli na pravoslavlje... čast i slava Vukanu koji je do smrti ostao ono što je i bio....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:43

VUČIĆU PEDERU wrote:
tre911 wrote:

Ne jedne i ne samo baba, u principu ti oni pokazuju kako se svetci u SPCu biraju i po kojem ključu, bitno je da je svetosavac i da radi u interesu srbije a to što je pedofil, koljač, ubojica braće se ne pika kada su velikosrpski ciljevi u pitanju.

si ozbiljan?
Naravno no vaša stvar no pun mi je kufer da dođete ovdje i serete po AS i katolicima i Hrvatima a kod sebe u dvorištu imate đubra za cijelu zemaljsku kuglu zasmrditi. Suočite se više sa istinom i počnite raditi na tome.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:45

tre911 wrote:
VUČIĆU PEDERU wrote:
tre911 wrote:

si ozbiljan?
Naravno no vaša stvar no pun mi je kufer da dođete ovdje i serete po AS i katolicima i Hrvatima a kod sebe u dvorištu imate đubra za cijelu zemaljsku kuglu zasmrditi. Suočite se više sa istinom i počnite raditi na tome.

ne serem po katolicima generalno, katolici su super-barem njih 98%, a i dosta hrvata je kul.
problem su kreteni puni mrznje i cinizma poput tebe, e vas mi je gust da i driblam i zajebavam.  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:45

VUČIĆU PEDERU wrote:
tre911 wrote:

znas koliko mi vriste jaja da gledam bilo sta o katolicima. jednostavno me ne zanima... ;)
Onda ne laprdaj o tome bili ti povjerovao da se pojaviš na TVu i glumiš katolika.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 26 Jan - 17:46

jel ti uopće znaš gdje je hilandar i sveta gora... očito da ne znaš....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:47

michaellcmacha wrote:jel ti uopće znaš gdje je hilandar i sveta gora... očito da ne znaš....

kako da ne znam, pa 2x sam bio na hilandaru-uostalom svake godine skoro idem na more u blizini sv. gore, tj. atosa...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:48

VUČIĆU PEDERU wrote:
tre911 wrote:

pa eto tako ni ti ni tvoja ta baba sa milove televizije, kao ni te tvoje balije od kojih si prekopirao one baljezgarije nemate pojima o SPC i ne mozete je uzimati u usta.
Rekoh da se radi o pravoslavcima koji svjedoče a imaš pravoslavaca i židova koji svjedoče i za AS pa im ne vjerujete jer ste jednostavno slijepi u svom grijehu i mržnji prema svemu što se kosi sa vašim svetosavskim sranjima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 26 Jan - 17:51

pa onda zaključi nek stvari jebo te ko te tako mutava... rastko se zaredio u ruskom manastiru.... što se nije zaredio u srpskom.... možda zato što nije u to doba postojao.... prvi srpski manastir su osnovali on i njegov otac... i bili maltene u ilegali dok im nicejski patrijarh nije amenovao autokefalnost.... ali tek 1219.-te... do tad su svirali kurcu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 26 Jan - 17:55

u svakom slučaju nebitno, ošli ste u kurac i sad se to nit more nit treba ispravljati.... kad se vukan još onda nije htio izmiriti sa prevrtljivim mlađim bratom i s njim se do smrti na smrt borio... zašto bi sad mi se išli s vama miriti, ućivajte u "svojoj veri" i manite se nas i sve ok....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:56

michaellcmacha wrote:pa onda zaključi nek stvari jebo te ko te tako mutava... rastko se zaredio u ruskom manastiru.... što se nije zaredio u srpskom.... možda zato što nije u to doba postojao.... prvi srpski manastir su osnovali on i njegov otac... i bili maltene u ilegali dok im nicejski patrijarh nije amenovao autokefalnost.... ali tek 1219.-te... do tad su svirali kurcu...

naravno, jer srbija nije imala autokefalnu crkvo do ustanovljavanja pecke patrijarsije. a hilandar je sagradjen na rusevinama grckog manastira, a podigli su ga on i stevan nemanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:57

VUČIĆU PEDERU wrote:
tre911 wrote:
VUČIĆU PEDERU wrote:
tre911 wrote:

si ozbiljan?

ne serem po katolicima generalno, katolici su super-barem njih 98%, a i dosta hrvata je kul.
problem su kreteni puni mrznje i cinizma poput tebe, e vas mi je gust da i driblam i zajebavam.  Basketball
Hahahahaha led te hebo mutavog, ti nekog driblaš i zajebavaš nakon svih ovih šamara koje si ovdje popio :DDDD evo samo za tebe

1.27,50--1.29,30

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 17:58

ja popio od tebe i tvojih bajki koje ovde instaliras kao cinjenice? nije ni cudo da si u kurcu, matora drtino...  pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Back to top

- Similar topics