Registar izdajnika
Page 19 of 21
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Re: Registar izdajnika
pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I sad nisi velikosrbin...jesi jesi...i to kakavVUČIĆU PEDERU wrote:michaellcmacha wrote:aj ti zamisli on sad nikako ne mre vjerovati da je stefan nemanja a i prvorođeni sin mu Vukan po roćenju bio kršten kao katolik, iako su i jedani drugi bili kršteni 50 i 70 godina nakon crkvenog raskola.... ;)))))) s tim da je vukan u svojoj katoličkoj vjeri ostao do smrti....tre911 wrote:ne budi nervozan poturice, jebiga samo povijesne fakte iznosimo i nema potreba za vrijeđanjem iako si jako nervozan. Diši duboko i suoči se sa istinom :))VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:
Ma je, sve balije i ustaše, odi u kurac glupi :DDD
pa to je vasa mantra, debilcino glupa.
ko god vam govori istinu je izdajnik, cetnig, jugoslaven, veliko srbin, srboslaven... :D
kakve veze ima koje je vere, ako je bio srbin? mislim, kao sto si i ti srbin katolik-mada se skrivas iza hrvatske nacije... :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma on je bedak koji veze s vezom nema, a ne velikosrbin....
2015-08-08
mislim ajde dobro i vi ste bili nekad normalni, al vam se pobrkalo u međuvremenu.... ;)michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nekako uvijek osljepe na to kao i kad se spomene nikopoljska bitka ili spašavanje kneza zaharije te rata kojeg su Hrvati izvojevali protiv Simeona za njihov račun....dobiju tikove i preskoče taj dio, vele ustaše i balije to sve pisali :DDmichaellcmacha wrote:aj ti zamisli on sad nikako ne mre vjerovati da je stefan nemanja a i prvorođeni sin mu Vukan po roćenju bio kršten kao katolik, iako su i jedani drugi bili kršteni 50 i 70 godina nakon crkvenog raskola.... ;)))))) s tim da je vukan u svojoj katoličkoj vjeri ostao do smrti....tre911 wrote:ne budi nervozan poturice, jebiga samo povijesne fakte iznosimo i nema potreba za vrijeđanjem iako si jako nervozan. Diši duboko i suoči se sa istinom :))VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:
ko god vam govori istinu je izdajnik, cetnig, jugoslaven, veliko srbin, srboslaven... :D
Guest- Guest
Pa kažem kada već vire u tuđe dvorište onda bar neki kiki i da nauče ma kako im to teško padalomichaellcmacha wrote:ne mogu oni to pojmiti... nema goreg neg suočiti se sa istinom....
Guest- Guest
pa ja im lijepo velim nek ne čitaju ove lokalne wikipedije, neg nek odu na poljsku, tamo će naći autentične podatke iz tog doba... a ako baš ni njihovoj wikici ne vjeruju nek odu u kralow pa nek čitaju stare spise, sve je zapisano na pergamenima.... ;))))tre911 wrote:Nekako uvijek osljepe na to kao i kad se spomene nikopoljska bitka ili spašavanje kneza zaharije te rata kojeg su Hrvati izvojevali protiv Simeona za njihov račun....dobiju tikove i preskoče taj dio, vele ustaše i balije to sve pisali :DDmichaellcmacha wrote:aj ti zamisli on sad nikako ne mre vjerovati da je stefan nemanja a i prvorođeni sin mu Vukan po roćenju bio kršten kao katolik, iako su i jedani drugi bili kršteni 50 i 70 godina nakon crkvenog raskola.... ;)))))) s tim da je vukan u svojoj katoličkoj vjeri ostao do smrti....tre911 wrote:ne budi nervozan poturice, jebiga samo povijesne fakte iznosimo i nema potreba za vrijeđanjem iako si jako nervozan. Diši duboko i suoči se sa istinom :))VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....
debilde, znam da si neobrazovan i prakticno nepismen-pa da te naucim jednoj prostoj cinjenici. u tom periodu nisi imao velikih crkvenih zajednica kako je to slucaj sa malo kasnijim periodima ili danas. stanovnistvo u srednjevekovnoj srbiji, kao i svim ostalim srpskim zemljama je bilo pagansko, iliti u prevodu mnogobozacko. kada je sv. sava sa svojim ocem otisao na sv. goru i kada su sagradili hilandar, tek tada je pocela njihova misija sirenja pravoslavlja u srednjevekovnoj srbiji i ostalim srpskim zemljama i srbi su, u velikoj vecini prihvatili pravoslavno hriscanstvo za svoju veru...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:I sad nisi velikosrbin...jesi jesi...i to kakav
velikosrbin ne postoji, postoji samo srbin.
velikosrbin je debilska izmisljotina ustaskih neandertalaca poput tebe i ostalih undeadova. B-)
Guest- Guest
pa pogledaj, nema ustaša, nema balija sve sami pravoslavci srbi i crnogorci o tome svjedoče a to što ti izražavaš sumnju je samo odraz tvoje iracionalnosti i nemogućnosti da se uhvatiš u koštac sa istinom koja je za vas istinu za reći jako bolna. cijeli život i kroz naraštaje živjeti u zabludi nije lako i to onda spoznati od ustaša :DDVUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:Ja tebi opet da pogledaš svjedočenje pravoslavaca a ti o poturicama, jesi li slijep i gluh ili nešto treće?VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:ne budi nervozan poturice, jebiga samo povijesne fakte iznosimo i nema potreba za vrijeđanjem iako si jako nervozan. Diši duboko i suoči se sa istinom :))VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:
koje ,,povijesne fakte'' sa islambosna.ba? :)))
jbt, koliko si glup! :D
a gde ti vidis pravoslavce u tim svedocenjima? mislim, znam da zelis da ih vidis, ali gde su? nema ih, rodjeni... :D
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
tre911 wrote:pa pogledaj, nema ustaša, nema balija sve sami pravoslavci srbi i crnogorci o tome svjedoče a to što ti izražavaš sumnju je samo odraz tvoje iracionalnosti i nemogućnosti da se uhvatiš u koštac sa istinom koja je za vas istinu za reći jako bolna. cijeli život i kroz naraštaje živjeti u zabludi nije lako i to onda spoznati od ustaša :DDVUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:Ja tebi opet da pogledaš svjedočenje pravoslavaca a ti o poturicama, jesi li slijep i gluh ili nešto treće?VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:ne budi nervozan poturice, jebiga samo povijesne fakte iznosimo i nema potreba za vrijeđanjem iako si jako nervozan. Diši duboko i suoči se sa istinom :))VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:
a gde ti vidis pravoslavce u tim svedocenjima? mislim, znam da zelis da ih vidis, ali gde su? nema ih, rodjeni... :D
cak i da jeste, ajde mi reci koja je referenca ta babetina na koju se pozivas? kakvu tezinu ima njeno slovo?
Guest- Guest
Nebeski narod mijenjao vjeru?? ma nemoguće kad pravoslavlje postoji od kako je srbin bog stvorio prvo srbina a tek onda amebe i papučice pa sve ostale.michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....
Nebo je plave srpske boje
A u njem stanuje srbski bog.
Oko njega anđeli srpski stoje
I služe Srbina boga svog!
Guest- Guest
koja si ti budala... jel ti treba crtati stefan nemanja je kršen u katoličkoj crkvi i prvorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi i drugorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi, s tim da je prvorođeni sin Vukan ostao do smrti katolik, a drugo rođeni sin je naknadno prešao na pravoslavlje i to tek kad mu papa nije htio na nagovor njegovog brata vukana dati krunu... aj odi u kurac nemaš pojma...a ovaj treći taj je bi ćaćino mezimče i taj u toj priči nije bio ni bitan... naknadno je ispo na šta je ispo ni kriv ni dužan....
2015-08-08
evo, ja se sada pojavim kao katolik na tv-u-hoces meni verovati sada kada bih krenuo da pricam da je kralj tomislav jebao decicu po svojoj kraljevini u usta? :D
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:koja si ti budala... jel ti treba crtati stefan nemanja je kršen u katoličkoj crkvi i prvorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi i drugorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi, s tim da je prvorođeni sin Vukan ostao do smrti katolik, a drugo rođeni sin je naknadno prešao na pravoslavlje i to tek kad mu papa nije htio na nagovor njegovog brata vukana dati krunu... aj odi u kurac nemaš pojma...a ovaj treći taj je bi ćaćino mezimče i taj u toj priči nije bio ni bitan... naknadno je ispo na šta je ispo ni kriv ni dužan....
a sta s tim, budalo?
Guest- Guest
tre911 wrote:Nebeski narod mijenjao vjeru?? ma nemoguće kad pravoslavlje postoji od kako je srbin bog stvorio prvo srbina a tek onda amebe i papučice pa sve ostale.michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....Nebo je plave srpske bojeA u njem stanuje srbski bog.Oko njega anđeli srpski stojeI služe Srbina boga svog!
pa vidis da jeste, ti i miha ste najbolji primer... B-)
Guest- Guest
pa bedastće, da ne mogu biti veće čak i oni jasno utvrđuju i ne negiraju godinu osnutka srpske pravoslavne vjere i odrđuju tko je začetnik i utemeljitelj tog svog pravca u sklopu kršćanstva....tre911 wrote:Nebeski narod mijenjao vjeru?? ma nemoguće kad pravoslavlje postoji od kako je srbin bog stvorio prvo srbina a tek onda amebe i papučice pa sve ostale.michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....Nebo je plave srpske bojeA u njem stanuje srbski bog.Oko njega anđeli srpski stojeI služe Srbina boga svog!
2015-08-08
Ne jedne i ne samo baba, u principu ti oni pokazuju kako se svetci u SPCu biraju i po kojem ključu, bitno je da je svetosavac i da radi u interesu srbije a to što je pedofil, koljač, ubojica braće se ne pika kada su velikosrpski ciljevi u pitanju.VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:pa pogledaj, nema ustaša, nema balija sve sami pravoslavci srbi i crnogorci o tome svjedoče a to što ti izražavaš sumnju je samo odraz tvoje iracionalnosti i nemogućnosti da se uhvatiš u koštac sa istinom koja je za vas istinu za reći jako bolna. cijeli život i kroz naraštaje živjeti u zabludi nije lako i to onda spoznati od ustaša :DDVUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:Ja tebi opet da pogledaš svjedočenje pravoslavaca a ti o poturicama, jesi li slijep i gluh ili nešto treće?VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:ne budi nervozan poturice, jebiga samo povijesne fakte iznosimo i nema potreba za vrijeđanjem iako si jako nervozan. Diši duboko i suoči se sa istinom :))VUČIĆU PEDERU wrote:tre911 wrote:
cak i da jeste, ajde mi reci koja je referenca ta babetina na koju se pozivas? kakvu tezinu ima njeno slovo?
Guest- Guest
pa ništa da mu je papa dao krunu i on bio katolik a ne bi prelazio na pravoslavlje... btw koje im je ćaća osnovao... ;)VUČIĆU PEDERU wrote:michaellcmacha wrote:koja si ti budala... jel ti treba crtati stefan nemanja je kršen u katoličkoj crkvi i prvorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi i drugorođeni sin mu je također kršten u katoličkoj crkvi, s tim da je prvorođeni sin Vukan ostao do smrti katolik, a drugo rođeni sin je naknadno prešao na pravoslavlje i to tek kad mu papa nije htio na nagovor njegovog brata vukana dati krunu... aj odi u kurac nemaš pojma...a ovaj treći taj je bi ćaćino mezimče i taj u toj priči nije bio ni bitan... naknadno je ispo na šta je ispo ni kriv ni dužan....
a sta s tim, budalo?
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa bedastće, da ne mogu biti veće čak i oni jasno utvrđuju i ne negiraju godinu osnutka srpske pravoslavne vjere i odrđuju tko je začetnik i utemeljitelj tog svog pravca u sklopu kršćanstva....tre911 wrote:Nebeski narod mijenjao vjeru?? ma nemoguće kad pravoslavlje postoji od kako je srbin bog stvorio prvo srbina a tek onda amebe i papučice pa sve ostale.michaellcmacha wrote:pa nisu moji mijenjali vjeru nego tvoji tulipane.... e jesi blesav....Nebo je plave srpske bojeA u njem stanuje srbski bog.Oko njega anđeli srpski stojeI služe Srbina boga svog!
a zasto bi se negiralo nesto sto je istina? istina je da je rastko nemanjic, iliti sveti sava utemeljio pravoslavlje kod srba, iako je ono bilo prisutno pre njega.
Guest- Guest
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Similar topics
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
Page 19 of 21