Registar izdajnika
Page 16 of 21
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: Registar izdajnika
dzango wrote:Ti imaš ozbiljnu dijagnozu.tre911 wrote:Čak je i vladika Petar Drugi Petrović Njegoš, po autoru, „izdajnik u pokušaju“ i „mašina za proizvodnju popova“, a Crnogorci „miks Vlaha i Albanaca“! Stefan Nemanja je „genocidan“, „krvoločan i svirep“, Sveti Sava „organizator političkih ubistava“, Sveti kralj Milutin „pedofil, svirepi otac i sladostrasnik“. Za Svetog Stefana Dečanskog Ćosović kaže da je „kasapin“, Svetog Uroša da je „lud“, a Sveti despot Stefan Lazarević „hrišćanoubica i nogosjek“.VUČIĆU PEDERU wrote:koga je ubio sveti sava?
ne, samo je gkk i iskompleksiran.
Guest- Guest
SVETI MILUTIN je oslijepio svoga sina Stefana Dečanskog. Njegova cetvrta zena Simonida se udala za njega kada je imala svega pet godina. Prema rečima istoričara Nićifora Grigora, Milutin je "upotrebio Simonidu polno još kao nerazvijeno sedmogodisnje dete i pokvario joj matericu, to je bilo jasno da će taj brak ostati neplodan" Simonida je kasnije zamonarsila samo da bi pobjegla od svoga nasilnog muza. I Milutin kao I Nemanja I Stefan Nemanjic je ratovao protiv svogje brace. Bivsu zenu svoga brata Dragutina Mađaricu Katalina i Milutin, koji je naveo da pobegne s njim iz manastira.
Guest- Guest
SVETI STEFAN DECANSKI je poslije jedne bitke za tron u kojoj je pobijedio polubrata Konstantina, prma njegovom hronicaru Pseudobrokaru dao Konstantina ubio na sljedeći način “opružiti na jednom komadu drveta, pa mu klincima probi mišice i butine, pa ga onda raseče na dve pole, po sredini“Iako je u narodu ostalo predanje da je novi srpski kralj od lobanje svog pogubljenog polubrata Konstantina napravio sebi pehar za vino srpska crkva je Stefana proglila za sveca. Inace Stefana je osljepio njegov otac a ubio njgov rodjeni sin Dusan.
Guest- Guest
sveti savo, jel to onaj drugokršteni pravoslavac u vas srba... ako je to taj onda ste okasnili debelo... 1169 ga je ćaća krstio ko pravoslavca, a ćale mu se dva puta krstio jednom u katoličkoj, a drugi put u "svojoj" crkvi... inače stariji brat mu je bio i ostao katolik do smrti, a onaj srednji se također naknadno prekrštavao...
2015-08-08
stefan nemanja nikada nije primio krunu od pape, krunu od pape je primio njegov srednji sin stevan prvovencani.
Guest- Guest
Što je pičke svetosavske, ne sviđa vam se vaša "historija" a? neka neka, kad već dolazite ovamo onda tre neki kiki i da naučite :)))VUČIĆU PEDERU wrote:dzango wrote:Ti imaš ozbiljnu dijagnozu.tre911 wrote:Čak je i vladika Petar Drugi Petrović Njegoš, po autoru, „izdajnik u pokušaju“ i „mašina za proizvodnju popova“, a Crnogorci „miks Vlaha i Albanaca“! Stefan Nemanja je „genocidan“, „krvoločan i svirep“, Sveti Sava „organizator političkih ubistava“, Sveti kralj Milutin „pedofil, svirepi otac i sladostrasnik“. Za Svetog Stefana Dečanskog Ćosović kaže da je „kasapin“, Svetog Uroša da je „lud“, a Sveti despot Stefan Lazarević „hrišćanoubica i nogosjek“.VUČIĆU PEDERU wrote:koga je ubio sveti sava?
Guest- Guest
jedini koji je nešto od njih vrijedio je Vukan, samo jebiga nije se nadao da će mu mlađi brat zabiti nožinu u leđa....
2015-08-08
ma gdje bi to oni, ja sam iznenađen :Dmichaellcmacha wrote:sveti savo, jel to onaj drugokršteni pravoslavac u vas srba... ako je to taj onda ste okasnili debelo... 1169 ga je ćaća krstio ko pravoslavca, a ćale mu se dva puta krstio jednom u katoličkoj, a drugi put u "svojoj" crkvi... inače stariji brat mu je bio i ostao katolik do smrti, a onaj srednji se također naknadno prekrštavao...
Guest- Guest
Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
SVETI STEFAN LAZAREVIC je sin kneza Lazara Hrebljanovica koji je bio madjarski vazal. Hrebeljanovići su bili porijeklom Vlasi Sveti Stefan Lazarević je 600 godina poslije svoje smrti, 1927. godine proglašen za sveca. Oj je sjeko ruke i noge rudarskim radnicima borio se za račun Turaka sa svojim vojnicima u ogromnoj bici kod Nikopolja 1396. protiv nekoliko desetina hiljada vitezova iz zapadne Evrope. Po nepodijeljenom mišljenju istoričara, u ključnom momentu bitke odnio je presudnu ulogu u slamanju krstaša sa zapada. Umjesto da budu pregaženi i izbačeni iz Evrope Turci i sultan Bajazit, su pobijedili hrišćane . Sve zahvaljujući svetom Stefanu Lazareviću. On je svoju sestru oliveru dao sultanu Bajazitu da mu bude seksualna prileznica. U periodu oko 1419 godine Lazarovic je zavladao malim dijelom teritorije istocne Bosne koji je obuhvacao I Srebrenicu. Lokalni narod koji je uglavnom sacinjavao rudare se tamo pobunio protiv njegove vlasti I ubio njegovog vlastelina po imenu Vladislav . Stefan krene sa vojskom u Srebrenicu i tamo se na strašan način obračuna sa svima na koje je zatekao. Kako je glavni dio pobunjenika pobjegao on naredi sakaćenja i druge oblike teških kazni nevinog naroda. “Saznavši za ovo (despot) se podiže sam, pošto su mnogi pobegli od mesta, pa uhvativši i neke nevine radi ubistva mladića, odsecaše im ruke i noge” (Konstantin Filozof).
Guest- Guest
Daj se opaši dinamitom i digni se u vazduh kao što ti naređuje Alah. Jebo vas obojicu ko vas napravio.tre911 wrote:Što je pičke svetosavske, ne sviđa vam se vaša "historija" a? neka neka, kad već dolazite ovamo onda tre neki kiki i da naučite :)))VUČIĆU PEDERU wrote:dzango wrote:Ti imaš ozbiljnu dijagnozu.tre911 wrote:Čak je i vladika Petar Drugi Petrović Njegoš, po autoru, „izdajnik u pokušaju“ i „mašina za proizvodnju popova“, a Crnogorci „miks Vlaha i Albanaca“! Stefan Nemanja je „genocidan“, „krvoločan i svirep“, Sveti Sava „organizator političkih ubistava“, Sveti kralj Milutin „pedofil, svirepi otac i sladostrasnik“. Za Svetog Stefana Dečanskog Ćosović kaže da je „kasapin“, Svetog Uroša da je „lud“, a Sveti despot Stefan Lazarević „hrišćanoubica i nogosjek“.VUČIĆU PEDERU wrote:koga je ubio sveti sava?
Pogrešno, ovo pišu vaši srbi no kako kažeš jebeš istinu ako se ne poklapa sa svetosavljem i mitomanijom :)dzango wrote:Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
tre911 wrote:Pogrešno, ovo pišu vaši srbi no kako kažeš jebeš istinu ako se ne poklapa sa svetosavljem i mitomanijom :)dzango wrote:Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
svakako da su srbi. samo srbi muslimani, isto kao sto ste i vi srbi katolici... :D
Guest- Guest
oni ni dan danas ne znaju da im je stvaratelj srpske nacije bio katolik, da je njegov prvorođeni sin i zakoniti prijestolonasljednik bio i ostao katolik od rođenja do smrti. a kojem je drugorođeni sin i mlađi mu brat zabio nož u leđa i oteo prijestolje.... al ok ko da je bitno što oni znaju ili ne znaju....tre911 wrote:Što je pičke svetosavske, ne sviđa vam se vaša "historija" a? neka neka, kad već dolazite ovamo onda tre neki kiki i da naučite :)))VUČIĆU PEDERU wrote:dzango wrote:Ti imaš ozbiljnu dijagnozu.tre911 wrote:Čak je i vladika Petar Drugi Petrović Njegoš, po autoru, „izdajnik u pokušaju“ i „mašina za proizvodnju popova“, a Crnogorci „miks Vlaha i Albanaca“! Stefan Nemanja je „genocidan“, „krvoločan i svirep“, Sveti Sava „organizator političkih ubistava“, Sveti kralj Milutin „pedofil, svirepi otac i sladostrasnik“. Za Svetog Stefana Dečanskog Ćosović kaže da je „kasapin“, Svetog Uroša da je „lud“, a Sveti despot Stefan Lazarević „hrišćanoubica i nogosjek“.VUČIĆU PEDERU wrote:koga je ubio sveti sava?
2015-08-08
Ne pišu Srbi nego Balije sa kojima vi praktikujete hrišćanstvo i ljujete pravoslace i Papu.tre911 wrote:Pogrešno, ovo pišu vaši srbi no kako kažeš jebeš istinu ako se ne poklapa sa svetosavljem i mitomanijom :)dzango wrote:Šta će ustaša nego da se liže sa Balijama i www.islamika.org. Šta ti kaže hodža?tre911 wrote:SVETI SAVA (Rastko Nemanjic) je sin masovnog ubice Stefana Nemanja koji se bavio istragom bogumila i koji se okrunio papinskom krunom. Sveti sava je postrekavao ta ubistva I licno je isljedjivao bogumilske prvake .Rastko Nemanjic tkz Sveti Sava ne samo da je odgovoran za masovni pokolj Bogumila nego je i licno vrsio ubistva. Ubio je bugarskog vladara Makedonije Streza na najpokvareniji nacin nakon sto je sa njim srdacno vecerao.Neki strašni mladić po zapovesti Savinoj rečena spavanju je na mene napao, i izvadivši mač moj njime probode srce moje"(Teodosije, Žitije svetog Save). I sam Strez je na svojoj samrti optuzio Savu za atentat na njega. Jos jedan epirski sebastokrator je na isti nacin ubijen nakon sto se sukobio sa Svetim Savom. To je epriski despot Mihajlo I Komnin Duka (grč. Μιχαήλ Κομνηνός Δούκας) On je 1214. godine je od Stefana Nemanjića osvojio Skadar. Sveti sava je odgovorao Mihajla od napada, ali kada mu to nije uspjelo , jedan sluga je Mihajla ubio na spavanju u Beratu krajem 1214 godine. Skadar je nakon toga vracen pod vlast Nemanjica.
Fina neka familija taman po četničkoj mjeri :DDmichaellcmacha wrote:oni ni dan danas ne znaju da im je stvaratelj srpske nacije bio katolik, da je njegov prvorođeni sin i zakoniti prijestolonasljednik bio i ostao katolik od rođenja do smrti. a kojem je drugorođeni sin i mlađi mu brat zabio nož u leđa i oteo prijestolje.... al ok ko da je bitno što oni znaju ili ne znaju....tre911 wrote:Što je pičke svetosavske, ne sviđa vam se vaša "historija" a? neka neka, kad već dolazite ovamo onda tre neki kiki i da naučite :)))VUČIĆU PEDERU wrote:dzango wrote:Ti imaš ozbiljnu dijagnozu.tre911 wrote:Čak je i vladika Petar Drugi Petrović Njegoš, po autoru, „izdajnik u pokušaju“ i „mašina za proizvodnju popova“, a Crnogorci „miks Vlaha i Albanaca“! Stefan Nemanja je „genocidan“, „krvoločan i svirep“, Sveti Sava „organizator političkih ubistava“, Sveti kralj Milutin „pedofil, svirepi otac i sladostrasnik“. Za Svetog Stefana Dečanskog Ćosović kaže da je „kasapin“, Svetog Uroša da je „lud“, a Sveti despot Stefan Lazarević „hrišćanoubica i nogosjek“.VUČIĆU PEDERU wrote:koga je ubio sveti sava?
Guest- Guest
stefan nemanja veliki župan... pa znaš šta za njega možemo reći da je najveći hrvatski zločinac u povijesti hrvata, pa možda nije ni loše što se odrodio i osnovo svoje zasebno pleme... jedino mi dođe žao Vukana, taj se do konca svog života nije dao prevesti....tre911 wrote:ma gdje bi to oni, ja sam iznenađen :Dmichaellcmacha wrote:sveti savo, jel to onaj drugokršteni pravoslavac u vas srba... ako je to taj onda ste okasnili debelo... 1169 ga je ćaća krstio ko pravoslavca, a ćale mu se dva puta krstio jednom u katoličkoj, a drugi put u "svojoj" crkvi... inače stariji brat mu je bio i ostao katolik do smrti, a onaj srednji se također naknadno prekrštavao...
2015-08-08
Ha ha ha... isprašio vas Tre, pa se mnogo nervirate... :)
Nikopolje press
Nikopolje press
Guest- Guest
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Similar topics
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
Page 16 of 21