Ono kad Srbi osjete kako je kad te netko prisvaja
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ono kad Srbi osjete kako je kad te netko prisvaja
vuksadinare wrote:...pa naravno da je..vikend cetnik..ja sam ga snimio godinama..jedino nisam siguran ali snjofa mi da je bio milicajac u jugi..dosta laze i u njegovim pricama nema dosljednosti..mislim da je zbrisao iz zagreba jos u zimu ili proljece 91..vec sam ga dao na provjerumichaellcmacha wrote:Hoću jer mi psuješ mater, a ja s tvojom nemam ništa, znači samim spominjanjem moje majke u navedenom kontekstu, ona ima 75 godina, dokazuješ da si okorjeli četnik, siledžija , osoba bez truna poštovanja, ukratko smeće u ljudskom obličju, za kojeg je šteta da ga nisu Merčepovi dečki uspjeli zahaklati.mentalitet wrote:michaellcmacha wrote:Ti si bidala, ukratko
Ukratko,jebem ti mater,pa slijedom logike necesh mi zamjeriti:::))))
američki cigan je samo budaletina , da je ostao u hrvatskoj bio bi u vladajućoj rasi , malo manje bio agresivan , jer to nebi dolikovalo ,
veći problem od cigana su naši mentalni cigani kao marčeljuš koji su navodno NAŠI a radi se samo o socijalistu u desničarskom pakovanju
Gast- Guest
michaellcmacha wrote:
Ne znam, možda si ti bolje upućen, znam kako bi ti prošao da sam onomad te uspio dostići... Ali mda je i bolje, u narednom razdoblju ionako će vas rusi guziti zbog vaše dvoličnosti... A to će biti vevećingušt neg da sam te ja riješio...
Bi li me zaklao?
Ne bi ti bilo žao?
Vidi kako milo gledam ...
crvenkasti-
2014-04-17
aben wrote:Uvik mi je bilo sumnjivo ča otako malobrojan norod imo biti tako ratoboran, ekspanzijonistički. Tribo sun povezati ka su govorili nos i rusov 300 milijuni...
Ma koga to zanima???vuksadinare wrote:michaellcmacha wrote:mentalitet wrote:michaellcmacha wrote: .mislim da je zbrisao iz zagreba jos u zimu ili proljece 91..vec sam ga dao na provjeru
Osim možda Pandže Orkana.
Jebagaja,pa saborski zastupnik Stanimirović je bio ober četnjak i sad prima povlaštenu saborsku mirovinu. I nikom niš.
A ti misliš da bi ikoga zanimao milicioner koji je 1991.napustio MUP RH.
Pa i u MUP-u imao si do nedavno masu policajaca koji su do 1995.bili u martićevcima.
I ti se baviš glupostima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nas Hrvate štite debeli neprobojni zidovi NATO pakta. Srbi nam ne mogu ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Nas Hrvate štite debeli neprobojni zidovi NATO pakta. Srbi nam ne mogu ništa.
Šta znam, Šiptare je ne samo zaštitio nego im je i državu dao.
Doduše, ako ćemo pošteno, u tome su im i Rusi pomogli, što jes jes.
Eroo wrote:crvenkasti wrote:Nas Hrvate štite debeli neprobojni zidovi NATO pakta. Srbi nam ne mogu ništa.
Pa i nama Hrvatima je dao državu.
Zato se i Kaže "Šiptari i Hrvati". To je nerazdvojivo.
Kad propadne jedno, propada i drugo.
crvenkasti-
2014-04-17
meni se cini da si ti propaocrvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Nas Hrvate štite debeli neprobojni zidovi NATO pakta. Srbi nam ne mogu ništa.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:meni se cini da si ti propaocrvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Nas Hrvate štite debeli neprobojni zidovi NATO pakta. Srbi nam ne mogu ništa.
Treba sve navijačke snage usmjeriti na utakmicu u Ukrajini. Ne treba štedjeti glasove i psovke.
Ako Rusi pobijede u Ukrajini, sve će se srušiti kao kula od karata.
Prve će najebati one države koje su nastale voljom Amera i NATO pakta s ciljem da ponize i zajebu Ruse.
To je najprvo i van svake sumnje - Kosovo.
Nije slučajno da ga je Putin mnogo puta spomenuo u svojim govorima kad se obraćao Amerima.
E, tu je najveći problem! Zašto?
Ruse nije briga za Hrvatsku. Čak smo im i simpatični.
Međutim, Srbima smo mi Hrvati i Šiptari isto.
Ako Rusi nakon Ukrajine oslobode Kosovo (da vrate Amerima za poniženje), Srbi će to dočekati kao konačnu priliku da se osvete i nama Hrvatima.
Tako da nek se ne čude što mi Hrvati navijamo za one kretenske Ukrajince.
Vidimo mi sve, ali što možemo?
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:Hoću jer mi psuješ mater, a ja s tvojom nemam ništa, znači samim spominjanjem moje majke u navedenom kontekstu, ona ima 75 godina, dokazuješ da si okorjeli četnik, siledžija , osoba bez truna poštovanja, ukratko smeće u ljudskom obličju, za kojeg je šteta da ga nisu Merčepovi dečki uspjeli zahaklati.mentalitet wrote:michaellcmacha wrote:Ti si bidala, ukratko
Ukratko,jebem ti mater,pa slijedom logike necesh mi zamjeriti:::))))
U chemu je razlika pichka ti materina pokvarena izmedju moga posta i tvoga?Vec godinama se hvalish kako si ubijao i kako bi opet ubijao nevine ljude i to smatrash normalnim a moje jebavanje ti matere smatrash uvredom.Pa pizda ti materina pokvarena,da li sam se ikada ja na ovome forumu hvalio da sam ubio nekoga ili da sam mu zapalio kucu zato shto jr druge vjere ili nacije.Naravno da nisam ni u stvarnosti a kamo li da napishem na ovakvom mentalno sjebanom mjestu jer nedaj boze da sam tako shto uchinio vjerojatno bi si kasnije sam presudio jer bi svojim chinom kojim se ti hvalish osramotio svoju obitelj i svoj narod.Tebe ,a i ove ostale idiote boli kurac za tvoj narod (srpsko mutantski) jer kada ti je pradjeda mogao prodati vjeru za shaku zobi i tebi je to ostalo u genima da ne poshtivash onaj narod kojemu sada pripadash i pravish se da si veci katolik od Pape.Da li si primijetio majmune mutantski da sam ikome jebo mater ili napisao neshto ruzno nekim normalnim forumashima.Seljachino jedna kada shvatish da su i drugi ljudi ispod koze crveni i da imaju svoje obitelji,djecu ,majke,ocheve do kojih im je stalo pa se pochnesh ponashati u tom stilu i ja cu prestati da ti jebem mater.Prenesi gospodji da je rodila sina debila i da se isprichavam jer je to bila samo metafora u komunikaciji sa njenim debilom.Mrsh ljudsko smece:::))
Pazi bika, pa tvoji sunarodnjaci su meni kuću zapalili i ubili člana obitelji, a ne ja, ja sam hvatao nekakve Tintore, Maloviće Podunavce i još neke koji su se istakli u ubijanju hrvatskih civila.... Tak da jedi govna sa svojom uvrnutom logikom, kojom hraniš svoju nečistu savjest... I opravdavaš koljače iz svog miljea
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
ti si prikriveni Ustašacrvenkasti wrote:Ako su Srbi Rusi, a ne Srbi, a ja Hrvat, a ne Srbin, što sam ja onda ustvari, a što nisam?
bolje da nisi pitao
2014-04-16
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
» Kako su Srbi papu poslali u k...c
» Kako Srbi slave 10. travnja?
» U Americi 66 tisuća zaraženih dnevno a mi ih puštamo u državu bez provjere kako bi netko napunija apartman a onda mi da nosimo maske
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
» Kako su Srbi papu poslali u k...c
» Kako Srbi slave 10. travnja?
» U Americi 66 tisuća zaraženih dnevno a mi ih puštamo u državu bez provjere kako bi netko napunija apartman a onda mi da nosimo maske
Page 4 of 4