Ono kad Srbi osjete kako je kad te netko prisvaja
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ono kad Srbi osjete kako je kad te netko prisvaja
Rusi su rekli svoje, srbi ne postoje
michaellcmacha likes this post
prigovarati nekomu a i narodu o jeziku je idiotizam i samo idiotizam
hrvatski nije narodni jezik , jer mu se nameću govnarije pravopisa i izričaja od rasističke gamadi koja zna samo drkati maloumnost kroz par priučenih fraza
a tako je i sa srpskim i sa svakim jezikom koji se pravi u kuhinji gamadi vladajuće
samo kad pogledam karakter idota koji sad kroje hrvatski jezki,,,dovoljno je ,,,sve desničarski i ljevičarski socijalisti ,,,sve će učiniti za koricu kruva
jezično osiromašenje pojedinaca je režimski proizvod
zagreb ima najružniji izričaj na cilom svitu , tako srbi koje znam kažu za beograd ,
jer tamo je koncetraacija budala režimskih pacova koji su suicid naciji
hrvatski nije narodni jezik , jer mu se nameću govnarije pravopisa i izričaja od rasističke gamadi koja zna samo drkati maloumnost kroz par priučenih fraza
a tako je i sa srpskim i sa svakim jezikom koji se pravi u kuhinji gamadi vladajuće
samo kad pogledam karakter idota koji sad kroje hrvatski jezki,,,dovoljno je ,,,sve desničarski i ljevičarski socijalisti ,,,sve će učiniti za koricu kruva
jezično osiromašenje pojedinaca je režimski proizvod
zagreb ima najružniji izričaj na cilom svitu , tako srbi koje znam kažu za beograd ,
jer tamo je koncetraacija budala režimskih pacova koji su suicid naciji
Gast- Guest
Rusu je Srbin što Srbinu Hrvat.
kao i uvik
vladajuća budaletina
da nije glup nebi vladajući bio
naslov teme nema nikakvu logiku sa blasfečnošću srbijanderske vladajuće gamadi u poveznici sa hrvatskom i relaciji spram velikom bratu rusu
hrvat govori tisuća ,, nasilno ,, ne po narodnom običaju
to je veoma bolna stvarnost povijesne današnjice ,,,da nam je rus veliki brat i jezika i otadžbinsko-domovinskog rata socijalističkih rasista gdje smo mi hrvati samo zlouporabljeni kao topovsko meso u ime socijalizama
naslovom kroz jezične činjenice ispada da je naš admin ponosni ruski pulenac hrvatoslavije
maloumno do bola
temeljito socijalistički zaključeno pa ruski naslovljeno od druga admina
Gast- Guest
marcellus wrote:Rusu je Srbin što Srbinu Hrvat.
socijalisto desničarski
činjenice su na drugoj strani obale
rus je socijalistički hrvatu što je hrvat yugonacistički srbinu
srbenda je budaletina po drugoj osnovi ,,, po osnovi uvezanosti religije i nacije ,,,ta destrukcija je suicid i naciji i religiji
a nacionalna šizofrenija hrvatoslava koji žive samo od državnog konta je razvila logiku koju sereš
gluplji si od komesara admina
odnosno veći socijalist
Gast- Guest
Čoviče božji, srbski jezik ne postoji, to je samo inačica ruskog.jastreb wrote:Da ne nabrajam i ne dužim.aben wrote:Standard hrvatsko-srbski?jastreb wrote:Samo konstatiram da je ovo sto mi pricamo jezik koji najmanje sliči na druge slavenske jezike,uključujući i čakaksko i kajkavsko narječje,koji se isto razlikuju od standarda hrvatsko-srpskog.aben wrote:
Možda, ali kakove to veze imo is posezanjen za tuji jezik?
Valjda standard hrvatsko- ruski?
Praktički isti jezik.
Objasnio gore. Ne ponavlja mi se.
2014-04-16
Buahahaha...dražesno
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Standard hrvatsko-srbski?jastreb wrote:Samo konstatiram da je ovo sto mi pricamo jezik koji najmanje sliči na druge slavenske jezike,uključujući i čakaksko i kajkavsko narječje,koji se isto razlikuju od standarda hrvatsko-srpskog.aben wrote:
:)
darth_vader-
2014-04-17
Provokacija....
Iz dosadašnjeg možemo zaključiti zaključni zaključak da Srbi, ustvari, i ne postoje kao narod.
Mene zanima jedna druga stvar, šta je s balkanskim Muslimanima? U koju avliju njih strpati?
Ne triba ovaj problem zaobilaziti. S vremenom će se opet razbuktati u svom svojem sjaju.
Iz dosadašnjeg možemo zaključiti zaključni zaključak da Srbi, ustvari, i ne postoje kao narod.
Mene zanima jedna druga stvar, šta je s balkanskim Muslimanima? U koju avliju njih strpati?
Ne triba ovaj problem zaobilaziti. S vremenom će se opet razbuktati u svom svojem sjaju.
Pa oni su samo poturčeni hrvati ili rusi.Eroo wrote:Provokacija....
2014-04-16
aben wrote:Čoviče božji, srbski jezik ne postoji, to je samo inačica ruskog.jastreb wrote:Da ne nabrajam i ne dužim.aben wrote:Standard hrvatsko-srbski?jastreb wrote:Samo konstatiram da je ovo sto mi pricamo jezik koji najmanje sliči na druge slavenske jezike,uključujući i čakaksko i kajkavsko narječje,koji se isto razlikuju od standarda hrvatsko-srpskog.aben wrote:
Praktički isti jezik.
mumicumu jebao tisuću puta bataljon štakora budžetski ko ti dade školu
čiji lažni jezik ima rusica hrvatski il srpski
ti si zbilja budala
Gast- Guest
Eroo wrote:Provokacija....
muslimani su MI kao što si i ti MI ,,,, al to ni današnji bošnjaci ni pacovska uhljebnička gamad ka ti nemorete skontat
ti si idiot
Gast- Guest
Pa srbskiškutor wrote:aben wrote:Čoviče božji, srbski jezik ne postoji, to je samo inačica ruskog.jastreb wrote:Da ne nabrajam i ne dužim.aben wrote:Standard hrvatsko-srbski?jastreb wrote:Samo konstatiram da je ovo sto mi pricamo jezik koji najmanje sliči na druge slavenske jezike,uključujući i čakaksko i kajkavsko narječje,koji se isto razlikuju od standarda hrvatsko-srpskog.aben wrote:
Praktički isti jezik.
ti si zbilja budala
2014-04-16
Uvik mi je bilo sumnjivo ča otako malobrojan norod imo biti tako ratoboran, ekspanzijonistički. Tribo sun povezati ka su govorili nos i rusov 300 milijuni...
2014-04-16
kic, darth_vader and Šandor Winnetou like this post
znaci srbi su poturceni hrvati ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
aben wrote:Pa srbskiškutor wrote:aben wrote:Čoviče božji, srbski jezik ne postoji, to je samo inačica ruskog.jastreb wrote:Da ne nabrajam i ne dužim.aben wrote:Standard hrvatsko-srbski?jastreb wrote:Samo konstatiram da je ovo sto mi pricamo jezik koji najmanje sliči na druge slavenske jezike,uključujući i čakaksko i kajkavsko narječje,koji se isto razlikuju od standarda hrvatsko-srpskog.aben wrote:
Praktički isti jezik.
ti si zbilja budala
aj ne debiluziraj
hrvatski ima puno više riči paralelno ruskim neg srbijanderski ,,,,čak tisuću puta
ko tebi dade deplomu ,,,, krvitiisusove
Gast- Guest
Serbinho-3 wrote:
Rusi realno Skandinavci, rekao to i Zelenovski.
Hrvati Iranci, rekao Tudjman.
Gle.Vinchanska kultura se shirila prema sjeveru i prema jugu pa nije nemoguce da su od srba nastali rusi (naravno ne svi) jer sam chitao davno teoriju jednog ruskog znanstvenika koji je bio glavni na Oksfordu za genetiku pa je dokazivao na osnovu toga da su rusi porijeklom srbi i da nije bilo nikakvog doseljavanja na Balkan.Sam Bahmut su osnovali srbi iz Krajine pa .Ima tu neke istine.Mada samo budala moze tvrditi da su neki narodi genetski chisti i da nije bilo mijeshanja sa drugim narodima.Hrvati pate od toga shto nisu genetski chisti a posebno shto vecina hrvata ima srpsko mutantske krvi.Ja da sam srbin ,nikada se ne bi bunio da sam porijeklom Rus jer su rusi par puta spasavali svijet od anglo_saksonsko_germanskih govana.a to rade i dan danas.Dakle,shto bi se srbi osjecali manje vrijedni zato shto ih rusi prisvajaju?To samo dokazuje koliko ih rusi cijene i koliko bi zeljeli da budu kao srbi.Osim toga takozvani Staroslavenski jezik je dugo bio prisutan u liturgiji srpske pravoslavne crkve pa na osnovu toga je glupo zakljuchivati tko je tko kao shto je glupo tvrditi da su hrvati latini jer je u katolichkoj crkvi to bio liturgijski jezik kao i dan danas.
Ti si bidala, ukratko
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Ti si bidala, ukratko
Ukratko,jebem ti mater,pa slijedom logike necesh mi zamjeriti:::))))
Uzeo sam na znanje.škutor wrote:Eroo wrote:Provokacija....
muslimani su MI kao što si i ti MI ,,,, al to ni današnji bošnjaci ni pacovska uhljebnička gamad ka ti nemorete skontat
ti si idiot
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
» Kako su Srbi papu poslali u k...c
» Kako Srbi slave 10. travnja?
» U Americi 66 tisuća zaraženih dnevno a mi ih puštamo u državu bez provjere kako bi netko napunija apartman a onda mi da nosimo maske
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
» Kako su Srbi papu poslali u k...c
» Kako Srbi slave 10. travnja?
» U Americi 66 tisuća zaraženih dnevno a mi ih puštamo u državu bez provjere kako bi netko napunija apartman a onda mi da nosimo maske
Page 2 of 4