Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
Page 7 of 17
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
Hartmann wrote:razlika je samo sto bene placaju image,koji BMW prodaje..ne prodaje on nis tehnicki bolje netgo drugi.
kakav image, image seljačine i krkana?
tehnički, bmw je dobar, među boljima, ali već zadnjih 20 godina nisu nešto po kvaliteti. Kvare se, škripe čak i novi, previše sranja ugrađuju. Nije to više kockica. Ni kamatarka, e39 je bio rock solid. Ovo što danas rade je li-la
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Re: Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
I jos nisu otkrili zasto im nakon odredjenih brojeva godina,karoserija pocne nepovratno i brzo korodirati...
marcellus wrote:Hartmann wrote:razlika je samo sto bene placaju image,koji BMW prodaje..ne prodaje on nis tehnicki bolje netgo drugi.
tehnički, bmw je dobar, među boljima, ali već zadnjih 20 godina nisu nešto po kvaliteti. Kvare se, škripe čak i novi, previše sranja ugrađuju. Nije to više kockica. Ni kamatarka, e39 je bio rock solid. Ovo što danas rade je li-la
Nije ghovno nego sa pas posro...srot moj prika..srot..
di je ru(j)ka?Hartmann wrote:
BMW je statusni simbol i to je to..LAko je provrtiti 6 tisca KUBIKA U BLOKU MOTORA i reci,...oooooo to je najbolje..ali pazi sad..BILO KOJI drugo proivodjac da napravi kantu sa istim parametrima hardwarea,taj BMW vise nece biti nis posebno..kujis..razlika je samo sto bene placaju image,koji BMW prodaje..ne prodaje on nis tehnicki bolje netgo drugi..
Moj autic ima motor,koji je na 5tom mjestu po kvaliteti izrade i karakteristikama od 30,i tu sije veci broj razvikanih brendova..BMW nije u prvih 5..to je motor za paljenje i gazenje,i to ne predugo..BMW je bacanje love,osim za sminkeraj metrica,koji mu kastriraju jaki motor..
boli me kiki za tvoj pomoćni motor. moj gliser je imao V10 sa 5 soma kubika trošio je ko ruska vozila i bolio me je kurac.
samo kada staviš verado u oglasnik i dalje drži cijenu.
zna se kaj kupuješ.
ti konstantno lupetaš.
pomoćna si, neškolovana radna snaga u njemačkoj.
koga jebeno boli kuraz za auto?
2014-12-30
Europljani su jedino u prednosti,nad orijentalcima samo po forsiranim performansama,i finalnoj sminki..Orijentalci pak dugotrajniji,kvalitetniji ukupno gledajuci u izradi,puno manje se kvare,cisto pragmatican pristup..
Feberu,ajd u krevet..bulaznis..
Hartmann wrote:marcellus wrote:Hartmann wrote:razlika je samo sto bene placaju image,koji BMW prodaje..ne prodaje on nis tehnicki bolje netgo drugi.
Nije ghovno nego sa pas posro...srot moj prika..srot..
Hoću reć, ko i Mercedsu, imaju tehnologiju vrhunsku, ali kontrola kvalitete je šabanska, nije to više onaj bavarski auto kakav je bio.
Hartmann wrote:Europljani su jedino u prednosti,nad orijentalcima samo po forsiranim performansama,i finalnoj sminki..Orijentalci pak dugotrajniji,kvalitetniji ukupno gledajuci u izradi,puno manje se kvare,cisto pragmatican pristup..
a to nema govora, istočnjaci su country mile ispred njemaca što se toga tiče već dugo
čak sad i kinezi sustižu
pa pogledaj samo američke forume, svi mercedesu jebu mater, ko ga kupi proda ga za godinu dana. Jednostavno se kvare.
Inače imam švabu, onog pravog dok su ih još radili u švabiji, japanca, i kineza.
Kinez je nov, jebiga, pa ne mogu reć, ali sve funkcionira kako treba, nema crvčaka iz karoserije i instrument ploče i takvih stvari, složen je kako treba. Jeftilen, gruba obrada pogotovo na nevidljivim dijelovima, ali tehnički korektno. Spojevi nisu ko na audiju desetinka milimetra, ali su ravnomjerni i nema odstupanja.
Japanac je ispod očekivanja, neke stvari nisu baš solidne kako bi čovjek očekivao. Jebiga uspio sam skurit motor. Je da sam njega tjerao ko vrag grešnu dušu ali to je sportski auto i trebao bi bit rađen za takve stvari. Jednom sam bremze skurio samo kod jednog spuštanja s učke. Doduše to je bilo 160 između serpentine i serpentine.
Švabo je solidan, ali je već star i to se osjeća, svake godine imam nešto skupo za promijenit.
Kinez je nov, jebiga, pa ne mogu reć, ali sve funkcionira kako treba, nema crvčaka iz karoserije i instrument ploče i takvih stvari, složen je kako treba. Jeftilen, gruba obrada pogotovo na nevidljivim dijelovima, ali tehnički korektno. Spojevi nisu ko na audiju desetinka milimetra, ali su ravnomjerni i nema odstupanja.
Japanac je ispod očekivanja, neke stvari nisu baš solidne kako bi čovjek očekivao. Jebiga uspio sam skurit motor. Je da sam njega tjerao ko vrag grešnu dušu ali to je sportski auto i trebao bi bit rađen za takve stvari. Jednom sam bremze skurio samo kod jednog spuštanja s učke. Doduše to je bilo 160 između serpentine i serpentine.
Švabo je solidan, ali je već star i to se osjeća, svake godine imam nešto skupo za promijenit.
kinez je doduše izvorno francuz, renault kwid, pa su ga kinezi preradili na struju pa ga sad renault prodaje kao daciu
zanimljvo, imao sam i šveđane i švabe i svašta nešto, a najmanje sranja mi je radio mali talijan, puntić dvojka. Kupio sam ga novog i prešao 200.000 km s njim bez spomena vrijednih problema, i kad sam ga prodao bio je ne baš kao nov, ali je funkcionirao odlično u svakom pogledu.
Ono, da, potrošni dijelovi tipa kočnica, diskova, lamela su se trošili brže nego na drugim autima, ali su koštali malo više od ništa a ni ovlašteni servis nije bio skup.
jedino su jebene žaruljice stalno pregorijevale, ono je da jedna košta jedan euro ali ide na kurac.
jedino su jebene žaruljice stalno pregorijevale, ono je da jedna košta jedan euro ali ide na kurac.
a najviše mi je na kurac išao službeni golf četvorka. S njim sam putovao posvuda, od vukovara i dubrovnika do varaždina i pule, i svako malo bi završio na šlep službi. A praktički nov auto.
plus, škripio je i cvilio ko da su ga djeca na tehničkom slagala. Petica je doduše bila puno bolja, ali ne kužim otkud tom autu takva reputacija. Ok, dvojka je bila ko isklesana iz kamena, al ovo kasnije božetesačuvaj. Usput Zubak je krimos i servis mu je takav.
Ja sam obično mijenjao auta cca svake 4 godine. Ovaj sad benzinac ima 1 godinu i biti će zanimljivo kojim smjerom će krenuti to sve skupa.
Prvo su odgodili euro7 norme a sad će biti benzinaca i nakon 2035. a ako ae ne varam nešto je trebalo biti i 2025.
Prvo su odgodili euro7 norme a sad će biti benzinaca i nakon 2035. a ako ae ne varam nešto je trebalo biti i 2025.
Američki predsjednik Joe Biden i kanadski premijer Justin Trudeau obvezali su se u petak tijekom Bidenovog posjeta Kanadi da će biti ujedinjeni protiv autoritarnih režima i da će smanjiti vlastitu ovisnost o drugim zemljama kada je riječ o ključnim sirovinama i poluvodičima.
Kanada ima obilje minerala ključnih za proizvodnju baterija i električnih vozila, no Kina trenutno dominira na svjetskom tržištu.
“Vjerujem da imamo nevjerojatnu mogućnost surađivati kako bi Kanada i Sjedinjene Američke Države mogle nabavljati i opskrbljivati ovdje u Sjevernoj Americi sve što nam je potrebno za pouzdane i održive lance opskrbe”, rekao je Biden u govoru u kanadskom parlamentu u Ottawi. “Naš zajednički prosperitet je duboko povezan s našom zajedničkom sigurnošću”, dodao je Biden.
Američki predsjednik poručio je da će dvije zemlje članice NATO saveza “braniti svaki pedalj teritorija NATO-a”.
Trudeau je kazao da će dvije zemlje stajati rame uz rame s Ukrajinom. “Naš način života se istodobno suočava s višestrukim prijetnjama”, istaknuo je. “Sigurnosna politika je klimatska politika (i ona) je gospodarska politika”, ponovio je Trudeau tri puta u svom govoru.
Biden je Ottawu posjetio manje od tjedan dana nakon što je kineski predsjednik Xi Jinping otišao u Moskvu. “S rastućom konkurencijom, uključujući i onu koje dolazi od sve asertivnije Kine, nema dvojbe o tome zašto je važno da se sada okrenemo jedni drugima sada kako bismo izgradili sjevernoameričko tržište za sve, od poluvodiča do baterija za solarne ploče”, kazao je Trudeau.
Kanada ima obilje minerala ključnih za proizvodnju baterija i električnih vozila, no Kina trenutno dominira na svjetskom tržištu.
“Vjerujem da imamo nevjerojatnu mogućnost surađivati kako bi Kanada i Sjedinjene Američke Države mogle nabavljati i opskrbljivati ovdje u Sjevernoj Americi sve što nam je potrebno za pouzdane i održive lance opskrbe”, rekao je Biden u govoru u kanadskom parlamentu u Ottawi. “Naš zajednički prosperitet je duboko povezan s našom zajedničkom sigurnošću”, dodao je Biden.
Američki predsjednik poručio je da će dvije zemlje članice NATO saveza “braniti svaki pedalj teritorija NATO-a”.
Trudeau je kazao da će dvije zemlje stajati rame uz rame s Ukrajinom. “Naš način života se istodobno suočava s višestrukim prijetnjama”, istaknuo je. “Sigurnosna politika je klimatska politika (i ona) je gospodarska politika”, ponovio je Trudeau tri puta u svom govoru.
Biden je Ottawu posjetio manje od tjedan dana nakon što je kineski predsjednik Xi Jinping otišao u Moskvu. “S rastućom konkurencijom, uključujući i onu koje dolazi od sve asertivnije Kine, nema dvojbe o tome zašto je važno da se sada okrenemo jedni drugima sada kako bismo izgradili sjevernoameričko tržište za sve, od poluvodiča do baterija za solarne ploče”, kazao je Trudeau.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Vlasti Kanade su saopštile da je po prvi put u povijesti populacija ove države za samo godinu dana porasla za više od milion ljudi.
Stanovništvo zemlje povećalo se sa 38.516.138 na 39.566.248 ljudi, saopštila je kanadska statistička služba. To je također označilo najveću godišnju stopu rasta stanovništva Kanade od 2,7 posto od 1957. godine.
Migracije su činile skoro 96 posto rasta stanovništva, prema statističkim podacima Kanade.
Povećanje stanovništva također znači da će Kanada biti na prvom mjestu među 38 zemalja članica Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj po rastu stanovništva do 2022. godine, a istovremeno je i najbrže rastuća zemlja G7, saopćio je Statistički zavod Kanade.
Broj stanovnika Kanade po prvi put u povijesti porastao za više od milion
Stanovništvo zemlje povećalo se sa 38.516.138 na 39.566.248 ljudi, saopštila je kanadska statistička služba. To je također označilo najveću godišnju stopu rasta stanovništva Kanade od 2,7 posto od 1957. godine.
Migracije su činile skoro 96 posto rasta stanovništva, prema statističkim podacima Kanade.
Povećanje stanovništva također znači da će Kanada biti na prvom mjestu među 38 zemalja članica Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj po rastu stanovništva do 2022. godine, a istovremeno je i najbrže rastuća zemlja G7, saopćio je Statistički zavod Kanade.
Broj stanovnika Kanade po prvi put u povijesti porastao za više od milion
2014-04-11
jučer je bila emisija na ARD gdje su sugovornici lijepo objasnili da nikaj od struje do kraja stoljeća, ako i tada.catabbath wrote:Ja sam obično mijenjao auta cca svake 4 godine. Ovaj sad benzinac ima 1 godinu i biti će zanimljivo kojim smjerom će krenuti to sve skupa.
iz auto industrije kolege, znanstvenici i političari. malo su se zaletili, političari.
u njemačkoj još nema milju reganih strujića.
a 2023a jeovim tempom bit će zamjena 2201e
2014-12-30
Togg T10X (Foto: Togg)
Predstavnici turske autoindustrije saopćili su kako prvi automobil domaće proizvodnje Togg bilježi veliku potražnju na tržištu te da je u roku sedam dana zaprimljeno 100.000 prednarudžbi.
Kako je navedeno, krajem marta bit će organizovano izvlačenje gdje će kompanija otkriti koje će osobe prve dobiti ovaj model automobila. U prvoj fazi, Togg planira distribuirati 12.000 modela Togg T10X modela, a online izvlačenje bit će održano 28. marta.
"Togg je ranije najavio da će najniža cijena prvog modela SUV C segmenta iznositi 50.230 dolara. Vozilo koje je ušlo u proizvodnju u roku od pet godina od faze dizajna proizvodi konzorcij pet turskih kompanija pod nazivom Automobile Initiative Group of Turkiye. Počevši sa masovnom proizvodnjom krajem oktobra, zvaničnici iz Togga su rekli da će se potpuno električni T10X model u početku prodavati sa jednim motorom i dvije baterije", piše Daily Sabah.
Prva verzija T10X može ubrzati od nule do 100 km/h za 7,6 sekundi, dok druga, za koju će isporuka početi 29. oktobra, može do 100 km/h ubrzati za 4,8 sekundi.
Druga verzija također ima pogon na sve točkove, sa snagom od 320 kW (435 konjskih snaga).
Baterije Togg T10X mogu se napuniti do 80 posto sa preostalih 20 posto za manje od 28 minuta na stanicama za brzo punjenje.
Osim SUV-a, Togg će proizvoditi još četiri modela – limuzinu, C-hatchback, B-SUV i B-MPV – do 2030. godine. Limuzina će pratiti masovnu proizvodnju SUV-a.
2014-04-11
Jašta, baš će ti švabski auto giganti upravljat tehnološkom revolucijom i usporavat istu zato šta njima ne paše e-motor nego bi oni samo ovaj s unutrašnjim izgaranjem.veber wrote:jučer je bila emisija na ARD gdje su sugovornici lijepo objasnili da nikaj od struje do kraja stoljeća, ako i tada.catabbath wrote:Ja sam obično mijenjao auta cca svake 4 godine. Ovaj sad benzinac ima 1 godinu i biti će zanimljivo kojim smjerom će krenuti to sve skupa.
iz auto industrije kolege, znanstvenici i političari. malo su se zaletili, političari.
u njemačkoj još nema milju reganih strujića.
a 2023a jeovim tempom bit će zamjena 2201e
2014-04-11
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
» Stiže svecka kriza : Prvi pad prodaje automobila u Kini u 20 godina
» Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
» Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
» Stiže svecka kriza : Prvi pad prodaje automobila u Kini u 20 godina
» Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
Page 7 of 17