Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
usput, ovo naravno ne ide na benzin, zato ga neš moć dobit u europi.
ide na etanol. E85. A tog u EU nema na pumpama...
ide na etanol. E85. A tog u EU nema na pumpama...
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Re: Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
marcellus wrote:Hartmann wrote:Sve5 jedino je ruzan kao lopov..zaglavili u dizajnu 70tih..dobro ili lose,stvar ukusamarcellus wrote:bolesno. 8,9 sekundi 402 metra, 1,66 sekundi do 60 milja (96 kmh)
ovogodišnji demon. Dobri stari V8, superchager i sve.
Preko 1000 konja.
guess what, iduće godine ide električna verzija. Brža.
jebote dizajn u pičku da te jebo nemoj bit peder ak si već rusofil
može izgledat i kao kocka betona što se mene tiče.
dečki lijepo kažu "we wanted to go out with the bang". Zadnji V8 dodge. Labuđi pjev V8 motora, ali kakav jebote!
da, električni banshee koji će dogodine zamijenit demona će biti još jači, još brži. Ali ovo je zvijer. I zvuči kao V8. Električar jebiga nema zvuka. Dobri su za šoping, kupit djecu okolo iz vrtića i škole, za relaciju poso kuća birtija, jeftino i beskrajno praktično. Ali za emocije... treba ti V8. Zato kanim nabavit jednog... za penziju :)
ajd u kurac...kako rekosmo o ukusima se ne raspravlja...
otkad sam sjeo u SUV,ove limuzine kad sjedam u njih,kao da sjedam u mrtvacki sanduk..da dobijem demona,poklonio bih ga tebi,nije moj stih,pa ga jebi..
jebem ga ja ako ovo izgleda pedersko..
https://mysterio.yahoo.com/mysterio/api/1A47DE5D30A04FB5E3BC3F4A7AC6D98365CD220D1D4F030A74339AB7038E7974/autoblog/resizefill_w1200_h720;quality_85;format_webp;cc_31536000;/https://o.aolcdn.com/images/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/1062x597/format/jpg/quality/100/https://s.aolcdn.com/os/ab/_cms/2022/01/11102528/mitsubishi_vision_ralliart_concept_001.jpg
to nije programiranje, to je algoritamski slijed.marcellus wrote:veber, programiranjem sam se bavio 20 godina. Ozbiljnim, bankarskog softvera, ne cnc stroja, u plsql-u. To više nije za moje godine.
ti nemreš isprogramirat 3D printer ili pretvoriti sliku u grafiku.
jebote milf, dilf ili sqrit kada ne znaš napisati bazni logaritam u basicu. ili ako ne znaš odrediti logaritam.
zašto nisi ostao u "programiranju"?
((moja djeca već godinama rade u 3D programu, objavljuju na blenderu modele koje su sami napravili. ti ne znaš razliku ACAD ili Catia))
i nemreš pokrenut cnc stroj bez da ti ja dam program. ja mogu bankomat, ali je ilegalno.
za znanja i zvanja, godine nisu bitne. tebe jebe update.
otprilike kao da seljak izjavi da nemre voziti novi traktor jer je prestar.
2014-12-30
Imaju strujici zvuka,a oni jaci i bolji,prejebeno privlacno zujanje..
veberu ljubavi disi?
veber voziu auto,kakve voze mladjahni Turkici,tek polozili autoskolu...
Hartmann wrote:Nacelno da,ali..kod strujica,sve se prati kompjuterom,i sve mora biti podrzano zadanim parametrima..marcellus wrote:Hartmann wrote:Sve vise ih ide na povezivanje direktno na kotace,jer je transmisija jebeno skupa za te stvarimarcellus wrote:to sam napisao gore, taycan jedini ima 2 brzine.
navodno će dodge banshee imat mjenjač.
ali u principu ih nemaju, jer im ne trebaju.
ono, ako hoćeš ubrzanja do stotke ispod tri sekunde, onda imaju smisla.
pa to sam napisao, kod električara ti je jeftinije dignut snagu motora na kolko ti treba nego se jebat s getribom. Osim ako baš hoćeš ispalit auto do stotke ispod 3 sekunde.
Concept One je imao fenomenalnih problema,u podesavanju sustava ukupnog bas radi softwarea.Ja imam 5 godina starog japanca,i nemas pojma kako ga jebe,kad nije dobro komp,odnosno parametri podeseni..
Usro sam se jednom kad je preuzeo kocinicu iz cista mira,inace seriski ugradjeno..ali nigdje auta,pjesaka,kurca palca..greska u softwareu,osim ako nes Weber nije petljao..dobijem obavijest od autokuce,da tjeram u servic,nis,samo laptom u konector..,neki golobrafdiklinac,hop po tastaturi,upgrade software,nes minuta,i voila..radi kao svicarska vura..
ovaj moj strujić isto ima automatsko kočenje, ako si to mislio.
za sad me nije zajebavalo.
ali je kolegu automobilističkog novinara (i rodijaka) nazajebavala s klasa. Elektronika pozvizdi i baci te u safe mode iz čistog mira. pa ti vozi 40 na sat do servisa.
jebote ženi jednom na starom fordu otišao glavni kočioni cilindar, respect da ga je dovezla doma kroz najveću gradsku gužvu. Ja reko idem ga odvest na servis, usro se, kočenje nula, samo na ručnu i mjenjač naniže. Ok dovezao sam ga, ali danas nema više ni jebene ručne, i to je elektornika. Nema ni ručne getribe. Kad odu bremze moš si jebat mater. Ok električari bar koče na motor, ali nije ni to neka sreća ako ga trebaš zaustavit a kočnice otkažu.
i tramvaj ima pojebeni zvuk, posebno kada s diferencijalom uđe u zavoj.Hartmann wrote:Imaju strujici zvuka,a oni jaci i bolji,prejebeno privlacno zujanje..
ili kada lira poskoči i napravi novi kontakt i sve zabljesne, ko munjare.
šrit motori ili servo motori nemaju zvuka.
zvuk ima frekvencijski pretvarač.
zato zuje.
i upitno je EM polje koje stvaraju u vožni i koji je učinak na sav okoliš.
2014-12-30
veber wrote:glupost.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:naime strujići obično imaju dva gepeka, otraga gdje je normalan gepek kod svih auta i naprijed gdje je inače motor
I oba su zajedno manja od jednog u mojoj Škodi Octaviji i to 4x4.
E da, po nekim novim istraživanjima u prosjeku najinteligentniji vozači nisu oni strujića nego vlasnici Škodinih automobila. Ne samo modela na struju nego općenito.
je, vidio sam.
škode su racionalni auti.
Za razliku od BMW-a (treći odostrag).
Zato ja uvijek odgovorim na pitanje da li bih ikada kupio BMW-a: vozio (ponekad ili povremeno) da, kupio nikad.
bmw je jedan od boljih.
po nesrećama u njemačkoj prvi su vozači VW.
BMW možda i jeste jedan od boljih, ali kvaka je u tome da su po tom spomenutom istraživanju vozači BMW-a treći odostrag po prosječnoj razini inteligencije.
Guest- Guest
Taycan,jaci Q-tron audiji...prejeben zvuk...veber wrote:i tramvaj ima pojebeni zvuk, posebno kada s diferencijalom uđe u zavoj.Hartmann wrote:Imaju strujici zvuka,a oni jaci i bolji,prejebeno privlacno zujanje..
ili kada lira poskoči i napravi novi kontakt i sve zabljesne, ko munjare.
šrit motori ili servo motori nemaju zvuka.
zvuk ima frekvencijski pretvarač.
zato zuje.
i upitno je EM polje koje stvaraju u vožni i koji je učinak na sav okoliš.
EM polje? ako nema enitacije mikrovalova,onda ne bitno nesto..
za razliku od tebe ja vozim od firme.Hartmann wrote:veber voziu auto,kakve voze mladjahni Turkici,tek polozili autoskolu...
boli me kiki koje je marke i na kaj ide.
ja nisam frajer ko ti pa da kupujem privatno vozilo.
(a, znaš glupo mi je iznajmit stan kada ga firma plaća)
2014-12-30
Hartmann wrote:Imaju strujici zvuka,a oni jaci i bolji,prejebeno privlacno zujanje..
heblotezujanje.
porsch ima neki zvuk ko starship enterprise. ok je, ali nije bolje od ok.
dodge eksperimentira sa zvukom ali za sad zvuči patetično.
najbolji zvuk ikad - maserati V8. Moraš čut uživo, preko jubita to nije to.
i stari poršei sa zračno hlađenim boxerom dobro zvuče, 964 i 993... ovi kasnije od 996 kad su prešli na vodeno hlađenje pa na dalje baš i ne.
i naravno američki muscle / pony cars, od pontiaca GTO do zadnjeg mustanga svi dobro zvuče
možda kod nas.Speare Shaker wrote:veber wrote:glupost.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:naime strujići obično imaju dva gepeka, otraga gdje je normalan gepek kod svih auta i naprijed gdje je inače motor
E da, po nekim novim istraživanjima u prosjeku najinteligentniji vozači nisu oni strujića nego vlasnici Škodinih automobila. Ne samo modela na struju nego općenito.
je, vidio sam.
Zato ja uvijek odgovorim na pitanje da li bih ikada kupio BMW-a: vozio (ponekad ili povremeno) da, kupio nikad.
bmw je jedan od boljih.
BMW možda i jeste jedan od boljih, ali kvaka je u tome da su po tom spomenutom istraživanju vozači BMW-a treći odostrag po prosječnoj razini inteligencije.
u njemačkoj ekipa tipa svetoje i marc prevlavdavaju.
svetoje ima malu plaću pa nemre kupiti bmw.
e, baš me libo racku kaj vozim.
kako je džango napisao. najbolji auto je službeni auto, a ako ti još plate gorivo super.
idem u novu firmu-koliko znam dobit ću škodu superb karavan, dizel. jebe mi se.
2014-12-30
Hocu reci,kompjuteri su sve preuzeli..ne moz jebenu lampu promjeniti bez ukljucivanja laptopa.Ako si ikad radio neku skriptu ili tako nesto na kompjuteru,znas da je vrlo mala razlika izmedju pozitivnog rezultata ili katastrofe,isto tako kod auta..kad sam ga tek uzeo,volan nije imao praznog hoda,malo ga micnes,odmah hvata,a elektricni prijenos,sjebi to u kurtcu si..marcellus wrote:Hartmann wrote:Nacelno da,ali..kod strujica,sve se prati kompjuterom,i sve mora biti podrzano zadanim parametrima..marcellus wrote:Hartmann wrote:Sve vise ih ide na povezivanje direktno na kotace,jer je transmisija jebeno skupa za te stvarimarcellus wrote:to sam napisao gore, taycan jedini ima 2 brzine.
pa to sam napisao, kod električara ti je jeftinije dignut snagu motora na kolko ti treba nego se jebat s getribom. Osim ako baš hoćeš ispalit auto do stotke ispod 3 sekunde.
Concept One je imao fenomenalnih problema,u podesavanju sustava ukupnog bas radi softwarea.Ja imam 5 godina starog japanca,i nemas pojma kako ga jebe,kad nije dobro komp,odnosno parametri podeseni..
Usro sam se jednom kad je preuzeo kocinicu iz cista mira,inace seriski ugradjeno..ali nigdje auta,pjesaka,kurca palca..greska u softwareu,osim ako nes Weber nije petljao..dobijem obavijest od autokuce,da tjeram u servic,nis,samo laptom u konector..,neki golobrafdiklinac,hop po tastaturi,upgrade software,nes minuta,i voila..radi kao svicarska vura..
ali je kolegu automobilističkog novinara (i rodijaka) nazajebavala s klasa. Elektronika pozvizdi i baci te u safe mode iz čistog mira. pa ti vozi 40 na sat do servisa.
jebote ženi jednom na starom fordu otišao glavni kočioni cilindar, respect da ga je dovezla doma kroz najveću gradsku gužvu. Ja reko idem ga odvest na servis, usro se, kočenje nula, samo na ručnu i mjenjač naniže. Ok dovezao sam ga, ali danas nema više ni jebene ručne, i to je elektornika. Nema ni ručne getribe. Kad odu bremze moš si jebat mater. Ok električari bar koče na motor, ali nije ni to neka sreća ako ga trebaš zaustavit a kočnice otkažu.
Poanta jest,da smo u svakom trenutku na milimetar od katastrofe..ehhh stari dobri Ford capri 2
BMW je statusni simbol i to je to..LAko je provrtiti 6 tisca KUBIKA U BLOKU MOTORA i reci,...oooooo to je najbolje..ali pazi sad..BILO KOJI drugo proivodjac da napravi kantu sa istim parametrima hardwarea,taj BMW vise nece biti nis posebno..kujis..razlika je samo sto bene placaju image,koji BMW prodaje..ne prodaje on nis tehnicki bolje netgo drugi..veber wrote:možda kod nas.Speare Shaker wrote:veber wrote:glupost.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:naime strujići obično imaju dva gepeka, otraga gdje je normalan gepek kod svih auta i naprijed gdje je inače motor
je, vidio sam.
bmw je jedan od boljih.
u njemačkoj ekipa tipa svetoje i marc prevlavdavaju.
svetoje ima malu plaću pa nemre kupiti bmw.
e, baš me libo racku kaj vozim.
kako je džango napisao. najbolji auto je službeni auto, a ako ti još plate gorivo super.
idem u novu firmu-koliko znam dobit ću škodu superb karavan, dizel. jebe mi se.
Moj autic ima motor,koji je na 5tom mjestu po kvaliteti izrade i karakteristikama od 30,i tu sije veci broj razvikanih brendova..BMW nije u prvih 5..to je motor za paljenje i gazenje,i to ne predugo..BMW je bacanje love,osim za sminkeraj metrica,koji mu kastriraju jaki motor..
Hartmann wrote:Hocu reci,kompjuteri su sve preuzeli..ne moz jebenu lampu promjeniti bez ukljucivanja laptopa.Ako si ikad radio neku skriptu ili tako nesto na kompjuteru,znas da je vrlo mala razlika izmedju pozitivnog rezultata ili katastrofe,isto tako kod auta..kad sam ga tek uzeo,volan nije imao praznog hoda,malo ga micnes,odmah hvata,a elektricni prijenos,sjebi to u kurtcu si..marcellus wrote:Hartmann wrote:Nacelno da,ali..kod strujica,sve se prati kompjuterom,i sve mora biti podrzano zadanim parametrima..marcellus wrote:Hartmann wrote:Sve vise ih ide na povezivanje direktno na kotace,jer je transmisija jebeno skupa za te stvarimarcellus wrote:to sam napisao gore, taycan jedini ima 2 brzine.
Poanta jest,da smo u svakom trenutku na milimetar od katastrofe..ehhh stari dobri Ford capri 2
capri dvojka je bio solidan frizerski auto, budget sport car, ali samo 3.0
ostalo nije imalo motor. Osnovni je bio raga.
kaj ti svetoje drobiš, to je nevjerovatno.Hartmann wrote:
Hocu reci,kompjuteri su sve preuzeli..ne moz jebenu lampu promjeniti bez ukljucivanja laptopa.Ako si ikad radio neku skriptu ili tako nesto na kompjuteru,znas da je vrlo mala razlika izmedju pozitivnog rezultata ili katastrofe,isto tako kod auta..kad sam ga tek uzeo,volan nije imao praznog hoda,malo ga micnes,odmah hvata,a elektricni prijenos,sjebi to u kurtcu si..
marc ima iskustvo na puntu i servo upravljaču.
kretenčino nepismena koji lomi pleća u audiju.
na mercedesu imam samo elektronski kontakt kao što ima i PSA nema letve volana, štange ko na tvom jugu. sve odrađuje elektronika.
a, to nije nikaj novo i koristi se već 25g kao serijski proizvod.
2014-12-30
Sada sam na 75000 kilometara,i nedavno bio na servisu,sef kaze,motor ko novi,sve radi perfektno..ako do 8 mjeseca ostanem ispod 100000km,produzit ce mi garanciju za jos 3 godine,dakle ukupno 8 godina,Feberu,koji njemacki auto daje garanciju 8 godina?
Feberu,nemas ti pojma o autima..
Mercedes? 3 godina garancije..??
Hartmann wrote:razlika je samo sto bene placaju image,koji BMW prodaje..ne prodaje on nis tehnicki bolje netgo drugi.
kakav image, image seljačine i krkana?
tehnički, bmw je dobar, među boljima, ali već zadnjih 20 godina nisu nešto po kvaliteti. Kvare se, škripe čak i novi, previše sranja ugrađuju. Nije to više kockica. Ni kamatarka, e39 je bio rock solid. Ovo što danas rade je li-la
Similar topics
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
» Stiže svecka kriza : Prvi pad prodaje automobila u Kini u 20 godina
» Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
» Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
» Stiže svecka kriza : Prvi pad prodaje automobila u Kini u 20 godina
» Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
Page 6 of 17