konačno će popraviti stari forum?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: konačno će popraviti stari forum?
zar sam nekoga nazvala mlakonjom kome se ne diže.. gdje? ti si sam konstatirao da ti je libido u padu i nisi u udvaračkoj fazi, ok, pa kako sam sad ja za nešto 'kriva'deda na aparatima wrote:a to da te žene nazivaju mlakonjom kojem se ne diže jer nemaš testosterona, to su uobičajene provokacije koje se mogu čuti od nježnijeg spola, nije nešto što neočekivano, na takvu minu iskusno muško neće nagaziti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Točno, moja je primjedba išla za tim da je net.hr ideologijski pristran i da na njemu nema novinarske objektivnosti niti se na forumu moglo demokratski raspravljati. Vrhunac pristranosti bio je u vrieme referenduma o braku. Ne tvrdim da je percipiram stvarnost u njezinoj cjelovitosti, za to si ti tu da ukažeš na neke sastavnice koje meni izmaknu, ali mediji ne bi smjeli jednostrano prikazivati događaje. Viesti bi morale biti točne, potpune i kontekstualizirane. Posljednji primjer izvrtanja stvarnosti je hajka na ministra Hasanbegovića.r_nevjesta wrote:ne čitaš ti sebe baš ili nisi svjestan što pišeš? nounarsko smeće je smeće, bez obzira na ideologiju, a za region i antifašizam me baš briga, to su vaši pravaški iracionalni zapletaji. uostalom, tvoja tvrdnja o forum.net je bila totalno ideološka, nikakvog 'odmaka', a stvarnost je samo ono što ti misliš i percipiraš kao stvarnost, očito :)Regoč wrote:Opet ideologijski sudiš, smeće ti je jer ne zagovara region i antifašizam, probaj se malo odmaknuti od toga i sagledati stvarnost kakva jest.r_nevjesta wrote:ah da, ogromna.. jedno je Hrstićevo nounarsko smeće, a drugo LjubićevoRegoč wrote:Velika, direktno nije histeriziralo oko izbornih ishodah, niti pokušavalo poluinformacijama dezavuirati jednoga od takmaca za premijera.
pa i ne mora ti uvijek biti sve jasno, zašto bi moralo?deda na aparatima wrote:njemu nisi ništa rekla, meni si rekla da sam ko on, a meni nije jasno da li je to nešto negativno ili pozitivno iz tvog komentara
2014-04-12
I ja volim sise, ali bude i sisatih curah. Neću sad ovdje stavljati fotke jer bi Kicu i forumu moglo naštetiti pa ćeš mi morati vjerovati na rieč. No, volio bih da je više takvih. Kao, recimo, u 24sata u petak prošli tjedan.v_vlado wrote:I sise im nisu neke,ja volim sisu,to sam prvo zgrabio ...Regoč wrote:Kakvo vraćanje na onaj balkanofilski forum četničkih jatakah!!! Ovo je slobodan i otvoren forum, njeguje se sloboda izražavanja, a ne dopušta se samo vrieđanje. Sve drugo prolazi. Takav nam forum treba. Uostalom, onaj stari portal se pretvorio u hrpu poveznica s Telegramom, osim cure dana gotovo da i nemaju svojih članakah. A i cure nisu njihove, nego neke stranjske.
pa si direktno.hr našao kao objektivno, točno, istinito i nepristrano?Regoč wrote:Točno, moja je primjedba išla za tim da je net.hr ideologijski pristran i da na njemu nema novinarske objektivnosti niti se na forumu moglo demokratski raspravljati. Vrhunac pristranosti bio je u vrieme referenduma o braku. Ne tvrdim da je percipiram stvarnost u njezinoj cjelovitosti, za to si ti tu da ukažeš na neke sastavnice koje meni izmaknu, ali mediji ne bi smjeli jednostrano prikazivati događaje. Viesti bi morale biti točne, potpune i kontekstualizirane. Posljednji primjer izvrtanja stvarnosti je hajka na ministra Hasanbegovića.
2014-04-12
na skali 1-8r_nevjesta wrote:pa sve forumašice i forumaši su najmanje 8
vidiš kako je napad lako preokrenuti u častan uzmak?r_nevjesta wrote:zar sam nekoga nazvala mlakonjom kome se ne diže.. gdje? ti si sam konstatirao da ti je libido u padu i nisi u udvaračkoj fazi, ok, pa kako sam sad ja za nešto 'kriva'deda na aparatima wrote:a to da te žene nazivaju mlakonjom kojem se ne diže jer nemaš testosterona, to su uobičajene provokacije koje se mogu čuti od nježnijeg spola, nije nešto što neočekivano, na takvu minu iskusno muško neće nagaziti
Guest- Guest
partybreakerukic wrote:na skali 1-8r_nevjesta wrote:pa sve forumašice i forumaši su najmanje 8
2014-04-12
Iskreno, kao najmanje loš primjer. Ali, daj što daš, i to je u današnjoj situaciji puno.r_nevjesta wrote:pa si direktno.hr našao kao objektivno, točno, istinito i nepristrano?Regoč wrote:Točno, moja je primjedba išla za tim da je net.hr ideologijski pristran i da na njemu nema novinarske objektivnosti niti se na forumu moglo demokratski raspravljati. Vrhunac pristranosti bio je u vrieme referenduma o braku. Ne tvrdim da je percipiram stvarnost u njezinoj cjelovitosti, za to si ti tu da ukažeš na neke sastavnice koje meni izmaknu, ali mediji ne bi smjeli jednostrano prikazivati događaje. Viesti bi morale biti točne, potpune i kontekstualizirane. Posljednji primjer izvrtanja stvarnosti je hajka na ministra Hasanbegovića.
hm, ne vidim.. tko napao, tko časno uzmaknuo?deda na aparatima wrote:vidiš kako je napad lako preokrenuti u častan uzmak?
2014-04-12
forum.net je bio ok, jer da je bio tako ideološki represivan kao što kažeš, onda bi na njemu moglo pisati jako malo desničara, a znamo da su ustvari bili velika većinaRegoč wrote:Iskreno, kao najmanje loš primjer. Ali, daj što daš, i to je u današnjoj situaciji puno.
2014-04-12
ali ali ja potičem party?r_nevjesta wrote:partybreakerukic wrote:na skali 1-8r_nevjesta wrote:pa sve forumašice i forumaši su najmanje 8
inače, treba derailat facebook, baš sam primijetio kako je lako zapaliti ovu ne-forumašku generaciju s nekim komentarim od koje bi prosječni forumaš opali par tablica demografije, stavio youtube link Miloša Bojanića_Tako tako, samo tako, ili urnebesno nastavio provocirati i smijati se iza ekrana, forumaši su starog kova easy-go..
Pisalo se, ali su i banovi, istina ne meni, bili česti na osnovi ideologijskih simpatijah. No, vidjelo se po izboru viesti i njihovoj prezentaciji kamo naginju, nije tu bilo različitih stavovah i diskusijah, da ne kažem polemikah. U viestima, ne na forumu.r_nevjesta wrote:forum.net je bio ok, jer da je bio tako ideološki represivan kao što kažeš, onda bi na njemu moglo pisati jako malo desničara, a znamo da su ustvari bili velika većinaRegoč wrote:Iskreno, kao najmanje loš primjer. Ali, daj što daš, i to je u današnjoj situaciji puno.
A čemu oni služe?deda na aparatima wrote:na starom forumu su mi ostali svi prijatelji, ovdje nemam nikog
Guest- Guest
mislim da je facebook namjerno loša i površna zamjena za forume, forma ne dopušta razvijanje neke suvisle, argumentirane rasprave.. ispali se mišljenje, pokupi nešto reakcija, lajkova i dislajkova, i to je tokic wrote:ali ali ja potičem party?
inače, treba derailat facebook, baš sam primijetio kako je lako zapaliti ovu ne-forumašku generaciju s nekim komentarim od koje bi prosječni forumaš opali par tablica demografije, stavio youtube link Miloša Bojanića_Tako tako, samo tako, ili urnebesno nastavio provocirati i smijati se iza ekrana, forumaši su starog kova easy-go..
2014-04-12
Kic jebes fejs.
Koristim ga samo da s mrcelovom zenom pospikam
Koristim ga samo da s mrcelovom zenom pospikam
2014-12-30
Slažem se, niti možeš citirati, niti možeš pratiti na što se tko referira, a da ne spominjem da Fejsbuk traži dokaze o identitetu pa mi brišu profile. Mamicu im bahatu! Poljubim.r_nevjesta wrote:mislim da je facebook namjerno loša i površna zamjena za forume, forma ne dopušta razvijanje neke suvisle, argumentirane rasprave.. ispali se mišljenje, pokupi nešto reakcija, lajkova i dislajkova, i to je tokic wrote:ali ali ja potičem party?
banovi nisu stvar portala, nego forumaša - moderatora i admina, a oni griješe i ponekad rade po svjetonazorskim simpatijamaRegoč wrote:Pisalo se, ali su i banovi, istina ne meni, bili česti na osnovi ideologijskih simpatijah. No, vidjelo se po izboru viesti i njihovoj prezentaciji kamo naginju, nije tu bilo različitih stavovah i diskusijah, da ne kažem polemikah. U viestima, ne na forumu.
vijesti na net.hr nikad nisam ni čitala, imala sam bookmark samo na forum, tako da se od mojih klikova na sam portal nisu okoristili
2014-04-12
Bas to. Fejs je kao sto je forum bio na pocetku. Nepregledan, povrsan i daleko od neke ozbiljnije komunikacije.r_nevjesta wrote:mislim da je facebook namjerno loša i površna zamjena za forume, forma ne dopušta razvijanje neke suvisle, argumentirane rasprave.. ispali se mišljenje, pokupi nešto reakcija, lajkova i dislajkova, i to je tokic wrote:ali ali ja potičem party?
2014-12-30
Ja volim viesti, malo prolunjam portalima, usporedim, iako su većinom "antifašistički" pa dnevno i direktno dođu kao osvježenje.r_nevjesta wrote:banovi nisu stvar portala, nego forumaša - moderatora i admina, a oni griješe i ponekad rade po svjetonazorskim simpatijamaRegoč wrote:Pisalo se, ali su i banovi, istina ne meni, bili česti na osnovi ideologijskih simpatijah. No, vidjelo se po izboru viesti i njihovoj prezentaciji kamo naginju, nije tu bilo različitih stavovah i diskusijah, da ne kažem polemikah. U viestima, ne na forumu.
vijesti na net.hr nikad nisam ni čitala, imala sam bookmark samo na forum, tako da se od mojih klikova na sam portal nisu okoristili
Nego, zašto se ti svako malo prijavljuješ? Imaš neke posle pa se isključiš ili se radi o nestabilnoj vezi?
Ma, Fejs je špijunska mreža, gledam te si-es-ajeve pa koliko puta slučaje rieše jer netko nešto stavi na mrežu.veber wrote:Bas to. Fejs je kao sto je forum bio na pocetku. Nepregledan, povrsan i daleko od neke ozbiljnije komunikacije.r_nevjesta wrote:mislim da je facebook namjerno loša i površna zamjena za forume, forma ne dopušta razvijanje neke suvisle, argumentirane rasprave.. ispali se mišljenje, pokupi nešto reakcija, lajkova i dislajkova, i to je tokic wrote:ali ali ja potičem party?
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» MUP Srbije i stari poznanici
» uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» MUP Srbije i stari poznanici
Page 5 of 6