konačno će popraviti stari forum?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: konačno će popraviti stari forum?
Ja se ne vracam, nema razvoj veze sa time, mogli su uzeti free forum model kao i ovdje. Sistematski su unistavali forum, godinu po godinu, a atmosfera je bila losija nego ovdje gdje su OK ljudi i forumasi. Mozda je ovaj forum manje citan, ali zato su rasprave kvalitetnije, manje je strasti, vise razuma...sigurno da fale neki forumasi, posebno vama starijima, ali cisto sumnjam da bi se vratili i na ''stari'' forum. Godina je prosla, nove navike, nove obveze.
Guest- Guest
rekao bi upravo obrnutokolerik wrote:Ja se ne vracam, nema razvoj veze sa time, mogli su uzeti free forum model kao i ovdje. Sistematski su unistavali forum, godinu po godinu, a atmosfera je bila losija nego ovdje gdje su OK ljudi i forumasi. Mozda je ovaj forum manje citan, ali zato su rasprave kvalitetnije, manje je strasti, vise razuma...sigurno da fale neki forumasi, posebno vama starijima, ali cisto sumnjam da bi se vratili i na ''stari'' forum. Godina je prosla, nove navike, nove obveze.
nemamo istu dioptriju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kako ne pa mi i pijemo zajednodanni1 wrote:Nisi imao ni tamo,samo si živio u zabludi.deda na aparatima wrote:na starom forumu su mi ostali svi prijatelji, ovdje nemam nikog
Forum i onako služi za sukob mišljenja ne za tapšanje i povlađivanje bilo komu.
Tu dolazimo pljuckati po neistomišljenicima...četnicima,pederima,antifama,vegetarijancima....nema tu prijatelja.
Kermit-
2014-04-17
Hvala, ali ne hvala. Ovdje je ok....tam su toliko mrcvarili i zezali i sad kad se našlo nešto što je uspjelo, treba se vraćati opet kod gnjavatora...bezveze
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovdje je sasvim u redu, nema se potrebe vraćati tamo gdje im uopće nije bilo stalo do korisnika.
mrincredible-
2014-04-16
ps mtr ebo starom forumu,adminima Maxu i Baffi na njemu..ne bih se vracao tamo..jedino da chat naprave,e tamo je druga stvar...dalo se naci potrebitih Mlatki...
Guest- Guest
Jedini je Intimejt ostao do kraja vjeran onom forumu i ako se bude popravio on će opet ondje "uredovati".
A jedan od posljednjih koji je tamo bio aktivan,a da nije mogao napisati ni riječ bio je neki Macarone.
Uvijek se javljao na nekoj temi o Jasenovcu,gdje ga je registriralo kao da je nešto napisao,ali kad bi čovjek pogledao što je napisao,teksta ne bi bilo.
A jedan od posljednjih koji je tamo bio aktivan,a da nije mogao napisati ni riječ bio je neki Macarone.
Uvijek se javljao na nekoj temi o Jasenovcu,gdje ga je registriralo kao da je nešto napisao,ali kad bi čovjek pogledao što je napisao,teksta ne bi bilo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bed je jedino sto ovaj nije vezan za neki portal,pa nema friske krvi,no opet,sa friskom krvi zna doci i puno smetja..
Guest- Guest
Savjest....da se vratim kao da se vraćam u socijalizam,bilo lijepog i lošeg ali ovdje je nenadjebivo.....imaš kuću vrati stan...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Starhemberg wrote:Ti to koristiš ovaj forum da bi reklamirao drugi?
Ključ i brisanje .........subito.
Stvarno mislim.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dobar vorum ali admini...ma bolje je ne zaliti se mogu doci i gori
2014-04-14
Neminovno je da ce se ovaj forum morati "prikloniti" nekom drugom mediju, Stranici. Inace ovo ovdje podsjeca na incest jer nema novih forumasa. Ne uglavnom vec 100% ista ekipa. Vecinu ne citam jer vec unaprijed znam sto pisu. Daklem , treba "nova krv" i to je to.
2014-04-14
Fale im forumski klikači. Vjerujem da će se dosta ljudi vratiti ako forum uopće proradi i bude funkcionalan bez obzira što se neki 'prijete' da neće. Ne sjećam se da sam na forumu 'vidjela' nekog tko drži do riječi. Nadam se da će se i tamo dosjetiti ignore funkcije.
Guest- Guest
pa ima Yodu, pravog sljedbenika i učenika, dovoljno, što će mu netko drugiprckov wrote:imas nevededa na aparatima wrote:na starom forumu su mi ostali svi prijatelji, ovdje nemam nikog
manjak ovog foruma je to što nema novih članova pa je uglavnom dosadno, da nema pp-a vjerojatno ne bih ni dolazila
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Mislim da sad ne bi bilo fer da napustimo ovaj forum koji nam je pružio gostoprimstvo i vratimo se u onaj.
No smatram kako ću se i tamo javiti kojim upisom,čist zato da me više ljudstva čita.
No smatram kako ću se i tamo javiti kojim upisom,čist zato da me više ljudstva čita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Fer-nefer, ljudi će pisati gdje budu htjeli.jastreb wrote:Mislim da sad ne bi bilo fer da napustimo ovaj forum koji nam je pružio gostoprimstvo i vratimo se u onaj.
Guest- Guest
za nas muške ima još manje avantura nego za vas žensker_nevjesta wrote:pa ima Yodu, pravog sljedbenika i učenika, dovoljno, što će mu netko drugiprckov wrote:imas nevededa na aparatima wrote:na starom forumu su mi ostali svi prijatelji, ovdje nemam nikog
manjak ovog foruma je to što nema novih članova pa je uglavnom dosadno, da nema pp-a vjerojatno ne bih ni dolazila
Guest- Guest
Ne volim se vracat na stare stvari..izgube mi smisao,nestane navika uzivanja u mozgu..;-)
2014-04-12
Ovdje ništa novo. Komunisti vs. fašisti do besvijesti.
Guest- Guest
ne znam, ne bih rekla, mislim da onaj koga to zabavlja i zanima na forumu lako nađe avanturu, jedino ponekad možda treba malo spustiti kriterijededa na aparatima wrote:za nas muške ima još manje avantura nego za vas ženske
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ne znam, ne bih rekla, mislim da onaj koga to zabavlja i zanima na forumu lako nađe avanturu, jedino ponekad možda treba malo spustiti kriterijededa na aparatima wrote:za nas muške ima još manje avantura nego za vas ženske
ako netko nije savršen, mane se mogu ispraviti
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» MUP Srbije i stari poznanici
» uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» MUP Srbije i stari poznanici
Page 2 of 6