konačno će popraviti stari forum?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: konačno će popraviti stari forum?
Ma, Fejs je špijunska mreža, gledam te si-es-ajeve pa koliko puta slučaje rieše jer netko nešto stavi na mrežu.veber wrote:Bas to. Fejs je kao sto je forum bio na pocetku. Nepregledan, povrsan i daleko od neke ozbiljnije komunikacije.r_nevjesta wrote:mislim da je facebook namjerno loša i površna zamjena za forume, forma ne dopušta razvijanje neke suvisle, argumentirane rasprave.. ispali se mišljenje, pokupi nešto reakcija, lajkova i dislajkova, i to je tokic wrote:ali ali ja potičem party?
inače, treba derailat facebook, baš sam primijetio kako je lako zapaliti ovu ne-forumašku generaciju s nekim komentarim od koje bi prosječni forumaš opali par tablica demografije, stavio youtube link Miloša Bojanića_Tako tako, samo tako, ili urnebesno nastavio provocirati i smijati se iza ekrana, forumaši su starog kova easy-go..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
dublja i konkretnija razmjena mišljenja i argumenata među 'pukom' možda nije baš jako poželjna, jer ako slučajno nešto nauče jedni od drugih, njima je teže manipuliratiRegoč wrote:Slažem se, niti možeš citirati, niti možeš pratiti na što se tko referira, a da ne spominjem da Fejsbuk traži dokaze o identitetu pa mi brišu profile. Mamicu im bahatu! Poljubim.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
trenutno nemam nekog posla, ovdje sam nekako navikla isključiti se nakon što nešto napišem, ne znam zašto :)Regoč wrote:Ja volim viesti, malo prolunjam portalima, usporedim, iako su većinom "antifašistički" pa dnevno i direktno dođu kao osvježenje.
Nego, zašto se ti svako malo prijavljuješ? Imaš neke posle pa se isključiš ili se radi o nestabilnoj vezi?
2014-04-12
Lajkam!r_nevjesta wrote:dublja i konkretnija razmjena mišljenja i argumenata među 'pukom' možda nije baš jako poželjna, jer ako slučajno nešto nauče jedni od drugih, njima je teže manipuliratiRegoč wrote:Slažem se, niti možeš citirati, niti možeš pratiti na što se tko referira, a da ne spominjem da Fejsbuk traži dokaze o identitetu pa mi brišu profile. Mamicu im bahatu! Poljubim.
Forum ko forum...yebatgaAlfaOmega wrote:Koji ono bijaše stari forum?
Guest- Guest
e sad ću se isključiti zato što idem pojesti krišku cheese-cake, mog najdražeg kolača
a kad sam već kod toga, zaboravila sam reći Weberu da sam prije NG bila napravila knedle po onim njegovim uputama i bile su super, za promjenu
a kad sam već kod toga, zaboravila sam reći Weberu da sam prije NG bila napravila knedle po onim njegovim uputama i bile su super, za promjenu
2014-04-12
pa to je čak i @general rekao, koji je odbio doći na ovaj 4um, da forma foruma ima svoje velike prednosti nasuprot facebook interfejsu koji je djetinjast, čak imaju i svoje grupice ko onaj trosjedveber wrote:Kic jebes fejs.
Koristim ga samo da s mrcelovom zenom pospikam
ovu drugu rečenicu neću komentirati
Odo i ja klopat. Naranče i jabuke. Uživajte u nastavku rasprave.
Neka korist i od foruma i od veberar_nevjesta wrote:e sad ću se isključiti zato što idem pojesti krišku cheese-cake, mog najdražeg kolača
2014-12-30
ma daje savjete za odgoj djece, recepte za kolace i slicno:)kic wrote:pa to je čak i @general rekao, koji je odbio doći na ovaj 4um, da forma foruma ima svoje velike prednosti nasuprot facebook interfejsu koji je djetinjast, čak imaju i svoje grupice ko onaj trosjedveber wrote:Kic jebes fejs.
dijagram-
2015-08-09
činjenica koju često većina, uključujući mene, ignorira :/ špijuni se ne bave krađom informacija, većina zapravo nadgleda mišljenja i struju u narodu..Regoč wrote:Ma, Fejs je špijunska mreža, gledam te si-es-ajeve pa koliko puta slučaje rieše jer netko nešto stavi na mrežu.
tko jos nema fejs profil,..osim mene
dijagram-
2015-08-09
Fejs mi je totalna debilana. Ja sam na jos dva foruma, strucna. Jedan slovenski, drugi americki. U vecini slucajeva ljudi su tamo imenom i prezimenom, kako su usko specijalizirani nema banova osim za reklame.kic wrote:pa to je čak i @general rekao, koji je odbio doći na ovaj 4um, da forma foruma ima svoje velike prednosti nasuprot facebook interfejsu koji je djetinjast, čak imaju i svoje grupice ko onaj trosjedveber wrote:Kic jebes fejs.
I prednost foruma je u ovim slucajevima da upisi ostaju i kao takvi su upotrebljivi.
Marc ce komentirat
2014-12-30
ovo je hangout zona opet, ali zna se nać i na ovim mjestima lijepih rasprava, kad marc piše o automobilima ili o nekim filmovima to mi je njegovo najbolje lice, ili ona baba veber o kolačima i tako to većina ljudi odlazi na specijalizirane forume kao što je BUG-ov kad im nešto konkretno treba, ali isto tako se i ovdje lakše nekad zna naći dobar savjet vezano uz nešto, pošto su često ovi specijalizirani malo zasićeni i više te potiču da sam istražuješ, što je isto oke u jednu ruku, ali jel, ako se ne razumiješ u automobile kao ajmo reć konkretno - modra, ona se lakše snašla u par savjeta ovdje, nego da je išla u karusel interneta kopati i ovo i onoveber wrote:Fejs mi je totalna debilana. Ja sam na jos dva foruma, strucna. Jedan slovenski, drugi americki. U vecini slucajeva ljudi su tamo imenom i prezimenom, kako su usko specijalizirani nema banova osim za reklame.kic wrote:pa to je čak i @general rekao, koji je odbio doći na ovaj 4um, da forma foruma ima svoje velike prednosti nasuprot facebook interfejsu koji je djetinjast, čak imaju i svoje grupice ko onaj trosjedveber wrote:Kic jebes fejs.
I prednost foruma je u ovim slucajevima da upisi ostaju i kao takvi su upotrebljivi.
Marc ce komentirat
jadijagram wrote:tko jos nema fejs profil,..osim mene
Guest- Guest
Kao admin ne smio lagat.
Jedini kolac koji znam napravit su buhtle.
Curkama dajem mesne recepte, a kao sto vidis i veg ih koristi.
Modra je sajlica. Zmotana od glave do pete, ali ajd malo smo ju usmjerili kamo treba ici, no to je zato jer se u biti svi poznajemo.
Preko treceg forumasa.
Jedini kolac koji znam napravit su buhtle.
Curkama dajem mesne recepte, a kao sto vidis i veg ih koristi.
Modra je sajlica. Zmotana od glave do pete, ali ajd malo smo ju usmjerili kamo treba ici, no to je zato jer se u biti svi poznajemo.
Preko treceg forumasa.
2014-12-30
nemam ja, jesam li falican mozdadijagram wrote:tko jos nema fejs profil,..osim mene
marcellus wrote:vuksadinare wrote:Nekako mi nwdostaje onaj stari forum..bio je nadasve daleko zivahniji od ovog..a nedostaje nekoliko doista zanimljivih forumasa sa starog neta poput caga recimo
meni ne fali, samo bilo bi dobro da ovdje dolaze novi
forum je počeo lagano propadati puno prije nego su počele tehničke greške. sjećam se tamo negdje 2009 je već krenulo osipanje i pizdarije. posebno su propali neki pdf-ovi ko npr. povijest. ja sam godinama tamo pisao i ljudi, a s njima i teme, su samo nestlai.
markabc- Posts : 149
2014-04-19
dijagram wrote:tko jos nema fejs profil,..osim mene
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» MUP Srbije i stari poznanici
» uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» MUP Srbije i stari poznanici
Page 6 of 6